2024, 11 22, 05:14:08

Szerző Téma: Motorola Defy általános  (Megtekintve 166752 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Nesty

• Nem: Férfi
  • PDA: Motorola Defy+
  • PDA ROM: .
Re: Motorola Defy általános
« Reply #400 Dátum: 2012, 01 12, 17:07:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! 2 napja vettem egy defy-t és az a problémája, hogy újraindulgat!
valamikor bírja egy fél órát de máskor 2 percenkén indul újra úgy hogy hozzá se nyúlok, még a zsebembe is lezárt állapotban! :-((( A telefon új t-mobilos, android verzió 2.3.4
Kérlek segítsetek :'(
Nekem ugyanez volt, 3 napon belul visszavittem, bevizsgaltak, csereltek egy masikra.

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #401 Dátum: 2012, 01 13, 15:54:14 »
üdv!
egy cimborámnak defy telefonja van és az érdekelne, h magyar nyelvű rom van e már rá, vagy lehet e vogy magyarítani

Nem elérhető Imrus

• Navigáció / Navigation: iGO 8.4.2
  • PDA: Motorola Defy+
  • PDA ROM: 4.0.4
« Reply #402 Dátum: 2012, 01 13, 20:43:42 »
üdv!
egy cimborámnak defy telefonja van és az érdekelne, h magyar nyelvű rom van e már rá, vagy lehet e vogy magyarítani

Esetleg erre felé is nézelődj ...  :-X

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: térkép
  • PDA: OPPO Find 7
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #403 Dátum: 2012, 01 15, 00:11:42 »
nincs mit :) viszont nem érdemes a +on cserélgetni a romokat, meg custom romot felrakni. Ez mondjuk az én véleményem, de egy gyári rom stabilitásával semmilyen custom rom nem ér fel. Viszont a gyári romból érdemes a legfrissebbet feltenni majd, illetve rootolni :)

Most akkor a Defy + -ra fel lehet tenni mondjuk Wajk sima Defy romját?

Köszi a magyrításos linkeket!! ;)

Nem elérhető gvoczelka

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Sony Xperia S+iPhone 5C
  • PDA ROM: SXS:4.1.2(.96), i5C:7.1
« Reply #404 Dátum: 2012, 01 15, 07:37:56 »
Ebben nem vagyok biztos, mert nekem sima Defy van, ezért kipróbálni sem tudom. Viszont xda-n már vannak főzött romok Defy+ ra is :)
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #405 Dátum: 2012, 01 15, 09:27:09 »
Ebben nem vagyok biztos, mert nekem sima Defy van, ezért kipróbálni sem tudom. Viszont xda-n már vannak főzött romok Defy+ ra is :)

Az a baj, hogy csak nagyon kevés. Most találtam egy CM7.2-es romot.

:)

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #406 Dátum: 2012, 01 17, 15:08:08 »
hát, most sima Defyre sincsenek annyira jó romok. Sajnos. én még mindig a Wajk féle 1.12.16 ICS-t használom. elég stabilnak tűnik, bár vannak vele is problémák. Hogyha akksiidőben nem lenne probléma a gyári 2.2.2-vel, akkor visszaraknám, de mivel bármelyik főzött rom jobb akksiidőt produkál, ezért kénytelen vagyok főzött romot használni. Én mindig is gyári rom párti voltam, és vagyok is. X10i-n is sima gyári romot használtam szívesebben, rootolva, mint főzöttet :)
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető Rapid

• ROMMER
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #407 Dátum: 2012, 01 19, 12:21:21 »
Üdv Mindenki!
Nagyon-nagyon-nagyon gondolkodom egy Defy+ beszerzésén és véleményt szeretnék kérni róla. :) Kinek mik a tapasztalatai ezzel a készülékkel kapcsolatban. Mik az esetleges hiányosságok, hibák, ha vannak. Esetleg gyárihibák előfordulási gyakorisága, stb. Elérhető ROM-ok, van-e magyar nyelv rajta vagy hozzá, lehet-e rootolni, meg hasonló hasznos dolgok. :)

Most nézegettem, hogy a T-nél készülékcserével, KAP pontjaim beszámításával 3e kezdő + 12x3e-ért már megkapnám.

