0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Spontán egyszer csak már nem tudok screen capturet csinálni. ötlet?
Én kérdésemre is kapok választ idén
persze: csak elfelejtettem, bocsi mi is a kérdés?
Lacus_ -nak ez volt a kérdése, hozzád. "marcedliA konyha készenléte azt jelenti hogy, mostmár más hogy nem lehet hozzáférni Doc romjaihoz csak azon keresztül ??"
... s' ha már ilyen szépen témánál vagyunk, pl. a 6.2 - 7.1 közötti különbségről hol lehet többet megtudni? Mert a konyha kicsit szűkszavú
Sziasztok.Csak egy megjegyzés, szvsz a 6.1 DOC speedmod k10-es kernelel nekem gyorsabbnak tünik mint az általam fözött k12-es kernel-es rom. Rosszul érzékelem, valaki más is tapasztalta ezt vagy csak már paranoiás vagyok.Valahogy ez néha meg meg akad és a szabad memória mérete is 30-40mb-al kevesebb, ez miért lehet. Ugyanazokat a programokat használom mint azon, még a téma is ugyan az.
pont ugyanannyi bug van benne: semennyi.elképzelhető, bár nekem nem tűnt fel (mondjuk miért is tűnne fel? állandóan lagfixek, tweakek között mozgok oda-vissza...)most épp nincs rajta semmilyen lagfix, de nem érzem lomhának...a quad 1100 környékén van
akkor belső sd papíron csak akkor törlődik ha odinnal repartitiont nyomok igaz?
Nekem a 6.1-el 1600 volt ezzel 1100 a quadrant, nem mintha adnék rá de azért mégis..
haha...mert azon rajta volt a voodoo lagfix, mikor tesztelted (/system, /data, /dbdata, /cache: ext4...) most meg rfs-en lófrálsz.ha speedmod kerneled van izzítsd be, a végén rakd az ext4 mount options-t faster-ra, aztán majd nézel megint...
hali! gyors kérdés: tweakseknél a voltage control és z4 control közül érdemes valamelyiket választani?inkább utóbbi ami érdekelne, hogy kiféle miféle kef...
gyors válasz: vc:oc/uvhoz kell z4c: damiangto z4mod kerneléhez
mindkettőtöknek köszönöm a gyors választ!következő kérdés: a k12h gondolom 256-os és az i az az 500as ?vagy más különbség is van ami miatt a h-t érdemes már belefőzni?köszönöm megint
A konyhában mindkettő 500:)
Hi.Olyat látott már valaki, vagy olvasott, hogy megváltozott az imei szám, és van hálózat, meg 3g meg minden???Meg van az eredeti efs mappám, hogy lehet visszaírni az eredeti imeit? ennek van valami következménye, hogy más lett az imei számom?
Sziasztok.Egy kicsit off számomra idegesítő probléma: videó rögzítésnél a hang része szaarrá torzít ha pl élő zenét rözítek.Ezen hiba sajnos semelyik ROM-nál nem oldodott meg ezidáig tudtommal.Szerintem kalibrálni lehetne mert van egy hangrögzítő program amelyikbe pl a gain-t lehet kalibrálni és ott jó is hang.Szeritetek az xda-s guruk nem tudnák ezt megoldani?Vagy ez nem jelent akkora problámát ,hogy foglalkozzanak vele....?