2024, 11 22, 15:45:05

Szerző Téma: Bezke Theme GINGERMIX-BLACK-BLUEY-REDY-GREENY Update 2011.02.06.  (Megtekintve 48488 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető zorromoto

Re:bezke Theme
« Reply #50 Dátum: 2010, 12 21, 13:40:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Biztos nagyon jó, de nekem Doc V6 alatt rögtön folyamatosan FC-zik, még a képernyőt sem tudom már feloldani úgy beakadt.
LauncherPro 0.8.2 van fent hardcore 11b kernellel, no lagfix, csak minden tweak on.
Hogy tudnám újratelepítés nélkül újra működésre bírni a PDA-t?

Nekem is szét.....szta  már a boot résznél .Mindíg ujraindúl.Nekem nincs fenn Launcher pro.

Csak azért szólok hogy szerintem meg kellene ezt nézni  .Amúgy az előző verzió tökéletes,és köszönjuk is .

Nem elérhető SAABROS

• Nem: Férfi
  • PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #51 Dátum: 2010, 12 21, 15:02:34 »
Hali!az uj bezke teljesen tönkretette nekem a docv6ot..be még bebootol de már pin-t nem tok beirni.képernyözárat nem lehet feloldani folyamatosan médiakeresés meg rezeg állandoan.csak szólok nem fikázni akartam!:)
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

bezke

• Vendég
« Reply #52 Dátum: 2010, 12 21, 16:03:29 »
Hali!az uj bezke teljesen tönkretette nekem a docv6ot..be még bebootol de már pin-t nem tok beirni.képernyözárat nem lehet feloldani folyamatosan médiakeresés meg rezeg állandoan.csak szólok nem fikázni akartam!:)

Melyik verzió ttettétek fel, mert nekem a C-s van fent és az tökéletes, ráadásul kipróbáltam szűz V6-on is. Annyi biztos, hogy nem az atttribu... tudja fene mi tehát nem a tömörítéssel van a baj, mert másnál is műxik.
Passzolok, így nem tudom mi a baja, mert teljesen a doc témára épül, módosítva csak az ikonok vannak benne és az animáció. Cwm-ből tettétek fel?

Nem elérhető SAABROS

« Reply #53 Dátum: 2010, 12 21, 16:09:32 »
Melyik verzió ttettétek fel, mert nekem a C-s van fent és az tökéletes, ráadásul kipróbáltam szűz V6-on is. Annyi biztos, hogy nem az atttribu... tudja fene mi tehát nem a tömörítéssel van a baj, mert másnál is műxik.
Passzolok, így nem tudom mi a baja, mert teljesen a doc témára épül, módosítva csak az ikonok vannak benne és az animáció. Cwm-ből tettétek fel?

Doc v6 wipe ra, CWM el, C-s verzát.teljesen széthullott..nem tudom mi lehet.2szer próbáltam ujra docv6 wipe és mindent ujra és ugyanaz.: (
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

bezke

• Vendég
« Reply #54 Dátum: 2010, 12 21, 16:14:43 »
Doc v6 wipe ra, CWM el, C-s verzát.teljesen széthullott..nem tudom mi lehet.2szer próbáltam ujra docv6 wipe és mindent ujra és ugyanaz.: (

pff. nekem műxik, most tettem fel a liquid-et is. A hibát nem tudom mi okozhatja, addig is tegyétek fel az előző verziót:

Nem tudom mitől függhet, de nekem most az alap Voodoo kernel van fent, kipróbáltam lagfix-el is. Semmi asztal felület csupán TW launcher, de a Zeam-el is működik.
Passzolom. Tegyétek fel a fentit animációkkal, és majd nekiugrok estére. De nem ígérek semmit mert letaknyosodtam.

Nem elérhető SAABROS

« Reply #55 Dátum: 2010, 12 21, 16:17:51 »
pff. nekem műxik, most tettem fel a liquid-et is. A hibát nem tudom mi okozhatja, addig is tegyétek fel az előző verziót:

Nem tudom mitől függhet, de nekem most az alap Voodoo kernel van fent, kipróbáltam lagfix-el is. Semmi asztal felület csupán TW launcher, de a Zeam-el is működik.
Passzolom. Tegyétek fel a fentit animációkkal, és majd nekiugrok estére. De nem ígérek semmit mert letaknyosodtam.
most tettem vissza mindent a profilom szerint.megvárom mig valaki rájön mi a bibi és rakom is mert mint emlitettem az egyik legjobb téma amit probáltam.

