Persze, futtatható rajta, létezik Androidos Igo, a hivatalos neve Igo My Way, és hivatalosan meg kell vásárolni, de gondolom a beszerzése nem olyan nehéz feladat
Igen, A Defy és a Defy+ hardverben teljesen ugyan az a két készülék. Annyi a különbség, hogy a Defy+ gyárilag 1000Mhz-re húzott processzorral jelent meg, illetve gyárilag támogatja a 720p HD videók rögzítését. Tehát túl sok értelme nincs Defy+ -t vásárolni, mert a sima Defy is képes mindenre! a Defy-nek 1200Mhzre simán probléma nélkül fel lehet húzni a processzorát, de én már próbálkoztam 1300Mhz-el is, illetve olvastam már 1400Mhz-ről is
A 720p videó meg egy olyan dolog, ami nekem annyira nem hiányzik, de szoftveresen meg lehet oldani, mert a kamera képes rá! Arra kell figyelni, hogyha sima Defy-t veszel, hogy nézd meg a kamera lencséjének a színét, piros lencséset vegyél lehetőleg. Ugyanis történt egy gyártási hiba a Motorolánál, ami annyit tesz, hogy a telefonálós hangszóró elkezdett recsegni a korai modelleken. Nem feltétlenül jelentkezett a hiba, de akinél jelentkezett, annak garanciában cserélték a telefonját! Ez azért fontos, mert a korai modelleket zöld kameralencsével (más maga a chip) szerelték, a javított modelleket pedig piros kameralencsével szerelték (ez a verzió képes 720p videók készítésére hivatalosan). Nekem zöld lencsés Defy-m van, de nálam nem jelentkezik a hangszóró hiba, és tökéletesen megvagyok 720p videók nélkül is (meg lehet ennél a verziónál is oldani), de én a SE X10-emnél sem használtam ki, úgyhogy engem annyira nem érdekel
Örömmel tölt el, hogy ilyen telefont veszel
Tetszeni fog biztos
Ha egy kicsit visszábblapozol, akkor talán megtalálod egy korábbi hozzászólásomat, amin leírtam egy strapabírósági tesztemet
használd egészséggel a telefont