2024, 11 23, 08:16:01

Szerző Téma: Bezke Theme GINGERMIX-BLACK-BLUEY-REDY-GREENY Update 2011.02.06.  (Megtekintve 48529 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: bezke Theme Update 2011.01.03.
« Reply #225 Dátum: 2011, 01 04, 18:18:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
System/app, Phone.apk. Szerintem csak nevezd át a Lacus által küldött file-okat a Phone.apkban lévőre és másold be.
Mindjárt kipróbálom, mert engem is zavar, de nálam még a böngésző alatt is van buborék.

Szerk: Jah, hogy hülyeséget írtam. Azt hittem a hátteret küldte Lacus, de nem, hanem az ikonokat.
Akkor storno az egész, kivéve a phone.apk :)
Én a TWlauncher30-ban lévő háttereket cseréltem ki átlátszóra pl: mainmenu_icon_contact_bg.png, mainmenu_icon_browser_bg.png (Ez mitől lett ilyen színű és méretű??  :shock: Szerk: most meg jó, nah megyek pókerezni, nem megy ez ma nekem  :D )
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #226 Dátum: 2011, 01 04, 18:20:30 »
System/app, Phone.apk. Szerintem csak nevezd át a Lacus által küldött file-okat a Phone.apkban lévőre és másold be.
Mindjárt kipróbálom, mert engem is zavar, de nálam még a böngésző alatt is van buborék.

Szerk: Jah, hogy hülyeséget írtam. Azt hittem a hátteret küldte Lacus, de nem, hanem az ikonokat.
Akkor storno az egész, kivéve a phone.apk :)
Tessék az internet ikon, A system/Browser.apk-ba cseréld ki.  ;)  :)
Ezeken a helyeken én még nem jártam.  :hmm:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #227 Dátum: 2011, 01 04, 18:47:19 »
Én a TWlauncher30-ban lévő háttereket cseréltem ki átlátszóra pl: mainmenu_icon_contact_bg.png, mainmenu_icon_browser_bg.png (Ez mitől lett ilyen színű és méretű??  :shock: Szerk: most meg jó, nah megyek pókerezni, nem megy ez ma nekem  :D )
A TWLauncher30-ba én is kicseréltem a háttereket, de amiket kértem+ az Internet ikon a system/apk-ba cserélte ki Bezke, buborékosra.  ;) :D A méret biztos hogy jó, én ezt az ikont az eredeti romból szedtem ki.  ;)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #228 Dátum: 2011, 01 04, 19:05:43 »
A TWLauncher30-ba én is kicseréltem a háttereket, de amiket kértem+ az Internet ikon a system/apk-ba cserélte ki Bezke, buborékosra.  ;) :D A méret biztos hogy jó, én ezt az ikont az eredeti romból szedtem ki.  ;)
A beírt szöveg mérete és színe volt más nem az ikon :D Jó, félreérthető voltam, bocsánat, mondoménhogypóker :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #229 Dátum: 2011, 01 04, 19:24:22 »
A beírt szöveg mérete és színe volt más nem az ikon :D Jó, félreérthető voltam, bocsánat, mondoménhogypóker :)
Jó játékot!!  :D  Nekem is vannak ilyen napok, ilyenkor nekiugrok és dolgozok. :D :D :D

bezke

• Vendég
« Reply #230 Dátum: 2011, 01 04, 19:30:12 »
Holnap teszek fel egy update-et amitöl az ikonok eredetik lesznek, de a tárcsázó, alsó szinesitett funkcio gombok megmaradnak. Igy jo lesz?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #231 Dátum: 2011, 01 04, 19:36:47 »
Holnap teszek fel egy update-et amitöl az ikonok eredetik lesznek, de a tárcsázó, alsó szinesitett funkcio gombok megmaradnak. Igy jo lesz?
Az eredeti ikonos (tárcsázó is!) és az alsó színesített funkció gombos nagyon jó lenne, az volt az első amit kicseréltem a múltkor is  :ok: Mindig megfogadom, - de egyszer majd biztosan meg is csinálom-, hogy kigyűjtöm az általában használt képeket és csak bemásolom bamba módon. Most mindig úgy kell összevadásznom őket, akkora a rendetlenség  :oops: Én nem a kék Home ikont szeretem, viszont a nagy számos akkukijelzést igen. Nem kell, hogy a GTGlauncher elforduljon, de legyen átlátszó a statusbar. A Gmail ikonja piros legyen, az usb screenen a cica legyen, az sms ikon valamilyen sárgás legyen, a notifi redőny átlátszó legyen piros androbival a jobb sarkában, és fekete alapon fehér bötűket szeretek látni,  és kb ennyi :D
Összevadászással együtt kb. fél óra  :hmm:

Nem elérhető macisajt

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #232 Dátum: 2011, 01 04, 22:31:24 »
Sziasztok.

Ma szembesültem pár problémával, nem nagyok de engem picit zavarnak.
Ha elinditom a GPS-t akkor nem teszi ki a kis ikont felülre.
A képernyőzárat (android) ha kinyitom akkor nincsen hang hiába van beállítva, lezáráskor van.

Ez a témától lehet vagy attól, hogy a fözött romra tettem rá???

Erre tud valaki valami megoldást??

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #233 Dátum: 2011, 01 04, 23:00:27 »
Erre tud valaki valami megoldást??
A kis gps ikont nem csak akkor teszi ki, ha el is indítasz egy gps-t használó programot? Ha csak bekapcsolod akkor sosem tette ki, nézd meg a google map-szel kirakja-e akkor ha elindítod.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #234 Dátum: 2011, 01 05, 09:13:35 »
Bezke: A következő témádba lehetne a menű háttere fehér?   ;) Most fekete és így nagyon sötét.  :(  :(
Az alapképernyő menűjére gondolok, az ikonok nagyon jók, színesek (pl: Add, Wallpaper, Edit) , de a háttér szvsz jobb lenne fehéren.  ;)  :ima: :ima:  :oops:

Nem elérhető migabi24

• PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: MIUI 1.9.16
« Reply #235 Dátum: 2011, 01 05, 13:15:19 »
Bezke: A következő témádba lehetne a menű háttere fehér?   ;) Most fekete és így nagyon sötét.  :(  :(
Az alapképernyő menűjére gondolok, az ikonok nagyon jók, színesek (pl: Add, Wallpaper, Edit) , de a háttér szvsz jobb lenne fehéren.  ;)  :ima: :ima:  :oops:
Ezért nem kell új témát csináltatni, ezt a 2 képet másold a frameworkodba You are not allowed to view links. Register or Login

bezke

• Vendég
« Reply #236 Dátum: 2011, 01 05, 15:05:15 »
Ezért nem kell új témát csináltatni, ezt a 2 képet másold a frameworkodba You are not allowed to view links. Register or Login

hát igen, anno én is próbáltam a fehéret, de akkor nem látszik a felírat, szerintem ez így a legjobb. Max egy kicsit világosabb lehetne de mivel a redőny is sötét, ez passzol hozzá. Most a témába integráltam egy átlátszó tárcsázót is, amit ugyancsak update lehetőségként teszek közzé, valamint update lesz a fehér karakterek a letöltéseknél, így már jól látható.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #237 Dátum: 2011, 01 05, 15:23:37 »
Köszönöm, bemásoltam, fehér lett, de a szöveg eltünt. (pl: Add, Wallpaper, Edit, stb)  :'( :'(

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #238 Dátum: 2011, 01 05, 15:28:58 »
hát igen, anno én is próbáltam a fehéret, de akkor nem látszik a felírat, szerintem ez így a legjobb. Max egy kicsit világosabb lehetne de mivel a redőny is sötét, ez passzol hozzá. Most a témába integráltam egy átlátszó tárcsázót is, amit ugyancsak update lehetőségként teszek közzé, valamint update lesz a fehér karakterek a letöltéseknél, így már jól látható.
A kép, a szöveg és a háttér is külön van, ezek szerint? A szöveget nem tudom feketére állítani a fehér háttérhez?  :hmm: :hmm:

Nem elérhető migabi24

• PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: MIUI 1.9.16
« Reply #239 Dátum: 2011, 01 05, 15:56:59 »
A kép, a szöveg és a háttér is külön van, ezek szerint? A szöveget nem tudom feketére állítani a fehér háttérhez?  :hmm: :hmm:
Ahhoz már xml-t kéne szerkeszteni, bocs erre nem gondoltam, hogy a szöveg is elvan állítva :hmm:

Lacus_

• Vendég
« Reply #240 Dátum: 2011, 01 05, 15:57:27 »
Nekem is ez kéne csak fordítva, a fehér kiégeti a szemem  ;) :D
Ibi, lassan Bezke neked csinálja a témát, szerintem add le az igényeid mit szeretnél, mellékelve az ikonjaidat és csinál személyre szabottat  ;) :D

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #241 Dátum: 2011, 01 05, 16:23:14 »
Nekem is ez kéne csak fordítva, a fehér kiégeti a szemem  ;) :D
Ibi, lassan Bezke neked csinálja a témát, szerintem add le az igényeid mit szeretnél, mellékelve az ikonjaidat és csinál személyre szabottat  ;) :D
Nekem a fehér kellene, most így feketén nagyon sötét, az új témájába feketén megtalálod.
A menűben a szövegért nem tudod hol a felelős?
Fehér háttéret megkaptam, de a szöveg fehér, így nem látszik, ahogy Bezke már leírta.

Neeeem kérnék én olyat  :D ;), tudom, hogy nincs olyan téma ami mindenkinek tökéletesen megfelel.  :)

Megpróbálnám megcsinálni, ha tudnám merre keressem a szöveg bűnöst.  :hmm: :hmm:

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
Re: bezke Theme Update 2011.01.06.
« Reply #242 Dátum: 2011, 01 07, 18:12:44 »
Egy lámer kérdés: és hogy lehet visszatenni a gyári (nekem spec előző) témát?

köszönet,
wins

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #243 Dátum: 2011, 01 07, 19:46:04 »
Egy lámer kérdés: és hogy lehet visszatenni a gyári (nekem spec előző) témát?

köszönet,
wins
Mármint ami alapból a romban van?
Arra gondolsz, hogy felteszed bezke témáját, de nem tetszik és vissza akarod tenni a gyárit?
Ha igen, akkor újrarakod a no wipe romot, és olyan lesz mint amikor flashelted.

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #244 Dátum: 2011, 01 07, 20:19:10 »
Arra gondolsz, hogy felteszed bezke témáját, de nem tetszik és vissza akarod tenni a gyárit?
Ha igen, akkor újrarakod a no wipe romot, és olyan lesz mint amikor flashelted.

Igen, erre gondoltam!
Akkor jól gondolom, hogy ugyanúgy el kell készítenem a ROMot (mivel az enyém romkitchen-es), mint ahogy a wipe-osat készítettem, csak a base romnak no wipe-nak kell lennie? Ha jól tudom minden alkalmazás marad ilyenkor a régi, ezért kérdezem, hogy ugyanazokat az Alkalmazásokat is bele kéne pakolnom, mint a wipeosba, vagy akár üresen is hagyhatom azokat? (főleg mert nem nagyon emlékszem, hogy végül mely alkalmazásokat tettem bele..)

Ha már ilyet készítek, akkor az AdwLauncher mellé beletehetem a Gingerbreadet is? (az kimaradt amikor a wipeosat készítettem, viszont ki szeretném azt is próbálni, így összeköthetném a kellemeset a hasznossal)

A no wipe rom telepítésekor ugye ki kell kapcsolni a lagfixet, ami jelenleg fut?

Bocsi a sok kérdést, de inkább most kérdezek, mint utána - amikor már esetleg késő..

