2024, 11 23, 01:52:40

Szerző Téma: Bezke Theme GINGERMIX-BLACK-BLUEY-REDY-GREENY Update 2011.02.06.  (Megtekintve 48522 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
Re: bezke Theme
« Reply #125 Dátum: 2010, 12 28, 14:44:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Emberek! Egyedül nekem nem ajánlja fel a többi umlock lehetőséget? Ahol annak a funkciónak kéne lenni (kijrlző a beállításokban) ott nincs.
Ettől eltekintve grat, és nagyon tetszik Bezke!

Beállítások/Kijelző/Unlock Screen - Biztosan ott kell annak lenni!  :ok:

bezke

• Vendég
« Reply #126 Dátum: 2010, 12 28, 16:25:56 »
a névjegyzékes összenyomásos dolgot én is kérdeztem, hogy a témától van-e de még nem született válasz  :-X
a többi felvetésedre nyomtam  :ok: -okat

alapjában véve persze minden remek!
Nos arra már rájöttem, hogy nem a contact nevű apk-ban van a hiba, mert már feltettem a gyárit és azzal is lapos. Keresem a probléma okát, és rá is fogok jönni nyugi.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #127 Dátum: 2010, 12 28, 17:19:01 »
Nos arra már rájöttem, hogy nem a contact nevű apk-ban van a hiba, mert már feltettem a gyárit és azzal is lapos. Keresem a probléma okát, és rá is fogok jönni nyugi.
nyugodt vagyok mint hal a szatyorban  :D

szerintem az a képkeret túl vastag alul-felül vagy nem arányos és csak így tudja belenyomorítani... csak az hol lehet ??

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #128 Dátum: 2010, 12 28, 17:21:11 »
Köszi a gyors választ.
A ködös üvegszerű kép biztosan jó lenne neki.  :)
Sajnálom , hogy Neked nem jön be az 5 ikonos, akkor valami más megoldást kell találnom a buherálásba, hogy tudjam a témádat használni.  :( :)
Tedd bele mielőtt felteszed a zipet, azokat a képeket amiket akarsz. Én a piros androbis, átlátszó háttérképet és a GTGlauncherben a kék házikót mindig lecserélem előtte. No és persze a nagy számos akkukijelzést.
Fentieket Anzo témájáról írtam, bezke témáját mindjárt kipróbálom, végre géphez jutottam a karácsonyozás, és a vendégségek utáni romeltakarítás után. (nem ROM, hanem rom :D )

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető pparker

• PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #129 Dátum: 2010, 12 29, 07:24:05 »
Szia Bezke!

Nos találtam  egy képet, amihez hasonló nagyon kúúúl lenne a csodaklassz témádhoz! Az igénytelen képem után talán jobban látható, milyenre gondolnék! Bízom benne hamarosan elkészül az újabb mesterműved!

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

bezke

• Vendég
« Reply #130 Dátum: 2010, 12 29, 10:16:36 »
Szia Bezke!

Nos találtam  egy képet, amihez hasonló nagyon kúúúl lenne a csodaklassz témádhoz! Az igénytelen képem után talán jobban látható, milyenre gondolnék! Bízom benne hamarosan elkészül az újabb mesterműved!

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nos igen, a legelsõ témám ilyen volt, ezt mèg Dena csinálta, azonban szerintem szebb ha átlátszó. Azonban, hogy mindenkinek megfeleljen sötétítettem a redônyön, így már kevésbê látszik a háttér.

Lacus_

• Vendég
« Reply #131 Dátum: 2010, 12 29, 10:19:43 »
Nos igen, a legelsõ témám ilyen volt, ezt mèg Dena csinálta, azonban szerintem szebb ha átlátszó. Azonban, hogy mindenkinek megfeleljen sötétítettem a redônyön, így már kevésbê látszik a háttér.
Csak gondolod hogy jó lesz, mindíg lesz akinek más kell  ;) :D :D

Lacus_

• Vendég
« Reply #132 Dátum: 2010, 12 29, 10:27:37 »
Bezke

Ezért a felugró ablakért melyik fájl felelős, éttetszőbbé akarom csinálni és az ikonokat hiába cserélem le a framework-ban és a twframework-ban nem változik semmi  :hmm:

bezke

• Vendég
« Reply #133 Dátum: 2010, 12 29, 10:46:31 »
Bezke

Ezért a felugró ablakért melyik fájl felelős, éttetszőbbé akarom csinálni és az ikonokat hiába cserélem le a framework-ban és a twframework-ban nem változik semmi  :hmm:
A zip fájlban nem csak framework mappa van, hanem app mnevű is. Azon belül vannak az alkalmazások pl: Tw launcher, contact, phone. Na azoknak is van egy-egy res nevű mappájuk amiben megtalálod a drawable mappát. Ott megtalálod az ic_menu ikonokat és a hátteret.

Lacus_

• Vendég
« Reply #134 Dátum: 2010, 12 29, 10:50:29 »
A zip fájlban nem csak framework mappa van, hanem app mnevű is. Azon belül vannak az alkalmazások pl: Tw launcher, contact, phone. Na azoknak is van egy-egy res nevű mappájuk amiben megtalálod a drawable mappát. Ott megtalálod az ic_menu ikonokat és a hátteret.
Köszi értem  :ok:
Megpróbálom egyből a romban kicserélni mindet mint eddig  ;)
A Te és saját ikonjaimmal képekkel vegyítve, klassz kis koktél lesz belőle  ;) :D

Szerk.: A Te TWLaunchered átlátszó mindenhol és elfordul a home ???

Nem elérhető pparker

« Reply #135 Dátum: 2010, 12 29, 13:04:16 »
Köszi Bezke!

És az újabb sötétített redőnyős "C" akkus témádat mikor lehet majd letölteni?
Illetve készítesz majd egy képet milyen lett? :ok: :taps:

bezke

• Vendég
« Reply #136 Dátum: 2010, 12 30, 01:33:34 »
Nos köszönet Patience-nek és minden kedves Andinnak, megkaptam a Support rangot, így már tudom szerkeszteni a topicot. Ígérem a napokban rendbe is vágom a bezke theme topicot, így ezután a legfrisebb témákat keressétek az 1. hozzászólásban.
Ennek Örömére ma ki is adom a legújabb témát.
Mint mondottam figyeljétek az 1. hsz-t.

Köszönöm!!!  :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető pparker

« Reply #137 Dátum: 2010, 12 30, 11:38:06 »
Bezke!

Először is mega gratula a Support-ER ranghoz! :ok: :taps: :D

Másodszor pedig óriási respects az új témához! Ulra brutálisan klassz lett! Királyság!

Nagyon köszi a sok munkád és a remek témákat! :taps: :taps: :taps: :taps: :ok: :ok: :ok:

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #138 Dátum: 2010, 12 30, 12:19:58 »
Üdvözöllek a Supporterek körében!  :ok: (Megérdemelted!!! ) Csak gratulálni tudok az új témádhoz - nincs kedvem mindenhová felkiáltó jeleket tenni, de...  :ok:

(A legfelső csík, ahol a jelek vannak... kicsit nem lehetne átlátszó....  :D ?? - minden más TTTTUUUUTTTTIIIIII!!!!!!!  :ok: )

Lacus_

• Vendég
« Reply #139 Dátum: 2010, 12 30, 12:45:39 »
Köszi értem  :ok:
Megpróbálom egyből a romban kicserélni mindet mint eddig  ;)
A Te és saját ikonjaimmal képekkel vegyítve, klassz kis koktél lesz belőle  ;) :D

Szerk.: A Te TWLaunchered átlátszó mindenhol és elfordul a home ???
Bezke ???

bezke

• Vendég
« Reply #140 Dátum: 2010, 12 30, 12:49:20 »
Eddig az volt, azaz átlátszó volt, és akkor megcsinálom újra annak, továbbá szeretném ha megmondanátok melyik kép legyen a redőny háttere.
1. Fekete droid
2.Zöld droid
3 voodoo /piros/ robot

Ja és annyi, hogy ezek mind teljesen saját kreálmány.

Megjegyzés: Igazi elismerés az lenne, ha Doc bele tenné a témámat a Rom Kitchenbe, de én nem tudom felvenni a kapcsolatot vele, mert még nem ismer, szóval ha valaki beszélőviszonyban van vele....

bezke

• Vendég
« Reply #141 Dátum: 2010, 12 30, 12:53:23 »
Bezke ???

Igen átlátszó, de csak a mostani új témában ami az 1. hsz-ben van, és nem tudom mire érted, hogy elfordul, de a képeken látszik, hogy amikor belépsz az alkalmazásokba akkor átlátszó és csak a Home gomb látszik.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #142 Dátum: 2010, 12 30, 13:00:45 »
Eddig az volt, azaz átlátszó volt, és akkor megcsinálom újra annak, továbbá szeretném ha megmondanátok melyik kép legyen a redőny háttere.

Szia!

Nekem így jó ahogy van...  :ok: Csak a legfelső csíkot szeretném átlátszóra - amin a jelek akksi, óra, stb. van... megpróbáltam már (az egyik korábbi) témádban átírni a framework.apk-t, vagy mifenét, de nem lett tökéletes ezért szeretném...

Lacus_

• Vendég
« Reply #143 Dátum: 2010, 12 30, 13:05:37 »
Igen átlátszó, de csak a mostani új témában ami az 1. hsz-ben van, és nem tudom mire érted, hogy elfordul, de a képeken látszik, hogy amikor belépsz az alkalmazásokba akkor átlátszó és csak a Home gomb látszik.
A felső taksbarra gondoltam, de látom fekete és az elfordulás meg amikor a készüléket vízszintesen használom akkor elfordul a képernyő is.
Létezik olyan TWLauncher is már.
Addig adok ajándékot  ;) ;)

bezke

• Vendég
« Reply #144 Dátum: 2010, 12 30, 13:09:37 »
A felső taksbarra gondoltam, de látom fekete és az elfordulás meg amikor a készüléket vízszintesen használom akkor elfordul a képernyő is.
Létezik olyan TWLauncher is már.
Addig adok ajándékot  ;) ;)
Köszi ezek megvannak nekem is, és amire te gondolsz az a land.... nézet. Azzal is próbáltam  /ala sgs tools/ de nekem nem jött be, mert egy kis mozdítástól elfordult.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #145 Dátum: 2010, 12 30, 13:17:15 »
Megpróbáltam a korábban tanult módon átalakítani a framework/ twframework.apk-t, de sűrű zizgés' lett a vége, tehát rakom újra a romot/témát...  :D  :ok: úgy látszik ez a felső csík átlátszóság csak nekem tetccccik'...  :) 

Lacus_

• Vendég
« Reply #146 Dátum: 2010, 12 30, 13:27:29 »
Megpróbáltam a korábban tanult módon átalakítani a framework/ twframework.apk-t, de sűrű zizgés' lett a vége, tehát rakom újra a romot/témát...  :D  :ok: úgy látszik ez a felső csík átlátszóság csak nekem tetccccik'...  :)
Most beszélgettünk erről Bezkével hogy a témájában a TWLauncher írja felül a framework-ban lévő felső taksbart.
Ezt mondtam neki mert van olyan amiben átlátszó, én is azt használom  ;)

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #147 Dátum: 2010, 12 30, 13:30:31 »
Vár-ROM  :D  :ok:

bezke

• Vendég
« Reply #148 Dátum: 2010, 12 30, 13:38:15 »
Nos igen, kicseréltem átlátszóra, és amikor be van kapcsolva a képernyőzár akkor még átlátszó, de utána elsötétül. Csak tudnám a TW launcherben melyik fájl felel érte.

Lacus_

• Vendég
« Reply #149 Dátum: 2010, 12 30, 13:48:28 »
Nos igen, kicseréltem átlátszóra, és amikor be van kapcsolva a képernyőzár akkor még átlátszó, de utána elsötétül. Csak tudnám a TW launcherben melyik fájl felel érte.
Na ez az, xda-s srác se árulta el csak megcsinálta átlátszó változatba is és azt se árulta el hogy az alkalmazás hátterét teljesen átlátszóvá tenni hogy kell  :hmm: :(