SM- N960F√

bezke

• Vendég
« Reply #56 Dátum: 2010, 12 21, 16:59:40 »
most tettem vissza mindent a profilom szerint.megvárom mig valaki rájön mi a bibi és rakom is mert mint emlitettem az egyik legjobb téma amit probáltam.

Még annyi, hogy milyen css van nállad telepítve, mert nálam  a XEU. Bár ennek nem szabadna közrejátszania, de azért.

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #57 Dátum: 2010, 12 21, 17:10:04 »
Bezke!
Nekem is műkszik v6 wipe on. Semmi baj nem volt vele. Ha majd lesz kedved és belepakolsz extended power menüt, animált menüt mint anzo bujp8ában volt akkor már szinte tökéletes lesz. Nekem bejön. De a power menü hiánya zavar egy picit.

bezke

• Vendég
« Reply #58 Dátum: 2010, 12 21, 17:40:33 »
Bezke!
Nekem is műkszik v6 wipe on. Semmi baj nem volt vele. Ha majd lesz kedved és belepakolsz extended power menüt, animált menüt mint anzo bujp8ában volt akkor már szinte tökéletes lesz. Nekem bejön. De a power menü hiánya zavar egy picit.

Akkor vagy a css vagy a kernel kavar be??? Vagy valami lagfix??? Bár nekem volt voodoom lagfixxel és annélkül és volt k11b-m is lagfix nélkül.
Akkor ráugrok az extended power menure. de most alszok. Csáó. :zzzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:

bezke

• Vendég
« Reply #59 Dátum: 2010, 12 21, 18:44:10 »
Nem bírtam elaludni, pedig nagyon fáj a fejem, és ta...os is vagyok de megcsináltam!!!
A téma JAVÍTVA!
-Univerzális műxik a JPU és a JPX és elvileg a JPY romokon is. /Ha valaki kipróbálta jelezzen vissza/
-Extended power menu hozzáadva.
-Animációk benne vannak.

Ugyan úgy két verzió.

C akksis:    You are not allowed to view links. Register or Login
Liquid:        You are not allowed to view links. Register or Login

bezke

• Vendég
« Reply #60 Dátum: 2010, 12 21, 19:05:51 »
Még annyit elfelejtettem, hogy ha valaki találkozik vagány ikonokkal ami többeknek is tetszhet akkor tegye fel ide /lehetőleg ne egyesével/ és ha jó akkor megcsinálom. Nem baj ha nem transzparens /átlátszó mert körülvágom.
Gondolok itt: usb, microsd, sim kari, akksi.

Továbbá szükségem lenne valamilyen vagány Android robot képre, lehetőleg átlátszóra.

Ja és Anzonak üzenem, hogy szívesen beszállnék abba a témakészítő progiba segíteni.

Nem elérhető SAABROS

« Reply #61 Dátum: 2010, 12 21, 20:38:38 »
Még annyi, hogy milyen css van nállad telepítve, mert nálam  a XEU. Bár ennek nem szabadna közrejátszania, de azért.

bocs nem voltam itt hogy idöbe válaszoljak..css az gondolom csc akar lenni.amugy gőzöm nincs de samfirmware-s xxjpx re ment a docv6.ha ebböl esetleg te tudod.voodoo oc 1200es kernel lagfix on..nemtudom mi volt a gond de jolenne ha jolenne valakinél és rakhatnám már:D

SM- N960F√

bezke

• Vendég
« Reply #62 Dátum: 2010, 12 21, 21:48:53 »
bocs nem voltam itt hogy idöbe válaszoljak..css az gondolom csc akar lenni.amugy gőzöm nincs de samfirmware-s xxjpx re ment a docv6.ha ebböl esetleg te tudod.voodoo oc 1200es kernel lagfix on..nemtudom mi volt a gond de jolenne ha jolenne valakinél és rakhatnám már:D
Tedd fel az àltalam utoljàra feltöltöttet az elvileg bugmentes.

