mennyi levelező fiókot stb szinkronizálsz folyamatosan, időjárás, hírek, facebook stb???
nekem is class6 van, de nem hiszem, hogy sokat számítana. Inkább az hogy mire használod. Én 3 levelező fiókot, egy Exchange fikot névjegyeket, naptárat és leveleket, frissitek, plusz amit írtam még, Ezen kívül fenn van még egy pár alkalmazás ami folyamatosan figyel mint pl hívásrögzítő, adatforgalom figyelő, fogyasztásmérő stb.
Tudom én nem csak telefonálásra használom, de még nem találtam olyan ROM-ot amin akadásmentes lett volna minden és ne tudtam volna elképzelni, hogy gyorsabb legyen. Ellenben az itt néha elhangzottakkal
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem a legjobb és leggyorsabb készülék ami a kezembe volt (dhd-t leszámítva)
, ellenben nem szeretem amikor hitegetjük magunkat hogy ez már tökéletes. Részemről: az első használható pda és talán egy pár hónapos android fejlesztés után már nem hagy majd kívánnivalót maga után a sebessége sem. (a jelenlegi appokal)
Persze lehet nem jó oldalról közelítem meg a dolgot, én vagyok az örök elégedetlen
Én nem tapasztaltam ezeket a problémákat, jelenleg nekem 13 program van telepítve és ezek összesen 1200 Mb-ot foglalnak.
Bekapcsolás után kicsit szemved de az is csak 2 pillanatig tart, aztán rendben van.
Talán az lehet, hogy nekem gyorsabb lehet a memkarim nekem class 6-osom van.
Ezeket az üziket is a telórol gépelem és a sebességével nincs semmi gond.