2025, 01 11, 00:50:06

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952890 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető xedamen

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
Re:HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #1025 Dátum: 2010, 12 09, 18:57:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem még lenne egy olyan kérdésem, hogy függetleníteni lehet? A Galaxy S-t nagyon könnyű volt, remélem ezt is lehet, mert akkor most 160 ezer helyett, csak 113-at kéne kifizetni a telenornak :D

Nem kérdeztem semmit, megtaláltam XDA-n ezt: You are not allowed to view links. Register or Login és ott van a SimUnlock :D Akkor 18-án, go Telenor :D Remélem lesz Szegeden készülékük... Inkább beugrok holnap és rendeltetek XD
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marosige

• PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: stock
« Reply #1026 Dátum: 2010, 12 09, 19:40:40 »
Nem kérdeztem semmit, megtaláltam XDA-n ezt: You are not allowed to view links. Register or Login és ott van a SimUnlock :D Akkor 18-án, go Telenor :D Remélem lesz Szegeden készülékük... Inkább beugrok holnap és rendeltetek XD

Lenne egy kérdésem. A készülék a Telenornál 113 040 Ft 2 év hűségnyilatkozattal és 1 év tarifahűséggel. Azaz ha megveszed a telefont, akkor mit kezdesz a havi 5220 Ft-al két évig? Én T-mobileos vagyok, úgy tervezem, hogy átviszem számom telenorba, megveszem a készüléket 123 490 Ft ért 2 éves havi 2100Ft-os előfizetéssel (elég nekem az) és mellé mobilnet 2490 Ft (1GB). De ha tudsz valamit, amit én nem légyszi írd meg, mert T-mobilenál jobb lenne a 3 GBos mobilinternet csomag. Sajnos Telenornál a következő lépés a korlátlan :S
Illetve akinek már van DHD-je, mennyi netet használ a készülék ha minden szinkronizálás be van kapcsolva és internetezek a készüléken kb napi fél órát? (programokat wifiről szedném le) Elég az 1 giga?
Üdv.: Gergő

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #1027 Dátum: 2010, 12 09, 19:54:04 »
Lenne egy kérdésem. A készülék a Telenornál 113 040 Ft 2 év hűségnyilatkozattal és 1 év tarifahűséggel. Azaz ha megveszed a telefont, akkor mit kezdesz a havi 5220 Ft-al két évig? Én T-mobileos vagyok, úgy tervezem, hogy átviszem számom telenorba, megveszem a készüléket 123 490 Ft ért 2 éves havi 2100Ft-os előfizetéssel (elég nekem az) és mellé mobilnet 2490 Ft (1GB). De ha tudsz valamit, amit én nem légyszi írd meg, mert T-mobilenál jobb lenne a 3 GBos mobilinternet csomag. Sajnos Telenornál a következő lépés a korlátlan :S
Illetve akinek már van DHD-je, mennyi netet használ a készülék ha minden szinkronizálás be van kapcsolva és internetezek a készüléken kb napi fél órát? (programokat wifiről szedném le) Elég az 1 giga?

Nekem T-nél MédiaMánia XL-em van :D Tehát megveszem az 5220-as csomaggal, amire 2 év hűség van, de a tarifára csak 1 év, magyarul az első év után átváltod a legolcsóbb csomagra, s nem használod, addig meg vagy használod az 5220-as csomagot másik telóba, vagy azt se használod :D Nekem tudod mennyi T-s kártyám van ? :D Mind eco-ban :D Van vagy 7-8 kártya :P Ott állnak a fiókba, s fizetjük utána a havi 2 ezret... Nem a legolcsóbb megoldás, de T-nél elhozod a 130-as telót 40-ért és csak ezt a havi 2-t fizeted az úgy megéri. Itt is ha kiszámolod 113 ezer + 12x 5220 = 175 640 Ft-ra jön ki! Speedshopnál 179 ezer, oké, hogy az független, de függetleníteni semeddig sem tart, és mégsem egyszerre kell kifizetned a 180 ezret... És ha eltelik az 1 év, akkor átváltod a legkisebb csomagra, ami havi 1295 Ft, szóval 2 év alatt a telefon 191 180 Ft-ra :D  És az első évben kapsz 180 percet havonta :) Szerintem megéri ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #1028 Dátum: 2010, 12 09, 21:06:05 »
Azt hiszem hogy ez bőven viszi a te adat forgalmadat!  :taps:
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #1029 Dátum: 2010, 12 09, 21:27:41 »
Azt hiszem hogy ez bőven viszi a te adat forgalmadat!  :taps:
Nekem 500 Megás van a T-től, minden szinkron full, internet csak  néha, mert m.helyen, ill. otthon is van.Még soha sem fogyott el...

