2024, 11 18, 07:28:09

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321620 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3100 Dátum: 2011, 01 04, 11:16:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok.

Csak nem bírtam ki , és megfőztem én is életem első no wipe ROM-ját.  Speedmod kernel-el.
Feltelepítés sima volt, csak a product code változott, de a Gyík-ban lévőek szerint sikerült visszaállítani, a CSC-vel nem foglalkoztam az valami OXAJPY ez nem tudom jó vagy rossz.
A legújabb Bezke témát tettem fel nekem nagyon bejön.

Már csak azt a fránya háttérképet kellene megszereznem ami a képeken van  ;) Valakinek nincsen meg???

bezkének biztos:), de a téma screenshotjai alatt ott van belinkelve egy, ha az kell neked
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető karaya

• PDA: Samsung Galaxy S
« Reply #3101 Dátum: 2011, 01 04, 11:39:11 »

- fent az ikonok: You are not allowed to view links. Register or Login

Próbáltam használni ezt az UOT Kitchent. Feltöltöttem hozzá a framework-res.apk-t a Doc7-ből. De nem tudja megfőzni, error-t ad:

Decoding resources...
S: Could not decode file "drawable-hdpi-v4/jog_tab_bar_left_end_confirm_gray.9.png" to "drawable-hdpi-v4/jog_tab_bar_left_end_confirm_gray.9.png"

Mi lehet a gond, a deodex? Ill. hogy csináltad te?

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #3102 Dátum: 2011, 01 04, 12:24:13 »
bezkének biztos:), de a téma screenshotjai alatt ott van belinkelve egy, ha az kell neked

Igen köszönöm már megvan. Bezke-nek irtam utána tette ki.

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #3103 Dátum: 2011, 01 04, 12:37:01 »
Tegnap már kérdeztem de nem válaszolt rá senki, eslösorban Marcedlitól kérdeztem, hogy mit takar ez a system mappa konverzió. Most látom, hogy már fent van stabilként is az speedmod i kernele. De nem egészen értem, hogy kell alkalmazni? Fent van a voodoo, és ennyi? megtörténik magától az elsö indításkor vagy mint egy tweeket be kell kapcsolni?

Másik kérdés: feltettem doc által optimalizált adw launchert, és hozzá a fehér témát, de launcher pro után mintha ez lagzana egy kicsit. Más is érzi, vagy csak az "optimalizált" miatt lassult be?

Nem elérhető freetaki

« Reply #3104 Dátum: 2011, 01 04, 12:46:07 »
Tegnap már kérdeztem de nem válaszolt rá senki, eslösorban Marcedlitól kérdeztem, hogy mit takar ez a system mappa konverzió. Most látom, hogy már fent van stabilként is az speedmod i kernele. De nem egészen értem, hogy kell alkalmazni? Fent van a voodoo, és ennyi? megtörténik magától az elsö indításkor vagy mint egy tweeket be kell kapcsolni?

Másik kérdés: feltettem doc által optimalizált adw launchert, és hozzá a fehér témát, de launcher pro után mintha ez lagzana egy kicsit. Más is érzi, vagy csak az "optimalizált" miatt lassult be?
Még mindig bennem van néha ez a túlzott óvatoskodás. Megnéztem és a lagfixekbe igen nagy betükkel: convert system. Ennél egyértelmübb nem igen lehetne :)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3105 Dátum: 2011, 01 04, 13:02:49 »

jaja...bocsi...majd beírom a FAQ-ba is:

Szóval a lagfixekről

A lagfix kernelek többfajta lagfix megoldást alkalmaznak, részben kompatibilisek egymással, részben nem.

Voodoo lagfix

Mi történik?
A /system, a /data, a /dbdata és a /cache partíciók rfs fájlrendszerről ext4 fájlrendszerre konvertálódnak.

Hogyan aktiválom?
A voodoo kernelek (supercurio-féle alap, illetve a trasig-féle advanced) első indításkor megcsinálják a konverziót egy robothang kíséretében.

Hogyan deaktiválom?
A belső sd kártyán a Voodoo mappában létre kell hozni egy disable-lagfix mappát, majd újraindítás.

Speedmod kernel lagfix

Mi történik?
A /data, a /dbdata és /cache partíciók rfs fájlrendszerről ext4 fájlrendszerre konvertálódnak, illetve k12i-től kezdve a /system is.

Hogyan aktiválom?
Recovery módban több lépésben
1. Advanced Speedmod ULK Features>Lagfix options> Enable lagfix: Convert DATA to Ext4 majd visszalépni, és reboot system
2. A felugró menüben érdemes az 1-t választani (with backup and restore)
A /system konverzióhoz ismét recoverybe belépünk
3. Advanced Speedmod ULK Features>Lagfix options> Convert SYSTEM> YES majd visszalépünk és reboot system
4. A felugró menüben kiválasztjuk, hogy ext4-re konvertálja.

