2025, 01 13, 12:49:30

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728550 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Android a HD2-re
« Reply #2725 Dátum: 2011, 01 25, 12:11:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mindenkinek csak ajánlani tudom AF403 nand v.1.1. DHD,tehát magyar,4 napja használom,minden működik ,nagyon jó a fogyasztása és Qudrantban 2040 -t mértem rajta! :ok:

Az szuper. En is probaltam futtatni a quadrant pro-t, de a mezeskalacson csomo tesztfazisnal csak fekete kepernyo van. Gondolom talan nem egeszen kompatibilis az uj robottal.

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #2726 Dátum: 2011, 01 25, 12:33:55 »
Most neztem csak a screenshotokat MDJ gingerbread 2.6-os topicjaban es lattam egy kepet amin a setcpu program volt. Kerdesem is ezzel kapcsolatos. Mik a tapasztalataitok (nehez szo) erdemes e tuningolni, jar e lenyeges sebesseg novekedessel? Mennyire megbizhato ha normalis kereteken belul tuningolnam stabil es fagyasmentes? Mire kell odafigyelni a program beallitasainal? Hozzaszolasaitok elore is koszonom. Joejt mindenkinek.
Igen jól működik rajta a SetCpu v.2.10. Én próbálgattam ugyan, lehet felfelé húzni, de nem sok értelme van és a rizikó mindig benne van, de szerintem eléggé gyors a rom, inkább a takarékosságra próbáltam concentrálni.  Erre az xda-n találtam két peróbálkozást nekem a második szimpatikusabb:

1.)

Main screen:
           Min: 245
           Max: 1190 (lehet fejjebb húzni, ez még hibanélkül működik)

Scaling:   OnDemand
            SetOnBoot: "X"

Profiles: Enable:   "X"

Profile                  prio    min     max    scaling

1. Screen off        100     245     245    ondemand
2. Charging           50     245    1190    ondemand
3. Battery    <25% 30     245     394    ondemand
4. Battery    <50% 20     245     691    ondemand
5. Battery    <75% 10     245     883    ondemand

2.)
Main screen:
Interactive

Screen of:
Powersave

Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #2727 Dátum: 2011, 01 25, 13:38:11 »
Desire HD romok közül melyiket ajánlanátok? Melyik most a legjobb a sok közül?  (Nincs időm sajnos próbálgatni őket, de a WP7 helyett fel szeretnék tenni újra egy droidot.)
A rafdroidot próbáltam, de már telepítés után helyhiányra panaszkodott. 14mb volt az össz szabad hely... :(
Ami fontos lenne hogy rendes telepítős legyen, ne kelljen memóriakártyát formázgatni mert nincs kártyaolvasóm, telefonon meg nem is tudom hogyan kell...  :oops:
Köszi előre is mindenkinek!

Nem elérhető deepdish54

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: 1.48.405.2 (71294) wwe
« Reply #2728 Dátum: 2011, 01 25, 13:45:40 »
Üdv,
nap, mint nap nem használom (ill. ma már igen), mert csak tegnap jelent meg... :D
Egyelőre jók a tapasztalataim.
Mivel - ott van a leírásban - ext partíciós rom, így van hely bőven.  1 GB partícióból még 441 MB szabad nálam - kb.20 app. telepítése után.
Biztos, hogy nem a leggyorsabb rom, de ennek nálam nincs akkora jelentősége. A megjelenés kárpótol.
Quadrantban 1600-at hozott nálam.

sd-s valtozata nincs veletlenul?
mert en meg kicsit tartok ettol a nand-os probalkozastol
android.hd2roms.com-on kerestem de en nem talaltam

Nem elérhető tghorn

• PDA: GALAXY NOTE3,GALAXY GEAR, HTC DHD, SAMSUNG GALAXY TAB
  • PDA ROM: NOTE3:Stock MJ7,GEAR:Null19, DHD: MikRunny 1.01, TAB: Overcome v4.1.0
« Reply #2729 Dátum: 2011, 01 25, 16:07:32 »
Újrahúztam, mert kártyát cseréltem,és mértem egyet:

Nem tudom, hogy szóbakerült-e már, de egy nagyon jó fájlkezelő alkalmazás win/mac/linux változatban,magyar nyelvű,innen lehet letölteni(ingyenes):You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető k5.20