Köszönöm szépen a választ és a türelmet is! :ok:

Üdv,
wins

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #245 Dátum: 2011, 01 07, 21:27:01 »
Igen, erre gondoltam!
Akkor jól gondolom, hogy ugyanúgy el kell készítenem a ROMot (mivel az enyém romkitchen-es), mint ahogy a wipe-osat készítettem, csak a base romnak no wipe-nak kell lennie? Ha jól tudom minden alkalmazás marad ilyenkor a régi, ezért kérdezem, hogy ugyanazokat az Alkalmazásokat is bele kéne pakolnom, mint a wipeosba, vagy akár üresen is hagyhatom azokat? (főleg mert nem nagyon emlékszem, hogy végül mely alkalmazásokat tettem bele..)

Ha már ilyet készítek, akkor az AdwLauncher mellé beletehetem a Gingerbreadet is? (az kimaradt amikor a wipeosat készítettem, viszont ki szeretném azt is próbálni, így összeköthetném a kellemeset a hasznossal)

A no wipe rom telepítésekor ugye ki kell kapcsolni a lagfixet, ami jelenleg fut?

Bocsi a sok kérdést, de inkább most kérdezek, mint utána - amikor már esetleg késő..

Köszönöm szépen a választ és a türelmet is! :ok:

Üdv,
wins
Csinálj egy no wipe romot. Az alkalmazások a system/app alatt vannak általában, szóval pakold bele őket a no wipe romba is, mert a systemet felülírja a no wipe rom is.  Betehetsz több launchert is, ahol négyzet van a konyhában azok mehetnek egymás mellé, ahol karika, ott vagy-vagy.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #246 Dátum: 2011, 01 08, 10:23:19 »
Volt egy kis időm, gondoltam kimegyek a konyhába...  :)

Feltettem egy általam főzött DOC romot, ami kikészül, ha Bezke témáját ráeresztem. (Nem jut tovább az S betűnél, időnként zizzen.)

Próbálkozzak, vagy valaki más is járt már így? Lehet, hogy valamelyik launcherrel, stb-vel akad össze?  ;)

(Lehet, hogy maradok a 6,2-nél, egyrészt agyonvághatatlan'  volt, másrészt DOS-ból is jó volt  :D )

Nem elérhető kjoe74

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: I9000XWJPF
« Reply #247 Dátum: 2011, 01 08, 11:35:37 »
Sziasztok!

FEltettem Bezke THEME FOR DEODEXED XXJPU/X/Y ROM témáját, minden működik is rendesen, csak azt nem tudom hogyan tudom az app gomb melé letenni a többi gombot, telefon, névjegyek ,sms, stb. Ahogy Bezke leírta, hosszan nyomom a kijelzőt, shortcuts , kiválasztom, de csak megnyitja, nem teszi ki az asztalra az ikont.
Igy most nem tudok mondjuk sms-t küldeni.
Légyszi segítsetek!!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #248 Dátum: 2011, 01 08, 11:54:17 »
Sziasztok!

FEltettem Bezke THEME FOR DEODEXED XXJPU/X/Y ROM témáját, minden működik is rendesen, csak azt nem tudom hogyan tudom az app gomb melé letenni a többi gombot, telefon, névjegyek ,sms, stb. Ahogy Bezke leírta, hosszan nyomom a kijelzőt, shortcuts , kiválasztom, de csak megnyitja, nem teszi ki az asztalra az ikont.
Igy most nem tudok mondjuk sms-t küldeni.
Beallitasok, alkalmazasok, alkalmazasok kezelese, mind, megkeresed a twlaunchert. Adatok torlese es kenyszerleallitas. Utana jo lesz.

Nem elérhető kjoe74

• Navigáció / Navigation: Navigon
  • PDA: samsung galaxy s
  • PDA ROM: I9000XWJPF
« Reply #249 Dátum: 2011, 01 08, 17:12:28 »
sikerült, köszönöm. Még egy kérdés.
Mióta ez a thema van fent a böngészőnél nincs teljes képernyő mód. A fejléc mindig látszik ,ez engem egy picit zavar. Be lehet állítani valahol a teljes képernyő módot, mert én nem találom.
Köszi