2024, 11 18, 03:47:03

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321614 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető zorromoto

Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3200 Dátum: 2011, 01 07, 00:05:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
igen, már foglalkoztak vele, keresgélj az xda-n

tudnál egy linket rá? sajnos nem tökéletes az angolom ,de megprópálkoznék vele

köszi

Nem elérhető alufempolir

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC ONE M7
« Reply #3201 Dátum: 2011, 01 07, 00:25:20 »
valaki tudja esetleg hogyan lehet az egész efs mappát visszatenni?

Én visszatettem de törlődik az nv_data.bak.
Érdekes dolgok vannak :)

Most épp visszamásoltam egész efs mappár 2.1 rom alá, kivettem aksit és most ment fel sztupy 3.0,remélem jó lesz ezután.

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3202 Dátum: 2011, 01 07, 00:34:53 »
valaki tudja esetleg hogyan lehet az egész efs mappát visszatenni?

Én visszatettem de törlődik az nv_data.bak.
Érdekes dolgok vannak :)

Most épp visszamásoltam egész efs mappár 2.1 rom alá, kivettem aksit és most ment fel sztupy 3.0,remélem jó lesz ezután. Ha csak 2.2 rom alatt van mentés az is jó.

Ha valakinek efs mappa törlődés dolgok, akadnak és van mentett mappája szóljom tudok segíteni,  :ok:
ez a Sztupy féle rom egy kincs, kár, hogy csak clean install doc romhoz meg ilyen imei meg pc visszaíráshoz használom.

Bocs az off ért.

Jöhetne valami 2.3 romféleség

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3203 Dátum: 2011, 01 07, 08:31:50 »
Sajnos már azon van... egybőll arra állitottam igaz semilyen tweak nincsen benyomva., és a 6.1-et is már a speedmod-al teszteltem. 
Ezért is kérdeztem, hogy vissza tudom-e rakni a 6.2-t

Nem kell visszarakni.
Ma reggel flasheltem megint (napi program:), most a béta konyhából (valszeg ma lesz konyha update a témákkal!), előtte factory reset, majd felment minden, titanium is megvolt,
speedmod kernel: k12i 500
quad1: 1152
quad2: 1225
quad3: 1204

se lagfix, se tweak...

Tehát javaslom hogy fr, aztán wipe rom, aztán minden ok lesz. Ennél nem jobb a 6.2 se...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wins03

• PDA: Galaxy S (CM10) + SIII (JB)
« Reply #3204 Dátum: 2011, 01 07, 09:22:50 »
Sziasztok!

Tegnap felkerült az első ROM-om: Doc's Wipe ROM, using hardcore_12i's kernel, coupled with a JPY modem.

De máris akadt egy kis gond: A dockbarról ugyanis sikeresen eltüntettem a középső drawer icont (amivel be lehet lépni az alkalmazások ikonjai közé). Valami ötlet, hogy lehetne visszacsalogatni?
5 férőhelyes volt eleve a dockbarom, így 1 alkalmazást uninstalláltam róla, hátha azzal eltűnik, de sajna ott maradt a régi ikon, csak írta, hogy nem találja az alkalmazást..
Az ADWsettingsben be tudtam állítani, hogy a Home gomb megnyitásával lépjen be a drawer menübe, de ezt csak kényszermegoldásnak tekintem, jó lenne ha "érintéssel" is be tudnék lépni a menübe, nem csak gombnyomással.

Köszi és üdv,
wins

Nem elérhető slo

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPY - DocROM V7.5 kitchen + Voodoo only system lagfix + GingerBlue theme
« Reply #3205 Dátum: 2011, 01 07, 09:35:37 »
Sziasztok!

Tegnap felkerült az első ROM-om: Doc's Wipe ROM, using hardcore_12i's kernel, coupled with a JPY modem.

De máris akadt egy kis gond: A dockbarról ugyanis sikeresen eltüntettem a középső drawer icont (amivel be lehet lépni az alkalmazások ikonjai közé). Valami ötlet, hogy lehetne visszacsalogatni?
5 férőhelyes volt eleve a dockbarom, így 1 alkalmazást uninstalláltam róla, hátha azzal eltűnik, de sajna ott maradt a régi ikon, csak írta, hogy nem találja az alkalmazást..
Az ADWsettingsben be tudtam állítani, hogy a Home gomb megnyitásával lépjen be a drawer menübe, de ezt csak kényszermegoldásnak tekintem, jó lenne ha "érintéssel" is be tudnék lépni a menübe, nem csak gombnyomással.

Köszi és üdv,
wins

Elvileg lenyomva tartod az ujjad a drawer gombon, feljön egy menu: remove, edit, uninstall. Ott az edit gombra pöttyintesz aztán a következő panelen pedig pick your activity. Ott launcher actions és ott a listából kiválasztod, hogy open/close App Drawer. Ha ez nem megy, akkor simán a desktopon hosszan lenyomod az ujjad, itt a feljövő menüben vagy van launcher actions és ott az előbbi open/close App Drawer, ha nincs, akkor custom shortcut és innentől kezdve megint csak pick your activity, ahogyan fentebb írtam.