Nem elérhető tapu1002

• Az öreg!
  • Navigáció / Navigation: Sygic 15.6.6 (megvásárolt) :)
  • PDA: Nokia 6
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1030 Dátum: 2010, 12 09, 22:07:52 »
nteeb!
szia,köszönöm a válaszaidat,minden megoldódott :ok:
Hiszek a nagy "Manipulátor"-ba

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1031 Dátum: 2010, 12 09, 22:20:22 »
Nekem 500 Megás van a T-től, minden szinkron full, internet csak  néha, mert m.helyen, ill. otthon is van.Még soha sem fogyott el...

Neked működik rendesen a proximity szenzor?
Felraktam az Android Revolution HD 1.9-et és a Core Droid DHD V1.1-et is, nem telepítettem egyikre sem programokat. Felhívtam egy számot, a képernyő azonnal kikapcsolt és csak a power gombra tudtam bekapcsolni. A LeeDrOiD HD v1.2-vel jól működik a szenzor és abban nem is az a kernel van, mint a másik kettőben.

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #1032 Dátum: 2010, 12 10, 07:01:22 »
Nekem szintén 500 megás van, ugyanez a helyzet, csak én nyomom az internetet is, de még sosem fogyott el nekem sem! :ok:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1033 Dátum: 2010, 12 10, 07:29:51 »
Neked működik rendesen a proximity szenzor?
Felraktam az Android Revolution HD 1.9-et és a Core Droid DHD V1.1-et is, nem telepítettem egyikre sem programokat. Felhívtam egy számot, a képernyő azonnal kikapcsolt és csak a power gombra tudtam bekapcsolni. A LeeDrOiD HD v1.2-vel jól működik a szenzor és abban nem is az a kernel van, mint a másik kettőben.
Egyik romnál sem tapasztaltam proximity sensor-hibát...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1034 Dátum: 2010, 12 10, 07:41:05 »
Egyik romnál sem tapasztaltam proximity sensor-hibát...

Az Android Revolution HD 1.9-be visszaraktam az eredeti kernelt és azzal jól működik. Az egyéb kernelekkel nem működik rendesen a szenzor.

Nem elérhető marosige

• PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: stock
« Reply #1035 Dátum: 2010, 12 10, 07:56:52 »
Nekem szintén 500 megás van, ugyanez a helyzet, csak én nyomom az internetet is, de még sosem fogyott el nekem sem! :ok:

Ennek örülök :) Ezek szerint marhára fölöslegesen volt 3 gigás csomagom WinMo-ra :D Csak azzal meg nem tudtam mérni mennyi kellett. Bár azzal youtubeoztam is, de akkor örülök, hogy az 1 gigás csomag előreláthatólag kibír sok mindent :)
Üdv.: Gergő

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #1036 Dátum: 2010, 12 10, 08:08:02 »
Az Android Revolution HD 1.9-be visszaraktam az eredeti kernelt és azzal jól működik. Az egyéb kernelekkel nem működik rendesen a szenzor.
Nem tudom nálad mi okozhatta a sensor hibát,én egyik romnál sem tapasztaltam hibát,vagy egyáltalán késést.
Mondjuk én mindig a romba integrált kerneleket használtam,nem raktam rá másikat egyikre sem.Annak idején az SGS-nél voltak ilyen gondjaim.
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető Bexter

• PDA: Folyamatban
  • PDA ROM: Folyamatban
« Reply #1037 Dátum: 2010, 12 10, 09:46:02 »
Üdv.

