2025, 01 13, 19:42:12

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728571 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
Re: Android a HD2-re
« Reply #2775 Dátum: 2011, 01 28, 23:33:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Miert van az minden android romnal (vagyis azoknal amiket eddig probaltam) a wifi elmegy aludni ha a pda standbyba megy. A wifinel be van kapcsolva, hogy ne aludjon el soha keszenlet eseten, de megis elalszik. Mikor felelesztem csipkerozsikat es gyorsan elinditok egy netes alkalmazast mondjuk feszbuk az nem tud kapcsolodni, mert wifi feher szinu a taskbaron es par masodperc kell neki mire ujra zold lesz. WinMo ide vagy oda, de ha feltelepitettem a wifinostandby.cab-ot miri romjara csinalhattam barmit a wifi nem aludt el.

Túl magasak az elvárásaid. Az Android egy modern OS, akárcsak a WP7, és ezeket nem lehet csak úgy átvágni, és galádul meríteni az akkumulátort. Aztán meg panaszkodnál, hogy sokat fogyaszt, mi? :D
(WP7 is lekapcsolja 45 s után, ha a fene fenét eszik, akkor is. Igaz, töltőn fel is ugrik 10 percenként magától)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2776 Dátum: 2011, 01 28, 23:57:05 »
Túl magasak az elvárásaid. Az Android egy modern OS, akárcsak a WP7, és ezeket nem lehet csak úgy átvágni, és galádul meríteni az akkumulátort. Aztán meg panaszkodnál, hogy sokat fogyaszt, mi? :D
(WP7 is lekapcsolja 45 s után, ha a fene fenét eszik, akkor is. Igaz, töltőn fel is ugrik 10 percenként magától)

Ez meg rendben is lenne. Akkor viszont miert van a wifi sleep policy-nel Never beallitasi lehetoseg? Nalam a Never az addig tart amig en kikapcsolom vagy amig az akksi le nem merul es nem 45s-ig. Nem panaszkodom, hogy lemerul, hiszen en allitottam be igy, mert igy szeretnem hasznalni. Kerdes aktiv kapcsolatnal mondjuk egy letoltes is megteszi e ezt, hogy lekapcsolja? Ha igen akkor hiaba modern, de butanak mondanam. Viszont a Rizsi sleep policy kb 16 orara van allitva es lassan letelik igy en most megyek aludni:) Joejt mindenkinek.

Nem elérhető razvodnik

• PDA: htc hd 2
  • PDA ROM: windows 6.5
« Reply #2777 Dátum: 2011, 01 28, 23:58:30 »
Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe a következő ROM-ot:
Én ezt illetve ennek az előző verzióját használom már azóta hogy megjelent. Eddig semmi hibát nem tapasztalta, számomra elég gyors, hely is van elegendő a progiknak az SD használat miatt, nem fogyaszt sokat.

Szóval én elégedett vagyok vele, ja és nem jön belőle naponta új verzió és magyar :).
hello  szrp,könnyü e ezt a romot felinstalalni a telora?meg e marad a win rajta?

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #2778 Dátum: 2011, 01 29, 08:13:28 »
hello  szrp,könnyü e ezt a romot felinstalalni a telora?meg e marad a win rajta?
Nem marad meg a windows rajta!

Nem elérhető razvodnik

« Reply #2779 Dátum: 2011, 01 29, 12:53:01 »
jo megy ezt az android a telon,és ujrainditás után ujra a win 6.5indul

Nem elérhető k5.20

« Reply #2780 Dátum: 2011, 01 29, 13:39:43 »
jo megy ezt az android a telon,és ujrainditás után ujra a win 6.5indul

Üdv,

ha nem akarsz fájdalmas pillanatokat, idegességet és mérgedben földhöz vágott készüléket magadnak, akkor az a tanácsom, hogy olvasgassál mielőtt bármilyen romozgatásba belefogsz. Sokat.
Nem bántani akarlak ezzel, csak megkímélni olyasmitől, amibe nem kell feltétlenül beleszaladnod...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető razvodnik

