2024, 11 18, 07:48:32

Szerző Téma: Doc, Stefunel és Tricky103 RomKonyhája - ZSJPK V11.1 a KONYHÁBAN +JSD tölthető  (Megtekintve 321621 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
Re: Doc's RomMod Froyo
« Reply #3075 Dátum: 2011, 01 03, 12:28:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hardcore is megemberelte magát....a k12i teszt verzióban már a /system partíció is konvertálható ext4-be , tehát voodoo+tweakek...ütős kis lagfix egyveleg:)

A Trasig kernelről tudsz valamit?
A 69.2 után kijött a no oc no uv 69.3, a konyhában csak az volt választható, most meg az advanced voodoo (advudu  ;)) eltúnte magát.
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #3076 Dátum: 2011, 01 03, 12:35:55 »
A Trasig kernelről tudsz valamit?
A 69.2 után kijött a no oc no uv 69.3, a konyhában csak az volt választható, most meg az advanced voodoo (advudu  ;)) eltúnte magát.

Igen...mint itt is előjött, valami miatt nem integrálódott megfelelően a romba, bugos egy kicsit, így DOC kiszedte. Ma lesz egy frissítés a konyhán, frissülnek a modemek, description-ök, meg még ki tudja, mi:)

tudom nem használsz quadrantot de most az egyszer nem mérnél ezzel az ujj kernellel
a:e4 +s:e4
tweaks ON

q1=1337
q2= 1382
q3= 1399

mellesleg a v7-ben alacsonyabbak a quadrant értékek, mint a 6.2-vel, ugyanakkor mégis sokkal simább a rendszer..dehát ez nem meglepő...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3077 Dátum: 2011, 01 03, 12:45:10 »
Ma lesz egy frissítés a konyhán, frissülnek a modemek, description-ök, meg még ki tudja, mi:)

pl launcherek, mostmár egyszerre többet is lehet majd felrakni:
LauncherPro
AdwLauncher
TouchWiz Launcher
Zeam Launcher
Gingerbread Launcher
Go Launcher

Billentyűzetek:

Swype JPA
Swype JPD
Swype JPO
Swype JPU
Swype JPY
Samsung EURO Keyboard
Samsung Stock JPY Keyboard
Gingerbread keyboard
HTC IME Keyboard
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #3078 Dátum: 2011, 01 03, 13:45:19 »
Hardcore is megemberelte magát....a k12i teszt verzióban már a /system partíció is konvertálható ext4-be , tehát voodoo+tweakek...ütős kis lagfix egyveleg:)

Ha felteszem az új kernelt, akkor az elsö indításkor megtörténik a konvertálás mivel nincs disable voodoo mapám, vagy külön kell bekapcsolni?
Èn idáig is használtam tweekeket, ti nem? jelenleg k12H 500hz. Vagy elpártoltatok a harcoretól?

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #3079 Dátum: 2011, 01 03, 14:08:03 »
Igen...mint itt is előjött, valami miatt nem integrálódott megfelelően a romba, bugos egy kicsit, így DOC kiszedte. Ma lesz egy frissítés a konyhán, frissülnek a modemek, description-ök, meg még ki tudja, mi:)

Nálam az ismert orientation beragadáson kívül nem volt gond eleddig, az oc/uv próbálkozásból adódó lefagyásokat emberi számítás szerint kihagyom  :D

Két adalék:
- a Damian kerneles főzet annyira nyomot hagyott az edényen, hogy semmi mást nem tudtam utána cwm-mel rárakni, de egy odinos voodoo kernel megoldotta a gondot (azok a germánok)
- úgy jártam, hogy az egyik no-wipe-os ROM legyalulta a saját app-okat is, ha nem lenne ott a letöltött motyó nevében a hovatartozása, azt hinném, hogy melléböktem; azért ez is érdekes....

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #3080 Dátum: 2011, 01 03, 14:15:02 »
Ma lesz egy frissítés a konyhán, frissülnek a modemek, description-ök, meg még ki tudja, mi:)

NEEEEEEEEEEEM, megfogadtam, hogy január 2-a után már csak max GB-re frissítek!!!!!!  :D >:( :'(

Végül is a Gingerbread keyboard még kellene... na jó, csak még ma utoljára... abból nem lehet baj, bármikor meg tudom állni, hogy ne romoljak... én uralom a kütyüt, és nem az engem...