Filózom a SGS és a DHD között.
Van valami összehasonlító cikk amit nem találtam meg, vagy pár vélemény is jl jönne a döntésben :D

thx

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1038 Dátum: 2010, 12 10, 09:58:06 »
Nem tudom nálad mi okozhatta a sensor hibát,én egyik romnál sem tapasztaltam hibát,vagy egyáltalán késést.
Mondjuk én mindig a romba integrált kerneleket használtam,nem raktam rá másikat egyikre sem.Annak idején az SGS-nél voltak ilyen gondjaim.

Én is az integrált kernellel próbáltam ki először üres rommal és nem volt jó. Egyébként a Buzz kernel van integrálva mindkét romba.

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #1039 Dátum: 2010, 12 10, 10:05:13 »
Üdv.

Filózom a SGS és a DHD között.
Van valami összehasonlító cikk amit nem találtam meg, vagy pár vélemény is jl jönne a döntésben :D

thx

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #1040 Dátum: 2010, 12 10, 10:10:17 »
 :ok:Bexter !!
sztem itt mindenkinek volt ha más nem pár napig SGS  >:( hát az nem egy unalmas készülék.. ha valaki arra vágyik ..hogy fagyogat , laggol stb..romcserék ,stb .. nos a DHD .. szinte unalmasan,, tökéletes készülék..  :ok:
műxik ..és ennyi.. romkezelő nincs is nagyon rajta, de nem is kell .. sz SGS-nél ezt tolták el de naggyon..

Nem elérhető Bexter

• PDA: Folyamatban
  • PDA ROM: Folyamatban
« Reply #1041 Dátum: 2010, 12 10, 10:14:22 »
Fagyogatást nem akarok. Viszont sokat költeni telefonra sem :D
Most jo kis myphone-om van szoval nagy lépés lenne azuj telo. Max 150 et költenék rá.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1042 Dátum: 2010, 12 10, 11:10:19 »
:ok:Bexter !!
sztem itt mindenkinek volt ha más nem pár napig SGS  >:( hát az nem egy unalmas készülék.. ha valaki arra vágyik ..hogy fagyogat , laggol stb..romcserék ,stb .. nos a DHD .. szinte unalmasan,, tökéletes készülék..  :ok:
műxik ..és ennyi.. romkezelő nincs is nagyon rajta, de nem is kell .. sz SGS-nél ezt tolták el de naggyon..
Te a fél évvel előtti SGS-ről mesélsz ugye? Mert ez manapság már egyáltalán nem igaz :)
Amúgy tényleg DHD-t vegyen a kérdező, sokkal de sokkal jobb telefon mint bármelyik :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1043 Dátum: 2010, 12 10, 11:23:44 »
"...Csak azzal meg nem tudtam mérni mennyi kellett... "
[/quote]
Van jó pár nagyon hasznos alkalmazás a Marketen, amivel kiválóan mérhető az adatforgalom:
én a 3G Watchdogot használom és csak ajánlani tudom...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1044 Dátum: 2010, 12 10, 11:32:26 »
"...Csak azzal meg nem tudtam mérni mennyi kellett... "

Van jó pár nagyon hasznos alkalmazás a Marketen, amivel kiválóan mérhető az adatforgalom:
én a 3G Watchdogot használom és csak ajánlani tudom...