« Reply #2730 Dátum: 2011, 01 25, 16:56:45 »

sd-s valtozata nincs veletlenul?
mert en meg kicsit tartok ettol a nand-os probalkozastol
android.hd2roms.com-on kerestem de en nem talaltam

Ennek nincs, nem is lesz. Ahogy a másik topicban írtam is, nemigen fogsz friss sd-s változatokat találni.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Ramirez10

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: ....
« Reply #2731 Dátum: 2011, 01 25, 17:18:12 »
hali !
most tettem fel a hd2-m re  egy 2.2.1 es DJ android rom ot. midnen szép ,jó, gyors csak a böngésző szar. Ha online akarok megnézni videókat akkor kicsit megáll gondolkozni majd öszeomlik /kilép mint ahogy ezen a videón is ->   
      az alap youtube player működik csak a böngészőbe nem megy  ha valaki tudna hozzá küdleni frissitést vagy egyéb megoldást amivel kiküszöbölhető ez a probléma azt megköszönném :D :ima: :ima: :ima:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2732 Dátum: 2011, 01 25, 23:19:46 »
hali !
most tettem fel a hd2-m re  egy 2.2.1 es DJ android rom ot. midnen szép ,jó, gyors csak a böngésző szar. Ha online akarok megnézni videókat akkor kicsit megáll gondolkozni majd öszeomlik kilép az alap youtube player működik csak a böngészőbe nem megy  ha valaki tudna hozzá küdleni frissitést vagy egyéb megoldást amivel kiküszöbölhető ez a probléma azt megköszönném :D :ima: :ima: :ima:

Dolphin Browser HD 4.3 Legjobb en ezt hasznalom.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2733 Dátum: 2011, 01 25, 23:21:51 »
Igen jól működik rajta a SetCpu v.2.10. Én próbálgattam ugyan, lehet felfelé húzni, de nem sok értelme van és a rizikó mindig benne van, de szerintem eléggé gyors a rom, inkább a takarékosságra próbáltam concentrálni.  Erre az xda-n találtam két peróbálkozást nekem a második szimpatikusabb:

1.)

Main screen:
           Min: 245
           Max: 1190 (lehet fejjebb húzni, ez még hibanélkül működik)

Scaling:   OnDemand
            SetOnBoot: "X"

Profiles: Enable:   "X"

Profile                  prio    min     max    scaling

1. Screen off        100     245     245    ondemand
2. Charging           50     245    1190    ondemand
3. Battery    <25% 30     245     394    ondemand
4. Battery    <50% 20     245     691    ondemand
5. Battery    <75% 10     245     883    ondemand

2.)
Main screen:
Interactive

Screen of:
Powersave

Koszonom, hogy megosztottad a tapasztalatod. Mivel nincs nagy sebessegbeli kulonbseg ezert nem alkalmazom a dolgot. Az akksi idovel meg setcpu nelkul is meg vagyok elegedve.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2734 Dátum: 2011, 01 26, 01:11:08 »
Hatalmas okossagot fedeztem fel MDJ Gingerbread romjaban. Mikor elkezdtem mezeskalacs romot hasznalni 2 dolog idegesitett benne egyik az uj billentyuzet masik, hogy a bongeszokben mar nem megy az automatikus tordeles ket ujjas nagyitaskor hanem meg plusz kooppintani kellett a kijelzore. Innentol kezdve ennek vege. Menu -> Settings -> CyanogenMod Settings -> Interface -> Reflow After Pinch In bepipalni. Billentyuzetre pedig a Smart Keyboard Pro-t hasznalom mar egy ideje es tokeletes. Jo8 mindenkinek.