Nem elérhető sonnenkinder

• PDA: Samsung Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: I9505XXUBMEA
« Reply #63 Dátum: 2010, 12 22, 14:58:13 »
Szia Bezke!

Nagyon tetszik a témád!!! Gratulálok nem kis munka lehetett, de szerintem az eredmény önmagáért beszél!
Nekem igazából csak a status bar és notification ikonok kellenének. Ezeket fel tudom tenni valahogy külön? Vagy csak az egész témát? Egyáltalán fel tudom én tenni a témát? :)
Nekem I9000XXJPU/I9000XXJPU/I9000XAJPU van és 2.6.32.9 root@sep-55#1 kernel és Launcherpro Plus-t használok.
Előre is köszi a választ!

Nem elérhető SAABROS

« Reply #64 Dátum: 2010, 12 22, 15:58:39 »
Szia Bezke!

Nagyon tetszik a témád!!! Gratulálok nem kis munka lehetett, de szerintem az eredmény önmagáért beszél!
Nekem igazából csak a status bar és notification ikonok kellenének. Ezeket fel tudom tenni valahogy külön? Vagy csak az egész témát? Egyáltalán fel tudom én tenni a témát? :)
Nekem I9000XXJPU/I9000XXJPU/I9000XAJPU van és 2.6.32.9 root@sep-55#1 kernel és Launcherpro Plus-t használok.
Előre is köszi a választ!

Szia!
(Sztem) nem tudod feltenni mert ''a nagyok most deodex meg odex röl beszélnének'' ezt most mellözném,tehát például docRom ra fel tudod tenni.ugyanaz a rom volt nekem mint ami most neked van, ráraktam a docv4 wipe-ot aztán arra a BEZKE JPU/JPX/JPY témát+voodooOC1200es kernel lagfix on TÖKÉLETES!próbáldd ki!

SM- N960F√

bezke

• Vendég
« Reply #65 Dátum: 2010, 12 22, 16:02:45 »
Szia!
Sztem nem tudod feltenni mert ''a nagyok most deodex meg odex röl beszélnének'' tehát például docRom ra fel tudod tenni.ugyanaz a rom volt nekem mint ami most neked van, ráraktam a docv4 wipe-ot aztán arra a BEZKE JPU/JPX/JPY témát+voodooOC1200es kernel lagfix on TÖKÉLETES!próbáldd ki!

Így igaz! Mármint a téma csak deodexelt romon működik. Nézz be a doc rom topicba /rom tár/ és ott az 1.2.- hsz-ben le van írva a telepítés menete. Ott van már XXJPY rom is és hála doc-nak csak a szükséges módoítások vannak benne. Nincs agyon moddingolva, majdnem olyan mint a gyári rom, csak ami számodra lényeges DEODEXELT!

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #66 Dátum: 2010, 12 22, 17:16:52 »
Bezke mester  ::P  ;D tegnap frissítettem JPX-re, és gondoltam csinosítom picit. ezzel kapcsolatban a Te témádat kaptam ajánlásnak, és nagyon köszönöm a munkád, hihetetlen milyen gyönyörü, szép, tökéletesre sikeredett  :ok:  :D pazar hálám, és sok sikert s kitartást a következőkhöz is  ;) :D
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető Tovi

• Ser
  • Navigáció / Navigation: TomTom 940 / Garmin Oregon / Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note / Motorola XOOM
  • PDA ROM: Team Rocket ROM [open beta ICS v4.0.3] v1.5
« Reply #67 Dátum: 2010, 12 22, 17:33:34 »
Hello!
Feltettem en is a temadat, nagyon jol sikerult, gratulalok hozza.

Egy kerdes: lehet hogy csak en lamazok, de hogy kell ikonokat tenni alulra az ikonsorba? Ha a home screen-rol probalom, csak kukaba tudom tenni, mas variacio nincs. Ha jol remlik, Anzo fele temanal csak siman lehuztam, es mukodott.

Koszi

bezke

• Vendég
« Reply #68 Dátum: 2010, 12 22, 19:06:25 »
Hello!
Feltettem en is a temadat, nagyon jol sikerult, gratulalok hozza.

