Szeva Zagor
Baxus,nekem két boltban is azt mondták, hogy a morallal nem lehet magyarítani, így letettem róla és vettem egy samu note ot.
Bár eddig nem bántam meg, csak a külcsinen használt anyagokkal még barátkoznom kell, mert sajna ez nem HTC minőség.
Egy valami jegyezz meg.
A telefonboltok 99,99%-ban szart se értekenk a telefonokhoz. Nagyon gáz.
Kivételek közé tartozik eddigi tapasztalataim alapján a btel és a speedshop. Amúgy se teszkó se ósan se mittudom én elektrovörld, se médiamárkt.... Az ilyen helyekre olyan embereket vesznek fel, akik még csak nem is konyítanak a szakághoz...
Ez olyan, mint amikor a praktikerben vettem egy 8ezer forintos atombiztos áramelosztót, hogy szűrje le a mikrofeszültség ingadozásokat, amik miatt kattogtak a hangfalaim... Az elektromos osztály vezetője azt mondta, hogy "talán ez kiszűri" ... Jöttem haza és mégcsak ki se bontottam, faterom aki utóljára kb 30 éve látott tankönyvet egy nyamvadt villamossági szakmunkás végzettésggel élből rávágta, hogy ez ló
t se szűr le...
És kipróbáltam... tényleg... A szar laptopokat is rásózzák a vevőkre, pedig jóval olcsóbban ott a jóval jobb... Hiába van benne dualcore meg 3giga ddr, ha 30-al olcsóbb a core2duo 2giga ddr3-mal, és nem kicsit zsilliárdszor gyorsabb..
Én ezeken ki szoktam borulni. Amúgy a minap kipróbáltam haverom S2-jét... Háttőőő.
Nagyon félem tőle de tényleg.. tartottam tőle, hogy jobb mint a razr..
Hát őszinte leszek, ha Defy mellé tettem volna, se biztos hogy azt veszem. Igénytelen.
Razrhoz képest meg főleg. Szóval samsungról még mindig az a véleményem, hogy vegye aki csak a tévében látott készülékeket ismeri.
Razr kivétel nélkül odabasz mindenben. Anyagösszeállítástól a rendszerig mindenben. Szó szerint.
Amúgy a note nem tűnik rossznak de még nem láttam élőben. Amit videókon látni, tényleg jó találmány. De semmiképp nem telefonnak.