2024, 11 22, 17:21:48

Szerző Téma: Motorola Defy általános  (Megtekintve 166776 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Jedi Mester :D
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: AP/CP: I9505XXUGNG8 ; CSC: I9505BTUGNG2
Re: Független?
« Reply #300 Dátum: 2011, 11 28, 16:34:28 »
Egy kis kiegészítés:
Főként a Vodánál vásárolt Defy+ esetében érdekelne, hogy független-e...  :D
Köszi szépen!
"Remember... The Force will be with you... Always..."

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gvoczelka

• PDA: Sony Xperia S+iPhone 5C
  • PDA ROM: SXS:4.1.2(.96), i5C:7.1
Re: Motorola Defy általános
« Reply #301 Dátum: 2011, 12 01, 17:20:28 »
Ebben olyan tud segíteni, akinek Defy+ van. Osztálytársam most vett egyet, megkérdezem tőle majd, hogy független-e. De szerintem független, ugyanis elméletileg hardverben semmi különbség nincs a Defy és a Defy+ között.

Én meg éppen tesztelem a CM9 Test romot, egészen jó, csak 2 dolog hiányzik belőle nagyon, a gravitációs szenzor, és az, hogy nem működik még a telefon rész. Egyébként pöpec a rendszer :)
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető MySeeGee

• Navigáció / Navigation: NavNGo Igo8 / Sygic Aura
  • PDA: Motorola Defy, Samsung GT-I8000 Omnia II
  • PDA ROM: Android 2.3 WajkIUI, NXXJH2
« Reply #302 Dátum: 2011, 12 01, 19:03:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ebben olyan tud segíteni, akinek Defy+ van. Osztálytársam most vett egyet, megkérdezem tőle majd, hogy független-e. De szerintem független, ugyanis elméletileg hardverben semmi különbség nincs a Defy és a Defy+ között.

Én meg éppen tesztelem a CM9 Test romot, egészen jó, csak 2 dolog hiányzik belőle nagyon, a gravitációs szenzor, és az, hogy nem működik még a telefon rész. Egyébként pöpec a rendszer :)

Nem különbözik hardverben? Akkor miben különbözik? :)
Windows XP? Nálunk már csak a mosógép fut arról... :)

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #303 Dátum: 2011, 12 02, 07:50:05 »
1Ghz-re lett felhúzva a procija gyárilag, és gyárilag támogatott benne a 720p videófelvétel
Pda kronológia:
HTC Artemis (tégla) -> Omnia i900 (Anzo ROM) -> SG Spica (Anzo ROM) -> X10minipro (Gyári 2.1) -> X10i (Gyári 2.1) -> Moto Defy (CM9, 4.0.4 Epsylon3) -> Xperia S (Gyári Jelly Bean .96)+iPhone 5C (iOS 7.1)

Nem elérhető Zsoo21

• PDA: Samsung Nexus S i9023
  • PDA ROM: android 2.3.6
« Reply #304 Dátum: 2011, 12 03, 13:50:05 »
szisztok.szeretnék venni egy motorola defy-t.
mia véleményetek errő la telóról?
Köszönöm

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #305 Dátum: 2011, 12 04, 12:45:19 »
Zsoo21: A telefon nagyon jó, megbízhatóan működik, jó az anyagminőség, strapabíró (tényleg az, mindjárt kifejtem miért), jó fényképeket csinál, gyors. Érdemes megvenni.

Nekem ez az első olyan Androidos telefonom, aminél nem érzek késztetést arra, hogy 1-2hónap használat után lecseréljem. Pedig volt már elméletben erősebb telefonom is. Pl SE X10i. Még ma is megállja a helyét a telefonok között, néhány modellt leszámítva az összeset maga mögé utasítja teljesítményben, beleértve az Összes SE xPeria modellt, és jónéhány kétmagos telefont is. Azért is vásároltam ezt a telefont, mert kellett egy strapabíró készülék, ugyanis autószerelőnek tanulok, és fontos a strapabíróság. Lámpának használom, olajos, piszkos kézzel fogdosom, és ilyen használat mellett sajnáltam az összes előző telefonomat. És a Defy tényleg strapabíró. Nem egyszer demonstráltam ismerőseimnek, hogy mennyit bír, például már többször csapkodtam a kijelzőjét fém asztal sarkának, és az eredmény összesen 2 pici pötty az érintőn, meg egy hajszálkarc. Nem egyszer csaptam 1méter magasból betonra, ez azt jelenti, hogy nem csak leejtettem, hanem szándékosan földhöz vágtam. A vízállóságot is nem egyszer demonstráltam, de a legkeményebb az volt, amikor sóderbe ástam vele gödröt, majd ezután rögtön autóból leengedett fáradt olajban fürdettem meg, majd odamentem a csaphoz, és vízzel meg ronggyal lemostam. Végeredmény: Semmi baja a Defynek. Ezek után nem is akarok más telefont, használom addig, ameddig el nem romlik :)

