2024, 11 23, 06:13:42

Szerző Téma: Bezke Theme GINGERMIX-BLACK-BLUEY-REDY-GREENY Update 2011.02.06.  (Megtekintve 48527 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

bezke

• Vendég
Re: bezke Theme
« Reply #150 Dátum: 2010, 12 30, 13:57:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na ez az, xda-s srác se árulta el csak megcsinálta átlátszó változatba is és azt se árulta el hogy az alkalmazás hátterét teljesen átlátszóvá tenni hogy kell  :hmm: :(
Melyik téma az? majd kicsórjuk belőle. Mert a 4 ikonossal nincs baj, annál jó a felső átlátszó csík, de az 5 ikonosnál besötétül. Ha adsz egy linket akkor letöltöm és kibuherálom belőle.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #151 Dátum: 2010, 12 30, 14:15:40 »
Bezke, gratula a Support-ER ranghoz.  :taps: :taps: :taps: ;)

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!  :ok:

Bezke, Neked pedig jó munkát jövőre is, várjuk a témáidat.  :D :D :taps:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Lacus_

• Vendég
« Reply #152 Dátum: 2010, 12 30, 14:15:58 »
Melyik téma az? majd kicsórjuk belőle. Mert a 4 ikonossal nincs baj, annál jó a felső átlátszó csík, de az 5 ikonosnál besötétül. Ha adsz egy linket akkor letöltöm és kibuherálom belőle.
Bocsi hogy ilyen sokára, de tetü a fórum és mire megtaláltam  :hmm: :(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #153 Dátum: 2010, 12 30, 14:27:20 »
Igen átlátszó, de csak a mostani új témában ami az 1. hsz-ben van, és nem tudom mire érted, hogy elfordul, de a képeken látszik, hogy amikor belépsz az alkalmazásokba akkor átlátszó és csak a Home gomb látszik.
Én betettem a zip file-odba azt a GTGTWlaunchert amivelkorábban a felső taskbar is átlátszó volt, de most nem lett az, úgyhogy valahol máshol van a kutyus elhantolva.

Az sms ikont nem akarod színesre kicserélni?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

bezke

• Vendég
« Reply #154 Dátum: 2010, 12 30, 14:29:03 »
Bocsi hogy ilyen sokára, de tetü a fórum és mire megtaláltam  :hmm: :(

Köszi, de közben lehet sikerült nekem is.  :taps: :taps: :taps:

De még Fc-zik a szerkesztésnél. Na mind1 estig feltöltöm. Csáó.

Lacus_

• Vendég
« Reply #155 Dátum: 2010, 12 30, 14:32:45 »
Én betettem a zip file-odba azt a GTGTWlaunchert amivelkorábban a felső taskbar is átlátszó volt, de most nem lett az, úgyhogy valahol máshol van a kutyus elhantolva.

Az sms ikont nem akarod színesre kicserélni?
Én még mindíg azt pakolom minden romba amit küldtem Neked, csak az a gond hogy újraindításnál előugrik a kényszerbezárás, de fogalmam sincs miért  :hmm:

bezke

• Vendég
« Reply #156 Dátum: 2010, 12 30, 14:41:48 »
Én még mindíg azt pakolom minden romba amit küldtem Neked, csak az a gond hogy újraindításnál előugrik a kényszerbezárás, de fogalmam sincs miért  :hmm:
7Zip nevű progival kell csinálni, mert ha winrarral csinálod könnyen el.... a tömörítési arányt.
Amúgy amit adtál linket mind a 4-et kipróbáltam és nem átlátszó, az enyém pedig mocskosul FC-zik. max az oldalra eldőlést tudom beletenni. De azért nem adom fel. csak tudnám mitől sötétül el az a fránya tálca.

Lacus_

• Vendég
« Reply #157 Dátum: 2010, 12 30, 14:45:48 »
7Zip nevű progival kell csinálni, mert ha winrarral csinálod könnyen el.... a tömörítési arányt.
Amúgy amit adtál linket mind a 4-et kipróbáltam és nem átlátszó, az enyém pedig mocskosul FC-zik. max az oldalra eldőlést tudom beletenni. De azért nem adom fel. csak tudnám mitől sötétül el az a fránya tálca.
Itt van, nekem You are not allowed to view links. Register or Login van benne  ;)

Más:

bezke

• Vendég
« Reply #158 Dátum: 2010, 12 30, 14:47:07 »
Ahhan !!!
Neki sem átlátszó a tálcája, nézdd meg jobban a képet, neki olyan szürkés mint a gyári. A dönthetőt megcsinálom, este felteszem.