Én is ezt használom és teljesen jól működik. :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1045 Dátum: 2010, 12 10, 11:36:53 »
Felraktam én is az Android Revolution 1.9-et, csak, hogy arról is legyen némi fogalmam ;)
Nem rossz, szerintem tökazonossá formálható a Core-ral(ikonok, power-menü stb).Szerintem eddig mindhárom sense-es custom rom eljutott egy nagyon megbízható, stabil szintre, innen majd talán a LeeDroid 1.3 lesz a következő lépcsőfok-ha elkészül...Nekem a kernelek is kb. ugyanúgy muzsikáltak mindegyiken.
Ha valakit esetleg érdekel, írtam egy agymenést a kernelek,romok topic-ba arról, hogy hogyan lehet bootloaderből egy , az sd kártyára másolt rom segítségével, akár út közben visszaállni gyárira(ha pl.gyorsan kéne, pc nélkül ezt megtenni:szerviz,garancia...)
Meg van ott valami a Radio S-OFF-ról is, lehet, hogy érdemes lenne beszélgetni róla...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1046 Dátum: 2010, 12 10, 11:41:14 »
Felraktam én is az Android Revolution 1.9-et, csak, hogy arról is legyen némi fogalmam ;)
Nem rossz, szerintem tökazonossá formálható a Core-ral(ikonok, power-menü stb).Szerintem eddig mindhárom sense-es custom rom eljutott egy nagyon megbízható, stabil szintre, innen majd talán a LeeDroid 1.3 lesz a következő lépcsőfok-ha elkészül...Nekem a kernelek is kb. ugyanúgy muzsikáltak mindegyiken.
Ha valakit esetleg érdekel, írtam egy agymenést a kernelek,romok topic-ba arról, hogy hogyan lehet bootloaderből egy , az sd kártyára másolt rom segítségével, akár út közben visszaállni gyárira(ha pl.gyorsan kéne, pc nélkül ezt megtenni:szerviz,garancia...)
Meg van ott valami a Radio S-OFF-ról is, lehet, hogy érdemes lenne beszélgetni róla...

Én ezt a romot a Android Revolution HD Theme miatt választottam, de a proximity sensor miatt vissza kellett raknom az Original kernel 2.6.32.21 -t.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1047 Dátum: 2010, 12 10, 12:41:25 »
Én ezt a romot a Android Revolution HD Theme miatt választottam, de a proximity sensor miatt vissza kellett raknom az Original kernel 2.6.32.21 -t.
Ez a sensor-hiba érdekes...
Utánaolvastam az xda-n és sokan írtak arról, hogy ez nagy valószínűséggel minden dhd-n előforduló hiba, csak nem biztos, hogy azonnal jelentkezik... :hmm:Többen írták, hogy a legutóbbi frissítés után megoldódott a hiba, gondolom azon már Te is túl vagy.
Azt sem igazán tudja senki, hogy ez most software-es, vagy hardveres hiba...Bár az a tény, hogy Nálad nem minden romnál jelentkezett, inkább az előbbit valószínűsíti... :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1048 Dátum: 2010, 12 10, 13:22:33 »
Ez a sensor-hiba érdekes...
Utánaolvastam az xda-n és sokan írtak arról, hogy ez nagy valószínűséggel minden dhd-n előforduló hiba, csak nem biztos, hogy azonnal jelentkezik... :hmm:Többen írták, hogy a legutóbbi frissítés után megoldódott a hiba, gondolom azon már Te is túl vagy.
Azt sem igazán tudja senki, hogy ez most software-es, vagy hardveres hiba...Bár az a tény, hogy Nálad nem minden romnál jelentkezett, inkább az előbbit valószínűsíti... :hmm:

Nekem akkor sem volt gondom ezzel, amikor megvettem, a gyári frissítések után sem. Illetve talán egyszer-kétszer a kezdetekben. Szerintem szoftveres lehet a gond, mivel a gyári kernellel hibátlanul működik. Aztán persze lehet, hogy nem teljesen egyforma a DHD-kben levő hardver....

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #1049 Dátum: 2010, 12 10, 13:46:58 »

szia! nekem 3 gigás mobilnetem van a felét használtam fel novemberben. főleg netezésre meg levelezésre használom és szinte csak mobilnettel, napi kb 1-2 órát szörfölök, nagyon ritkán youtube és félóránként email frissítés. telefonálásra meg van egy eco díjcsomag hozzá, úgyis a céges telefonomat használom telefonálásra a maga 7 ft-os percdíjával a htc-t csak nagyon ritkán.
igazából nekem a legkisebb ikon csomag lenne az igazi de az meg csak iphonehez van.
előtte mediamánia s volt de a mobiltv hiánya miatt ez nem kell. meg az előző telefonommal is egy év alatt kb egy órát mobiltévéztem...