2024, 11 23, 05:46:40

Szerző Téma: Bezke Theme GINGERMIX-BLACK-BLUEY-REDY-GREENY Update 2011.02.06.  (Megtekintve 48525 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető alufempolir

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE M7
Re: bezke Theme
« Reply #175 Dátum: 2010, 12 31, 01:57:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen tudom, kb 8 tw launchert próbáltam ki és mind amelyok ilyen 5 ikonos elcseszik a kezdôképernyô háttér funkciót. Azok is ilyenek amelyek az sgs tools-ban vannak. Most van egy új az már direkt xxjpy-hoz készült, csak azbban csak 1 ikon van valamiért alul és többet nem enged odahúzni, rögvest a kukába húzza. Még annyi, hogy attól hogy nem írok minden apró bugot le tudok róla, de el kell fogadni hogy én inkább lelkes amatôr user vagyok mintsem android programozó. A meta.inf ..... fájlokhoz mêg én sem nagyon nyúlok.

Csak bug jelentèsnek szàntam nem flame. Amûgy egyre szebb tèmákat csinálsz, csak így tovább. :ok:

Nem elérhető butyu

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: Tsunami x4.3
« Reply #176 Dátum: 2010, 12 31, 03:43:09 »
Igen tudom, kb 8 tw launchert próbáltam ki és mind amelyok ilyen 5 ikonos elcseszik a kezdôképernyô háttér funkciót. Azok is ilyenek amelyek az sgs tools-ban vannak. Most van egy új az már direkt xxjpy-hoz készült, csak azbban csak 1 ikon van valamiért alul és többet nem enged odahúzni, rögvest a kukába húzza. Még annyi, hogy attól hogy nem írok minden apró bugot le tudok róla, de el kell fogadni hogy én inkább lelkes amatôr user vagyok mintsem android programozó. A meta.inf ..... fájlokhoz mêg én sem nagyon nyúlok.

Nekem el is tüntette a szokásos 4 ikont aluról és csak középen az Apps maradt.  :shock:  Hogy tudnám visszaállítani mert így nem tudok senkit felhívni.  :D

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #177 Dátum: 2010, 12 31, 07:33:06 »
Nekem el is tüntette a szokásos 4 ikont aluról és csak középen az Apps maradt.  :shock:  Hogy tudnám visszaállítani mert így nem tudok senkit felhívni.  :D
Tedd ki a telefon vagy bármilyen widgetet és húzd rá a vezerlő sávra.

Nem elérhető lezly01

• Navigáció / Navigation: , sygic aura
  • PDA: galaxy note 10.1; lg g2;ipad air
« Reply #178 Dátum: 2010, 12 31, 08:42:52 »
Tedd ki a telefon vagy bármilyen widgetet és húzd rá a vezerlő sávra.

Hali ha a futó alkalmazások között megkeresed és nyomsz egy adatok törlését akkor már látszik az 5 eredeti ikon.

Nem elérhető butyu

« Reply #179 Dátum: 2010, 12 31, 10:09:45 »
Hali ha a futó alkalmazások között megkeresed és nyomsz egy adatok törlését akkor már látszik az 5 eredeti ikon.

Sajna nincs a futó alkalmazások között, ill. telefon widgetem sincs ha meg más widgetet húzok a vezérlő sávra akkor törlésre kerül és kész.  :hmm:  Más ötlet? (nagy az esély hogy én vagyok a láma)

bezke

• Vendég
« Reply #180 Dátum: 2010, 12 31, 10:57:30 »
Sajna nincs a futó alkalmazások között, ill. telefon widgetem sincs ha meg más widgetet húzok a vezérlő sávra akkor törlésre kerül és kész.  :hmm:  Más ötlet? (nagy az esély hogy én vagyok a láma)
Minden bizonnyal, de sebaj. Nyomj a képernyôre hosszan, válaszd ki a shortcuts-application-phone icont ès voala lesz egy telefon ikonod az képernyôn. Namost ezt húzd le alulra de ne a kukába hanem mellé.

Nem elérhető butyu

« Reply #181 Dátum: 2010, 12 31, 11:06:59 »
Minden bizonnyal, de sebaj. Nyomj a képernyôre hosszan, válaszd ki a shortcuts-application-phone icont ès voala lesz egy telefon ikonod az képernyôn. Namost ezt húzd le alulra de ne a kukába hanem mellé.
Köszönöm a segítséget, így már tényleg "kész" a telo!  Ez egy nagy tanulság volt, hogy kb 20 romfrissítés után sem tudok semmit a sgs-ről  :oops:

Boldog Új Évet mindenkinek!

