2024, 11 22, 16:15:44

Szerző Téma: Bezke Theme GINGERMIX-BLACK-BLUEY-REDY-GREENY Update 2011.02.06.  (Megtekintve 48489 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

bezke

• Vendég
ÜDV MINDENKI!

FAQ: Néhány fontos tényező:

1. A témák csak deodexelt romokra /Darky's, Doc, Hamsters,.../ JÓK!
2. A témák kijövetelük szerint fentről lefelé úgy vannak elhelyezve, hogy a legfrissebbek letöltő linkjei vannak legelöl.
3. A témák főként a framewor teljes mappát továbbá a Browser, dialer, contacts, phone, Mediaprovider, Twlauncher, és market alkalmazásokat módosítja.
4. A moddingok java része tőlem van, számos ikont és színes háttereket, bár mások ötleteire is alapozva saját magam készítem / GIMP/
5. Köszönetet kell, hogy mondjak R64, Dena, Dinic és som más "kollégának".

FONTOS: A témám sajátossága /amit 1-2 kedves XDA-s "user" elcsórikált és kritizál/ hogy a TW launcher 5 ikonos, ennek függvényében az alkalmazások menügombja középen áll fixen, és mellé lehet tenni két-két másikat. Ha valamiért nem menne, csak menj bele a beállítások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-Futás-TWGTlauncher /itt le kell állítani, majd törölni az adatokat/ Ezt követően szabadon tudod konfigurálni. Csak annyi, hogy megfogod az ikot és ráhúzod az egyik bubira /de vigyázz, ne a kukába húzd/

Telepítés:
A letöltött fájlt kicsomagolás nélkül másold az sdcardra, majd a recoveryből az install zip from sd, majd a choose zip után kiválasztva a fájlt, tedd fel.

TÉMÁK

GINGERBREAD TÉMA COMING

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                              THEMES FOR DEODEXED XXJPU/X/Y /XWJS3 ROM

UPDATE: 2011. 02.06.

AZ IGAZI MÉZESKALÁCS!!!

BEZKE GINGERMIX.....

FEATURES
-5 Lockscreen
-2 launcher - 5 icons TWGT and Ginger /Installáklás után ki tudod választani a készülék elindulását követően, vagy töltsd le a home switcher alkalmazást és azzal menni fog/
-Modded applications and green icons / Browser, Maps, youtube, contact's, dialer, galery, gmail, jobmanager, mms, musicplayer, phone, talk, market, videoplayer/

Tesztelve Darky és doc romokon...

SCREENS

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Thanks to R64 MAMBO04 and Darky.

LETÖLTŐ LINK:You are not allowed to view links. Register or Login

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE ! 2011.01.31. Bezke_Theme_Black_1.0
UPDATE ! 2011.01.31. Bezke_Theme_Ginger_1.0

Bezke_Ginger_1.0 ------- LINK: You are not allowed to view links. Register or Login

Bezke_Black_1.0 -------- LINK: You are not allowed to view links. Register or Login

Már lusta voltam képeket csinálni, de ezek az úttörő témáim. próba cseresznye.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE ! 2011.01.29. Bezke_Theme_BLUEY_2.0

Változások:
-Minden ikon bubis lesz, amit lehúzol a TW launcher asztalára
-Teljes kékség /settings, tárcsázó,...stb./
-Töltés kijelzés javítva /köszi dena/
-Sötét statusbar /jobb láthatóság a böngészőben és a marketben/
-És még sok más.

SCREENS /BLUEY 2.0/:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

LINK: You are not allowed to view links. Register or Login

A későbbiekben feltöltésre kerül a javított piros és zöld 2.0-ás téma is.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE ! 2011.01.25. Bezke_Theme_Final_1.5 redy/greeny

Nem kívánok hozzá kommentet írni, sok munkám van benne, sokat köszönök a VA Green, Jumba NeonGt, Generation x témák készítőinek, és persze magamnak.

