Lenne egy kérdésem. A készülék a Telenornál 113 040 Ft 2 év hűségnyilatkozattal és 1 év tarifahűséggel. Azaz ha megveszed a telefont, akkor mit kezdesz a havi 5220 Ft-al két évig? Én T-mobileos vagyok, úgy tervezem, hogy átviszem számom telenorba, megveszem a készüléket 123 490 Ft ért 2 éves havi 2100Ft-os előfizetéssel (elég nekem az) és mellé mobilnet 2490 Ft (1GB). De ha tudsz valamit, amit én nem légyszi írd meg, mert T-mobilenál jobb lenne a 3 GBos mobilinternet csomag. Sajnos Telenornál a következő lépés a korlátlan :S
Illetve akinek már van DHD-je, mennyi netet használ a készülék ha minden szinkronizálás be van kapcsolva és internetezek a készüléken kb napi fél órát? (programokat wifiről szedném le) Elég az 1 giga?
Nekem T-nél MédiaMánia XL-em van
Tehát megveszem az 5220-as csomaggal, amire 2 év hűség van, de a tarifára csak 1 év, magyarul az első év után átváltod a legolcsóbb csomagra, s nem használod, addig meg vagy használod az 5220-as csomagot másik telóba, vagy azt se használod
Nekem tudod mennyi T-s kártyám van ?
Mind eco-ban
Van vagy 7-8 kártya
Ott állnak a fiókba, s fizetjük utána a havi 2 ezret... Nem a legolcsóbb megoldás, de T-nél elhozod a 130-as telót 40-ért és csak ezt a havi 2-t fizeted az úgy megéri. Itt is ha kiszámolod 113 ezer + 12x 5220 = 175 640 Ft-ra jön ki! Speedshopnál 179 ezer, oké, hogy az független, de függetleníteni semeddig sem tart, és mégsem egyszerre kell kifizetned a 180 ezret... És ha eltelik az 1 év, akkor átváltod a legkisebb csomagra, ami havi 1295 Ft, szóval 2 év alatt a telefon 191 180 Ft-ra
És az első évben kapsz 180 percet havonta
Szerintem megéri