Lacus_

• Vendég
« Reply #182 Dátum: 2010, 12 31, 11:11:14 »
Hali, de jó hogy itt vagy.
Lenne szakmai kérdésem  ;)
Látom neked is a framework-res-ben v4 fájlok vannakres\drawable-en-hdpi-v4
res\drawable-hdpi-v4
res\drawable-land-hdpi-v4
res\drawable-nodpi-v4

az eredetiben sima, akkor csak kikell cserénme velük, mert a v4-ben 100-as akkujelző van a simában csak 6-7.

bezke

• Vendég
« Reply #183 Dátum: 2010, 12 31, 11:19:54 »
Hali, de jó hogy itt vagy.
Lenne szakmai kérdésem  ;)
Látom neked is a framework-res-ben v4 fájlok vannakres\drawable-en-hdpi-v4
res\drawable-hdpi-v4
res\drawable-land-hdpi-v4
res\drawable-nodpi-v4

az eredetiben sima, akkor csak kikell cserénme velük, mert a v4-ben 100-as akkujelző van a simában csak 6-7.

Nem teljesen, mert az eredeti resource fájlja a sima drawble mappát határozza meg elérési útnak, a v4-et már egy témakészítő ősatya találta ki, és átírta a resource fájlt, hogy onnan tallózza be a png-ket.

Lacus_

• Vendég
« Reply #184 Dátum: 2010, 12 31, 11:49:01 »
Nem teljesen, mert az eredeti resource fájlja a sima drawble mappát határozza meg elérési útnak, a v4-et már egy témakészítő ősatya találta ki, és átírta a resource fájlt, hogy onnan tallózza be a png-ket.
És az melyik is ???
Akkor azt is másoljam be az eredetibe ???

bezke

• Vendég
« Reply #185 Dátum: 2010, 12 31, 11:54:53 »
És az melyik is ???
Akkor azt is másoljam be az eredetibe ???
Igen és a Meta inf mappát és az android manifestet is. szóval majdnem mindent.

Lacus_

• Vendég
« Reply #186 Dátum: 2010, 12 31, 11:58:19 »
Igen és a Meta inf mappát és az android manifestet is. szóval majdnem mindent.
Akkor egyszerübb ha a tiedet pakolom bele, csak az ikonjaimat kicserélve benne  ;)

bezke

• Vendég
« Reply #187 Dátum: 2010, 12 31, 12:00:56 »
Akkor egyszerübb ha a tiedet pakolom bele, csak az ikonjaimat kicserélve benne  ;)
Na ja.  :shock:

Lacus_

• Vendég
« Reply #188 Dátum: 2010, 12 31, 12:08:25 »
Na ja.  :shock:
Már csak egy kérdés, mennyivel másabb az animációd mint Anzoé, mivel az is a framework-ban van  :hmm:???

Nem elérhető mike67

• PDA: Samsung SM-N910C,
  • PDA ROM: gyári 4.4.4
« Reply #189 Dátum: 2010, 12 31, 13:36:20 »
Felraktam, de nekem nincs meg az öt TW ikon, csak a középső app. úgyhogy a telefonkönyvet sem tudom elérni. Mit csináljak? hogyan tudom leszedni a témát?

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #190 Dátum: 2010, 12 31, 13:41:51 »
Felraktam, de nekem nincs meg az öt TW ikon, csak a középső app. úgyhogy a telefonkönyvet sem tudom elérni. Mit csináljak? hogyan tudom leszedni a témát?
Minden jó így. Az asztalra tegyél ki olyan ikonokat, amit alul szeretnél használni és húzd le az alsó sávra, de vigyázz nehogy a kukába tedd!!  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mike67

« Reply #191 Dátum: 2010, 12 31, 13:48:02 »
Minden jó így. Az asztalra tegyél ki olyan ikonokat, amit alul szeretnél használni és húzd le az alsó sávra, de vigyázz nehogy a kukába tedd!!  ;)
Csak valami okból eltűnt a programok közül a telefonkönyvem, a tárcsázóm, így nem tudom lehúzni.

Nem elérhető lezly01

• Navigáció / Navigation: , sygic aura
  • PDA: galaxy note 10.1; lg g2;ipad air
« Reply #192 Dátum: 2010, 12 31, 13:55:35 »
Csak valami okból eltűnt a programok közül a telefonkönyvem, a tárcsázóm, így nem tudom lehúzni.
na akkor próbáljátok meg így beállítások alkalmazások alkalmazások kezelése mind twgtglauncher rányomsz ott adatok törlése és megkapod az öt ikont . és semmit se kell huzkodni bele.

Nem elérhető mike67

« Reply #193 Dátum: 2010, 12 31, 14:11:59 »
na akkor próbáljátok meg így beállítások alkalmazások alkalmazások kezelése mind twgtglauncher rányomsz ott adatok törlése és megkapod az öt ikont . és semmit se kell huzkodni bele.
Köszönöm, tökéletes.

bezke

• Vendég
« Reply #194 Dátum: 2010, 12 31, 14:58:05 »
Már csak egy kérdés, mennyivel másabb az animációd mint Anzoé, mivel az is a framework-ban van  :hmm:???

Lacus_! Először is qr..va jó az avatarod, soha le ne cseréld.
 Másodszor is ugyan az a flip animáció van benne, mert a fly és a bounce nem túl jól szugerál sgs-en mert HTC-re van kitalálva.
Ja és
MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET!

De most már hanyagolom magam mert a billentyűket alig találom ... hosszú lesz az éjszaka.---Alkohol hol...hol...hol...
A Faq-ba beírom az 5 ikonos megoldást...

B.U.É.K.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #195 Dátum: 2011, 01 01, 09:03:54 »
Ezúton is - utólag is: BOLDOG ÚJ ÉVET A TAGTÁRSAKNAK!!!

Egy felvetéssel kezdeném: Ha már ilyen tökéletes a témád  :) és annyi féle lock screen van benne, egy sima Ifon' félével nincs kedved kiegészíteni?  ;)

Nekem tetszik....

pl.:   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető migabi24

• PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: MIUI 1.9.16
« Reply #196 Dátum: 2011, 01 01, 12:25:18 »
Ezúton is - utólag is: BOLDOG ÚJ ÉVET A TAGTÁRSAKNAK!!!

Egy felvetéssel kezdeném: Ha már ilyen tökéletes a témád  :) és annyi féle lock screen van benne, egy sima Ifon' félével nincs kedved kiegészíteni?  ;)

Nekem tetszik....

pl.:   You are not allowed to view links. Register or Login
Az már azért komoly meló lenne

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #197 Dátum: 2011, 01 02, 09:33:50 »
Az már azért komoly meló lenne

Biztos nem kicsi  :D , de már így is több benne van (az sem kis meló...) ezért gondoltam, hogy eggyel több, vagy kevesebb..  ;)  :ok:

Nem elérhető hammerjoe

• PDA: HTC 10, LG G2 32GB, iPhone 4s 64GB, Sony Xperia Z2 Tab LTE, LG V700
  • PDA ROM: 1.30.401.1, D80220h, iOS 8.3, 23.0.1.A.0.167
« Reply #198 Dátum: 2011, 01 02, 11:55:02 »
Biztos nem kicsi  :D , de már így is több benne van (az sem kis meló...) ezért gondoltam, hogy eggyel több, vagy kevesebb..  ;)  :ok:
Ha jól tudom, akkor ez nem az Ő munkája( ha mégis akkor elnézést kérek érte), hanem egy XDA-s srác csinálta meg, és a többiek(téma készítők) "csak" használják. Én legalább is ott láttam először! De kérdezem én, ez a 4db nem elég? Ha nem , akkor ott a Lock 2.0 az tudja a szifont, meg még sok mást is , és skinezhető. Jobb ötletem nincs. :ok:
Aki másnak vermet ás,....... az tudja hol a gödör!

bezke

• Vendég
« Reply #199 Dátum: 2011, 01 02, 12:25:07 »
Ha jól tudom, akkor ez nem az Ő munkája( ha mégis akkor elnézést kérek érte), hanem egy XDA-s srác csinálta meg, és a többiek(téma készítők) "csak" használják. Én legalább is ott láttam először! De kérdezem én, ez a 4db nem elég? Ha nem , akkor ott a Lock 2.0 az tudja a szifont, meg még sok mást is , és skinezhető. Jobb ötletem nincs. :ok:

Ez így igaz. Bár innentől már ki lehetne egészíteni, de mivel nem vagyok programozó /ha tudnátok mit dolgozok/ így nem ugrok neki, javaslom tegyél fel lockscreen progit, én találtam vagányakat. Amúgy valamelyik írásomban már megköszöntem a témák alapjait és ugyanezt megtettem az Xda-n is. /R64, Doc, Dena.... és még sokan mások/ ugyanakkor én magam is találkozok a sajátpng elemimmel pl Galaxy S Notify, kül, ikonok és még sorolhatnám. Most sok dolgom van ezért nem nagyon lesz időm válaszolni, de a topic 1. hsz-ét a napokban rendbe vágom, és kiadok 3-4 végleges témát:
Lyquid, iphone akksi, 4, illetve 5 ikonos Tw. Akárhogy is számolom ez 6 téma lesz. Türelem.