« Reply #2781 Dátum: 2011, 01 29, 13:54:53 »
Üdv,

ha nem akarsz fájdalmas pillanatokat, idegességet és mérgedben földhöz vágott készüléket magadnak, akkor az a tanácsom, hogy olvasgassál mielőtt bármilyen romozgatásba belefogsz. Sokat.
Nem bántani akarlak ezzel, csak megkímélni olyasmitől, amibe nem kell feltétlenül beleszaladnod...

szia
a sd karirol futo android siman megy evvel namlehet tönkre tenni ahogy olvastam

Nem elérhető k5.20

« Reply #2782 Dátum: 2011, 01 29, 14:07:22 »
szia
a sd karirol futo android siman megy evvel namlehet tönkre tenni ahogy olvastam

az igen

Nem elérhető razvodnik

« Reply #2783 Dátum: 2011, 01 29, 14:12:14 »
k5.20
nem e tudod hogy tudnam a win 6.5 bol ugy kivenni a sok tel számomat hogy aztán rátudjam tenni az androidra ami a mmc röl fut?mit javasolsz?

Nem elérhető k5.20

« Reply #2784 Dátum: 2011, 01 29, 14:34:22 »
k5.20
nem e tudod hogy tudnam a win 6.5 bol ugy kivenni a sok tel számomat hogy aztán rátudjam tenni az androidra ami a mmc röl fut?mit javasolsz?

Én így csináltam (mások máshogyan):
nyitottam egy akármi@gmail.com fiókot, oda a win alól felszinkronizáltam (ha jól emlékszem exchange server módban) a névjegyeimet.
Amikor aztán elindítod az androidot, ott megadod ennek a fióknak az adatait(settings menü) és miután belépett a fiókba, már húzza is lefele a névjegyeket és  leveleket(ha vannak) a készülékedre - jelen esetben a memóriakártyádra.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2785 Dátum: 2011, 01 29, 15:09:31 »
★HyperDroidGBXv2 aprón villámgyors lett. Na erre a sebességre vártam én eddig :) Kicsit a "felbontás" merészen nagy.
Kár hogy multimountot kell használni, meg hogy az LCD density miatt van néhány grafikai bug.
De amúgy brutál, próbáljátok ki!

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #2786 Dátum: 2011, 01 29, 15:59:37 »
ez clock recovery tipusu telepites, es ha meg vannak a mappak akkor a kovetkezok szerint csinald nagyon egyszeru.

[Guide]
Step 1 ~ Install Download MAGLDR 1.11 package from xda-developers and extract to an empty folder on your pc. Video:YouTube - How To Install Android NAND ROM On HTC HD2 (No SD Card Needed) With MAGLDR Original MAGLDR Thread by Cotulla is [DFT]MAGLDR 1.11 released! [GOGOGO stuck fixed] - xda-developers

Step 2 ~
2.1)CWR partition layout
Power on phone holding power button to access magldr menu.
2.2)Select the "USB Flasher" item.
Run DAF.exe in the 2 step folder and go through installer to set required partition layout.

Step 3 ~
3th step - sdcard prepare for Data2SD
3.1)After 2nd step will completed, holding power button to access magldr menu.
Select the "USB MassStg" item.
Save all needed for you data on sdcard to other storage.
Copy the Data2SD folder from the step 3 folder to root of sdcard.
After copying will be finished disconnect USB cable.
3.2)Go to "Services->BootSettings->AD SD Dir" in the magldr menu and select the Data2SD folder.
3.3)Next select the "Boot AD SD" item. ClockworkMod will be loaded and you will see ClockworkMod Recovery menu.
Select the "advanced->Partition SD Card" item, next select needed for you the size of partition for Data2SD (Recommended 1 GB), next select 0 as size of swap partition.
3.4)After the partitioning will be done select the "reboot system now" item.