Előre is köszike az infókat.  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mano66

• PDA: HTC ONE
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #408 Dátum: 2012, 01 19, 13:36:53 »
Üdv Mindenki!
Nagyon-nagyon-nagyon gondolkodom egy Defy+ beszerzésén és véleményt szeretnék kérni róla. :) Kinek mik a tapasztalatai ezzel a készülékkel kapcsolatban. Mik az esetleges hiányosságok, hibák, ha vannak. Esetleg gyárihibák előfordulási gyakorisága, stb. Elérhető ROM-ok, van-e magyar nyelv rajta vagy hozzá, lehet-e rootolni, meg hasonló hasznos dolgok. :)

Most nézegettem, hogy a T-nél készülékcserével, KAP pontjaim beszámításával 3e kezdő + 12x3e-ért már megkapnám.

Előre is köszike az infókat.  ;)

Ahogy a nagyapám mondta:Annyiért még a hülyének is megéri. ;)

Viccet félre téve nyugodtan vedd meg nem bánod meg.Nálam mind kettő fiamnak a sima Defy van.Nyuzzák rendesen,de birja.Ár érték arányban most a legjobb készülék. :ok:

Nem elérhető mediumgecso

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S3 mini Blue
  • PDA ROM: DMod v5+Greenify+Xposed+ACID audio+APEX Pro
« Reply #409 Dátum: 2012, 01 21, 13:21:11 »
Sziasztok!
Használ vki Launcher 7-et? Aki igen az mondja már meg nekem, hogy lehet a főképernyőn lévő csempékhez kitenni vhogy a bluetooth, wifi, hang, gps kezelő gombokat.... mint pl widgetsoid-nál!
Próbáltam érthetően fogalmazni, akinek nem az sorry
Várom a válaszokat.

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #410 Dátum: 2012, 01 22, 15:34:25 »
Sajnos nem ismerem a Launcher 7-et, mert nem használom, gyűlölöm a WP7 kinézetét :)
Valaki esetleg segítség itt a kollégának?:)

Felraktam több mint 1 hónap használat utána WiUI helyett a CM7-et, hát elég nagy szenvedés volt. Valamiért a CM7-es ROM-ok telepítése számomra elég nagy kihívás szokott lenni, sosem sikerül eltalálni recovery-ben a megfelelő sorrendet a telepítésre... Viszont nem a legfrissebbet raktam fel, hanem a 11.11.11 verziót, elég stabil, és gyors :)
Pda kronológia:

Nem elérhető Versus

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Asus R300
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #411 Dátum: 2012, 01 25, 15:35:46 »
Elnézést a hülye kérdésért de a barátnőm Defy-jét szeretném romolni magyar nyelv és teljesítményjavítás céljából és azt szeretném kérdezni hogy a romolásról illetve az utolsó igazán jó CM7-ről hol találok leírást ?

Olyan kellene ami a hozzám hasonlóan nem túl professzionális felhasználónak is érthető és kivitelezhető !

Előre is köszönöm a segítséget !

Nem elérhető damok

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S III (i9300)
  • PDA ROM: Gyári 4.1.2
« Reply #412 Dátum: 2012, 01 26, 18:49:03 »
sziasztok.
kollégámnak van egy defy+-a, kérdésem, ezeket a romokat is amik itt megtalálhatók fel lehet tolni a defi+-ra.
valamint észrevette hogy van egy hajszálrepedés a teló tetején, igaz nem ejtette le és semmi ilyesmi.
nincs külső behatás vagy ilyesmi, valaki tapasztalt már ilyet?2 hónapos teló.

