2024, 11 22, 21:03:37

Szerző Téma: Bezke Theme GINGERMIX-BLACK-BLUEY-REDY-GREENY Update 2011.02.06.  (Megtekintve 48492 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

bezke

• Vendég
Re:bezke Theme
« Reply #75 Dátum: 2010, 12 23, 18:44:41 »
Karácsony alkalmából kész az ÚJ JPU/JPX/JPY TÉMA!  :shock:

egyelőre csak a C akkukijelzős készült el, ha valaki szeretné felteszem a  Liquid-et is.
Változások:
                  - Átlátszó Tw Launcher ikonok
                  -Gyorsabb lagmentes Ext. Power menü
                  -Néhány új ikon
                  -Új animációk
                  - Vagány F22-es repülő üzemmód /By Bezke/
                  -A képek magukért beszélnek.

A képek magukért beszélnek.

Ui: Néhol még nem minden gyorsikon színes, mert nem volt időm annyit szerkeszteni, de idővel megcsinálom.

LINK: You are not allowed to view links. Register or Login

Képek:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető makaveli666

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung galaxy i9000
  • PDA ROM: I9000XWJPA
« Reply #76 Dátum: 2010, 12 23, 18:53:20 »
waaaaa.... 20 perccel ezelőtt raktam fel a régi témád :) köszi a mostanit :)

Nem elérhető makaveli666

« Reply #77 Dátum: 2010, 12 23, 19:03:02 »
Ha lehetne szeretnék egy olyan verziót kérni, ahol a menü háttere átlátszó...

bezke

• Vendég
« Reply #78 Dátum: 2010, 12 23, 19:17:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha lehetne szeretnék egy olyan verziót kérni, ahol a menü háttere átlátszó...

Melyik menüre gondolsz? Az alkalmazásokra?

Nem elérhető makaveli666

« Reply #79 Dátum: 2010, 12 23, 19:20:56 »
Melyik menüre gondolsz? Az alkalmazásokra?
természetesen....

Nem elérhető axxon

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
« Reply #80 Dátum: 2010, 12 23, 19:37:48 »
Bezke jó lett az új témád.

Nem elérhető Zalan

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: Echoe NI4
« Reply #81 Dátum: 2010, 12 23, 19:52:06 »
Bezke nagyon ott van a újjabb témád.  :ok: :taps:  Köszi

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #82 Dátum: 2010, 12 23, 19:59:42 »

Hihetetlen alkotás!  :taps: Köszönjük szépen, közérdekű Karácsonyi ajándék!  ;)  :D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #83 Dátum: 2010, 12 24, 05:27:43 »
Le minden kalappal előtted nagyon jó téma lett. :taps:

Ezért remélem dupla ajándékkal lep meg a Jézuska én imádkozom érte :ima:

Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok.

Üdv:Zoli

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #84 Dátum: 2010, 12 24, 11:59:01 »
Mindenkinek Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Bezke, alul 5 ikonos témát tervezel a közeljövőben, aminek az alkalmazások menűjének a háttere áttetsző?  ;) ;)

Előre is köszönöm.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Raistlin31

• Navigáció / Navigation: Garmin ZUMO 390LM , Wayteq 980Bt, Waze, IGO szulinApp
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 910C + SGS
  • PDA ROM: stock 5.0.1
« Reply #85 Dátum: 2010, 12 24, 12:31:56 »
Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Nagyon szépen köszönöm remek a téma.

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
Re: bezke Theme
« Reply #86 Dátum: 2010, 12 24, 14:46:27 »
Szia!

Nekem normál JPY van fent, de amikor elindulna a rendszer már a galaxy s jel megjelenés előtt, el kezd rezegni és annyi neki! Mi lehet, pedig nagyon tetszik!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #87 Dátum: 2010, 12 24, 15:31:33 »
Szia!

Nekem normál JPY van fent, de amikor elindulna a rendszer már a galaxy s jel megjelenés előtt, el kezd rezegni és annyi neki! Mi lehet, pedig nagyon tetszik!