SCREENS /1.2/:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

LETÖLTÉS:
REDY LINK: You are not allowed to view links. Register or Login
GREENY LINK: You are not allowed to view links. Register or Login

És elkészítettem egy reset update-et amivel újra tudod rakni a gyári témát, így ne mzavar be a többi témánál /színek, market, ikonok/
Bezke_Theme_Reset: You are not allowed to view links. Register or Login

Háttérképek:
You are not allowed to view links. Register or Login

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE ! 2011.01.20. Bezke_Theme_Final_1.3

Nos igen, ide szándékosan nem tettem fel az 1.2 verzsönt, mert voltak benne hibák.
Változások:
 -Teljesen új statusbar ikonok,
 -Új tárcsázó
 -Új statusbar
 -néhány bug kijavítva

LINK: You are not allowed to view links. Register or Login

SCREENS /1.2/:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login[/URL]

Ebből egyelőre ez az 1 verzió készült, de ha lesz időm csinálok néhány update zip-et amivel lehet különböző akksikijelzőket, wifi, signal és hálózat ikonokat telepíteni.

UPDATE ! 2011.01.10. Bezke_Theme_Final_1.1

Változások:
-Az AOSP Lockscreen menü ikonok megújultak
-A kijelölés kék animált jellegű /szerintem nagyon baró/
-Enyhén kisebb lett a térerő ikon /nem számottevően/
-Az alkalmazások felső része fekete lett a szürkéskék helyett
-1-2 gyorsikon kijavítva
-A hívásfelvevő gombok lecserélve
-kicsit módosított böngésző, tárcsázó, névjegyzék, gmail,
-A letöltések karaktere fehér /látható/

Ebből is 3 verzió készül amikhez jók az alant látható Update-ek.

LYQIUD BATTERY LINK: You are not allowed to view links. Register or Login
C BATTERY LINK: You are not allowed to view links. Register or Login
"IPHONE" BATTERY LINK: You are not allowed to view links. Register or Login

Bejövő hívások elfogad/elutasít ikonok update-je: You are not allowed to view links. Register or Login

SCREENS:

Néhány hasznos háttérkép/~30/:  You are not allowed to view links. Register or Login

UPDATE ! 2011.01.03. --Bezke_Theme_EPIC_GLASS_TW5:

-XXJPU/X/Y modding romra készült téma:
-Hozzáadott beállítás a 4 billentyűzár kiválasztásáért
-EXT.Power hozzáadva
-Sötétített "redőny" a kevésbé átláthatóságért
-Új gyorsikonok az értesítések felett /wifi, btooth, gps, .../
-Az alkalmazások menü átlátszó
-5 ikon a TW launcherben
-Az 5 ikont úgy tudod beállítani, hogy középen van az application, mellé pedig úgy tudsz ikonokat varázsolni, hogy a főképernyőn hosszan nyomsz, majd a Shortcuts-ra kattintassz, és onnan kiválasztod az általad kedvelt alkalmazást pl: telefon, üzenetek, böngésző. Ezután az asztalra tesz egy parancsikont, amit egyszerűen lehúzol az alkalmazások "APPS" ikon mellé, de vigyázz ne a kukába húzd bele és már kész is.
UPDATE:
-Teljesen új animációk,
-Az összenyomott névjegy képek kijavítva
-Notification bar átlátszó
-C,Lyquid és "iphone" akksi kijelző.

LYQIUD BATTERY LINK: You are not allowed to view links. Register or Login
C BATTERY LINK: You are not allowed to view links. Register or Login
"IPHONE" BATTERY LINK: You are not allowed to view links. Register or Login

KÉPEK:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

1,    4 Ikonos UPDATE:
Aki szeretné 4 ikonban látni asztalát az csupán telepíti az alábbi zip-et CWM-ből és máris 4 ikonos lesz, ezzel tökéletesen működik a háttérkép kiválasztása /kezdőképernyő kép választásánál/ továbbá magyar lesz a TW launcher.
FIGYELEM! A négy ikonos téma is csak az előző 3 közül valamelyik telepítését követően fog tökéletesen működni.
Link: You are not allowed to view links. Register or Login

2,    Fehér Notify "redőny" download felírat
Aki fehéren szeretné látni a letöltések állapotát /név, százalék/ az csak telepítse cwm-ből az alábbi fájlt.

3,    Glass/átlátszó/ tárcsázó
Ezen Zip telepítésével átlátszóvá tehető a tárcsázó. Kicsit zavaró, de háttértől függ. Megjegyzés: SZvsz. elég sötét ahhoz, hogy használható legyen.

