Valamint nem akar csatlakozni a netre:ezt írja ki:Request timeout:data connection state will update later,if available(airplane mode?,romaing?)
DCSwitch van fent,ezzel kapcsoltam eddig a netet(anzo rom volt fent),be van állítva az apn is.Ezért nem értem,most miért írja ki ezt.
Ékezetes betűket úgy tudsz csinálni, ha előbb a smart keyboardot beállítod. Van neki ikonja a programok között, ha azt megnyitod minden beállítási lehetőséget magyarul felsorol és ha kiválasztod benne a magyar nyelvet lesz ékezet. Más kérdés hogy nekem pl. á betűt nem szokta valamiért elküldeni úgy hagyja a betűn, holott sms-be á val írok,de azért így is megértenek.
Amit másodszorra irál az a net miatt van, a timeout, ha van a közeledbe wifi próbálj meg arra csatlakozni, persze amin van működő net olyanra, ha azzal megy akkor nem frissítéssel van a baj, hanem az apn beállítással. Milyen szolgáltatód van, pannon? Mert arra panaszkodott már más, csak nem tudom ez általános jelenség e,mert nekem vodafone-on szépen ment ezzel a főzött romommal a net amíg volt. Szóval ezt a két variációt javaslom próbáld meg, sima wifire mit ír ki, majd ha ott megy apn kapcsolatokat nézd meg újra nincs e valami elállítva. Mondjuk alapból egy szolgáltatói kártyának be kéne hogy állítsa automatán az apn címeket, legalábbis nálam beállítja mindig még ha nem is kérem, akkor is. Airplane módba nem fog működni a mobilnet,mivel akkor kikapcsolja a hívásokat is.