Urak
A razrt gyári romal, hogy lehet magyarítani?
Csááá Waffen! Rég dumáltunk! Amm szerintem sokkal jobb lenne, ha beletanulnál az angolba picit. Igazán nem nehéz egy android rendszernyi angol tudást magadévá tenni. VISZONT!
Telefontól függetlenül angol romra fel kőll tenni a MoreLocale2-t.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginHa feltetted, elindítod és jobb felül ott lesz a costum beállítás, annál megadod az első két mezőbe a következőt: hu
Leokézod, és innentől kezdve minden program, ami tud magyart, az magyarul fog megjelenni, már az ikon nevétől kezdve.
Ez talán segít!
Nekem is így van de igazából lehet, hogy nem mondok hülyeséget, ha oroszul lenne nekem akkor se tűnne fel annyira rutinból megy már minden.
Még egy tipp Razr-hoz... Csak rootold... costum recovery-t hasonlókat ne tegyél rá, instabilocska lesz.
Még várjunk normális romra. Habár nekem a gyári az tökéletesen megfelel, leszámítva az, hogy szar az akksikijelző ikon és hogy kényelmetlenül zsúfolja a notification bar a mini ikonokat.
Van még egy LightFlow nevezetű program ezzel megszabhatod minden programnak-kontaknak milyen színűen világítson az értesítő led, ha az adott dologgal van valami.
Igencsak részletes. Igaz kb 3naponta valamiért bebuggol, erre van egy widget is, amit kiteszel valahova és ha ok nélkül villok valamire, akkor rányomsz a widgetre.
Ha lesz egy kis időm, akkor összekapom amit razr-ról tudok és nyitok egy topicot itt pfc-n mert igencsak sok infóval bír már az agyam. Mióta megtudtam a razr megjelenését azóta az utolsó pletykától kezdve a hivatalos infókig mindent olvastam.
És most hogy már nyúzom is egy ideje... Elég szépen megy le az ára is... Azok akik karácsonyra kapnak ilyet, vagy később tervezik a megvételét, jól fog jönni egy körültekintő leírás-sor, mint defy-hez is pl...
Egy lépésről-lépésre pakk. Szerencsére nekem kb csuklóbol ment az egész rootolás-stb, mert xoom-ot ugyanígy kellett.