Hol vetted és mennyiért? Írtam nekik, hogy garanciális készülék érdekel amiben minden gyári tartozék benne van és a készülék 0 perces. Erre ezt kaptam:Magyarul nem tud, ami nem gond, úgyis angolul akartam használni nem bízok a fordításokban, bár erre elvileg jó lett. De az furcsa nekem, hogy a tartozékokról meg a garanciáról semmit nem írtak. Megkérdezem még egyszer, ha van minden csak kártya nem akkor remélem jó lesz.
Az, hogy mit mondanak az üzletben, az nem mindig elég pontos.Ha azt mondják, hogy nincs hozzá kártya annak két oka lehet:1.Nem tudják, hogy jár hozzá, és amikor kibontod, akkor derül ki, hogy mégis van benne egy 8Gb-os class 2-es sd.Ami egyébként JÁR HOZZÁ!Azon van ugyanis a használati utasítás...(3 db pdf)+ a htc sync pc-s exe.Gyárilag.2.Kiszedték:ez leellenőrizhető, ha a doboz bontott, nem vedd át:zöld feliratos HTC matrica van a dobozon, csak átvágva lehet kinyitni.
A másik dolog-nem magyar-szintén két ok:
1.Ezt sem tudják, ugyanis sok üzletben még mindig úgy tudják, hogy az Android csak angolul beszél...A doboz hátulján van egy matrica, azon fekete táblázat, ez van rajta :This equipment may be operated in:és alatta ott vannak felsorolva az országok-ott van a HU is!!!
2.Ha nem magyar piacra szánták-pl. Angliából hozatták be.:ez bajos lehet, mert akkor nincs hivatalos magyar garancia, csak nemzetközi.Nem mindegy...
Az, hogy tudjon magyarul, mellékes, bármikor feltehető rá egy WWE RUU...