Egyetlen problémám van vele, hogy egyszer saját hibámból beázott a telefon, mert a 3,5mm jacknek a dugóját nem dugtam vissza rendesen, és bepárásodott belülről az érintőpanel, és azóta az érintő alján egy kb 8mm-es csíkban nem érzékel, de annyira nagyon nem is zavarja a használatot.

Összegzés: Szóval ez egy nagyon jó kis telefon, és ajánlom neked kedves Zsoo21, nem fogsz csalódni benne :)
Pda kronológia:

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
  • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
  • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
« Reply #306 Dátum: 2011, 12 06, 08:08:41 »
Hello Motofanok!

Tobb helyen hirdetem a keszuleket ezzel a linkkel. PFC tagoknak 40ert adom. Rootolt, jelenleg xdarol a legutobbi walter fele defy+rom van. Hd videofelvetel, stb. Proci allitgatasra setvsel-t ajanlok, az stabilan tudja 1200mhzn futtatni. :)
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető WanTeD

• PFC Fan
  • PDA: -
  • PDA ROM: -
« Reply #307 Dátum: 2011, 12 06, 23:30:13 »
Sziasztok!
Kérdésem a következő?Szeretnék venni egy Defy-t, 1-2 héten belűl.
Néztem boltokba netshop-ba és a defy+ adják 2.3-as rendszerrel, hogy akkor most jobb a defy+ mint a sima defy, és a 2.3-ba sincs magyar nyelv, de lehet-e magyarítani a gépet?
Mondjuk nem defy-t akartam, hanem LG 2X-et,vagy 3D-t de tul sok rosszat olvastam róluk itt a fórumban, hogy elég bizonytalanok akár milyen törés van rajta,és havernak most van egy defy és tetszik.
Ezekről kellene vélemény PLS.
Fontos lenne, a döntésben hogy most milyet vegyek, mert a régi telóm nagyon haldoklik.
Köszönöm a válaszokat előre is. :shock:

Nem elérhető Schwarz

• Navigáció / Navigation: i900
  • PDA: i900
  • PDA ROM: JCIC1/28205
« Reply #308 Dátum: 2011, 12 07, 17:45:49 »
Ezt valaki próbálta már?

Nem elérhető WanTeD

• PFC Fan
« Reply #309 Dátum: 2011, 12 07, 21:31:52 »
Defy vagy LG 2X?Melyik?
Defy-re van magyar menü?
Köszi

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #310 Dátum: 2011, 12 08, 07:26:47 »
Defy vagy LG 2X?Melyik?
Defy-re van magyar menü?
Köszi
En most adtam el a defymet. szerk.tem nol jarsz vele.. sima dsfy is jo, setvsel progit felteszed vagy a milestone overclocmot. 1200mHz ra huzza a procit.Mindenf elvisz. Dead space full jol, galaxy on fire jatszhatoan megy. A gta stilusuak, asphalt6 ilyesmi, tisztan mennek. ;)
A gyari rendszere is jo de ha veszel, szerintem tolj ra egy cm7es rendszert. Mindenkeppen egy 2011. 11. 11. Elotti datumuat.. a 11 es az utaniak mar bugosak. Az elotte levo viszont atomstabil. :)
Amugy defy+rendszere is felmegy a defyre.. es jo is, de cm7jobb. :) Ahogy erzed, de defyvel rosszul nem jarsz. ;)
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #311 Dátum: 2011, 12 08, 08:56:52 »
WanTeD: Én már próbálgatom, egész jó, és egész gyorsan haladnak vele, de a telefon modul és az APN nem működik, úgyhogy egyelőre csak tesztelésre, meg jasszolásra jó :) De szépen haladnak a srácok. Csináltam is pár screenshot-ot.
Pda kronológia:

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #312 Dátum: 2011, 12 08, 18:33:32 »
WanTeD: Én már próbálgatom, egész jó, és egész gyorsan haladnak vele, de a telefon modul és az APN nem működik, úgyhogy egyelőre csak tesztelésre, meg jasszolásra jó :) De szépen haladnak a srácok. Csináltam is pár screenshot-ot.
Cukorfalat vagy! :D

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #313 Dátum: 2011, 12 08, 19:05:05 »
Ugye? :D
Pda kronológia:

Nem elérhető WanTeD

• PFC Fan
« Reply #314 Dátum: 2011, 12 08, 21:44:57 »
Szasztok
Köszönöm a hozzászólásokat valószínű, hogy a defy-nél maradok, de még gondolkodom rajta tetszik a SGS II csak k. drága.De azt se akarom hogy kiadok 100 kilót egy telefonért azt baszakodjak vele meg szar meg kikapcsol meg nem jó.
De talán itt a defy-s fórumba nem olvastam annyi rosszat mint mondjuk a LG 2X-ról.
Köszi

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #315 Dátum: 2011, 12 09, 08:07:38 »
Wanted: semmi baj nincs ezzel a telefonnal :) nekem tökéletesen működik. Gondolom olvastad picivel feljebb a hozzászólásomat, úgyhogy nyugodt szívvel ajánlom a Defyt :) Hiába S2 meg minden, meg LG 2X, a Defy tényleg, egy csomó mai telefont is lever, amik kétmagosak :)
Pda kronológia:

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #316 Dátum: 2011, 12 09, 12:58:23 »
Wanted: semmi baj nincs ezzel a telefonnal :) nekem tökéletesen működik. Gondolom olvastad picivel feljebb a hozzászólásomat, úgyhogy nyugodt szívvel ajánlom a Defyt :) Hiába S2 meg minden, meg LG 2X, a Defy tényleg, egy csomó mai telefont is lever, amik kétmagosak :)
Csatlakozom az elottem szolohoz! Ugyebar en razrra valtottam. Es persze pesze  censored gyors, de pl defy quadrantban 2700pontot siman eleri cm7el.. de razr meg 2800at kap.. erzed a kulonbseget.. dupla mag es szazzal tobb.. najo igaz hogy ha ezt huzom akkor uti a 6ezret is biztos.. de a lenyeg a lenyeg. Defy jo. S2 meg 1,8ig huzhato magonkent. Na mindegy. XD

Nem elérhető Billy971

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Sony Xperia Z2
  • PDA ROM: 5.0.2 Rootolt
« Reply #317 Dátum: 2011, 12 09, 21:31:05 »
Sziasztok.
Bocsi a lustaságomért (biztos írtátok már) de volna egy kérdésem.
Milyen típusú és felbontású videókkal birkózik meg vas?
Másik kérdés:van-e IGO Primo verzió ami fut az Androidon?
Válaszokat előre is köszönöm.

Nem elérhető WanTeD

• PFC Fan
« Reply #318 Dátum: 2011, 12 10, 00:03:08 »
Köszönöm a válaszokat.!
 :shock:

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #319 Dátum: 2011, 12 10, 11:55:01 »
WanTeD: nincs mit :)
Billy971: fut rajta a 720p videó is, de inkább csak húzott processzorral. Én pl meg tudok nézni egy 720-s egész filmet, de néha megakad. Az, hogy milyen típusú, az gyakorlatilag bármilyen lehet, ugyanis Marketből letölthető videólejátszó, ami megbírkózik mindegyik formátummal. Én MoboPlayert használok. IGO Primo pedig nincsen Androidra, csak Amigo!
Pda kronológia:

Nem elérhető Billy971

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Sony Xperia Z2
  • PDA ROM: 5.0.2 Rootolt
« Reply #320 Dátum: 2011, 12 10, 13:34:57 »
Billy971: fut rajta a 720p videó is, de inkább csak húzott processzorral. Én pl meg tudok nézni egy 720-s egész filmet, de néha megakad. Az, hogy milyen típusú, az gyakorlatilag bármilyen lehet, ugyanis Marketből letölthető videólejátszó, ami megbírkózik mindegyik formátummal. Én MoboPlayert használok. IGO Primo pedig nincsen Androidra, csak Amigo!