Nem elérhető wins03

« Reply #3206 Dátum: 2011, 01 07, 09:37:52 »
De máris akadt egy kis gond: A dockbarról ugyanis sikeresen eltüntettem a középső drawer icont

Megoldódott  :taps: (tudom:  :google2:)
Azért leírom a megoldást, hátha valaki ilyen helyzetbe kerül. Hosszú tapival új ikon létrehozása az "asztalon" --> custom shortcut --> launcher actions --> open/close app drawer, majd ezt az ikont ráhúzni a dockbarra.

Nem elérhető wins03

« Reply #3207 Dátum: 2011, 01 07, 09:39:01 »
Elvileg lenyomva tartod az ujjad a drawer gombon, feljön egy menu: remove, edit, uninstall. Ott az edit gombra pöttyintesz aztán a következő panelen pedig pick your activity. Ott launcher actions és ott a listából kiválasztod, hogy open/close App Drawer. Ha ez nem megy, akkor simán a desktopon hosszan lenyomod az ujjad, itt a feljövő menüben vagy van launcher actions és ott az előbbi open/close App Drawer, ha nincs, akkor custom shortcut és innentől kezdve megint csak pick your activity, ahogyan fentebb írtam.

Köszönöm szépen, a megoldás jó volt, ugyanezt találtam én is!  :ok:

Nem elérhető wins03

« Reply #3208 Dátum: 2011, 01 07, 10:55:05 »
No akkor még1 kérdés, erre már tényleg nem találok megoldást.
Még a gyári Froyomon volt elég sok jegyzetem az alap Jegyzetek alkalmazásban. Csináltam Titanium backuppal mentést elvileg mindenről, találtam is egy ilyet: Jegyzet 1.0. A gond az, hogy ez csak Data (mivel csak egy pipa van mellette), és a gyári Jegyzetek alkalmazás pedig nincs rajta ezen a Romon..
Nekem az is elég lenne, ha valahogy el tudnám olvasni a régi jegyzeteket, aztán majd bepötyögném az új Notepadba.

Ha valakinek lenne ötlete, azt előre is köszönöm!
wins

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3209 Dátum: 2011, 01 07, 11:01:19 »
No akkor még1 kérdés, erre már tényleg nem találok megoldást.
Még a gyári Froyomon volt elég sok jegyzetem az alap Jegyzetek alkalmazásban. Csináltam Titanium backuppal mentést elvileg mindenről, találtam is egy ilyet: Jegyzet 1.0. A gond az, hogy ez csak Data (mivel csak egy pipa van mellette), és a gyári Jegyzetek alkalmazás pedig nincs rajta ezen a Romon..
Nekem az is elég lenne, ha valahogy el tudnám olvasni a régi jegyzeteket, aztán majd bepötyögném az új Notepadba.

Ha valakinek lenne ötlete, azt előre is köszönöm!
wins

hát miért nem választottad ki a jegyzetet a romba...(memo.apk)
a 2.hszben megtalálod a gyári progikat, szedd le belőle, aztán root exporerrel rakd a /system/app mappába, majd restart.

ja, és módosítsd a profilodat:)

edit: várj, rossz a link...
ezt szedd le, a csomagban megtalálod: You are not allowed to view links. Register or Login

vagy ha vársz kicsit, felrakom neked valahova azt...

parancsolj: You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #3210 Dátum: 2011, 01 07, 12:57:59 »
a konyhában lévő voodoo kernel az mennyi megy?

ha csak egy sima aosp lockot szeretnék mit kell feltennem?
lehet a doc romra fehér notifi bart-t tenni?(nexus one-osat)
köszi!

nekem valaki ?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3211 Dátum: 2011, 01 07, 13:26:47 »
nekem valaki ?

várd ki az estét, frissülni fog a konyha

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #3212 Dátum: 2011, 01 07, 15:37:04 »
Az új konyhában lesz lehetőség BG billt választani egyből?
Modemből kis segitséget kérnék, mert ovlasgattam leirást:) xda-n de amik itt fenn vannak és ki lehet választani nem túl bőbeszédüek.
Ti melyiket használjátok?
Pannon-osoknak melyiket érdemes használni (olvastam hogy egyik modemmel ledob a hálózatról:))

köszi a válaszokat!

Nem elérhető wins03

« Reply #3213 Dátum: 2011, 01 07, 16:45:59 »
hát miért nem választottad ki a jegyzetet a romba...(memo.apk)
a 2.hszben megtalálod a gyári progikat, szedd le belőle, aztán root exporerrel rakd a /system/app mappába, majd restart.

ja, és módosítsd a profilodat:)

edit: várj, rossz a link...
ezt szedd le, a csomagban megtalálod: You are not allowed to view links. Register or Login

vagy ha vársz kicsit, felrakom neked valahova azt...

parancsolj: You are not allowed to view links. Register or Login

Hála és köszönet, ennél kimerítőbb választ egy noob sem kívánhat magának!;) Tökéletesen működik most már, vissza is tudtam állítani a régi jegyzeteket.
Egyébként azért nem tettem bele a ROM-ba, mert mindenképp valami notes-t vagy notepad-ot kerestem, és mivel nem találtam, azt hittem gyárilag benne lesz a Jegyzetek. Hát nem így lett, de a segítségeddel sikerült megoldani. :taps: :ok:
üdv,
wins

ps. leírás updated :P

Nem elérhető freeCAM

« Reply #3214 Dátum: 2011, 01 07, 17:21:05 »
no-wipe mindent békényhagy? progik, névjegyek beállítások?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3215 Dátum: 2011, 01 07, 18:17:18 »
no-wipe mindent békényhagy? progik, névjegyek beállítások?