Step 4 - install ROM
After 3th step will completed, holding power button to access magldr menu.
4.1)Select the "USB MassStg" item.
Copy the back the Data2SD folder from the step 3 folder to root of sdcard.
Copy the ROM (MCCM HD V5.0 NAND zip) from the step4 to root of sdcard.
Copy the (update zip) from last step folder to ur roof of sdcard.
After copying will be finished disconnect USB cable.
4.2)Next select the "Boot AD SD" item. ClockworkMod will be loaded and you will see ClockworkMod Recovery menu.
Select the "install zip from sdcard->choose zip from sdcard" item and select zip file from the ROM directory.
After flashing will be done select the "reboot system now" item.

Last Step After BOOTING and done all the setting Restart the phone press the 'End' button to 'magldr menu'
Next select the "Boot AD SD" item.
Volume key select 'update sd card' select 'update zip' press 'call' key running scrip after done select "reboot system now"

tenyleg az.

udv.

köszönöm szépen a részletes leírást :)

Nem elérhető razvodnik

« Reply #2787 Dátum: 2011, 01 29, 17:35:36 »
★HyperDroidGBXv2 aprón villámgyors lett. Na erre a sebességre vártam én eddig :) Kicsit a "felbontás" merészen nagy.
Kár hogy multimountot kell használni, meg hogy az LCD density miatt van néhány grafikai bug.

szia, sd karin futtató vagy a romba kell telepiteni?

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2788 Dátum: 2011, 01 29, 17:38:49 »
szia, sd karin futtató vagy a romba kell telepiteni?
Romba kell telepíteni (szóval NAND-os).
Létezik belőle DAF telepítős (számítógépről futtatható telepítő), és ClockWorkMod-os változat is.

Nem elérhető razvodnik

« Reply #2789 Dátum: 2011, 01 29, 17:56:50 »
nekem az sd karin az  MDJ_FroYo_HD_v._4.6_MDJ_S78.0 van
nagyon  censored a minden dolgozik rajta,csak 1 nem tetszik hogy a video felveves 3gp be megy,nem e tudjatok hogy miért van ez?ja meg ha 1280 ra alitom be hogy vételezzen,fel is veszi,de vissza nézéskor zöld a kép(a hang az jo,de kép nincs)
ha a hd 2 n win van akor 640x480 a legnagyobb video felbontás
itt ezen az androidon a 800x480 at is viszi,szép a kép de 3 gpbe vesz.
de nemtalálom a beálitást hogy át tudnám tenni mpeg 4 re

köszi előre is a válaszokat,tapasztalatatokat

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #2790 Dátum: 2011, 01 29, 18:58:12 »

én is ezt használom! tényleg fürge, szép letisztult! :)
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető k5.20

« Reply #2791 Dátum: 2011, 01 29, 22:20:42 »
Ma kipróbáltam ezt, a Gloss Blue változatot, mert ugye szeretem a színeket! :D

Ez tényleg gyorsabb és jobban reagál mint a korábban ajánlott színes rom (CoreDroid).
Eddig nem találtam hibát benne és rendkívül gyorsan fogott műholdakat is!
A kártyát az előírt módon kell előkészíteni!

Nem elérhető razvodnik

« Reply #2792 Dátum: 2011, 01 30, 01:04:09 »
Ma kipróbáltam ezt, a Gloss Blue változatot, mert ugye szeretem a színeket! :D

Ez tényleg gyorsabb és jobban reagál mint a korábban ajánlott színes rom (CoreDroid).
Eddig nem találtam hibát benne és rendkívül gyorsan fogott műholdakat is!
A kártyát az előírt módon kell előkészíteni!

szia ezt akár énis fel tudnám telepitenia telómba?a video tud felvenni rendessen 1280 ban?üdv

Nem elérhető Inakhosz

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: AF403 DesireHD
« Reply #2793 Dátum: 2011, 01 30, 08:37:03 »
Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe a következő ROM-ot:
Én ezt illetve ennek az előző verzióját használom már azóta hogy megjelent. Eddig semmi hibát nem tapasztalta, számomra elég gyors, hely is van elegendő a progiknak az SD használat miatt, nem fogyaszt sokat.