Köszi a választ.

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #321 Dátum: 2011, 12 12, 21:36:25 »
Nos, most sikerült eljutnom odáig, hogy végignyálazzam az ICS topikot XDA-n, és találtam is megoldást a GSM problémára. Konkrétan nem érzékeli a SIM kártyát a telefon, viszont ha kikapcsoljuk a PIN kód kérését, akkor érzékelni fogja, és működik is utána a hívás is, illetve a 3G is. Nálam az volt még a probléma, nemtudom hogy mindenkinél ez lesz, vagy csak egyedi probléma, de nem tudtam a Defyben kikapcsolni a PIN kódot, hiába csináltam meg vagy 20szor, ezért kellett egy másik telefon segítsége. De azóta működik rendesen. egyelőre ennyi, mostmár tudom tesztelni rendesen a romot, mert tudom használni is telefonálásra :D Később még írok
Pda kronológia:

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #322 Dátum: 2011, 12 13, 13:59:00 »
Urak
A razrt gyári romal, hogy lehet magyarítani?
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető gvoczelka

« Reply #323 Dátum: 2011, 12 13, 23:31:32 »
sehogy, Motorola nemnagyon csinál Androidra magyar nyelvet. Szerintem ugyan úgy mint a Defynél, a RAZR-nél is várni kell Custom ROM-ra ami multilanguage-es :)
Pda kronológia:

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #324 Dátum: 2011, 12 14, 16:54:16 »
Urak
A razrt gyári romal, hogy lehet magyarítani?
Csááá Waffen! Rég dumáltunk! Amm szerintem sokkal jobb lenne, ha beletanulnál az angolba picit. Igazán nem nehéz egy android rendszernyi angol tudást magadévá tenni. VISZONT!
Telefontól függetlenül angol romra fel kőll tenni a MoreLocale2-t.

Ha feltetted, elindítod és jobb felül ott lesz a costum beállítás, annál megadod az első két mezőbe a következőt: hu

Leokézod, és innentől kezdve minden program, ami tud magyart, az magyarul fog megjelenni, már az ikon nevétől kezdve. :) Ez talán segít! :) Nekem is így van de igazából lehet, hogy nem mondok hülyeséget, ha oroszul lenne nekem akkor se tűnne fel annyira rutinból megy már minden. :)

Még egy tipp Razr-hoz... Csak rootold... costum recovery-t hasonlókat ne tegyél rá, instabilocska lesz. :) Még várjunk normális romra. Habár nekem a gyári az tökéletesen megfelel, leszámítva az, hogy szar az akksikijelző ikon és hogy kényelmetlenül zsúfolja a notification bar a mini ikonokat. :)

Van még egy LightFlow nevezetű program ezzel megszabhatod minden programnak-kontaknak milyen színűen világítson az értesítő led, ha az adott dologgal van valami. :) Igencsak részletes. Igaz kb 3naponta valamiért bebuggol, erre van egy widget is, amit kiteszel valahova és ha ok nélkül villok valamire, akkor rányomsz a widgetre. :) Ha lesz egy kis időm, akkor összekapom amit razr-ról tudok és nyitok egy topicot itt pfc-n mert igencsak sok infóval bír már az agyam. Mióta megtudtam a razr megjelenését azóta az utolsó pletykától kezdve a hivatalos infókig mindent olvastam. :D És most hogy már nyúzom is egy ideje... Elég szépen megy le az ára is... Azok akik karácsonyra kapnak ilyet, vagy később tervezik a megvételét, jól fog jönni egy körültekintő leírás-sor, mint defy-hez is pl... :) Egy lépésről-lépésre pakk. Szerencsére nekem kb csuklóbol ment az egész rootolás-stb, mert xoom-ot ugyanígy kellett. :D