2024, 11 18, 05:46:02

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321618 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3125 Dátum: 2011, 01 05, 10:12:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ti használtok valami fórumos alkalmazást amivel olvasni és írni is tudtok ide? Olyat mint a tapatalk. Csak müködik is.

olyat én még nem találtam :( igaz nem is nagyon kerestem...
De várom már, hogy költözzön végre a szerver, és akkor lehet újra tapitalk :taps:
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #3126 Dátum: 2011, 01 05, 10:18:31 »
A rom főzésnél a Tweaks-ból mit ajánlotok belerakni?  :hmm: :hmm: Egyáltalán bele kell rakni?

Marcedli: Nagyon jó, hogy az aláírásodba benne van a rom főzési link és minden egyéb infó linkje, nehogy kiszedd.   :taps: :D :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető karaya

• PDA: Samsung Galaxy S
« Reply #3127 Dátum: 2011, 01 05, 10:26:20 »
én ezzel dolgoztam:
"Theme template (all sgs stock, XXJPY). Used for creating themes. No need to flash this when installing rom"

framework-res.apk kitömörít és azt add be a főzdébe, majd az elkészült filet framework-res.apk-ként írd felül a zipben és ezt használd

Aztán meg lehet hogy nem ez a baj, mert látom te v4-et akarsz, de arra már nem tudom a választ..

Köszi, ez sokat segített. Ebbe a framework-res.apk-ba már bele tudta főzni a G3 Dr.Droid-ot (mint nálad), de a G4bluesense3D-ra még mindig hibát ad. Ok, jó lenne nekem a G3 is, feltettem azt. De ennél meg a notify bar-on Bluetooth bekapcsolása fagyást okoz. Kiváncsi vagyok nálad megy-e a BT bekapcs?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3128 Dátum: 2011, 01 05, 10:38:59 »
A rom főzésnél a Tweaks-ból mit ajánlotok belerakni?  :hmm: :hmm: Egyáltalán bele kell rakni?

Marcedli: Nagyon jó, hogy az aláírásodba benne van a rom főzési link és minden egyéb infó linkje, nehogy kiszedd.   :taps: :D :D
tweaksből neked egyik sem kell:)
a voltage control a trasig-féle advanced voodoo kernelhez kell, hogy tudd állítani a proci órajelét és a voltot (lesz megint trasig kernel majd, de nem a 69.3 hanem a 69.2, vagy egy újabb kevésbé bugos:), a z4control pedig a z4mod kernelekhez kell, mint a demiangto-é.

Az aláírásomat max bővítem, nem szűkítem, ok? ;)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #3129 Dátum: 2011, 01 05, 11:03:39 »
tweaksből neked egyik sem kell:)
a voltage control a trasig-féle advanced voodoo kernelhez kell, hogy tudd állítani a proci órajelét és a voltot (lesz megint trasig kernel majd, de nem a 69.3 hanem a 69.2, vagy egy újabb kevésbé bugos:), a z4control pedig a z4mod kernelekhez kell, mint a demiangto-é.

Az aláírásomat max bővítem, nem szűkítem, ok? ;)
Köszönöm  O->- O->-  Az aláírás meg  :ok: :ok:  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #3130 Dátum: 2011, 01 05, 11:18:26 »
Na tegnap sikeresen összekutyultam mindent a telefonon  :'(  . A sok rom és téma frissítés sikeresen megtette hatását.
Így kénytelen voltam előröl kezdeni mindent : Sztupy 3.0 alapként majd arra egy kuktás rom+bezke téma.

Sajnos egy csomó alkalmazást valami miatt nem tudott visszaállítani a titanium backup-de annyi baj legyen most úgy néz ki szépen fut a kicsike.  Azt hiszem egy időre befeleztem a rom frissítést.

(szvsz még mindig a 6.1,6.2-es DOC Rom volt a legjobb nekem.)

Viszont most megint olyan problémával szembesülök, hogy ha kiteszem az Angry Birds-öt a képernyöre akkor ujrainditás után eltünik onnan és ismét ki kell tennem. Ez mitől lehet??

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3131 Dátum: 2011, 01 05, 11:35:08 »
Na tegnap sikeresen összekutyultam mindent a telefonon  :'(  . A sok rom és téma frissítés sikeresen megtette hatását.
Így kénytelen voltam előröl kezdeni mindent : Sztupy 3.0 alapként majd arra egy kuktás rom+bezke téma.