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #3081 Dátum: 2011, 01 03, 14:43:59 »
AOSP lock screent nem raktok be konyhába? mert ha be akarom izzitani akkor összeakad, és szép nagy sötétség tárul elém.
vagy ha van JPY-hoz AOSP locksreen akkor linkeljétek be please:)

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
« Reply #3082 Dátum: 2011, 01 03, 14:46:14 »
NEEEEEEEEEEEM, megfogadtam, hogy január 2-a után már csak max GB-re frissítek!!!!!!  :D >:( :'(

Végül is a Gingerbread keyboard még kellene... na jó, csak még ma utoljára... abból nem lehet baj, bármikor meg tudom állni, hogy ne romoljak... én uralom a kütyüt, és nem az engem...

Milyen jól mondod. Tegnap én is ezt mondtam... Erre tessék:) jön egy jó kis dolog.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #3083 Dátum: 2011, 01 03, 14:48:31 »

:D :D :D
Azt Te csak hiszed, hogy megállod romolás nélkül.  ;) :)
Mióta a konyha működik, a negyedik no wipe romot nyúzom.  :taps: :taps: ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #3084 Dátum: 2011, 01 03, 14:51:09 »

Hasonlókat fogadtam még meg én is január 1-jén. De sajnos nem sikerült betartani... :D  :'( Kíváncsivá tett az új SpeedMod kernel, és feltettem. Úgy érzem, az új ROM-nak a sok újdonsággal (legfőképp a GB bill. mozgatta meg a fantáziámat) együtt sem fogok tudni ellenállni...  :oops: :p
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
« Reply #3085 Dátum: 2011, 01 03, 15:28:20 »
GB-et már én is várom, csak a szines ikonok fognak hiányozni nekem a menükben:)

Nem elérhető axxon

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Google Nexus S (9023)
  • PDA ROM: SuperOSR ROM
« Reply #3086 Dátum: 2011, 01 03, 16:53:23 »
receptet szeretnék kérni a főzéshez, milyen kernel, modem az optimális, mivel ezekbe a kérdésekbe mindig elveszek. ;)

bezke

• Vendég
« Reply #3087 Dátum: 2011, 01 03, 17:42:01 »

Majd megoldjuk!  :ok:

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
« Reply #3088 Dátum: 2011, 01 03, 18:03:32 »
Majd megoldjuk!  :ok:

pont egy ilyen válaszra számítottam:)

köszönöm, ezért jár egy like gomb:) muhahaha

bezke

• Vendég
« Reply #3089 Dátum: 2011, 01 03, 18:46:17 »
pont egy ilyen válaszra számítottam:)

köszönöm, ezért jár egy like gomb:) muhahaha
Fiúk, Lányok, kész a véglegesnek mondható téma, keressétek a bezke Theme topicban.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3090 Dátum: 2011, 01 03, 19:32:02 »
receptet szeretnék kérni a főzéshez, milyen kernel, modem az optimális, mivel ezekbe a kérdésekbe mindig elveszek. ;)

gyik

20.00-tól kb 15 percre leáll a konyha, jön a 7.1.1 base és etyéb nyalánkságok!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #3091 Dátum: 2011, 01 03, 19:48:02 »
gyik

20.00-tól kb 15 percre leáll a konyha, jön a 7.1.1 base és etyéb nyalánkságok!

határeset...volt az 19.00 is...

lényeg, hogy a konyha frissült!

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3092 Dátum: 2011, 01 03, 20:13:41 »

érdemes v7-re felrakni az újat? vagy érdemben nem frissült semmi... néztem a change logokat, de nem lettem sokkal okosabb, csak új bill-t, több lehetőséget látok.
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

Nem elérhető alufempolir

• PDA: HTC ONE M7
« Reply #3093 Dátum: 2011, 01 03, 20:17:19 »

.
Hi. Gb billt nem latom keyboardok között
Új. Modem-?  Te mit tudsz róla?

Üdv .

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
« Reply #3094 Dátum: 2011, 01 03, 20:18:25 »
GB billentyűzetet nem látok a listában :(

landor

• Vendég
« Reply #3095 Dátum: 2011, 01 03, 20:44:33 »

én meg tegnap felfőztem egy 7es romot és kb 4 órát játszottam míg olyan színtelen lett a deskem, mint amilyet elképzeltem :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető seven7

• [ --- HLPR --- ]
  • Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS
« Reply #3096 Dátum: 2011, 01 03, 22:30:30 »
én meg tegnap felfőztem egy 7es romot és kb 4 órát játszottam míg olyan színtelen lett a deskem, mint amilyet elképzeltem :D

ez zsír lett, leírnád milyen widgetek vannak kinn? valamint, hogy az iconokat honnan szedted? köszi!
<<SGS>> ROM: Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS  |  Kernel: DarkCore 4.0 JVS

landor

• Vendég
« Reply #3097 Dátum: 2011, 01 03, 23:42:56 »
ez zsír lett, leírnád milyen widgetek vannak kinn? valamint, hogy az iconokat honnan szedted? köszi!