Szóval én elégedett vagyok vele, ja és nem jön belőle naponta új verzió és magyar :).

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket! Feltettem a ROM-ot nagyon jó, gyors is. Egy hibát találtam bár az nem ROM-ból adódik. Kérdésem, Exchange szinkronizálásnál a naptárat nem szinkronizálja, hibával megáll. Találtam egy progit Touch Down 2.0 de ez meg 30 napos demo. Nem tud valaki használható Progit ami kezelné a exchange naptárat is?

Köszi előre is!

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2794 Dátum: 2011, 01 30, 10:05:22 »
Sziasztok, lenne egy kerdesem. szerintettek van e olyan program ami egy beallitott idopontban be kapcsol egy bizonyos programot. tehat mondjuk beallitom hogy reggel 8 orakkor inditsa el az online radiot esreggel elinditja azt. en mar kerestem de nem talaltam semmit, ha valakinek esetleg van ilyen vagy tudd rola keem ossza meg velem koszonom szepen
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #2795 Dátum: 2011, 01 30, 10:05:30 »

talán erre gondoltál?  4. quote
"167 LCD Density makes some apps not render correctly so you need to uncheck "Compatibility Mode" in the included Spare Parts App"

Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #2796 Dátum: 2011, 01 30, 10:12:29 »
sziasztok,azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni hogy MarkinuX HD Extra Clean V1.6 ot használok de már 1.3 nál is volt oylan problémám hogy particionáltam az sd kártyám csináltam egy majdnem 600 megás particiot programoknak ext2 be és szeirntem nem látja a telefon vagy nemtudom mert van egy 7,vmennyi gigás rész adattárolásra memkarin és a maradék 596 mega amit ugy particionáltam hogy a rendszer oda rakja a progikat és ne sirjon hogy nincs elég hely valahogy nem látja igaz most igy hogy midnent átpakoltam sd kártyára modinstalllocationnal van 150 mega szabad a telefonmmemorián viszont az a 600 mega akkor hova lett ?:D

Nem elérhető Inakhosz

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: AF403 DesireHD
« Reply #2797 Dátum: 2011, 01 30, 11:12:35 »
Sziasztok, lenne egy kerdesem. szerintettek van e olyan program ami egy beallitott idopontban be kapcsol egy bizonyos programot. tehat mondjuk beallitom hogy reggel 8 orakkor inditsa el az online radiot esreggel elinditja azt. en mar kerestem de nem talaltam semmit, ha valakinek esetleg van ilyen vagy tudd rola keem ossza meg velem koszonom szepen

Szia!

WM6.. alá van egy program G-alarm a neve. Nagyon nagy tudású, ébresztő és időzítő programocska.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2798 Dátum: 2011, 01 30, 11:58:41 »
Szia!

WM6.. alá van egy program G-alarm a neve. Nagyon nagy tudású, ébresztő és időzítő programocska.

koszonom, de nekem android alla kénne :( esetleg valaki?
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Sinner577

• PDA: Asus p535
  • PDA ROM: 6.1
« Reply #2799 Dátum: 2011, 01 30, 12:59:56 »
Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni.
Adott 1 HTC HD2,a a probléma ott kezdődik, hogy T-mobile-os, de US. Akárhogy próbálom megérteni Google-ből, nem vágom, hogyan tudnék felrakni (downdate-elni) egy 3.14.531.1-es ROM-ot, hogy az op-rendszer tudjon magyarul.

Valamint gondolom amíg ez így van, addig hiába is teszek fel bármilyen Android verziót, az marad angol.

Bármi nemű segítséget szívesen vennék, mert már ott elakadtam, hogy tudnám magyarítani a készüléket.

Köszi.