Nem elérhető Luxeon

• Student
  • PDA: Motorola Defy
  • PDA ROM: 2.2.2 Defy
« Reply #413 Dátum: 2012, 02 09, 22:06:41 »
Sziasztok, azt szeretném kérdezni a Motorola fog egyáltalán valamikor újabb szoftvert kiadni mint a 3.2 vagy mi van a Defy-n alapból, mondjuk egy 4.0-ra gondoltam, vagy hasonló.
Ja és hogy lehet magyarítani a Motoblur-t, nem akarom át Root-olni a telót, mert akkor repül a garancia.
Válaszokat előre köszönöm.
Phonez history: Fly 100, Sony Ericsson t230, Motorola C380,Motorola E398, Sony Ericsson w810i, Nokia 6300, Motorola Defy

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #414 Dátum: 2012, 02 11, 20:02:28 »
nemhiszem hogy a Motorola fog csinálni 4.0-ás rendszert Defy-re meg Defy+ -ra... Ajánlom figyelmedbe az XDA-Developers.com fórumát, ahol találsz megfelelő romokat a telefonodra. Létezik egyébként magyarítás sima Defy-re, de gondolom Defy+ -ra is használható a megoldás, ebben nem vagyok biztos, mert én nem foglalkoztam még a gyári romoknak a magyarításával. Legegyszerűbb, hogyha felraksz egy CM7-et, vagy egy Wajk féle MIUI romot, mert multilanguage-es romok, tehát magyar nyelv is van bennük alapértelmezetten. Nyugodtan rootold a telefonodat, mert a root visszaállítható folyamat, így esetleg ha netán valami probléma lenne a telefonoddal és szervizbe viszed, visszaállíthatod előtte :)
Pda kronológia:

Nem elérhető Luxeon

• Student
« Reply #415 Dátum: 2012, 02 12, 19:58:39 »
nemhiszem hogy a Motorola fog csinálni 4.0-ás rendszert Defy-re meg Defy+ -ra... Ajánlom figyelmedbe az XDA-Developers.com fórumát, ahol találsz megfelelő romokat a telefonodra. Létezik egyébként magyarítás sima Defy-re, de gondolom Defy+ -ra is használható a megoldás, ebben nem vagyok biztos, mert én nem foglalkoztam még a gyári romoknak a magyarításával. Legegyszerűbb, hogyha felraksz egy CM7-et, vagy egy Wajk féle MIUI romot, mert multilanguage-es romok, tehát magyar nyelv is van bennük alapértelmezetten. Nyugodtan rootold a telefonodat, mert a root visszaállítható folyamat, így esetleg ha netán valami probléma lenne a telefonoddal és szervizbe viszed, visszaállíthatod előtte :)

Bocsi de azt nem értem ha meghal a teló, és nem tudom bekapcsolni meg hasonlók akkor, hogy állítom vissza a root jogokat?  E miatt nem akarom root-olni csak a gyári Defy valahogy szoftveresen magyarítani :/
Phonez history: Fly 100, Sony Ericsson t230, Motorola C380,Motorola E398, Sony Ericsson w810i, Nokia 6300, Motorola Defy

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
Re: Re: Motorola Defy általános
« Reply #416 Dátum: 2012, 02 12, 21:13:21 »
Bocsi de azt nem értem ha meghal a teló, és nem tudom bekapcsolni meg hasonlók akkor, hogy állítom vissza a root jogokat?  E miatt nem akarom root-olni csak a gyári Defy valahogy szoftveresen magyarítani :/
ha nem kapcsol be akkor szerintem a szervizben is ritkában mondják meg hogy titokba volt...

Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető atak8

• Navigáció / Navigation: Műanyag 20cm átmérővel rendelkező fölgömb :)
  • PDA: Motorola Defy+ MB526
  • PDA ROM: Ami sikerül:)
« Reply #417 Dátum: 2012, 02 13, 20:50:41 »
ha nem kapcsol be akkor szerintem a szervizben is ritkában mondják meg hogy titokba volt...

Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.

