Sziasztok!
Én is tervezem a DHD vásárlását. Régen voltam PDA FanClub-on még i900al de tegnap eszembe jutott, hogy milyen jó kis support van itt rá magyarul Picit félelmetes volt látni, hogy már 40oldalt teleírtatok, de elolvastam Lenne pár kérdésem:
1. maga a készülék megvásárlása. Tegnap kijött telenornál kedvező előfizetéssel (havi 2000Huf) 130ezer a készülék. Így éri meg legjobban? Attól félek csak, hogy még SGH i900nál T-mobileosan semmi frissítés nem jött ki. Innen szedtem mindent emiatt van most WM 6.5 rajta nem az alap gagyi T-mobileos 6.1. Szóval hivatalos HTC frissítések lesznek a telenoros készülékre, vagy csak ha úgy gondolja a telenor, hogy kiad egyet és majd fél évre rá garivesztéssel húzhatom rá pl Android 2.3mat magamnak? Mert ez esetben inkább adok érte 160at függetlenül. Illetve olvasom, hogy milyen nagy szeretettel húzgáltok különböző ROM okat. Ezek nem járnak garivesztéssel? Mivel WM es vagyok így még első 2-3 hónapban nem terveztem semmit, csak a készülék / op rendszer megismerését, de jó lenne tudni h mi lesz majd a biztosítással.
2. Kérdés:
Jön a síszezon, kimegyek Ausztriába pl. de nem szeretném, hogy minden adatot húzzon a készülék netről nekem aranyárban. WMnél a NoData progival egyszerűen letiltottam a mobilnetet, van ilyen Androidra is?
3. Kérdés:
Mekkora ez a készülék? Mármint már tapiztam speedshopban, de azt mégse kérhettem meg, hogy "Kipróbálhatom milyen zsebre rakni?" Meg a hátán lévő biztonsági kütyük miatt nem is tudtam rendesen a kezembe tartani. Lehetséges egy kézzel kezelni? Nagy tenyerem van, 193centi magas vok, kb ahhoz lőjétek be légyszi
Bocsi a regényért, és az esetleges helyesírási hibákért
Előre is köszi,
Gergő
Még valami eszembe jutott :
Szerintetek mekkora support lesz erre a készülékre? Minimum 2 évet szeretnék eltölteni mellette. Azért is választottam a HTC-t mert Samsung Omniámra semmi nem jött ki. Kiadták és gyártottak egy új telót. Tudom, hogy nem egy iPhone, hogy 3 év múlva is garantáltan megkapjam legújabb OS-t (jó laggosan ) de azért szép lenne, ha legalább Android 3.0ig netalántán 3.x ig lenne rá support HTC felől SENSE-el.
Még egyszer köszi, Gergő
1.Az ár jó, de ahogy a szolgáltatók szokták ezt tenni, a romfrissítések nem lesznek a legfrissebbek...Jelentős késésekkel szokták követni a gyárit.
Mondjuk, szerintem van megoldás(nézz be a romok,kernelek topicba, legutolsó hsz-em...)Radio S-Off és Super CID(ezekkel bármilyen RUU felmegy).Szóval:Telenoros Rom, utána letöltöd a Visionary apk-t, a root miatt, majd Radio S-OFF.Utána Marketből Rom Manager , Telenoros romról NANDROID BACKUP az sd-re!Utána indulhat a móka a többi custom rommal, ha valami garanciális gond van, akkor nandbackup-ból restore, su és rom manager letöröl és kész az eredeti állapot...
2.Ez Android, nem winmo
Menu>Beállítások>Vezeték nélküli....>Mobilhálózatok>ITT KIVESZED A PIPÁT AZ ADATBARANGOLÁS MELLŐL, és kész.
3.Én 1.85 vagyok, nekem sem túl kicsi a tenyerem, de pár nap alatt megszoktam, egy kézzel is tudom kezelni