Abszolúte. Egyedül a system könyvtárat formatálja (ezért a ROM 'gyári' alkalmazásai (system/app mappa) le fognak törlődni), mást nem! :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető freeCAM

« Reply #3216 Dátum: 2011, 01 07, 18:38:48 »
nah ennnek örülök :)

amit észrevettem ma és nagyon szembetűnt hogy eddig az igo laggolt, most gördülékeny :D

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #3217 Dátum: 2011, 01 07, 19:03:58 »

Milyen frissítésekre számíthatunk?:) Én már nagyon várom . . .

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3218 Dátum: 2011, 01 07, 20:01:02 »
Milyen frissítésekre számíthatunk?:) Én már nagyon várom . . .

akkor nézd meg! már frissült:)

lol: hamarabb írtam be ide, mint hogy észrevettem, hogy stefunel beírta az xda-n :)

Szóval megy az újabb konyha!

A témákról annyit, hogy csak a framework.res fájl ment bele, a többi sallang (apk-k, bootanim) nem, szóval ne is reklamáljátok:)

Nem elérhető freeCAM

« Reply #3219 Dátum: 2011, 01 07, 20:18:54 »
romolás nékül meg tudom oldani azokat amiket kérdeztem?
tegnap romoltam, nincs kedvem ma is :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3220 Dátum: 2011, 01 07, 20:23:16 »

lol: hamarabb írtam be ide, mint hogy észrevettem, hogy stefunel beírta az xda-n :)

A témákról annyit, hogy csak a framework.res fájl ment bele, a többi sallang (apk-k, bootanim) nem, szóval ne is reklamáljátok:)
Tök jó gyors a konyha  :ok:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #3221 Dátum: 2011, 01 07, 20:26:26 »

Nálam még semmi sincs. . . Minden a régi. Várok még. Majd holnap ránézek. Köszi:)

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #3222 Dátum: 2011, 01 07, 20:47:20 »
Addig nem főzök új ROM-ot míg a Bezke téma bele nem kerül, ha kell éhség sztrájkolok.  >:(  :taps:  :D ;)

Úgyis van pici felesleg.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3223 Dátum: 2011, 01 07, 20:54:21 »
Addig nem főzök új ROM-ot míg a Bezke téma bele nem kerül, ha kell éhség sztrájkolok.  >:(  :taps:  :D ;)

Úgyis van pici felesleg.

Ahhoz, hogy belekerüljön, Bezkének először tudatnia kellene Doc-cal, hogy ő is nagyon jó témákat készít!  :ok: Valószínűleg Doc nem ellenezné a dolgot, mivel Bezke témái is kiválóak, sok külföldi "alkotónál" is szebb és jobb témákat kreál!

Amúgy az új konyha nagyon jó lett, megyek is, és mindjárt főzök magamnak valamit!  :p A konyha megnyílása óta ugyanis még nem tettem fel újabb custom ROM-ot!  :oops:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

bezke

• Vendég
« Reply #3224 Dátum: 2011, 01 07, 21:04:00 »
Ahhoz, hogy belekerüljön, Bezkének először tudatnia kellene Doc-cal, hogy ő is nagyon jó témákat készít!  :ok: Valószínűleg Doc nem ellenezné a dolgot, mivel Bezke témái is kiválóak, sok külföldi "alkotónál" is szebb és jobb témákat kreál!

Amúgy az új konyha nagyon jó lett, megyek is, és mindjárt főzök magamnak valamit!  :p A konyha megnyílása óta ugyanis még nem tettem fel újabb custom ROM-ot!  :oops:

Köszönöm, ez jól esik, de én sajnos gyér vagyok angolból, így mire elmakognám neki, hogy ki vagyok és mit is akarok addifgra megőszülne. Egyébként egy argentín srác fullra megcsinálta a témámat és a sajátjaként hirdeti. Ez ott bukott meg, hogy a béta témájában a notify bar és a galaxy S-es status bar is benne volt, amit csak az enyémben lehet látni, mivel én "verejtékeztem" érte, és ugyan olyan bubérékos a menü is. Engem nem zavar, hisz teljesen free, csak akkor a beírná az xda-n hogy én is közreműködtem.
Egyébként megköszönném valakinek aki tartja a kapcsolatot doc-al, ha megmutatná neki a témát. Talán bel is tenné, mert semmivel sem bugosabb mint a fent lévők.