Sziasztok!
Múlt héten csütörtökön vettem egy DHD-t a Telenornál. Egyelőre ismerkedem a telefonnal és az Androiddal. Nagyon tetszik, imádom! A fórum átolvasásában már a felénél tartok
így sok kérdésemre helyből megkaptam a választ (ezúton is köszönöm a rengeteg értékes hozzászólást!). Van néhány apróság a telefonnal kapcsolatban amire még nem találtam meg a válaszokat ezért a segítségeteket kérem!
A naptárban ha beállítok egy emlékeztetőt nem figyelmeztet ismétlődően mindaddig amíg nem nyugtázom? Úgy vettem észre ha éppen nem zárolt a telefon akkor a beállított hangot lejátsza+a státusz sorban figyelmeztet+villog az ikon. Lehet, hogy nevetséges de nekem ez nem elég. Pl. ha éppen kimegyek retyóra vagy zsebben van a telefon nem veszem észre a figyelmeztetést és már el is mulasztottam valami fontos bejegyzést... Erre van megoldás? (Találtam egy "Nudnik Calendar Notification nevű programot ami ebben segítene de csal Lite verzió és sok minden nem beállítható. Mindenhol kerestem de a full verzió sehol sem elérhető! Ha valakinek +van, légyszi segítsen!)
Emelkedő csengetési hangerő nincs? Csak az Increase Ring-el oldható meg?
A telepített programok automatikus indítását meg lehet oldani? Lock 2, Increase Ring, stb. nem indul el automatikusan ha újraindítom a telót. Viszont elindul egy csomó minden amit nem használok. Pl. Gmail, FM-rádió, Könyvtár, stb. A nem használt programok automatikus indításának tiltása megoldható?
Egyelőre ennyi.
A segítségeteket előre is köszönöm!