0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
gondolom nem látok f-hez való CF-kernelt...főzz egy romot, rakd fel az sd-re.legegyszerűbb, ha leszeded You are not allowed to view links. Register or Login, kitömöríted, és odinnal felrakod: pda-hoz betallóz, pit és repart nem kell. A reboot elől is vedd ki a pipát. kb 7mp, ha kész, akksi ki-be és indítsd el recoveryben. ott csinálj egy backupot (backup and restore>backup ALL), amit majd később másolj ki pc-re (aztán már mehet is fel a rom. install zip-choose zipsok sikert!
Na igen, szerintem is! Nem tűnik túl nagy ördöngősségnek, de az a gond, hogy egyrészt túl sok időm sincs, másrészt Nekem ez nagyon macerás! Mire megszerkesztem fotóbolttal azt, ami Nekem kell (ismerem magam, ha valami akár egy kicsit is böki a szemem, nem bírom megállni, és kijavítom), addigra a szemem kifolyik, ráadásul vélhetően az egész gépen tele lenne beazonosítatlan .zip-ekkel és képfájlokkal!
A 7.1.1 mintha sokkal jobb lenne üzemidőben
A hatos szériából most már csak a V6-os JPX-et tudod letölteni,....Túl sok mindenre nem kell figyelni, nagy vonalakban csak egy CWM-re lesz szükséged, és már fel is tudod rakni a Doc ROM-ok akármelyikét!
Sziasztok! A 8.2 XXJPY ROM milyen üzemidő terén? Nagyon sokat eszik?
melyiktől? mert a 7.0 is már a JPA wifi modemmel volt felvértezve
Sziasztok.Szerintetek a 7.1.1 főzőtre vissza lehet tenni a no wipe 6.2 DOC-ot?? vagy van valami trükk.Vagy kezdjem a sztupy 3.0-val majd arra 6.2-t???Válaszokat előre is köszi.
nyugodtan vissza lehet tenni, a /system úgyis mindig legyalulódik, nem lesz gondaz odin meg ott van, ha vmi nem jönne össze rendesen
Spontán egyszer csak már nem tudok screen capturet csinálni. ötlet?
hali! a wipe rom a belső sd-t is törli ?? tehát arról is szedjek le mindnet pc-re vagy azt békén hagyja?
feltettem a doc romot, a bekapcsoló hangot hogy tudom visszanyerni?illetve a faq-ban nem találtam a csc-t lehet én vok a hülye de nem találtam a meg miaz
érdekel hogy mi a csc? doc 7.1.1 kitchen voodoo kernel. a pin beírás után van egy hang ami eddig nem volt az normális?
gyikgyikgyikgyikmármint a csc...a hang normális