Sajnos ez akármikor előfordulhat - biztosan meghibásodott a rendszer része, nem jól ment végbe a folyamat, stb. Odinnal rakjad újra az egész ROM-ot, re-partitionnal, és próbáld meg újra, vagy ha főzöttet akarsz, akkor végezz egy teljes wipe-ot, aztán CWM-ből tedd fel!
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #88 Dátum: 2010, 12 24, 18:25:32 »
Üdv
Szép a téma ! Gratuláció!
Érdeklôdnék hogy ennek a témának van bármi köze a névjegyek képeinek összelapításához?
Mint ha eddig nem lett volna ennyire nyomorék  :(

Nem elérhető vid

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: JS7 Doc v9.8.1 + SM k13c
« Reply #89 Dátum: 2010, 12 24, 18:51:36 »
Grat, jó kis téma lett!

Boldog karácsonyt Mindenkinek!

Nem elérhető pparker

« Reply #90 Dátum: 2010, 12 24, 21:37:49 »
Nos!
Újra tettem az egész rendszert! Samfirmware-ről letöltöttem a JPU-feltettem odinnal, majd rátettem a JPY-t ismételten odinnal. Odinból feltettem a CWM Recovery-t és újraindítottam. Felmásoltam a teló sd belső tárhelyére a
Bezke_XXJPU_JPX_JPY_C_TW.zip file-t és recoveryből feltettem. Reboot és a Samsung Galaxy fekete háttérnél már nem megy tovább, vibrál össze-vissza és utána wape factory resettel sem tudom elindítani a telefont újra, csak, ha az egész romot újra teszem! azt hiszem feladom! már 4szer raktam újra a Samut-t.

Nem elérhető vid

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: JS7 Doc v9.8.1 + SM k13c
« Reply #91 Dátum: 2010, 12 24, 21:48:48 »
Nos!
Újra tettem az egész rendszert! Samfirmware-ről letöltöttem a JPU-feltettem odinnal, majd rátettem a JPY-t ismételten odinnal. Odinból feltettem a CWM Recovery-t és újraindítottam. Felmásoltam a teló sd belső tárhelyére a
Bezke_XXJPU_JPX_JPY_C_TW.zip file-t és recoveryből feltettem. Reboot és a Samsung Galaxy fekete háttérnél már nem megy tovább, vibrál össze-vissza és utána wape factory resettel sem tudom elindítani a telefont újra, csak, ha az egész romot újra teszem! azt hiszem feladom! már 4szer raktam újra a Samut-t.

Szerintem ott lesz a gond, hogy ez samfirmware-ről leszedett rom-ra nem megy fel. Mod-rom kell neki, ha jól gondolom...

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #92 Dátum: 2010, 12 24, 23:03:06 »
Szerintem ott lesz a gond, hogy ez samfirmware-ről leszedett rom-ra nem megy fel. Mod-rom kell neki, ha jól gondolom...
így igaz
deodexelt romra lehet csak felrakni
de ez le is van írva

bezke

• Vendég
« Reply #93 Dátum: 2010, 12 25, 09:50:16 »
Szia!

Nos csak annyit tudok mondani erre, hogy egy ici picit vissza kellett volna olvasni, mert már százszor leírtuk,hogy ezek a témák csak deodexelt, azaz moddingolt romokon működnek. Javaslom nézz be a romtárba, azon belül a doc rom. A legújabb a xxjpy alapú 6.2.

Nem elérhető pparker

« Reply #94 Dátum: 2010, 12 25, 17:24:08 »
Köszi a válaszokat!

Akkor mit tegyek, ha teljesen szeretném 0-ról újratenni a telót? Elég leszednem ezt a doc rom 6.2-t? Wipe!-ot?
Vagy tegyek fel egy alapromot és recoveryből a doc romot? Utána végre felrakhatom ezt a szép témát amit csináltál?

bezke

• Vendég
« Reply #95 Dátum: 2010, 12 25, 17:46:29 »
Köszi a válaszokat!

Akkor mit tegyek, ha teljesen szeretném 0-ról újratenni a telót? Elég leszednem ezt a doc rom 6.2-t? Wipe!-ot?
Vagy tegyek fel egy alapromot és recoveryből a doc romot? Utána végre felrakhatom ezt a szép témát amit csináltál?