Köszi!  ;)

Na szóval:
- fent az ikonok: You are not allowed to view links. Register or Login
- óra: You are not allowed to view links. Register or Login; a célra tökéletesen megfelel, sőt mutatja a következő ébresztést is.
- process monitor/task kill: nekem eddig megfelelt a Samsung-féle feladatkezelő widget, de valamiért nem akart működni a widget része az ADWLauncherrel, aztán most ezt találtam, aki tud jobbat az szóljon :D You are not allowed to view links. Register or Login
- az időjárás előrejelzésért a You are not allowed to view links. Register or Login felel, azon belül is a Bullet_Droid téma (ami a programon belül tölthető le).
- a naptár a You are not allowed to view links. Register or Login widgetje (Black style). Elég jó kis naptárprogram bár arra még nem jöttem rá, hogy hogy lehet meghívót kiküldeni az adott eseményhez, ehhez a sima naptárat használom  ???
- a háttérben a kis spermák amire büszke vagyok, ugyanis ez volt az első program amit megvettem a marketon :D You are not allowed to view links. Register or Login. Interkatív! Ahova pöttyintessz oda mennek!   :taps:
- na és nem utolsó sorban ami ezt az egészet működteti az az You are not allowed to view links. Register or Login a You are not allowed to view links. Register or Login témával.

Érdekességként még megemlítem, hogy amilyen letisztult a jobb asztal, a bal annyira zsúfolt :D
Csak két desket használok, a You are not allowed to view links. Register or Login besűrítettem az összes általam gyakran használt programot, így nem kell mindig bóklászni a menüben :D

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #3098 Dátum: 2011, 01 04, 09:04:55 »
Köszi!  ;)

Na szóval:
- fent az ikonok: You are not allowed to view links. Register or Login
- óra: You are not allowed to view links. Register or Login; a célra tökéletesen megfelel, sőt mutatja a következő ébresztést is.
- process monitor/task kill: nekem eddig megfelelt a Samsung-féle feladatkezelő widget, de valamiért nem akart működni a widget része az ADWLauncherrel, aztán most ezt találtam, aki tud jobbat az szóljon :D You are not allowed to view links. Register or Login
- az időjárás előrejelzésért a You are not allowed to view links. Register or Login felel, azon belül is a Bullet_Droid téma (ami a programon belül tölthető le).
- a naptár a You are not allowed to view links. Register or Login widgetje (Black style). Elég jó kis naptárprogram bár arra még nem jöttem rá, hogy hogy lehet meghívót kiküldeni az adott eseményhez, ehhez a sima naptárat használom  ???
- a háttérben a kis spermák amire büszke vagyok, ugyanis ez volt az első program amit megvettem a marketon :D You are not allowed to view links. Register or Login. Interkatív! Ahova pöttyintessz oda mennek!   :taps:
- na és nem utolsó sorban ami ezt az egészet működteti az az You are not allowed to view links. Register or Login a You are not allowed to view links. Register or Login témával.

Érdekességként még megemlítem, hogy amilyen letisztult a jobb asztal, a bal annyira zsúfolt :D
Csak két desket használok, a You are not allowed to view links. Register or Login besűrítettem az összes általam gyakran használt programot, így nem kell mindig bóklászni a menüben :D
Nah ez a adw ezzel a témával annyira megtetszett, hogy át is álltam rá. De természetesen éjfélkor jutott eszembe. Ìgy megint sikeresen aludtam vagy 4 órát. De megérte:). Köszi a kis offot!

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #3099 Dátum: 2011, 01 04, 10:55:40 »
Sziasztok.

Csak nem bírtam ki , és megfőztem én is életem első no wipe ROM-ját.  Speedmod kernel-el.
Feltelepítés sima volt, csak a product code változott, de a Gyík-ban lévőek szerint sikerült visszaállítani, a CSC-vel nem foglalkoztam az valami OXAJPY ez nem tudom jó vagy rossz.
A legújabb Bezke témát tettem fel nekem nagyon bejön.

Már csak azt a fránya háttérképet kellene megszereznem ami a képeken van  ;) Valakinek nincsen meg???