Sziasztok!
Lehet, hogy most sokan nem fognak velem egyetérteni, de mostanában kialakult egy érdekes konfiguráció a fejemben és úgy néz ki bejött.
Szóval a jelenlegi konfigom egy alap cm8.4 (semmi tweak) + Hp kernel (a legújabb).
Telepítés során felraktam a cm 8.4-et konvertáltam ext2-re mindent aztán eltávolítottam a az esetleges cm tweakeket és felraktam a hp kernelt.
Hogy miért cm 8.4? Azért mert a spicagen móddal nem vagyok kibékülve bármit is tettem vele 1-2 napon belül mindig belassult össze f**ta magát, és még ami ez mellett szól, hogy a fejlesztők nagy része is cm 8.4-et használ, valami okot csak tudnak rá.
Feldobtam a végén egy HoneyGreen témát és minden faja:).
Nem lassul be minden úgy megy mint a karikacsapás.
Ami a Task killert illeti egyetértek az előttem szólókkal, hp kernelnél NEM KELL HASZNÁLNI nagy ritkán használom, max napi 1 vagy 2 klikket kap. Ha minden igaz akkor van ebben a kernelben valmai okosság ami tanulgatja, hogy miként és hogyan használod a telefont és ettől gyorsabb lesz az idő folyamán. Ezért sem használok Task killert néha néha újraindítom és kész.
Aki ki akarná próbálni a konfigomat:
1) Alap cm 8.4: You are not allowed to view links.
Register or
Login2) Ext2-es konvert: You are not allowed to view links.
Register or
Login3) Remove cm tweaks: You are not allowed to view links.
Register or
Login4) Hourse power kernel: You are not allowed to view links.
Register or
LoginNem árt CI-t csinálni ha használsz app2sd-t akkor format sd.
Miután felraktam a cm 8.4ét egyszer érdemes újraindítani.
Konvertálásnál figyelni rá, hogy ne csinálj wipe-ot, sem a konvertálás előtt sem utána!
ismét Reboot
Remove Cm tweaks, itt lehet előtte is meg utána is nyomni egy wipe dalvic-cache-t
Reboot
Majd a HP kernelnél ismét Wipe dalvic előtte és utána is!
FIGYELEM: MIELŐTT FELRAKOD A HP KERNELED GYŐZŐDJ MEG RÓLA HOGY EXT2-ESEK MÁR A PARTÍCIÓID, MERT TÉGLA LEHET A SPICÁBÓL!
Nem árt az elején 3-4-szer újraindítgatni, mert azzal javul a teljesítmény!
5) HoneyGreen Téma: You are not allowed to view links.
Register or
Loginüdv.: Pracli