Egy alap romot felteszel, véleményem szerint mind1 melyiket, majd egy cwm kernel, és mehet a doc wipe verzió, de a romtár/doc rom topivban az 1.-2. hozzászólás most lett frissítve, ott minden le van írva töviről hegyire.

Nem elérhető pparker

« Reply #96 Dátum: 2010, 12 27, 12:11:53 »
Bezke!

Csúcs jó a témád, nagyon köszönöm, amióta végre sikerült feltennem, azóta öröm ránézni a telómra!
Viszont szeretnék kérdezni valamit! Amikor fentről lehúzom az értesítési panelt, akkor az átlátszó! Lehetne esetleg az fekete is? Olyan nehezen lehet néha elolvasni miket töltöttem le, és az ikonok is olyan nehezen láthatóak, pedig nagyon szépek!

Köszönöm előre is!

Nem elérhető hunhool

• PRIME MINISTER
  • PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: CM10 fan
« Reply #97 Dátum: 2010, 12 27, 13:40:37 »

egyelőre csak a C akkukijelzős készült el, ha valaki szeretné felteszem a  Liquid-et is.
Változások:
                  - Átlátszó Tw Launcher ikonok
                  -Gyorsabb lagmentes Ext. Power menü
                  -Néhány új ikon
                  -Új animációk
                  - Vagány F22-es repülő üzemmód /By Bezke/
                  -A képek magukért beszélnek.

A képek magukért beszélnek.

Utólagos engedelmeddel néhány dolgot kicsórikáltam a témádból sajt felhasználásra!
De amúgy nagyon tuti amit csináltál!
Csak így tovább,hajra :D

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #98 Dátum: 2010, 12 27, 17:12:50 »
Üdv!

Ma kezdtem el a DOC romozást (direkt a témázás miatt  :) ) és nagyon tetszik a témád.  :ok: -Köszönöm. 
Rákerestem, nem találtam - volt már szó az átlátszó  felső taskbar sorról?
(Korábban, a Sztyupy romokat mind átalakítottam /framework.apk és társai/, de ennél jobban tetszik az a megoldás, hogy "csak fel kell tenni és kész  :ok: " -ráadásul minden egyben benne van.... )
Tehát a kér(d)és: Átalakítanád a jelenlegi -karácsonyra kiadott  :D - témádat átlátszó felső sorosra? (Részemről SEMMI MÁS (!!!) nem hiányzik belőle, így jó ahogy van, de akkor lenne /számomra/  :ok:

Köszönöm!

bezke

• Vendég
« Reply #99 Dátum: 2010, 12 27, 18:30:28 »
Nos elmúlt a karácsony, lassan lezárul egy év, és a "Nagy" témakészítők ismét elődrukkoltak egy újdonsággal. Ezt az újdonságot szeretném nektek átadni a már megszokott Bezke_theme formában.

A téma ugyan úgy XXJPU/XXLPX/XXJPY kompatibilis azonban:

Változások:   
1,Bele került a beállításokba a kijelző menüpontba egy új funkció ahol és ITT JÖN A LÉNYEG: MINDENKI MAGÁNAK TUDJA BEÁLLÍTANI A KÉPERNYŐZÁR TÍPUSÁT: AOSP, Samsung, Puzzle, és egy újdonság az EPIC.
2, Kibővült az alsó ic menü ikonok színezettsége, most már a böngészőben, telefonkönyvben, üzenetekben is újak vannak.
3, Teljesen Animált.

A többi lényegében ugyan az, van Extended power és ebből jelenleg a Liquid akkumulátorost adom ki, ha kéri valaki megcsinálom a C típusút. A status bar maradt ilyen középen kicsit átlátszó, ha valaki linkelne egy képet, vagy pontosan körülírná, hogy mi is festene jól akkor hajlandó vagyok megcsinálni.

Ja azt nem is mondtam, hogy a LYQUID akksi jelző javítva, most már mindig látszik a szám.

LINK:  You are not allowed to view links. Register or Login

KÉPEK:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Még annyi, hogy IGEN, ha valaki megszólna érte ez DOC, R64, Anzo... és még sok téma készítő munkáját IS tükrözi, ezt nem tagadom és soha nem is fogom. Próbálom a munkámat minnél jobban egyedivé tenni, amit már ti is tapasztalhattok.