Sajnos egy csomó alkalmazást valami miatt nem tudott visszaállítani a titanium backup-de annyi baj legyen most úgy néz ki szépen fut a kicsike.  Azt hiszem egy időre befeleztem a rom frissítést.

Viszont most megint olyan problémával szembesülök, hogy ha kiteszem az Angry Birds-öt a képernyöre akkor ujrainditás után eltünik onnan és ismét ki kell tennem. Ez mitől lehet??

2.2.1 nyűg...próbáld meg áttenni sd-re a titaniummal, hátha akkor megszűnik a probléma (esetleg töröld a /dbdata/databases mappából az angybirds beállításait

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #3132 Dátum: 2011, 01 05, 12:30:23 »
sziasztok!
kéne nekem jpf romhoz, cf-root, mivel telenoros froyom van, 3e recovery-vel.  Szeretném lementeni hogyha esetleg garanciális javításra kell vinnem akkor vissza tudjam tölteni rá, majd doc romot feltenni. A leírás alapján a felrakás menne, ha e2 recoverym lenne. Ebben kérnék segítséget, előre is köszi!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3133 Dátum: 2011, 01 05, 13:04:09 »
sziasztok!
kéne nekem jpf romhoz, cf-root, mivel telenoros froyom van, 3e recovery-vel.  Szeretném lementeni hogyha esetleg garanciális javításra kell vinnem akkor vissza tudjam tölteni rá, majd doc romot feltenni. A leírás alapján a felrakás menne, ha e2 recoverym lenne. Ebben kérnék segítséget, előre is köszi!
gondolom
nem látok f-hez való CF-kernelt...
főzz egy romot, rakd fel az sd-re.
legegyszerűbb, ha leszeded You are not allowed to view links. Register or Login, kitömöríted, és odinnal felrakod: pda-hoz betallóz, pit és repart nem kell. A reboot elől is vedd ki a pipát.
kb 7mp, ha kész, akksi ki-be és indítsd el recoveryben. ott csinálj egy backupot (backup and restore>backup ALL), amit majd később másolj ki pc-re (
aztán már mehet is fel a rom. install zip-choose zip

sok sikert!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3134 Dátum: 2011, 01 05, 13:15:30 »

Én ilyenkor csak felteszem a no wipe romot és kész. Minden megmarad kivéve a színezések.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3135 Dátum: 2011, 01 05, 13:48:11 »
Én ilyenkor csak felteszem a no wipe romot és kész. Minden megmarad kivéve a színezések.
úgy látom, neked sem tartott túl sokáig a darkys eltévelyedésed (csak hogy trollkodjak egy kicsit) ;)

Doc új témája is egész jól fog kinézni, ma teszteltem, animáció, extended power menü van benne, kicsit ginger-doc ötvözet. Ízléses, egyszerű és kék és zöld :)

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #3136 Dátum: 2011, 01 05, 14:01:10 »
úgy látom, neked sem tartott túl sokáig a darkys eltévelyedésed (csak hogy trollkodjak egy kicsit) ;)

Doc új témája is egész jól fog kinézni, ma teszteltem, animáció, extended power menü van benne, kicsit ginger-doc ötvözet. Ízléses, egyszerű és kék és zöld :)
Pati szeret magára (is) főzni ...   :p így szerintem nem kérdés, hogy mit eszik  :ok:

Már várom a Doc témát, kíváncsi vagyok javította-e végre a menügombos feloldást és a "home-ok összehúzása majd új kiválasztása utáni" zavaros status bar-t  :p

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3137 Dátum: 2011, 01 05, 14:03:22 »

alig várom, hogy kész legyen :) majd jelezd itt légy szíves.
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3138 Dátum: 2011, 01 05, 14:07:01 »
alig várom, hogy kész legyen :) majd jelezd itt légy szíves.

kb hétvégére várható a konyha nagy átszabása, akkortájt jönnek majd a témák is, köztük ez. Addig is szólok majd, ha lesz valami, mert doc a theme templateeket is kicsit átszabja majd, hogy egyszerűbb legyen a módosításuk, meg ír majd egy tutorialt is hozzá, hogyan nyúljanak hozzá, akik akarnak majd:)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #3139 Dátum: 2011, 01 05, 14:34:02 »
Pati szeret magára (is) főzni ...   :p így szerintem nem kérdés, hogy mit eszik  :ok:

Már várom a Doc témát, kíváncsi vagyok javította-e végre a menügombos feloldást és a "home-ok összehúzása majd új kiválasztása utáni" zavaros status bar-t  :p

Én egész jól el lettem volna Doc témájával, csak az akkukijelzőt (banyek, megint témánál vagyunk) nem szerettem, az onlány konyhában Doc frame-je elvérzett, pedig többször is próbáltam. Vajh most milyen lesz?

off:
Azon gondolkozom, milyen kafa lenne, ha a fórumozók profiljánál is lenne egy changelog: izgalmas lenne végignézni a saját és mások "életútját", milyen romokon, kerneleken és témákon keresztül jutott el az aktuális (pillanatnyi) állapotig. Ha hússzor nem romoltam, egyszer sem, és romonként is töbször cseréltem kernel és témát, de gondolom, kismiska vagyok itt pár "nagyétvágyúhoz" képest.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3140 Dátum: 2011, 01 05, 14:54:50 »

Tegnap éjjel tettem csak fel a darky romot, most át is írtam a profilomban.
Még marad, eddig semmi gond vele.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #3141 Dátum: 2011, 01 05, 15:12:51 »
kb hétvégére várható a konyha nagy átszabása, akkortájt jönnek majd a témák is, köztük ez. Addig is szólok majd, ha lesz valami, mert doc a theme templateeket is kicsit átszabja majd, hogy egyszerűbb legyen a módosításuk, meg ír majd egy tutorialt is hozzá, hogyan nyúljanak hozzá, akik akarnak majd:)

Ez megintcsak jól hangzik, bár én Anzo theme creator-ával is megbékélnék már...  ;)
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3142 Dátum: 2011, 01 05, 15:20:53 »
Ez megintcsak jól hangzik, bár én Anzo theme creator-ával is megbékélnék már...  ;)

Hát azzal én is! :D Megmondom őszintén, hogy eléggé elkényelmesedtem ilyen szinten - mostanában már nincs túl sok kedvem az ilyen apró-cseprő, egyszerű de mégis időigényes feladatok ellátásához, mint pl. a saját témám összeállításához.  :oops: S erre egy kiváló megoldás a különböző online téma vagy akár ROM készítő generátorok használata, lehetne belőlük több is!  :D

Mellesleg feltettem a tegnapi kékes témát, s eddig Nekem semmi bajom sincs vele. (Majd módosítom a profilt). Egy darabig még marad, aztán kiderül, hogy jóban leszünk-e egymással. A lassulást én abszolút nem tapasztaltam, a névjegyek képei meg olyanok, amilyenek, semmi nem lehet tökéletes, reméljük a téma készítője javítja ezt a problémát!  :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3143 Dátum: 2011, 01 05, 15:21:45 »
Én egész jól el lettem volna Doc témájával, csak az akkukijelzőt (banyek, megint témánál vagyunk) nem szerettem, az onlány konyhában Doc frame-je elvérzett, pedig többször is próbáltam. Vajh most milyen lesz?

az akksikijelző (&@#>x^21ä\w#&&@) ugyanaz marad :)

Tegnap éjjel tettem csak fel a darky romot, most át is írtam a profilomban.
Még marad, eddig semmi gond vele.

hosszútávú tesztre azért nem számítok:) (már nem maga a rom miatt, hanem miattad:) )

Lacus_

• Vendég
« Reply #3144 Dátum: 2011, 01 05, 16:03:07 »
marcedli

A konyha készenléte azt jelenti hogy, mostmár más hogy nem lehet hozzáférni Doc romjaihoz csak azon keresztül ??? :hmm:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3145 Dátum: 2011, 01 05, 16:11:59 »
az akksikijelző (&@#>x^21ä\w#&&@) ugyanaz marad :)

hosszútávú tesztre azért nem számítok:) (már nem maga a rom miatt, hanem miattad:) )
Nem bírok a véremmel sajnos. Ezek már annyira jó romok, hogy teljesen felesleges kényszeresen cserélgetni őket. 
De a kíváncsiságom erősebb azért a kényelmességemnél.  :oops:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3146 Dátum: 2011, 01 05, 16:16:11 »
Hát azzal én is! :D Megmondom őszintén, hogy eléggé elkényelmesedtem ilyen szinten - mostanában már nincs túl sok kedvem az ilyen apró-cseprő, egyszerű de mégis időigényes feladatok ellátásához, mint pl. a saját témám összeállításához.  :oops: S erre egy kiváló megoldás a különböző online téma vagy akár ROM készítő generátorok használata, lehetne belőlük több is!  :D

Csak a framework a macerás, minden más egyszerű. Ha nem teszem be egyből a romba, akkor a twframeworkot, és a twlauncher30-at egyszer megcsináltam, és vagy egy update.zippel vagy root explorerrel bemásolom. Nem több idő mint feltelepíteni egy programot.