Lacus_

• Vendég
« Reply #159 Dátum: 2010, 12 30, 14:49:11 »
Ahhan !!!
Neki sem átlátszó a tálcája, nézdd meg jobban a képet, neki olyan szürkés mint a gyári. A dönthetőt megcsinálom, este felteszem.
Ez a Te képed csak illusztráció a nyílat nézd hova mutat  ;)

bezke

• Vendég
« Reply #160 Dátum: 2010, 12 30, 14:54:53 »
Itt van, nekem You are not allowed to view links. Register or Login van benne  ;)

Más:

Passz, szerintem a TW-ből a bg_appwidget_error_bg   legalábbis ez hasonlít rá.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #161 Dátum: 2010, 12 30, 14:56:30 »
...és-e azt-e nem-e lehetne-e, hogy-e szilvesztérium alkalmából ilyen keresőőőőőt építs a témádba?  :D  :ok:

Lacus_

• Vendég
« Reply #162 Dátum: 2010, 12 30, 14:56:54 »
Passz, szerintem a TW-ből a bg_appwidget_error_bg   legalábbis ez hasonlít rá.
Ment PÜ  ;)

Lacus_

• Vendég
« Reply #163 Dátum: 2010, 12 30, 15:06:58 »
...és-e azt-e nem-e lehetne-e, hogy-e szilvesztérium alkalmából ilyen keresőőőőőt építs a témádba?  :D  :ok:
Ennél nekem van jobb  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #164 Dátum: 2010, 12 30, 15:31:15 »
 :D :ok: :D

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #165 Dátum: 2010, 12 30, 15:50:41 »
Ahhan !!!

Hát igen.
Ha átlátszó lenne a felső taskbarod,
akkor már én is szívesen kipróbálnám a témáid!  :D

bezke

• Vendég
« Reply #166 Dátum: 2010, 12 30, 17:02:17 »
Hát igen.
Ha átlátszó lenne a felső taskbarod,
akkor már én is szívesen kipróbálnám a témáid!  :D
Már kész van az is és mûxik rendesen, csak elsô indításnál be akar záródni, majd rányomok h. kényszerbezárás de nem zàrja be, remekül müködik.

MOD: Kész az Újabb átlátszó tökéletesen működő 5 gombos téma. 1 baj van vele, nem fordul el az asztal a főképernyőnél, de csak így sikerült, hogy ne FC-zen. Állítólag az automata forgatás jobban eszi az akksit / én is tapasztaltam/ mert a TWlauncher bekapcsollja a giro-t.

Letöltés az 1. hsz-ből.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #167 Dátum: 2010, 12 30, 20:35:26 »
Most rakom fel!!!! (Nekem direkt jó, hogy a főképernyő nem fordul...  :D )

Egyszóval: A képek alapján ez az, amire vártam!!!

Nem tudom mikor lesz - de ha ott leszel a következő talin, jövök Neked egy általad választott itókával.

Addig is: Köszi, és BUÉK előre is!  :ok:

szerk: Hát erről beszéltem Nyuszó-muszó  :D  :ok: :ok: :ok: :ok:

NAGYOT ALKOTTÁL!!!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #168 Dátum: 2010, 12 30, 21:55:55 »
Már kész van az is és mûxik rendesen, csak elsô indításnál be akar záródni, majd rányomok h. kényszerbezárás de nem zàrja be, remekül müködik.

MOD: Kész az Újabb átlátszó tökéletesen működő 5 gombos téma. 1 baj van vele, nem fordul el az asztal a főképernyőnél, de csak így sikerült, hogy ne FC-zen. Állítólag az automata forgatás jobban eszi az akksit / én is tapasztaltam/ mert a TWlauncher bekapcsollja a giro-t.

