2025, 01 11, 02:55:47

Szerző Téma: HTC Desire HD általános beszélgetés(akár némi OFF is...)  (Megtekintve 952900 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
Re:HTC Desire HD információmegosztás
« Reply #1050 Dátum: 2010, 12 10, 13:50:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
"...Csak azzal meg nem tudtam mérni mennyi kellett... "

Van jó pár nagyon hasznos alkalmazás a Marketen, amivel kiválóan mérhető az adatforgalom:
én a 3G Watchdogot használom és csak ajánlani tudom...

én is azt használom. észrevétlen, teszi a dolgát.

Nem elérhető marosige

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One (M7)
  • PDA ROM: stock
« Reply #1051 Dátum: 2010, 12 10, 19:47:55 »
szia! nekem 3 gigás mobilnetem van a felét használtam fel novemberben. főleg netezésre meg levelezésre használom és szinte csak mobilnettel, napi kb 1-2 órát szörfölök, nagyon ritkán youtube és félóránként email frissítés. telefonálásra meg van egy eco díjcsomag hozzá, úgyis a céges telefonomat használom telefonálásra a maga 7 ft-os percdíjával a htc-t csak nagyon ritkán.
igazából nekem a legkisebb ikon csomag lenne az igazi de az meg csak iphonehez van.
előtte mediamánia s volt de a mobiltv hiánya miatt ez nem kell. meg az előző telefonommal is egy év alatt kb egy órát mobiltévéztem...

Neked függetlenül van meg a készülék T-mobileos kártyával? Kár, hogy nincs 3 gigás mobilnet csomag Telenornál :( Vagy van ls csak én néztem el?
Üdv.: Gergő

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #1052 Dátum: 2010, 12 10, 20:07:27 »
Másfél nap használat és két custom rommal(Core,Android Revolution) való "összeházasítás" után szomorúan állapítom meg, hogy az 1.2-es Kamma kernel nálam többször is lefagyasztotta a DHD-met... :( Tehát az 1.53Ghz már sok volt...
Nem minden készülék egyforma :oops:
Buzz visszajön...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1053 Dátum: 2010, 12 10, 22:24:06 »
Neked függetlenül van meg a készülék T-mobileos kártyával? Kár, hogy nincs 3 gigás mobilnet csomag Telenornál :( Vagy van ls csak én néztem el?

Már miért ne volna? Október eleje óta van: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marosige

« Reply #1054 Dátum: 2010, 12 11, 15:46:51 »
Már miért ne volna? Október eleje óta van: You are not allowed to view links. Register or Login

Tényleg :$ Köszi :) Nem tudom, hogy nem vettem észre. Na most indulok el Telenorba vásárolni :) Ma már voltam 2-be :S Reméljük itt lesz :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1055 Dátum: 2010, 12 11, 18:42:56 »
Tegnap este egy teljes wipe és format után felraktam az Android Revolution HD 1.9-et és teljesen jól működik a proximity szenzor, viszont 1,22 GHz-en előbb-utóbb lefagy a készülék, tehát 1 GHz-en hagytam. Használat közben egyébként sincs jelentősen érzékelhető sebesség különbség.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1056 Dátum: 2010, 12 11, 18:52:37 »
Tegnap este egy teljes wipe és format után felraktam az Android Revolution HD 1.9-et és teljesen jól működik a proximity szenzor, viszont 1,22 GHz-en előbb-utóbb lefagy a készülék, tehát 1 GHz-en hagytam. Használat közben egyébként sincs jelentősen érzékelhető sebesség különbség.
Egyetértek.Klassz látni a Quadrant-tesztek eredményeit, de a mindennapi használatban ez nemigen látszik.Talán csak azt az egyet kivéve, hogy a galéria-főként nagyobb számú fotó esetén-érezhetően gyorsabban töltődik be.
Én visszaálltam a Core-ra, valami miatt folyton lefagytam az Android Revolution rommal... :(Még mindig gyanús a kártyám, így azt is kicseréltem, visszaálltam 1Ghz-re, azóta minden OK.Most sakkozhatok, hogy mi volt a baj... :hmm:

Nem elérhető Zwiebel

• PDA: Samsung Omnia i900 / Samsung Omnia II i8000 / HTC HD2 /Samsung Galaxy S / SGSII / Samsung Galaxy Tab 10.1 SLIM
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1 / I8000XXIG6 / I9000XXJM1/ I9100XWKE7 / UEKMB
« Reply #1057 Dátum: 2010, 12 11, 20:47:53 »
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a termék doboza (teljesen újan) le volt-e zárva valamilyen ragasztóval ( ha jól tudom HD2 dobozán egy zöld HTC matrica volt). Valamint, hogy a készüléken volt-e fólia mikor kivettétek a dobozból? A magyar nyelvet, ha jól gondolom, akkor a beállításoknál -> location menü alatt kellene állítani. Igaz? A termék első boot-ja hogyan történt? Gondolom nem csak simán a kezdőképernyő fogadott. Elő beállítás stb...

Légyszí válaszoljatok a kérdésekre, fontos lenne.
Eladó egy bontatlan Zagg Invisible Shield fólia (Maximum Coverage) LG Optimus 2X készülékre.
Ha érdekel írj privátot :)

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1058 Dátum: 2010, 12 11, 23:07:30 »
Új Market...Link: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marosige

« Reply #1059 Dátum: 2010, 12 12, 09:19:28 »

Itt egy magyar leírás:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1060 Dátum: 2010, 12 12, 10:12:18 »

Ez gondolom automatikusan is frissül majd vagy nem?

Nem elérhető marosige

« Reply #1061 Dátum: 2010, 12 12, 10:40:22 »
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy memória kártyával érkezik a készülék, (ha igen akkor hány giga és milyen sebességű) vagy a nélkül? Esetleg ez bolttól függ?
Illetve hol érdemes beszerezni függetlenül, ahol a legolcsóbb. (Budapest és környéke)

GSMline megbízható? Vette innen valaki a készüléket?

Gergő

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1062 Dátum: 2010, 12 12, 10:52:27 »
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy memória kártyával érkezik a készülék, (ha igen akkor hány giga és milyen sebességű) vagy a nélkül? Esetleg ez bolttól függ?
Illetve hol érdemes beszerezni függetlenül, ahol a legolcsóbb. (Budapest és környéke)

Gergő

Én 8 GB-os kártyával kaptam 2 év garanciával. Ha ilyen feltételekkel kapod meg, akkor az jó. Egyebet nem tudok hozzátenni. :)

Nem elérhető marosige

« Reply #1063 Dátum: 2010, 12 12, 11:00:41 »
Én 8 GB-os kártyával kaptam 2 év garanciával. Ha ilyen feltételekkel kapod meg, akkor az jó. Egyebet nem tudok hozzátenni. :)

Hol vetted és mennyiért? Írtam nekik, hogy garanciális készülék érdekel amiben minden gyári tartozék benne van és a készülék 0 perces. Erre ezt kaptam:
Idézet
Kedves Gergely,

Van ilyen termékünk raktáron tudok adni belőle. Tudomásom szerint micro sd kártya nincsen benne, nem jár hozzá gyárilag. Azonban angol nyelvvel érhető el a termék. Ebben gondolkodik kifejezetten?

Üdv. GsmLine.hu Kft. nevében
Magyarul nem tud, ami nem gond, úgyis angolul akartam használni nem bízok a fordításokban, bár erre elvileg jó lett. De az furcsa nekem, hogy a tartozékokról meg a garanciáról semmit nem írtak. Megkérdezem még egyszer, ha van minden csak kártya nem akkor remélem jó lesz.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1064 Dátum: 2010, 12 12, 11:19:28 »
Ez gondolom automatikusan is frissül majd vagy nem?
Nem.Legalábbis firmware-frissítésig nem valószínű...Flashelni kell.Bár nem nagy durranás :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1065 Dátum: 2010, 12 12, 11:47:31 »
Hol vetted és mennyiért? Írtam nekik, hogy garanciális készülék érdekel amiben minden gyári tartozék benne van és a készülék 0 perces. Erre ezt kaptam:Magyarul nem tud, ami nem gond, úgyis angolul akartam használni nem bízok a fordításokban, bár erre elvileg jó lett. De az furcsa nekem, hogy a tartozékokról meg a garanciáról semmit nem írtak. Megkérdezem még egyszer, ha van minden csak kártya nem akkor remélem jó lesz.