És itt a keresett háttérkép:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÉMA FOR DEODEXED XXJPU ROM

Link:  : You are not allowed to view links. Register or Login

Képek:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
Re:bezke Theme DOC XXJPU
« Reply #1 Dátum: 2010, 12 15, 18:07:47 »
Megérdemel a munkád egy saját topikot :)
Feltettem, marad, KÖSZÖNÖM!  :ok:

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #2 Dátum: 2010, 12 15, 18:13:42 »
Hajrá.

:ok:

bezke

• Vendég
« Reply #3 Dátum: 2010, 12 15, 18:25:18 »
Megérdemel a munkád egy saját topikot :)
Feltettem, marad, KÖSZÖNÖM!  :ok:

Én köszönöm. Ha szeretnétek más ikonokat bele tegyétek fel ide /lehetőleg 38x38 -as méretben/ és ha jó felteszem.

Nem elérhető pisti2216

• Navigáció / Navigation: CoPilot
  • PDA: HTC ONE S
  • PDA ROM: 4.0.4 Sense 4.1
« Reply #4 Dátum: 2010, 12 15, 20:38:05 »
Hello, meg mondaná valaki hogyan  tudom le cserélni csak a 4 ikonos menü sort 5 ősre ??

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #5 Dátum: 2010, 12 15, 22:02:15 »
Hello, meg mondaná valaki hogyan  tudom le cserélni csak a 4 ikonos menü sort 5 ősre ??

SGS tools a marketről, aztán upgrade stock apps, és ott találsz olyan twLaunchert
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #6 Dátum: 2010, 12 15, 22:43:35 »
oké, már csak azt nem tudom, hogy kell ezt feltenni..
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

bezke

• Vendég
« Reply #7 Dátum: 2010, 12 15, 23:00:47 »
Nos ha valamennyire jártas vagy akkor recovery menüből kell, azaz mindig így kell de az attól függ, hogy milyen a téma. Az én témámat recoveryből kell az install zip from sd card menü alatt betallózod install és kész.
2. Ha nincs install zip menü akkor átnevezed a zip fájlt Update.zip-re és a teló sd memóriájának főkönyvtárába másolod.
Ezután belépsz recoverybe és rényomsz az install update.zip parancsra. Elvileg ennyi.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #8 Dátum: 2010, 12 15, 23:01:40 »
Nos ha valamennyire jártas vagy akkor recovery menüből kell, azaz mindig így kell de az attól függ, hogy milyen a téma. Az én témámat recoveryből kell az install zip from sd card menü alatt betallózod install és kész.
2. Ha nincs install zip menü akkor átnevezed a zip fájlt Update.zip-re és a teló sd memóriájának főkönyvtárába másolod.
Ezután belépsz recoverybe és rényomsz az install update.zip parancsra. Elvileg ennyi.
És 3e recoveryből?  :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető pisti2216

« Reply #9 Dátum: 2010, 12 15, 23:09:49 »
SGS tools a marketről, aztán upgrade stock apps, és ott találsz olyan twLaunchert
Meg csináltam amit mondtál, egy kicsit gondolkodtam volna akkor tudtam volna hogy abba van, mert fent van.  na de mind1 , az a lényeg hogy teljesen meg ölte a SGS úgy hogy rakhatom újból mindent. De azért kösz, Még egy olyan ötletem lenne ha kimásolom root explorerrel és kicserélem egy 5 sorosra akkor az úgy működne ???

bezke

• Vendég
« Reply #10 Dátum: 2010, 12 15, 23:15:36 »
Nekem sem az "öt soros" van fent, de szerintem te nem doc romra telepítetted.
gyári XXJPU-n még nem tesztelte senki, azt a verziót holnapra tudom megcsinálni.

3e Recovery-ből csak úgy lehet feltenni, ha átnevezed Update.zip-re, de úgy nem biztos, hogy fel engedi telepíteni.

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #11 Dátum: 2010, 12 15, 23:18:14 »
és, ha valamiért mgésem tetszik, akkor hogy teszem vissza az alapértelmezettet?
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető pisti2216

« Reply #12 Dátum: 2010, 12 15, 23:51:43 »
gyári XXJPU-n még nem tesztelte senki, azt a verziót holnapra tudom megcsinálni.

3e Recovery-ből csak úgy lehet feltenni, ha átnevezed Update.zip-re, de úgy nem biztos, hogy fel engedi telepíteni.
Meg oldottam a problémát de azért kösz, fel ment az 5 soros. Igen most per pill nem V4 es van fent hanem Darkys_v5.5_Gingerbread_Edition ami szerintem gyorsabb egy picit , de ez csak az én véleményem,

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #13 Dátum: 2010, 12 16, 02:18:43 »

Ha nincsen aláírva akkor nem tudod 3e recoveryből telepíteni mert az ellenőrzi.

Nem elérhető hammerjoe

• PDA: HTC 10, LG G2 32GB, iPhone 4s 64GB, Sony Xperia Z2 Tab LTE, LG V700
  • PDA ROM: 1.30.401.1, D80220h, iOS 8.3, 23.0.1.A.0.167
« Reply #14 Dátum: 2010, 12 16, 08:48:37 »
Ha nincsen aláírva akkor nem tudod 3e recoveryből telepíteni mert az ellenőrzi.
Pontosan így van! Haver próbálta volna feltenni a gyári JPU-ra de nem ment "not signature..." miatt. Rakott fel CWM-et azzal felment a gyárira, de nem történt semmi.
Aki másnak vermet ás,....... az tudja hol a gödör!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #15 Dátum: 2010, 12 16, 09:03:30 »
Pontosan így van! Haver próbálta volna feltenni a gyári JPU-ra de nem ment "not signature..." miatt. Rakott fel CWM-et azzal felment a gyárira, de nem történt semmi.
tegyetek fel egy speedmod kernelt odinnal, utana minden fel fog menni a recoverybol. Ha nem akarjatok ezt a kernelt hasznalni a kesobbiekben akkor vissza lehet tenni a gyari kernelt odinnal. A doc tema elso hsz-eben megtalaltok mindent. Persze lehet hogy a gyari rommal nem fognak ezek mukodni, mert az nem deodexelt. Fozott rommal jobban jarnatok ha skinezni akartok.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #16 Dátum: 2010, 12 16, 09:41:04 »
tegyetek fel egy speedmod kernelt odinnal, utana minden fel fog menni a recoverybol. Ha nem akarjatok ezt a kernelt hasznalni a kesobbiekben akkor vissza lehet tenni a gyari kernelt odinnal. A doc tema elso hsz-eben megtalaltok mindent. Persze lehet hogy a gyari rommal nem fognak ezek mukodni, mert az nem deodexelt. Fozott rommal jobban jarnatok ha skinezni akartok.
Köszi a tippet! Még várok egy kicsit, mert egy másik fórumon ígért a gyárihoz is skint. Meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Remélem összejön ;) :ok:

bezke

• Vendég
« Reply #17 Dátum: 2010, 12 16, 10:42:15 »
Köszi a tippet! Még várok egy kicsit, mert egy másik fórumon ígért a gyárihoz is skint. Meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Remélem összejön ;) :ok:
Az 1. hsz-ben lévő téma mehet nyugodtan a gyári XXJPU-ra, a haverom feltette egy szűz romra és műxik neki. Akinek nem tetszik a kis zöld robot a redőnyön annak jó hírem van, majdnem kész az új témám letisztult ststusbarral, redőnnyel és új teljesen egyedi quick panel ikonokkal.

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #18 Dátum: 2010, 12 16, 11:58:20 »
Az 1. hsz-ben lévő téma mehet nyugodtan a gyári XXJPU-ra, a haverom feltette egy szűz romra és műxik neki. Akinek nem tetszik a kis zöld robot a redőnyön annak jó hírem van, majdnem kész az új témám letisztult ststusbarral, redőnnyel és új teljesen egyedi quick panel ikonokkal.
Szomszéd srác már fél napja próbálja felrakni, de csak a Doc'k romjára megy fel, a gyárira nem!! Valami odexről vagy miről motyogott, de nekem ez kínai!! A lényeg, hogy nem megy fel gyárira. SAJNOS!

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #19 Dátum: 2010, 12 16, 12:13:54 »
Szomszéd srác már fél napja próbálja felrakni, de csak a Doc'k romjára megy fel, a gyárira nem!! Valami odexről vagy miről motyogott, de nekem ez kínai!! A lényeg, hogy nem megy fel gyárira. SAJNOS!
A gyári romban a fájlok odexesek azokra nem lehet felrakni deodexelt témát!

Nem elérhető hammerjoe

« Reply #20 Dátum: 2010, 12 16, 12:17:19 »
A gyári romban a fájlok odexesek azokra nem lehet felrakni deodexelt témát!
Akkor ezért nem megy fel ez a téma a gyárira?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #21 Dátum: 2010, 12 16, 12:24:04 »
Akkor ezért nem megy fel ez a téma a gyárira?
Igen.  ;)

bezke

• Vendég
« Reply #22 Dátum: 2010, 12 16, 13:18:29 »
Kész az új téma, és mivel sok megjegyzést kaptam arra, hogy más munkásságát lopom avagy "csalom" el ezért az este teljesen saját ikonokat szerkesztettem, és kissé átalakítottam a témát.
Naggyából ugyan az mint az előző főként az alábbi változások vannak benne:

CSAK DEODEXELT XXJPU ROMRA

-GYORS IKONOK teljesen egyediek-MIND SAJÁT KÉSZÍTÉS
-NOTIFICATION BAR -teljesen EGYEDI eddig egy témában sem volt.
- A redőny teljesen átlátsző
-és ami a legjobb ha letöltesz látod a százalék kiírását, nem takarja el a téma. EGYEDI!
-AZ akksi is egyedi, ugyanis a c verzió töltése csak 1-20 skálás volt, és ez 1-100 -as.
A többi a régi

LINK:    You are not allowed to view links. Register or Login

Képek:

Megjegyzés: Én nem akartam senki munkásságát megcsorbítani, csupán saját magam ízlésére akartam megformálni egy témát. Ezúton törekedtem minnél több egyediségre, hogy ne érje szó a ház elejét. Nagyon sok időm benne volt ebben a munkában pedig semmit nem kérek érte akárcsak más.
Remélem tetszeni fog. UI. Ha valamelyik általam készített elemet meglátom más témájában csak örülni fogok neki. :taps: nem pedig kritizálni. Ennyiből értékelem Anzot. Köszönöm.

Nem elérhető pisti2216

« Reply #23 Dátum: 2010, 12 16, 15:31:11 »
Kész az új téma, és mivel sok megjegyzést kaptam arra, hogy más munkásságát lopom avagy "csalom" el ezért az este teljesen saját ikonokat szerkesztettem, és kissé átalakítottam a témát.
Naggyából ugyan az mint az előző főként az alábbi változások vannak benne:

CSAK DEODEXELT XXJPU ROMRA

-GYORS IKONOK teljesen egyediek-MIND SAJÁT KÉSZÍTÉS
-NOTIFICATION BAR -teljesen EGYEDI eddig egy témában sem volt.
- A redőny teljesen átlátsző
-és ami a legjobb ha letöltesz látod a százalék kiírását, nem takarja el a téma. EGYEDI!
-AZ akksi is egyedi, ugyanis a c verzió töltése csak 1-20 skálás volt, és ez 1-100 -as.
A többi a régi

LINK:    You are not allowed to view links. Register or Login

Képek:

Megjegyzés: Én nem akartam senki munkásságát megcsorbítani, csupán saját magam ízlésére akartam megformálni egy témát. Ezúton törekedtem minnél több egyediségre, hogy ne érje szó a ház elejét. Nagyon sok időm benne volt ebben a munkában pedig semmit nem kérek érte akárcsak más.
Remélem tetszeni fog. UI. Ha valamelyik általam készített elemet meglátom más témájában csak örülni fogok neki. :taps: nem pedig kritizálni. Ennyiből értékelem Anzot. Köszönöm.
 Csak gratulálni tudok, ez nagyon szép lett.   Feltennék egy láma kérdést mit jelent az hogy deodexelt romra ???

bezke

• Vendég
« Reply #24 Dátum: 2010, 12 16, 15:51:27 »

Csak gratulálni tudok, ez nagyon szép lett.   Feltennék egy láma kérdést mit jelent az hogy deodexelt romra

Nos pontosan: Az odex fájl egy darab forráskód ami a módosított rom első bootoláskor von ki a meglévő APK alkalmazásokból. tehát ha módosítassz valamit valamit pl framework-res-t akkor azzal átírsz olyan adatokat amik miatt nem bootolna be, de a deodexelt romban el van mentve és bootoláskor kiegészíti a helyessel.

Én legalább is gy tudom. MEgkérjük az admint, hogy a faq-ba tegyen be leírást róla.