Letöltés az 1. hsz-ből.
Köszi, ez már tényleg átlátszik felül :)

Kicsit belenyúkáltam, Gmail ikon, sms ikon, nagy számos akkukijelzés. Buborékokat kiszedtem az alkalmazások alól, simán csak az ikon látszik, Apps, és házikó ikont, notifi redőny hátterét, értesítések alapját sötétszürke/feketére, (az átlátszón az átlátszó rosszul látszott :D )  cseréltem. Usb kapcsolódás You are not allowed to view links. Register or Login  :oops:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #169 Dátum: 2010, 12 30, 22:13:22 »
Köszi, ez már tényleg átlátszik felül :)

Kicsit belenyúkáltam, Gmail ikon, sms ikon, nagy számos akkukijelzés. Buborékokat kiszedtem az alkalmazások alól, simán csak az ikon látszik, Apps, és házikó ikont, notifi redőny hátterét, értesítések alapját sötétszürke/feketére, (az átlátszón az átlátszó rosszul látszott :D )  cseréltem. Usb kapcsolódás You are not allowed to view links. Register or Login  :oops:
klassz!
akkor a gombhoz hozzávartad a kabátodat ?  :shock:
úgy sem lesz téma ami mindenkinek tetszik
Bezke majd főz mindenkinek  :D ugye jól gondolom?  :p

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #170 Dátum: 2010, 12 30, 23:52:43 »
klassz!
akkor a gombhoz hozzávartad a kabátodat ?  :shock:
úgy sem lesz téma ami mindenkinek tetszik
Bezke majd főz mindenkinek  :D ugye jól gondolom?  :p
Tudod a megszokás...  :D

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #171 Dátum: 2010, 12 30, 23:56:46 »
Nagyon zsir a tèma. Grat. Annyi kis gond van nálam vele,hogy ha felteszem akkor a hâttèrkèpet amit kiválasztok azt zoomolva teszi be. Mi lehet a megoldás. A tèma felrakása elött jól müködött a háttèrkèp dolog. Álló háttèrre gondolok itt, nem kellene zoomolva lennie.

Nem elérhető hammerjoe

• PDA: HTC 10, LG G2 32GB, iPhone 4s 64GB, Sony Xperia Z2 Tab LTE, LG V700
  • PDA ROM: 1.30.401.1, D80220h, iOS 8.3, 23.0.1.A.0.167
« Reply #172 Dátum: 2010, 12 31, 00:05:26 »
Nagyon jó ez a téma, köszönöm! Érdeklődnék, hogy elkészíted a Liquid-es változatot is, a sötétített "redőny"-el? Nem tehetek róla, de mióta megcsináltad(számok láthatóak), az a legszimpatikusabb.  :ok:
Aki másnak vermet ás,....... az tudja hol a gödör!

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #173 Dátum: 2010, 12 31, 01:30:38 »
Nagyon zsir a tèma. Grat. Annyi kis gond van nálam vele,hogy ha felteszem akkor a hâttèrkèpet amit kiválasztok azt zoomolva teszi be. Mi lehet a megoldás. A tèma felrakása elött jól müködött a háttèrkèp dolog. Álló háttèrre gondolok itt, nem kellene zoomolva lennie.

Ki próbáltam megint, a most legújabb tèmádban van valami ami el cseszi az álló hâttèrkèp beállìtást.  Megnèztem egy másik tèmádat xxjpu_jpx_jpy_c_tw -t és azzal jó a háttèrkèp beállìtás.

bezke

• Vendég
« Reply #174 Dátum: 2010, 12 31, 01:50:05 »
Ki próbáltam megint, a most legújabb tèmádban van valami ami el cseszi az álló hâttèrkèp beállìtást.  Megnèztem egy másik tèmádat xxjpu_jpx_jpy_c_tw -t és azzal jó a háttèrkèp beállìtás.
Igen tudom, kb 8 tw launchert próbáltam ki és mind amelyok ilyen 5 ikonos elcseszik a kezdôképernyô háttér funkciót. Azok is ilyenek amelyek az sgs tools-ban vannak. Most van egy új az már direkt xxjpy-hoz készült, csak azbban csak 1 ikon van valamiért alul és többet nem enged odahúzni, rögvest a kukába húzza. Még annyi, hogy attól hogy nem írok minden apró bugot le tudok róla, de el kell fogadni hogy én inkább lelkes amatôr user vagyok mintsem android programozó. A meta.inf ..... fájlokhoz mêg én sem nagyon nyúlok.