Én a Motoker-nél vettem bruttó 175e-ért számlára. Magyarul tudnia kell a készüléknek, ha mégsem, akkor rá kell rakni a leutolsó wwe-s romot és tudni fog magyarul is.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1066 Dátum: 2010, 12 12, 11:48:49 »
Nem.Legalábbis firmware-frissítésig nem valószínű...Flashelni kell.Bár nem nagy durranás :hmm:

Azért az elég durva, hogy 24 óráról 15 percre változott a visszavásárlás...  >:(

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1067 Dátum: 2010, 12 12, 12:15:38 »
Hol vetted és mennyiért? Írtam nekik, hogy garanciális készülék érdekel amiben minden gyári tartozék benne van és a készülék 0 perces. Erre ezt kaptam:Magyarul nem tud, ami nem gond, úgyis angolul akartam használni nem bízok a fordításokban, bár erre elvileg jó lett. De az furcsa nekem, hogy a tartozékokról meg a garanciáról semmit nem írtak. Megkérdezem még egyszer, ha van minden csak kártya nem akkor remélem jó lesz.
Az, hogy mit mondanak az üzletben, az nem mindig elég pontos.Ha azt mondják, hogy nincs hozzá kártya annak két oka lehet:1.Nem tudják, hogy jár hozzá, és amikor kibontod, akkor derül ki, hogy mégis van benne egy 8Gb-os class 2-es sd.Ami egyébként JÁR HOZZÁ!Azon van ugyanis a használati utasítás...(3 db pdf)+ a htc sync pc-s exe.Gyárilag.2.Kiszedték:ez leellenőrizhető, ha a doboz bontott, nem vedd át:zöld feliratos HTC matrica van a dobozon, csak átvágva lehet kinyitni.
A másik dolog-nem magyar-szintén két ok:
1.Ezt sem tudják, ugyanis sok üzletben még mindig úgy tudják, hogy az Android csak angolul beszél...A doboz hátulján van egy matrica, azon fekete táblázat, ez van rajta :This equipment may be operated in:és alatta ott vannak felsorolva az országok-ott van a HU is!!!
2.Ha nem magyar piacra szánták-pl. Angliából hozatták be.:ez bajos lehet, mert akkor nincs hivatalos magyar garancia, csak nemzetközi.Nem mindegy...
Az, hogy tudjon magyarul, mellékes, bármikor feltehető rá egy WWE RUU...

Nem elérhető marosige

« Reply #1068 Dátum: 2010, 12 12, 12:49:25 »
Az, hogy mit mondanak az üzletben, az nem mindig elég pontos.Ha azt mondják, hogy nincs hozzá kártya annak két oka lehet:1.Nem tudják, hogy jár hozzá, és amikor kibontod, akkor derül ki, hogy mégis van benne egy 8Gb-os class 2-es sd.Ami egyébként JÁR HOZZÁ!Azon van ugyanis a használati utasítás...(3 db pdf)+ a htc sync pc-s exe.Gyárilag.2.Kiszedték:ez leellenőrizhető, ha a doboz bontott, nem vedd át:zöld feliratos HTC matrica van a dobozon, csak átvágva lehet kinyitni.
A másik dolog-nem magyar-szintén két ok:
1.Ezt sem tudják, ugyanis sok üzletben még mindig úgy tudják, hogy az Android csak angolul beszél...A doboz hátulján van egy matrica, azon fekete táblázat, ez van rajta :This equipment may be operated in:és alatta ott vannak felsorolva az országok-ott van a HU is!!!
2.Ha nem magyar piacra szánták-pl. Angliából hozatták be.:ez bajos lehet, mert akkor nincs hivatalos magyar garancia, csak nemzetközi.Nem mindegy...
Az, hogy tudjon magyarul, mellékes, bármikor feltehető rá egy WWE RUU...