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2735 Dátum: 2011, 01 26, 09:11:36 »
Tegnap felraktam ezt You are not allowed to view links. Register or Loginami fentebb volt linkelve.Lassú ,akadozó rom

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #2736 Dátum: 2011, 01 26, 14:41:57 »
Segitséget szeretnék kérni, nem nagyon használok windowst  :oops:. A windows xp az eszközkezelőben nem ismeri fel az androidos leo-t, (android phone-nak irja), honnan tudok hozzá leszedni drivert??? 
duji

Nem elérhető Pistivi

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #2737 Dátum: 2011, 01 26, 15:49:57 »
Tegnap felraktam ezt You are not allowed to view links. Register or Loginami fentebb volt linkelve.Lassú ,akadozó rom

Nekem ez szupergyors  és nem akad. :ok:

Nem elérhető Avicularia

« Reply #2738 Dátum: 2011, 01 26, 16:24:37 »
Nekem ez szupergyors  és nem akad. :ok:
Akkor is amikor frissit valami szoftvert?Van hogy bekapcsolás után másodpercekig nem reagál az érintésre,sokszor a képernyőzárat is csak harmadszorra sikerül feloldani.Megnyomom a home gombot és 2-3 másodperc után ugrik a főképernyőre.Sapka  sz. a. r.

Nem elérhető deepdish54

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: htc hd2
  • PDA ROM: 1.48.405.2 (71294) wwe
« Reply #2739 Dátum: 2011, 01 26, 16:52:47 »
nos gondolom ez kerdes mar tobbszor elhangzott itt de 100 oldalnyi hozzaszolasbol eselyem sincs kikeresni

a dl desire z sd-s android elso verziojat hasznalom
es most jott ki hozza a legujabb frissites

a kerdesem az lenne hogy hogyan tudnam felrakni a legfrissebb verziot kartyaformazas nelkul?

felpakoltam kb 50 programot es nem szeretnem ujratelepitgetni oket

Nem elérhető Pistivi

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S3
« Reply #2740 Dátum: 2011, 01 26, 18:23:31 »
Akkor is amikor frissit valami szoftvert?Van hogy bekapcsolás után másodpercekig nem reagál az érintésre,sokszor a képernyőzárat is csak harmadszorra sikerül feloldani.Megnyomom a home gombot és 2-3 másodperc után ugrik a főképernyőre.Sapka  sz. a. r.

Én nem tapasztaltam ezeket a problémákat,  jelenleg nekem 13 program van telepítve és ezek összesen 1200 Mb-ot foglalnak.
Bekapcsolás után kicsit szemved de az is csak 2 pillanatig tart, aztán rendben van.
Talán az lehet, hogy nekem gyorsabb lehet a memkarim nekem class 6-osom van.
Ezeket az üziket is a telórol gépelem és a sebességével nincs semmi gond.

Nem elérhető Wincent

• PDA: HTC HD2 (Leo)
  • PDA ROM: 1.48.479.1 (71294) WWE
« Reply #2741 Dátum: 2011, 01 26, 19:13:44 »
Meddig tart egy Flashelés DFT-vel?
Már 10 perce csinálja....Flashing 0 particion... és ott hokizik még mindig....
Mit rontok el??

Nem elérhető Avicularia

« Reply #2742 Dátum: 2011, 01 26, 19:46:30 »
Én nem tapasztaltam ezeket a problémákat,  jelenleg nekem 13 program van telepítve és ezek összesen 1200 Mb-ot foglalnak.
Bekapcsolás után kicsit szemved de az is csak 2 pillanatig tart, aztán rendben van.
Én is gondoltam arra,hogy a memkari lassú,de ez nem magyarázná,hogy bekapcsolás után miért kell néha másodperceket várni,hogy fel tudjam oldani a képernyőőzárat.Valamint a home gomb megnyomása utáni késlekedést sem.Ezek memóriából mennek,nem sok köze van hozzá az sd-nek.

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #2743 Dátum: 2011, 01 26, 20:10:10 »
a dft a fejlécében kiirja a sebességet. ennek több ezer kb/sec -nek kell lenni. ha csak 30-50 akkor huzd le a pda-t és kezdd ujra a flashelést.

Meddig tart egy Flashelés DFT-vel?
Már 10 perce csinálja....Flashing 0 particion... és ott hokizik még mindig....
Mit rontok el??

Nem elérhető Wincent

• PDA: HTC HD2 (Leo)
  • PDA ROM: 1.48.479.1 (71294) WWE
« Reply #2744 Dátum: 2011, 01 26, 20:18:44 »
Megvan már....
csak ki kellett kapcsoljam az usb-t a winfos sync-ben, aztán ment minden rendesen.
Ez a coredroid nem olyan gyors....azt is merném mondani, hogy az SD-ről futtatott desire_Z még gyorsabb is volt :D

a dft a fejlécében kiirja a sebességet. ennek több ezer kb/sec -nek kell lenni. ha csak 30-50 akkor huzd le a pda-t és kezdd ujra a flashelést.

Nem elérhető Avicularia

« Reply #2745 Dátum: 2011, 01 26, 21:06:27 »
Megvan már....
csak ki kellett kapcsoljam az usb-t a winfos sync-ben, aztán ment minden rendesen.
Ez a coredroid nem olyan gyors....azt is merném mondani, hogy az SD-ről futtatott desire_Z még gyorsabb is volt :D
Én mondtam  :D

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #2746 Dátum: 2011, 01 26, 21:16:30 »
mennyi levelező fiókot stb szinkronizálsz folyamatosan, időjárás, hírek, facebook stb???
nekem is class6 van, de nem hiszem, hogy sokat számítana. Inkább az hogy mire használod. Én 3 levelező fiókot, egy Exchange fikot névjegyeket, naptárat és leveleket, frissitek, plusz amit írtam még, Ezen kívül fenn van még egy pár alkalmazás ami folyamatosan figyel mint pl hívásrögzítő, adatforgalom figyelő, fogyasztásmérő stb.
Tudom én nem csak telefonálásra használom, de még nem találtam olyan ROM-ot amin akadásmentes lett volna minden és ne tudtam volna elképzelni, hogy gyorsabb legyen. Ellenben az itt néha elhangzottakkal  ;)
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem a legjobb és leggyorsabb készülék ami a kezembe volt (dhd-t leszámítva)  :D :taps:, ellenben nem szeretem amikor hitegetjük magunkat hogy ez már tökéletes. Részemről: az első használható pda és talán egy pár hónapos android fejlesztés után már nem hagy majd kívánnivalót maga után a sebessége sem. (a jelenlegi appokal) 
Persze lehet nem jó oldalról közelítem meg a dolgot, én vagyok az örök elégedetlen  :p

duji

Nem elérhető k5.20

« Reply #2747 Dátum: 2011, 01 26, 21:32:52 »
Én mondtam  :D

Én linkeltem ezt a romot, írtam is később, hogy lassabban működik, mint más romok.
Az a lassúság, amit jeleztél - pl.visszaugrás Home képernyőre - az animációból adódik.
Próbáld csak meg úgy, hogy kikapcsolod az animációt :D (...bár Neked már úgy sincs fenn, de akinek még igen az tegye meg és lásson "csodát"...)
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Avicularia

« Reply #2748 Dátum: 2011, 01 26, 21:48:21 »
Kínomban felraktam mdj 2.6-os nand-ját.Reméltem,hogy már megy benne rendesen a gps és igen.Ehhez a coredroid-hoz képest maga a megtestesült gyorsaság,az csak szánalmasan szenved.Meg az a beúszó ablak először jópofának tűnt,tizedszerre unalmas,századszorra pedig rendkívül irritáló lett.Pedig a rom nagyon is jól néz ki,ezért is próbáltam be,de ezen még rendesen reszelni kell,hogy elfogadható legyen.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2749 Dátum: 2011, 01 26, 23:00:08 »
Kínomban felraktam mdj 2.6-os nand-ját.Reméltem,hogy már megy benne rendesen a gps és igen.Ehhez a coredroid-hoz képest maga a megtestesült gyorsaság,az csak szánalmasan szenved.Meg az a beúszó ablak először jópofának tűnt,tizedszerre unalmas,századszorra pedig rendkívül irritáló lett.Pedig a rom nagyon is jól néz ki,ezért is próbáltam be,de ezen még rendesen reszelni kell,hogy elfogadható legyen.

Igen ebben mar megy rendesen a GPS. Cyanogen settingsben meg be lehet allitani, hogy legyen automatikus tordeles. Engem csak ez a parasztvakitos menu megjelenes zavar, hogy nem folyamatos hanem mikor gorgetem visszaugrik picit. Nem olyan sima a gorgetes mint pl mikor a settings-en belul gorditem le fel. De a rom maga szelvesz. Gyari browser gombnyomasra indul. Dolphin browser hd is 4 max 5mp alatt elindul.