Egy kerdes: lehet hogy csak en lamazok, de hogy kell ikonokat tenni alulra az ikonsorba? Ha a home screen-rol probalom, csak kukaba tudom tenni, mas variacio nincs. Ha jol remlik, Anzo fele temanal csak siman lehuztam, es mukodott.

Koszi

A gyári ikonsorba nem tudsz, azt csak különböző felület progikkal: pl: Zeam,stb lehet.

Nem tudom örültök-e neki, de nemsokára /kb 30 perc/ kész az új témám. Kicsivel gyorsabb, és új ikonokkal jön. Remélem a power menu működni fog, mert az most saját lex. Hála az XDA -nak.

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #69 Dátum: 2010, 12 22, 19:12:15 »
A gyári ikonsorba nem tudsz, azt csak különböző felület progikkal: pl: Zeam,stb lehet.

Nem tudom örültök-e neki, de nemsokára /kb 30 perc/ kész az új témám. Kicsivel gyorsabb, és új ikonokkal jön. Remélem a power menu működni fog, mert az most saját lex. Hála az XDA -nak.
mester :) lehetséges screenshotot kérni az új ikonokról??
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

bezke

• Vendég
« Reply #70 Dátum: 2010, 12 22, 19:30:27 »
mester :) lehetséges screenshotot kérni az új ikonokról??

Még nincs kész, van itt egy kis gubanc, de ha kész akkor teszek fel képeket.

Nem elérhető Tovi

• Ser
« Reply #71 Dátum: 2010, 12 22, 23:09:12 »

Ha a gyari ikonsor lenne ott, nem is kerdeznek semmit, de nekem csupan egyetlenegy ikonom van kozepen, az application (vagy a home, attol fugg eppen hol vagyok... A tobbi 4 hely teljesen ures. Azert igy nem olyan szivmelengeto.... Erre van megoldas?

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #72 Dátum: 2010, 12 23, 09:47:25 »

Ha a gyari ikonsor lenne ott, nem is kerdeznek semmit, de nekem csupan egyetlenegy ikonom van kozepen, az application (vagy a home, attol fugg eppen hol vagyok... A tobbi 4 hely teljesen ures. Azert igy nem olyan szivmelengeto.... Erre van megoldas?
Amilyen ikont alulra akarsz rakni, tedd ki widgetként az asztalra, majd húzd le az 1 ikon mellé, vigyázz nehogy a szemetesbe dobd.  :D :D  tetszőlegesen lehet cserélni, csak a menű fix. (pl: berakhatod a tárcsázót, névjegyzéket, üzeneteket és az internetet stb... így kapsz alulra 5 ikont.)  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tovi

• Ser
« Reply #73 Dátum: 2010, 12 23, 14:35:32 »
Amilyen ikont alulra akarsz rakni, tedd ki widgetként az asztalra, majd húzd le az 1 ikon mellé, vigyázz nehogy a szemetesbe dobd.  :D :D  tetszőlegesen lehet cserélni, csak a menű fix. (pl: berakhatod a tárcsázót, névjegyzéket, üzeneteket és az internetet stb... így kapsz alulra 5 ikont.)  :)

Koszi, de tenyleg nem megy, akarmit csinalok, csak a kuka opcio man, nem lehet ratenni. Tudom hogy kell az alap TW-ben cserelni az ikonokat, es anzo temajaban is siman ment.
Gondolom valami osszeakadas lehet a temak kozott.
De semmi gaz, megoldottam, attertem a Zeam-ra, ott aztan van minden foldi jo.....

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #74 Dátum: 2010, 12 23, 15:33:29 »
Koszi, de tenyleg nem megy, akarmit csinalok, csak a kuka opcio man, nem lehet ratenni. Tudom hogy kell az alap TW-ben cserelni az ikonokat, es anzo temajaban is siman ment.
Gondolom valami osszeakadas lehet a temak kozott.
De semmi gaz, megoldottam, attertem a Zeam-ra, ott aztan van minden foldi jo.....
Igen, akkor tényleg valami összaakadás lehet  :hmm:, de megoldottad!  :taps:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login