Hogyan deaktiválom?
A fenti lépések megegyeznek, csak értelemszerűen a disable lagfix-et kell választani, illetve a system esetén először YES, majd a boot során a menüben az RFS-t kiválasztani.

Megjegyzések:
Érdemes a lagfixeket olyan kernellel leszedni, amivel felraktad. Tehát a Voodoo-t voodooval, speedmod-ot speedmoddal. Elméletileg ezek ketten kompatibilisek egymással, de előfordult már, hogy nem jött össze.
A tweak külön tészta, azok is a recoveryben aktiválhatóak.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

« Reply #3106 Dátum: 2011, 01 04, 13:10:20 »

Szóval a lagfixekről

A lagfix kernelek többfajta lagfix megoldást alkalmaznak, részben kompatibilisek egymással, részben nem.

Voodoo lagfix

Mi történik?
A /system, a /data, a /dbdata és a /cache partíciók rfs fájlrendszerről ext4 fájlrendszerre konvertálódnak.

Hogyan aktiválom?
A voodoo kernelek (supercurio-féle alap, illetve a trasig-féle advanced) első indításkor megcsinálják a konverziót egy robothang kíséretében.

Hogyan deaktiválom?
A belső sd kártyán a Voodoo mappában létre kell hozni egy disable-lagfix mappát, majd újraindítás.

Speedmod kernel lagfix

Mi történik?
A /data, a /dbdata és /cache partíciók rfs fájlrendszerről ext4 fájlrendszerre konvertálódnak, illetve k12i-től kezdve a /system is.

Hogyan aktiválom?
1. Advanced Speedmod ULK Features>Lagfix options> Enable lagfix: Convert DATA to Ext4 majd visszalépni, és reboot system
3. Advanced Speedmod ULK Features>Lagfix options> Convert SYSTEM> YES majd visszalépünk és reboot system

Hogyan deaktiválom?
A fenti lépések megegyeznek, csak értelemszerűen a disable lagfix-et kell választani, illetve a system esetén először YES, majd a boot során a menüben az RFS-t kiválasztani.

Megjegyzések:
Érdemes a lagfixeket olyan kernellel leszedni, amivel felraktad. Tehát a Voodoo-t voodooval, speedmod-ot speedmoddal. Elméletileg ezek ketten kompatibilisek egymással, de előfordult már, hogy nem jött össze.
Ezek így világosak voltak. Nekem legalábbis. Nem teljesen ezt kérdeztem, de mindegy már rájöttem én is, viszont!
System converzió óta bizony root explorer nem kap superuser permissont és nem is indul el. voodoo lagfix volt bekapcsolva, ugye ez az alap a 6.1ben, és erre toltam egy sm kernelt I-t és system convertet.
Ötlet?

Nem elérhető freetaki

« Reply #3107 Dátum: 2011, 01 04, 13:25:42 »
Ezek így világosak voltak. Nekem legalábbis. Nem teljesen ezt kérdeztem, de mindegy már rájöttem én is, viszont!
System converzió óta bizony root explorer nem kap superuser permissont és nem is indul el. voodoo lagfix volt bekapcsolva, ugye ez az alap a 6.1ben, és erre toltam egy sm kernelt I-t és system convertet.
Ötlet?
Megoldottam. Annyi történt hogy a konverzió hazavágta a su-em. De újratettem és minden müködik

Nem elérhető mitlageri

• PDA ROM: Bezke Ginger 3.3 BaReBoNe BUJV9
« Reply #3108 Dátum: 2011, 01 04, 13:26:46 »

Szóval a lagfixekről

Voodoo lagfix

Mi történik?

Hogyan aktiválom?

Hogyan deaktiválom?

Speedmod kernel lagfix

Mi történik?

Hogyan aktiválom?

Hogyan deaktiválom?

Megjegyzések:

A voodoo lagfixet csak ezzel a mappás módszerrel lehet leszedni? Akkor ha én a recoverybe állítottam disabledre az mit csinál akkor?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #3109 Dátum: 2011, 01 04, 14:19:51 »
A voodoo lagfixet csak ezzel a mappás módszerrel lehet leszedni? Akkor ha én a recoverybe állítottam disabledre az mit csinál akkor?

Ugyanazt. Én kizárólag csak a recovery-ben aktiválom/deaktiválom.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3110 Dátum: 2011, 01 04, 15:55:02 »
Köszi!  ;)

Na szóval:
- fent az ikonok: You are not allowed to view links. Register or Login
- óra: You are not allowed to view links. Register or Login; a célra tökéletesen megfelel, sőt mutatja a következő ébresztést is.
- process monitor/task kill: nekem eddig megfelelt a Samsung-féle feladatkezelő widget, de valamiért nem akart működni a widget része az ADWLauncherrel, aztán most ezt találtam, aki tud jobbat az szóljon :D You are not allowed to view links. Register or Login
- az időjárás előrejelzésért a You are not allowed to view links. Register or Login felel, azon belül is a Bullet_Droid téma (ami a programon belül tölthető le).
- a naptár a You are not allowed to view links. Register or Login widgetje (Black style). Elég jó kis naptárprogram bár arra még nem jöttem rá, hogy hogy lehet meghívót kiküldeni az adott eseményhez, ehhez a sima naptárat használom  ???
- a háttérben a kis spermák amire büszke vagyok, ugyanis ez volt az első program amit megvettem a marketon :D You are not allowed to view links. Register or Login. Interkatív! Ahova pöttyintessz oda mennek!   :taps:
- na és nem utolsó sorban ami ezt az egészet működteti az az You are not allowed to view links. Register or Login a You are not allowed to view links. Register or Login témával.

Érdekességként még megemlítem, hogy amilyen letisztult a jobb asztal, a bal annyira zsúfolt :D
Csak két desket használok, a You are not allowed to view links. Register or Login besűrítettem az összes általam gyakran használt programot, így nem kell mindig bóklászni a menüben :D

Le a kalappal, ez fantasztikusan jó!  :shock: Nem sértődsz meg, ha ellopok pár ötletet?  :oops:  :D
Amúgy szerinted érdemes lenne közzétenned a "Today mutogató" topikban is az Általános Androidban... vélhetően mindenkinek tetszene!  ;)
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető macisajt

« Reply #3111 Dátum: 2011, 01 04, 16:28:00 »
Sziasztok.

Csak nem bírtam ki , és megfőztem én is életem első no wipe ROM-ját.  Speedmod kernel-el.
Feltelepítés sima volt, csak a product code változott, de a Gyík-ban lévőek szerint sikerült visszaállítani, a CSC-vel nem foglalkoztam az valami OXAJPY ez nem tudom jó vagy rossz.
A legújabb Bezke témát tettem fel nekem nagyon bejön.

Már csak azt a fránya háttérképet kellene megszereznem ami a képeken van  ;) Valakinek nincsen meg???

Nem minden olyan jó mint elsőre tűnt. Lehet megpróbálok egy wipe-ot is feltenni este..

landor

• Vendég
« Reply #3112 Dátum: 2011, 01 04, 19:11:25 »
Próbáltam használni ezt az UOT Kitchent. Feltöltöttem hozzá a framework-res.apk-t a Doc7-ből. De nem tudja megfőzni, error-t ad:

Decoding resources...
S: Could not decode file "drawable-hdpi-v4/jog_tab_bar_left_end_confirm_gray.9.png" to "drawable-hdpi-v4/jog_tab_bar_left_end_confirm_gray.9.png"

én ezzel dolgoztam:
"Theme template (all sgs stock, XXJPY). Used for creating themes. No need to flash this when installing rom"

framework-res.apk kitömörít és azt add be a főzdébe, majd az elkészült filet framework-res.apk-ként írd felül a zipben és ezt használd

Aztán meg lehet hogy nem ez a baj, mert látom te v4-et akarsz, de arra már nem tudom a választ..

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3113 Dátum: 2011, 01 04, 21:29:14 »
ha már offolunk...

itt egy fantasztikus új téma, pehelysúlyú és gyönyörű:)

generation x theme

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3114 Dátum: 2011, 01 04, 21:38:40 »
ha már offolunk...

itt egy fantasztikus új téma, pehelysúlyú és gyönyörű:)

generation x theme

Félrenyetlem a söröm!  :shock: Ez tényleg fatnasztikus, már töltöm is le!  :taps: (Kb. ez a téma az, amire már eléggé régóta várok... kékes / fehéres, dizájnos és mégis egyszerű, nincs túlcsicsázva... Großartig!  :D)

bezke

• Vendég
« Reply #3115 Dátum: 2011, 01 04, 22:19:06 »
Félrenyetlem a söröm!  :shock: Ez tényleg fatnasztikus, már töltöm is le!  :taps: (Kb. ez a téma az, amire már eléggé régóta várok... kékes / fehéres, dizájnos és mégis egyszerű, nincs túlcsicsázva... Großartig!  :D)

Tényleg jól néz ki, csak bugos benne a névjegy képek, és sokszor belassul valamiért. De nem rossz. Bár az enyém jobb.  :hmm: :zzz: :oops:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3116 Dátum: 2011, 01 04, 22:27:12 »
Tényleg jól néz ki, csak bugos benne a névjegy képek, és sokszor belassul valamiért. De nem rossz. Bár az enyém jobb.  :hmm: :zzz: :oops:
Én a színes oldalon állok  ;) Se a fekete-fehér, se az ilyen 1-2 színt tartalmazó nem tetszik. Maradj a lyányoknál, ezek olyan komor, férfias témák  O->-
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető macisajt

« Reply #3117 Dátum: 2011, 01 04, 22:28:59 »
Off:
Én azért is a hazánk fia munkája mellet maradok, nem mellékesen nekem jobban is tetszik.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3118 Dátum: 2011, 01 04, 22:34:21 »
Off:
Én azért is a hazánk fia munkája mellet maradok, nem mellékesen nekem jobban is tetszik.

Na, a végén még lebeszéltek róla! : :D Téma próbája az evés... :D Most rakom fel, kíváncsi vagyok, hogy milyen... ha akár egy kicsi oknál fogva is találok benne kivetnivalót, teszem vissza Bezke a te témádat, azokban még nem kellett csalódnom!  :ok: Csak Nekem egy kicsit "túl" színesek  :oops:, ennek ellenére harmonikusak és jók is. Lehet, hogy bennem van a hiba, én még a HD2-nél is a GTX-es, kétszínű (fehér és szükre :P) témákat preferáltam. 

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #3119 Dátum: 2011, 01 04, 22:53:42 »
Na, a végén még lebeszéltek róla! : :D Téma próbája az evés... :D Most rakom fel, kíváncsi vagyok, hogy milyen... ha akár egy kicsi oknál fogva is találok benne kivetnivalót, teszem vissza Bezke a te témádat, azokban még nem kellett csalódnom!  :ok: Csak Nekem egy kicsit "túl" színesek  :oops:, ennek ellenére harmonikusak és jók is. Lehet, hogy bennem van a hiba, én még a HD2-nél is a GTX-es, kétszínű (fehér és szükre :P) témákat preferáltam.

Én is feltettem, nekem a gmail és egyéb appok állandóan kifagynak. De lehet hogy csak én rontottam el valamit.

Nem elérhető freetaki

« Reply #3120 Dátum: 2011, 01 04, 23:28:00 »
Tényleg mintha jobb lenne a tiéd, de ennek is ugyan az a hibája, mint a korábbi tiédnek. Hogy oldottad meg azt hogy ne legyen összenyomva a névjegy? Mert azért lecsekkolnám ezt az x-eset is, már ha meg nem sértelek...

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3121 Dátum: 2011, 01 05, 00:12:23 »
itt a nagy témázgatás közben meg csak frissül a konyha, csak frissül... :D

semmi nagy dolog, de hamarosan az is lesz majd:)

közben a színfalak mögött:
-demiangto dolgozik új steamre épülő kernelén a konyhába
-közeledik a témaválasztás megjelenése
-a béta teszterek új platformon, a béta konyhán próbálgatnak majd, csináltunk csekklistát is a leggyakoribb bugokról, ellenőrizendő dolgokról
-várható majd doc által ajánlott setupok megjelenése
-egyedi azonosítót kap minden generált rom, így a bugreportnál könnyű lesz visszakeresni, mi lehetett a gond
-újabb külalakon is dolgozik stefunel

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3122 Dátum: 2011, 01 05, 00:57:29 »

nálam eddig nem lassult be, a névjegyképek nem érdekelnek, amúgy sincsenek jó méretben mert facebookról vannak lesyncelve, hívásnál meg jó, az a lényeg :)

eddig a legjobban bejövős theme :)
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető Crystal

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: XWJVH / XXJVO / XEHJV3 - Voodoo + Stock
« Reply #3123 Dátum: 2011, 01 05, 08:30:06 »

Decoding resources...

Ez azért van, mert a legtöbb themer képtelen megtanulni draw9patch használatát. .9.png képekbe bele van kódolva, hogy különböző méretnél hogyan jelenjenek meg. Ha simán beleszerkeszt egy kép buherálóval, ezek a kódolások eltűnnek. Bezke témájában is vannak ilyen képek.  >:( Használj eredeti framework-öt, akkor nem akad ki az UOT.

Nem elérhető freetaki

« Reply #3124 Dátum: 2011, 01 05, 08:57:43 »
Ti használtok valami fórumos alkalmazást amivel olvasni és írni is tudtok ide? Olyat mint a tapatalk. Csak müködik is.