Ezt én is tanúsíthatom!! ;)

Eddig sikerült két téglásított telót is gariban javíttatni a trével! :D
1 Spica 1 Ace

Egyik sem volt hajlandó semmi reakciót mutatni,de garanciában javították
Bocs,hogy ilyen csúnyán írok,de siettem!

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #418 Dátum: 2012, 02 13, 21:07:27 »
Azt még hozzátenném, hogy magyarítani is csak rootolással lehet! Tehát semmiféleképpen sem tudod kikerülni a rootolást. Különben hogyan is tudnád módosítani a telefon belső memóriájában a rendszerfájlokat? Ha pedig tégla lett a telefonodból, nem lehet bekapcsolni, akkor nem szokták nézni a rootot, mert nem tudják megnézni egy tégla telefonnál, hanem általában kapsz egy másik telefont, vagy alaplapot cserélnek benne!
Pda kronológia:

Nem elérhető Luxeon

• Student
« Reply #419 Dátum: 2012, 02 14, 11:28:45 »
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, akkor már csak azt kel eldönteni melyik ROM a jobb a  MIUI  vagy a CM7 ?

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #420 Dátum: 2012, 02 15, 14:14:36 »
Ha a külcsínre mész, akkor a Wajk féle MIUI ROM-ot választod, ha pedig a pontosabb beállíthatóságra, akkor CM7. Jelenleg nekem Quarx CM7.2 Nightly ROM-ja van fent, január végi kiadás, és teljesen használható a rendszer :) a CM7-es romokat azért szeretem jobban, mert azokon be lehet állítani, hogy hangerő gombbal tudjál fényképezni meg kamerázni. Ez pl akkor hasznos, ha víz alatti fényképet szeretnél csinálni vagy videózni :)
Pda kronológia:

Nem elérhető szamerch

• PFC Fan
  • PDA: Defy
  • PDA ROM: 2.3.5
« Reply #421 Dátum: 2012, 02 17, 12:35:48 »
Sziasztok,
1 hónapja vettem a sima defyt, és nem müködött rajta a ébresztö funkcio amikor ki van kapcsolva. Már töltöttem rá többfeéle cuccok a merketröl de semmi :(.
Aztán dolondoltam h a 2.2.2-val lehet a gond, igy tegnap felraktam a CM7-t /1,5jordan-t/ ,és 2.3.5-t. Még barátkozunk :), de a kikapcsolt telonál most sincs ébrsztés. Van erre orvosság? illetve, hogy csak néha mükszik az APN widget is, pedig 2.2.2 vel patent volt. Mintha nem is érzékelni ha hozzáérek.
Mit tennétek ti?

Nem elérhető szamerch

• PFC Fan
« Reply #422 Dátum: 2012, 02 17, 12:55:44 »
Sziasztok,
1 hónapja vettem a sima defyt, és nem müködött rajta a ébresztö funkcio amikor ki van kapcsolva. Már töltöttem rá többfeéle cuccok a merketröl de semmi :(.
Aztán dolondoltam h a 2.2.2-val lehet a gond, igy tegnap felraktam a CM7-t /1,5jordan-t/ ,és 2.3.5-t. Még barátkozunk :), de a kikapcsolt telonál most sincs ébrsztés. Van erre orvosság? illetve, hogy csak néha mükszik az APN widget is, pedig 2.2.2 vel patent volt. Mintha nem is érzékelni ha hozzáérek.
Mit tennétek ti?

s msot pl kikapcsolni sem tudom az APN -t :/

Nem elérhető thebiker

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #423 Dátum: 2012, 02 17, 13:00:12 »
Sziasztok,
Mit tennétek ti?

egyik Android telefon sem ébreszt kikapcsolt állapotban.

Nem elérhető szamerch

• PFC Fan
« Reply #424 Dátum: 2012, 02 17, 13:29:17 »
egyik Android telefon sem ébreszt kikapcsolt állapotban.

:((( hát köszi :(
és az APN -es dologgal mit tehetnék ?