Felhívtam őket. 155ért adják 1 éves saját garanciájukra mem.kártya nélkül, vagy 164ért 2 éves gyártói mindennel (mem.kártya is). Gyártóira rákérdezek, hogy magyar e és majd megnézem a zöld matricát is. Köszi mindent!

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #1069 Dátum: 2010, 12 12, 13:26:08 »
Új market alkalmazás: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető petymeg

• Navigáció / Navigation: Igo, Aura
  • PDA: SONY XPERIA S
  • PDA ROM: Stock ROM, Bulid: 6.0.A.3.73, Android 2.3.7
« Reply #1070 Dátum: 2010, 12 12, 18:00:46 »
Sziasztok!

Gergő

én a gsm home cégtől rendeltem 156000 bruttó 2 év garanciával, plusz rendeltem hozzá 12k ért gyári autós tartót meg töltőt.
sd kártyan van benne. ahogy előttem is írták, ha sértetlen a szalag a dobozon akkor bele van helyezve egy 8 gigás nem túl gyors (szerintem class 2-3 körül) micro sd. ha át van vágva a szalag és le van szedvea celofán a telefonról akkor valaki már használta és kilopta belőle a kártyát.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1071 Dátum: 2010, 12 12, 18:45:10 »
én a gsm home cégtől rendeltem 156000 bruttó 2 év garanciával, plusz rendeltem hozzá 12k ért gyári autós tartót meg töltőt.
sd kártyan van benne. ahogy előttem is írták, ha sértetlen a szalag a dobozon akkor bele van helyezve egy 8 gigás nem túl gyors (szerintem class 2-3 körül) micro sd. ha át van vágva a szalag és le van szedvea celofán a telefonról akkor valaki már használta és kilopta belőle a kártyát.
Ha jól láttam a honlapjukon, van nekik, de persze a biztos, ha felhívod őket és megkérdezed.165.900 Ft-ba kerül két év magyar garanciával...

Nem elérhető szubsztrat

« Reply #1072 Dátum: 2010, 12 13, 11:26:54 »
Sziasztok!

Azoktól kérdezném a kõvetkezőt, akik HD2-ről váltottak DHD-re: Mièrt van az, hogy HD2-n pl. Netes oldalt megnyitva az apró betůs szövegek sokkal élesebbek, kontrasztosabbak, mint DHD-n? Nem tudom ezt észrevettétek e. A kijelző felbontása mindkettőnél 800*480, elvileg a DHD-nek még szebbnek kellene lennie. Volt 3 napig SGS-m is, a kijelző 800*480 és ott is ez a helyzet. Az Android rendszer egyik "szürke foltja" lenne ez? Érdekes...

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #1073 Dátum: 2010, 12 13, 13:16:02 »
Ha jól láttam a honlapjukon, van nekik, de persze a biztos, ha felhívod őket és megkérdezed.165.900 Ft-ba kerül két év magyar garanciával...
Itt is érdemes szétnézni: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1074 Dátum: 2010, 12 13, 14:40:31 »
Sziasztok!

Azoktól kérdezném a kõvetkezőt, akik HD2-ről váltottak DHD-re: Mièrt van az, hogy HD2-n pl. Netes oldalt megnyitva az apró betůs szövegek sokkal élesebbek, kontrasztosabbak, mint DHD-n? Nem tudom ezt észrevettétek e. A kijelző felbontása mindkettőnél 800*480, elvileg a DHD-nek még szebbnek kellene lennie. Volt 3 napig SGS-m is, a kijelző 800*480 és ott is ez a helyzet. Az Android rendszer egyik "szürke foltja" lenne ez? Érdekes...

Nekem volt HD2-m korábban, de nem tudom összehasonlítani, ahhoz egymás mellé kellene rakni a két készüléket. Az biztos, hogy a windows rendelkezik a cleartype technológiával, amit ők le is védettek és aminek segítségével sokkal élesebbek a betűk a képernyőn. Szerintem ezt a különbséget látod.