Nekem simán felment a CORE 1.1 egyből. Semmi gáz nem volt, de aztán visszapakoltam a Lee-t, az jobban bejött...de érdemes lenne a kettőből egyet csinálni
majd lehet, hogy megpróbálok alkotni valamit... Sok idő kellett, mire rászántam magam még a root-ra is, de gondoltam ha már belevágtam, akkor nincs megállás. Csak olyan jól működött minden alapból, hogy nem akartam megpiszkálni. De akkor jött az az idegesítő ,,részvény,, app. Mondtátok, hogy kapcsoljam ki a sync-et, megtörtént. Kilőttem a programot a futó alkalmazásokból, visszajött. Task killer nem találta, és zabálta tovább a procit 95-99%-on, nem kis akksi idő csökkenést produkálva
Kicsit bepipultam, és nekiálltam ,,szétfleshelni,,
Most 1305ön pörög a proci, és ezt eddig egészen szereti, bár feljebb nem nagyon akarom húzni, mert egyrészt minek, másrészt inkább jobb a biztonság!
Viszont egy két kérdésem lenne felétek:
1. hogy lehet azt a nyamvadt status bar akksit kerek százalékkijelzősre cserélni? azóta se nagyon találom, pedig már böngésztem elég sokfelé xda-n is
2. 720as HD filmek lejátszására továbbra sem tudtok megoldást? nem olvasott senki semmit? ez volt az egyetlen dolog, amiben a Galaxy S jobb volt. Vitte mint a huzat, és addig nem hagy nyugodni, míg szeretett DHD-m nem lesz rá képes
(tudom hülye vagyok, nézzétek el nekem
)
3. Aztán az uccsó, láttam, hogy már más is írta, hogyha be van lőve a google sync, akkor az emberek widgetben lévő képek totál pixelesek lesznek. Nos ez nálam is fennáll, viszont kikapcsolni sem akarom, mert sokszor innen oda, onnan ide mentek névjegyeket. Erre esetleg valami?
Sok dolog így egyszerre, hálás leszek, ha valaki válaszol!
Előre is köszi!