A Metamorph program remekül működik a statusbar ikonok cserélgetéséhez (piros gmail, színes mms, sms, market ikonok)  Azokat is csak egyszer kell megcsinálni, aztán ráengedni a metamorphot, egyszerre megcsinálja az összes apk-t, 1 újraindítás és készen is van. Sajnos a framework_rest nem szereti, de azt meg gyorsan meg lehet csinálni a rom felrakása előtt.

Most így végigolvasva amit írtam, tényleg macerás minden ami nem készen van :D

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3147 Dátum: 2011, 01 05, 16:23:11 »
Most így végigolvasva amit írtam, tényleg macerás minden ami nem készen van :D

Na igen, szerintem is!  :D Nem tűnik túl nagy ördöngősségnek, de az a gond, hogy egyrészt túl sok időm sincs, másrészt Nekem ez nagyon macerás!  :( Mire megszerkesztem fotóbolttal azt, ami Nekem kell (ismerem magam, ha valami akár egy kicsit is böki a szemem, nem bírom megállni, és kijavítom), addigra a szemem kifolyik, ráadásul vélhetően az egész gépen tele lenne beazonosítatlan .zip-ekkel és képfájlokkal! :P :D

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #3148 Dátum: 2011, 01 05, 16:36:29 »
Sziasztok.
Szeretném a sztupy 3.0-ásomat cserélni, mert nagyon belassul néha és a DOc-ot fogom felrakni. Stabilitás, megbízhatóság szempontjából melyiket ajánljátok 6.XX vagy a 7.xx-es sorozatot. (Ahogy olvasgattam a 6-os szériákkal mindenki elégedett volt még ha nem is a legújabb).
Valami "extra" dologra kell figyelnem ha Sztupy-ról frisstek? Galaxy(androidra)-ra most frissítek először. (O1,O2,HD2-re csináltam, de itt le vagyok maradva, mindig a könnyebb utat választottam, ugye Pati? De most én szeretném csinálni)
Esetleg dobnátok linkeket, hogy mit olvassak először? Tudom, hogy bénán hangzik, de mostanában nagyon nincs időm olvasgati (remélem hamarosan már lesz...de most nagyon idegesít már a sok belassulás).
Köszi.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #3149 Dátum: 2011, 01 05, 17:19:15 »
Sziasztok.
Szeretném a sztupy 3.0-ásomat cserélni, mert nagyon belassul néha és a DOc-ot fogom felrakni. Stabilitás, megbízhatóság szempontjából melyiket ajánljátok 6.XX vagy a 7.xx-es sorozatot. (Ahogy olvasgattam a 6-os szériákkal mindenki elégedett volt még ha nem is a legújabb).
Valami "extra" dologra kell figyelnem ha Sztupy-ról frisstek? Galaxy(androidra)-ra most frissítek először. (O1,O2,HD2-re csináltam, de itt le vagyok maradva, mindig a könnyebb utat választottam, ugye Pati? De most én szeretném csinálni)
Esetleg dobnátok linkeket, hogy mit olvassak először? Tudom, hogy bénán hangzik, de mostanában nagyon nincs időm olvasgati (remélem hamarosan már lesz...de most nagyon idegesít már a sok belassulás).
Köszi.

A hatos szériából most már csak a V6-os JPX-et tudod letölteni, a JPY-s Froyok-hoz használnod kell az onlány konyhát, ahol a megfőzendő ROM-ok alapja V7-es. Ezek alapján viszont én a 7-es sorozatot ajánlanám, már csak azért is, mert a 6-osnak vélhetően lassan megszűnik a teljes támogatása is.

Amit olvasgatnod kell, az az SGS-es FAQ (ott tényleg minden le van írva), illetve a Doc Gy.I.K, ami ebben a topikban, az első oldalon található meg!  :ok:

Túl sok mindenre nem kell figyelni, nagy vonalakban csak egy CWM-re lesz szükséged, és már fel is tudod rakni a Doc ROM-ok akármelyikét!  :ok: