2025, 01 11, 00:48:29

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952889 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
Re:HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #1000 Dátum: 2010, 12 08, 18:12:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hmmmm... XDA-n vannak screenshot-ok 3100-on felüli eredményekről :D
Bizony ;)
Nekem ez volt a max.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem minden DHD processzorát lehet felhúzni...SHARP kolléga gépe is ilyen. És nem is biztos, hogy érdemes, ez a cucc alapból is szárnyal :D :D :D

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #1001 Dátum: 2010, 12 08, 18:20:43 »
Bizony ;)
Nekem ez volt a max.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem minden DHD processzorát lehet felhúzni...SHARP kolléga gépe is ilyen.
Basszus, ezen most úgy röhögtem, hogy amit éppen ittam, az az orromon távozott! :ok:
Bocs sharp, nem Rajtad nevettem! Csak éreztem egy vonónyi iróniát benne...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Balassa12

• DUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S8+, LG V20, Xiaomi Note 2,OnePlus3T,OP5
  • PDA ROM: Custom
« Reply #1002 Dátum: 2010, 12 08, 18:21:16 »
Bizony ;)
Nekem ez volt a max.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem minden DHD processzorát lehet felhúzni...SHARP kolléga gépe is ilyen. És nem is biztos, hogy érdemes, ez a cucc alapból is szárnyal :D :D :D
A Core Cell HD V1 RO nálam is sokkal többet tudott,de nem akarom gyilkolni a procit,meg az aksit.Ezzel az 1.1-el is egy átlag ember megelégszik.De itt senki sem az!!! :D
Ha elég hosszan kopogtatsz a pokol kapuján,előbb vagy utóbb valaki ajtót nyit....

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #1003 Dátum: 2010, 12 08, 18:28:55 »
A Core Cell HD V1 RO nálam is sokkal többet tudott,de nem akarom gyilkolni a procit,meg az aksit.Ezzel az 1.1-el is egy átlag ember megelégszik.De itt senki sem az!!! :D

Hát igen  :D Nekem a legnagyobb bajom az volt a Galaxy S-el, amiért eladtam, mert max 180-90 MB volt szabadon (miután eladtam kijött egy modding, amivel 220-230) De ha Desie HD-n 450, akkor nem adom el soha :D Nah jó enyhe túlzás, de amint meglesz, proci fel 1,3-ra de 1,2-re minimum + valami fa*za kernel meg jó kis főzött rom esetleg addigra (dec 18-20) lesz portolt 2.3 :D Hi-hi-hi-hi jó lenne :D Köszönöm a válaszokat :)
Ha a GS bírta a napi 2-3 újrarakást, akkor egy HTC.... :P
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1004 Dátum: 2010, 12 08, 18:33:14 »
Hát igen  :D Nekem a legnagyobb bajom az volt a Galaxy S-el, amiért eladtam, mert max 180-90 MB volt szabadon (miután eladtam kijött egy modding, amivel 220-230) De ha Desie HD-n 450, akkor nem adom el soha :D Nah jó enyhe túlzás, de amint meglesz, proci fel 1,3-ra de 1,2-re minimum + valami fa*za kernel meg jó kis főzött rom esetleg addigra (dec 18-20) lesz portolt 2.3 :D Hi-hi-hi-hi jó lenne :D Köszönöm a válaszokat :)
Ha a GS bírta a napi 2-3 újrarakást, akkor egy HTC.... :P

Üdv a klubban! :taps:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1005 Dátum: 2010, 12 08, 19:07:56 »
Sziasztok!
Én is tervezem a DHD vásárlását. Régen voltam PDA FanClub-on még i900al de tegnap eszembe jutott, hogy milyen jó kis support van itt rá magyarul :) Picit félelmetes volt látni, hogy már 40oldalt teleírtatok, de elolvastam :) Lenne pár kérdésem:
1. maga a készülék megvásárlása. Tegnap kijött telenornál kedvező előfizetéssel (havi 2000Huf) 130ezer a készülék. Így éri meg legjobban? Attól félek csak, hogy még SGH i900nál T-mobileosan semmi frissítés nem jött ki. Innen szedtem mindent emiatt van most WM 6.5 rajta nem az alap gagyi T-mobileos 6.1. Szóval hivatalos HTC frissítések lesznek a telenoros készülékre, vagy csak ha úgy gondolja a telenor, hogy kiad egyet és majd fél évre rá garivesztéssel húzhatom rá pl Android 2.3mat magamnak? Mert ez esetben inkább adok érte 160at függetlenül. Illetve olvasom, hogy milyen nagy szeretettel húzgáltok különböző ROM okat. Ezek nem járnak garivesztéssel? Mivel WM es vagyok így még első 2-3 hónapban nem terveztem semmit, csak a készülék / op rendszer megismerését, de jó lenne tudni h mi lesz majd a biztosítással.
2. Kérdés:
Jön a síszezon, kimegyek Ausztriába pl. de nem szeretném, hogy minden adatot húzzon a készülék netről nekem aranyárban. WMnél a NoData progival egyszerűen letiltottam a mobilnetet, van ilyen Androidra is?
3. Kérdés:
Mekkora ez a készülék? Mármint már tapiztam speedshopban, de azt mégse kérhettem meg, hogy "Kipróbálhatom milyen zsebre rakni?":) Meg a hátán lévő biztonsági kütyük miatt nem is tudtam rendesen a kezembe tartani. Lehetséges egy kézzel kezelni? Nagy tenyerem van, 193centi magas vok, kb ahhoz lőjétek be légyszi :)
Bocsi a regényért, és az esetleges helyesírási hibákért :)
Előre is köszi,
Gergő

Még valami eszembe jutott :
Szerintetek mekkora support lesz erre a készülékre? Minimum 2 évet szeretnék eltölteni mellette. Azért is választottam a HTC-t mert Samsung Omniámra semmi nem jött ki. Kiadták és gyártottak egy új telót. Tudom, hogy nem egy iPhone, hogy 3 év múlva is garantáltan megkapjam legújabb OS-t (jó laggosan :) ) de azért szép lenne, ha legalább Android 3.0ig netalántán 3.x ig lenne rá support HTC felől SENSE-el.
Még egyszer köszi, Gergő
1.Az ár jó, de ahogy a szolgáltatók szokták ezt tenni, a romfrissítések nem lesznek a legfrissebbek...Jelentős késésekkel szokták követni a gyárit.
Mondjuk, szerintem van megoldás(nézz be a romok,kernelek topicba, legutolsó hsz-em...)Radio S-Off és Super CID(ezekkel bármilyen RUU felmegy).Szóval:Telenoros Rom, utána letöltöd a Visionary apk-t, a root miatt, majd Radio S-OFF.Utána Marketből Rom Manager , Telenoros romról NANDROID BACKUP az sd-re!Utána indulhat a móka a többi custom rommal, ha valami garanciális gond van, akkor nandbackup-ból restore, su és rom manager letöröl és kész az eredeti állapot... ;)
2.Ez Android, nem winmo :p Menu>Beállítások>Vezeték nélküli....>Mobilhálózatok>ITT KIVESZED A PIPÁT AZ ADATBARANGOLÁS MELLŐL, és kész.
3.Én 1.85 vagyok, nekem sem túl kicsi a tenyerem, de pár nap alatt megszoktam, egy kézzel is tudom kezelni :)

Nem elérhető marosige

• PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: stock
« Reply #1006 Dátum: 2010, 12 08, 19:14:42 »
1.Az ár jó, de ahogy a szolgáltatók szokták ezt tenni, a romfrissítések nem lesznek a legfrissebbek...Jelentős késésekkel szokták követni a gyárit.
Mondjuk, szerintem van megoldás(nézz be a romok,kernelek topicba, legutolsó hsz-em...)Radio S-Off és Super CID(ezekkel bármilyen RUU felmegy).Szóval:Telenoros Rom, utána letöltöd a Visionary apk-t, a root miatt, majd Radio S-OFF.Utána Marketből Rom Manager , Telenoros romról NANDROID BACKUP az sd-re!Utána indulhat a móka a többi custom rommal, ha valami garanciális gond van, akkor nandbackup-ból restore, su és rom manager letöröl és kész az eredeti állapot... ;)
2.Ez Android, nem winmo :p Menu>Beállítások>Vezeték nélküli....>Mobilhálózatok>ITT KIVESZED A PIPÁT AZ ADATBARANGOLÁS MELLŐL, és kész.
3.Én 1.85 vagyok, nekem sem túl kicsi a tenyerem, de pár nap alatt megszoktam, egy kézzel is tudom kezelni :)

Fú ez nekem most még nagyon kínai :D Elolvasom még ROM os topicot és lehet, hogy felkereslek PÜ-ben ha nem gond.
Üdv.: Gergő

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1007 Dátum: 2010, 12 08, 19:15:48 »
Fú ez nekem most még nagyon kínai :D Elolvasom még ROM os topicot és lehet, hogy felkereslek PÜ-ben ha nem gond.
You are welcome :)

Nem elérhető tapu1002

• Az öreg!
  • Navigáció / Navigation: Sygic 15.6.6 (megvásárolt) :)
  • PDA: Nokia 6
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1008 Dátum: 2010, 12 08, 19:17:22 »
Szia Mindenki!

Segitséget kérek Töletek.
Van egy Desire HD-m csak sajna magyar nyelv nincs elérhetö állapotban.
Német területröl van.
Olvastam valahol,hogy valahonnan-valamivel le lehet tölteni.
Ehhez kérek segitséget mert "még" nem vagyok profi ebben a témában :(
Elöre is köszönöm.

Sziasztok.
Hiszek a nagy "Manipulátor"-ba

Nem elérhető tapu1002

• Az öreg!
« Reply #1009 Dátum: 2010, 12 08, 19:20:04 »
Jaj mégegy gondom van!!
 Csináltam egy gyári visszaállitást s azota nem elérhetö a wi-fi

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1010 Dátum: 2010, 12 08, 19:23:55 »
Szia Mindenki!

Segitséget kérek Töletek.
Van egy Desire HD-m csak sajna magyar nyelv nincs elérhetö állapotban.
Német területröl van.
Olvastam valahol,hogy valahonnan-valamivel le lehet tölteni.
Ehhez kérek segitséget mert "még" nem vagyok profi ebben a témában :(
Elöre is köszönöm.

Sziasztok.
Szolgáltatós?
Ha nem, akkor próbálj rátenni egy RUU-t.Szedd le ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Kapcsold ki a DHD-t, telepítsd a pc-re a RUU-t, majd, ha kéri kösd össze usb-vel és kapcsold be.A többi egyértelmű.
Ha szolgáltatós, akkor kissé bonyolultabb(Root,RadioS-OFF,RomManager és csak utána a RUU) :hmm:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1011 Dátum: 2010, 12 08, 19:25:18 »
Jaj mégegy gondom van!!
 Csináltam egy gyári visszaállitást s azota nem elérhetö a wi-fi
Menu>Settings>wireles...>wifi be van jelölve?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1012 Dátum: 2010, 12 08, 19:31:53 »
Basszus, ezen most úgy röhögtem, hogy amit éppen ittam, az az orromon távozott! :ok:
Irónia?Isten ments...
Vonónyi???!Na neeee :p

Nem elérhető tapu1002

• Az öreg!
« Reply #1013 Dátum: 2010, 12 08, 19:48:24 »
Szia nteeb!

igen szolgáltatós,  svájci orange de a készülék független /mint minden készülék itt/
a wifi be van jelölve,kéri a wifim jelszavát s nem fogadja el pedig tegnap a gyári visszaállitás elött elfogadta,s a laptopomat is elfogadja a wifi router,
lehethogy butaság de ne lehetett valami a memkártyán s az le lett törölve?

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1014 Dátum: 2010, 12 08, 19:53:48 »
Szia nteeb!

igen szolgáltatós,  svájci orange de a készülék független /mint minden készülék itt/
a wifi be van jelölve,kéri a wifim jelszavát s nem fogadja el pedig tegnap a gyári visszaállitás elött elfogadta,s a laptopomat is elfogadja a wifi router,
lehethogy butaság de ne lehetett valami a memkártyán s az le lett törölve?
A gyári visszaállítás nem érinti a memkártyát...Ha kéri a jelszót, akkor működik, nem?Biztos jó az a jelszó?Bocs :oops:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1015 Dátum: 2010, 12 09, 08:58:09 »
2. 720as HD filmek lejátszására továbbra sem tudtok megoldást? nem olvasott senki semmit? ez volt az egyetlen dolog, amiben a Galaxy S jobb volt. Vitte mint a huzat, és addig nem hagy nyugodni, míg szeretett DHD-m nem lesz rá képes :P (tudom hülye vagyok, nézzétek el nekem :) )

[/quote]
A legújabb kkernellel( You are not allowed to view links. Register or Login) nekem a sima lejátszóval is akadásmentes a HD-s video...

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #1016 Dátum: 2010, 12 09, 09:08:18 »
2. 720as HD filmek lejátszására továbbra sem tudtok megoldást? nem olvasott senki semmit? ez volt az egyetlen dolog, amiben a Galaxy S jobb volt. Vitte mint a huzat, és addig nem hagy nyugodni, míg szeretett DHD-m nem lesz rá képes :P (tudom hülye vagyok, nézzétek el nekem :) )

A legújabb kkernellel( You are not allowed to view links. Register or Login) nekem a sima lejátszóval is akadásmentes a HD-s video...
Nekem ezzel nem indul el :(!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1017 Dátum: 2010, 12 09, 09:32:47 »
Nekem ezzel nem indul el :(!
Nekem sem volt egyszerű...
A Kernel Update Utility-t használd!: You are not allowed to view links. Register or Login
A Fastboot package-ből vedd ki a zimage filet, ezt kell a kernelhez betölteni, a modul pedig(ami a wifihez kell) a bcm4329-ha jól emlékszem a nevére.
Az flash után 20 percig álldogált a bootanimációnál, míg végül meguntam és akksi ki.Bekapcs után(ami simán ment) meglepődve tapasztaltam, hogy a kernel fönn van...
Mivel még benne voltam a Kernel Update Utility-ben és a telefon is össze volt kötve a pc-vel, csak lefuttattam a modult és minden ok lett, wifi-t be tudtam kapcsolni, azóta nem volt baj.Interactive scalingen Quadrant 3000 felett, rendszeresen...Max(performance-on, 3100 felett..)
Azt már le sem merem írni, hogy a DHD-k sem egyformák... :D :D :D

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #1018 Dátum: 2010, 12 09, 10:25:02 »
Nekem sem volt egyszerű...
A Kernel Update Utility-t használd!: You are not allowed to view links. Register or Login
A Fastboot package-ből vedd ki a zimage filet, ezt kell a kernelhez betölteni, a modul pedig(ami a wifihez kell) a bcm4329-ha jól emlékszem a nevére.
Az flash után 20 percig álldogált a bootanimációnál, míg végül meguntam és akksi ki.Bekapcs után(ami simán ment) meglepődve tapasztaltam, hogy a kernel fönn van...
Mivel még benne voltam a Kernel Update Utility-ben és a telefon is össze volt kötve a pc-vel, csak lefuttattam a modult és minden ok lett, wifi-t be tudtam kapcsolni, azóta nem volt baj.Interactive scalingen Quadrant 3000 felett, rendszeresen...Max(performance-on, 3100 felett..)
Azt már le sem merem írni, hogy a DHD-k sem egyformák... :D :D :D
Köszönöm a segítséget, sikerült, wifi is megy :taps:!
A LeeDroidra toltam rá végül. A quadrant teszt ezen a romon 3210, de ahogy írtad is, a DHD-k nem egyformák :D :D :D rotfl

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1019 Dátum: 2010, 12 09, 10:41:25 »
Köszönöm a segítséget, sikerült, wifi is megy :taps:!
A LeeDroidra toltam rá végül. A quadrant teszt ezen a romon 3210, de ahogy írtad is, a DHD-k nem egyformák :D :D :D rotfl
Hát, az nem rossz... :taps:

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1020 Dátum: 2010, 12 09, 11:37:40 »
1.2: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #1021 Dátum: 2010, 12 09, 11:44:46 »
Hát, az nem rossz... :taps:
Azért berakok egy most készült screenshot-ot, jó azért ezt látni :):

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #1022 Dátum: 2010, 12 09, 11:57:57 »
1.2: You are not allowed to view links. Register or Login
Most vettem csak észre! Flashelve :ok:!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1023 Dátum: 2010, 12 09, 12:02:09 »
Azért berakok egy most készült screenshot-ot, jó azért ezt látni :):
Akár egy Vasarely :taps:

Nem elérhető xedamen

• PDA: Galaxy S4 i9505
  • PDA ROM: XXUBMH1
« Reply #1024 Dátum: 2010, 12 09, 18:53:08 »
Nekem még lenne egy olyan kérdésem, hogy függetleníteni lehet? A Galaxy S-t nagyon könnyű volt, remélem ezt is lehet, mert akkor most 160 ezer helyett, csak 113-at kéne kifizetni a telenornak :D