2025, 01 13, 09:39:59

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728542 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető zsandras

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
Re: Android a HD2-re
« Reply #2675 Dátum: 2011, 01 23, 08:43:22 »
Mostmár sosem fogom megtudni mi volt a gubbanc, a következő verzió felmet simán, ugyan az SD partició (szándékosan nem formatáltam újra) gond nélkül hozzáférhető PC-ről is. Érdekes jelenség volt, az XDA-n még volt egy hasonló begjegyzés, de ugylátszik ritka bug.
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha nem látja, akkor ellenõrízd a routerben, hogy 12 alatti csatorna legyen beállítva.
Ha látja de nem tud csatlakozni, akkor ellenõrizni kell, hogy van e mac szûrés (androidban más lehet a mac címed), vagy a titkosítás is lehet gond (de szerintem ez most valószínûtlen).
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető kabocax

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Feather Desire HD Kernel MDJ10.2
« Reply #2676 Dátum: 2011, 01 23, 08:53:09 »
Hozzáadtam a 2-t ,ezen túl vagyok, de sajnos nemmozdul a %-kos csúszka sehová a hd2-n.    A gyáriromnak akkor is települnie kellene kártyáról ha az utolsó rom android volt rajta?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ilyet látsz bootloadernek? Mi van ráírva?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2677 Dátum: 2011, 01 23, 09:01:53 »
Akkor mostanában csak olyan dolgot írj sms-ben a feleségednek, amibe nem pirulna bele a főnöknőd. :d
Inkább hívd fel.

Velem ez jelenhelyzetben nem fordulhat elo, mert fonok no es feleseg sincs. Csak elkepzeltem magam a helyzetbe:)))

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #2678 Dátum: 2011, 01 23, 10:50:18 »
Örülünk. Látod egy kis olvasgatás, aztán megy az...
Azért mindig szabad kérdezni persze...

Sajnos nekemis jelentkeztek azok a hibák mint amit sokan emilitenek azon az oldalon ami segitett : " You are not allowed to view links. Register or Login " ez alapján leszedtem a MiniTool Partition Wizard Home Edition nevü programot, particionálást megcsináltam,ujraraktam a MarkinuXHDExtraClean1.3 romot, telepitgettem rá minden  censored a volt helyproblémára egyáltalán nem volt panasz, viszont az usb elkezdett szarakodni akármit csináltam csak töltötte se lemezmeghajtoként nem ment se sync, és a telepitett programokis szarakodnak pl óra alapbol nincs a romba igy letöltötm a divi clock nevű óra widgetet és kirakom kezdölapra , kikapcsolás,bekapcsololás után pedig azt irja hogy probléma a widget betöltése közben,a market is el-el tünik meg ha rájukkattintok a kipakolt dolgokra azokse nagyon akarnak indulni,legalábbis egy részük, valami ötlet esetleg erre a problémára ?particionálás után felrakom a romot és utána esetleg melyik progit használjam arra hogy sd re telepitse a progikat és hogy miodnig betöltödjön a widgetis meg minden ? és ezt a programot honnan töltsem le mer a app2sdt oldavtam hogy sok helyen ajánlják de zat nemtudom letölteni, ugyhogy a modinstalllocation progit használtam.

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2679 Dátum: 2011, 01 23, 11:06:16 »
6. pontig minden megvan, van egy 6,83 GB -os FAT32 es meghajtóm ( ezt látja a windows ) és van egy 596,16 MB os Ext2 ami elvileg az androidnak kell.Most jön a telefon kikapcs bekapcs és utána kellene akkor ehhez a romhoz egy progi amivel az sd kártyára tepeithetem a dolgokat,csak ezt valahogy sokkal bonyolultabbul meg hosszadalmasabban irja le oda ráadásul egy elözö verzios androidra ugyhogy az nem is jo nekem ezért maradtam a modinstalllocationnál vagy akkor most mi a teendö ha idáig szinte biztos vagyok magamba hogy mindent jol csináltam megvannak a particiok is ami kell a romnak meg minden már csak a végét kéne jol befejezni :D

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2680 Dátum: 2011, 01 23, 11:29:57 »
6. pontig minden megvan, van egy 6,83 GB -os FAT32 es meghajtóm ( ezt látja a windows ) és van egy 596,16 MB os Ext2 ami elvileg az androidnak kell.Most jön a telefon kikapcs bekapcs és utána kellene akkor ehhez a romhoz egy progi amivel az sd kártyára tepeithetem a dolgokat,csak ezt valahogy sokkal bonyolultabbul meg hosszadalmasabban irja le oda ráadásul egy elözö verzios androidra ugyhogy az nem is jo nekem ezért maradtam a modinstalllocationnál vagy akkor most mi a teendö ha idáig szinte biztos vagyok magamba hogy mindent jol csináltam megvannak a particiok is ami kell a romnak meg minden már csak a végét kéne jol befejezni :D

nem kell mast csinalnod csak telepiteni a romot, mert ha mindent jol csinaltal akor az az 512 mb-lesz a belso memoriad es erre telepiti az android az alkalmazasokat, tehat boven lesz helyed.

en ezt hasznalom:

szerintem ez a legjobb, nagyon gyors, hd-tehat magyar, 1 gb belso memoria, gps 30 mp es van jel, minden megy rajta mint a KISANGYAL :)

tovabbi szep nandot mindenkinek :)
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #2681 Dátum: 2011, 01 23, 12:16:28 »
Erre kíváncsi leszek!!!
Én a predikativ szövegbevitel miatt ragaszkodom a magyar ROM-ok hoz, mert azért lássuk be a feljegyzéseket, naptárbejegyzéseket, sms-eket az ember még mindig nagy részben magyarul írja. Egyébként nem érdekelne, hogy tud-e magyarul a ROM vagy nem.
A problémám, hogy a profilomban látható ROM működött nálam utoljára normálisan. Tényleg gyors volt és egy ideig semmi problémám nem volt vele. Aztán egyszer csak a haverokkal próbálgattuk a telefonokat és észrevettem, hogy az spbtv-nek nincs képe (tudom eget rengető probléma), de ez elkezdett idegesíteni és sorra elkezdtem próbálgatni a ROM-okat.
Majdnem sírva fakadtam 4-5 ROM után már nagyon átkoztam magam. Egyszerűen számomra mind a használhatatlanul lassú kategóriába került.
Hiába vártam én fél, 1 két órát, miközben vagy 10x reboot és 10 shutdown, semmi. Olyan érzésem volt, hogy a ROM amikor vagy az SD-hez vagy a NET/WIFI-hez "nyúl", akkor úgy belassul, hogy 10-50 másodpercet is várhatok. Mondom nekem ez nem való.
A második partícióm EXT4-volt, amit lecseréltem EXT3-ra (pedig 1-2 kivétellel azt is támogatta mind). Ezek után felgyorsult egy kicsit, de még mindig elmaradt a profilomban lévő super light ROM-tól.
Hozzáteszem, hogy már kínomban nem csak desireHd alapúakat próbálgattam és természetesen az spbtv sehol nam ment :-) :-) :-)
Most éppen rafdroid_hd_ext-2r2 van fenn eddig talán ez a leggyorsabb, DE :-(, szóval mire megirtam ezt a kisregényt már lenn is van az általad ajánlottnak az 50%-a :-), azt hiszem hogy egy ideig ez lesz az utolsó :-) ha nem válik be megyek vissza a super light-ra.
Még annyi, hogy nagyon csodálkozom, hogy megy mint a vadló...., meg ha már ennél gyorsabb lenne....stb...stb... 1000x végignéztem, hogy nem-e velem van a baj, rosszul telepítem, stb, de nem találok semmit amit elrontanék. Egyszerűen nincs is mit elrontani (EXT formázása és új ROM flash-elése ennyi) szóval nem értem, hogy nektek hogy lesz olyan gyors. Illetve még hozzátenném, hogy 15-20 progit azért felrakok nálam wifi,gps szinte folyamatosan bekapcsolva, böngészést elég sokat használok......

nem kell mast csinalnod csak telepiteni a romot, mert ha mindent jol csinaltal akor az az 512 mb-lesz a belso memoriad es erre telepiti az android az alkalmazasokat, tehat boven lesz helyed.

en ezt hasznalom:

szerintem ez a legjobb, nagyon gyors, hd-tehat magyar, 1 gb belso memoria, gps 30 mp es van jel, minden megy rajta mint a KISANGYAL :)

duji

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2682 Dátum: 2011, 01 23, 12:38:43 »

en ezt hasznalom:

LÁttam róla screenshotokat, esetleg azt megtudom valahogy oldani hogy olyan legyen a klépernyö alján az a bigyo mint a MarkinuXHDExtraClean1.3ban ? szal hogy 5 ilyen lo censored  alul ( telefon, névjegyek, all apps,, üzemetek,böngészö ) ahelyett hogy all apps telefon meg testreszabás ?

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2683 Dátum: 2011, 01 23, 12:56:28 »
időközben rájöttem hogy amiröl én beszélek az a launcher pro nevű apk :D az az ami alul található és nekem nagyon tetszik ez de az ADW launcher se rossz :D De ha a launcher prot megtalálom külön és rátudom rakni arra a romra amit linkeltél az ugy minden igényem kielégiti :D

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2684 Dátum: 2011, 01 23, 13:07:59 »
na mondjuk most hogy leszedtem és fel akartam rakni nem igazán jöttem ré hogy hogy kell :S:D Van 6 mappa,és egyikbe se találtam hgoy hogy telepitsem,step 4 en belül van a rom azon belül meg 3 mappa és sehonnan se tudtam :S

Nem elérhető kowika

• Navigáció / Navigation: Aura
  • PDA ROM: Hyperdroid
« Reply #2685 Dátum: 2011, 01 23, 13:32:07 »
Hello!
Felkerült a MCCM HD v5.0 verzió a vasra minden szép és jó csak a bootolás igen lassú. Majd amikor eltűnik a fehér hátterű htc felirat bejön egy hibaüzi. A system feldolgozása nem válaszol.
Ez előtt egy MDJsCyanogenMod7v.2.5 volt fent.
Attól tartok maradt benne ilyen olyan szemét és ezért nem csinálja azt úgy ahogy kéne.

Hogyan tudom teljesen 0ra kipucolni a rendszert, hogy utána szép sorba minden felmenjen feleslegek nélkül?

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2686 Dátum: 2011, 01 23, 15:56:58 »
Nem tudom egyébként miért ilyen nagy itt a hype MDJ buildjei körül, mert például a gpc_hd2_gingerbread_v9 is baromi gyors, és 2.3.2. Ma próbáltam, teljesen jó.
Amúgy ajánlom figyelmetekbe majd a nemsokára érkező friss HyperDroid-okat is (1.5)!

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #2687 Dátum: 2011, 01 23, 16:56:36 »
mdj a legaktivabb és legsokoldalubb szakács akinek a legtöbb féle build-je van amit rendszeresen frissit. talán emiatt van az ő főzeteiről gyakrabban szó.
de nekem pongster volt a kedvenc winmo szakácsom és itt is követem az általad emlitett hyperdroid build-jeit :D

Nem tudom egyébként miért ilyen nagy itt a hype MDJ buildjei körül, mert például a gpc_hd2_gingerbread_v9 is baromi gyors, és 2.3.2. Ma próbáltam, teljesen jó.
Amúgy ajánlom figyelmetekbe majd a nemsokára érkező friss HyperDroid-okat is (1.5)!

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2688 Dátum: 2011, 01 23, 17:08:11 »
mdj a legaktivabb és legsokoldalubb szakács akinek a legtöbb féle build-je van amit rendszeresen frissit. talán emiatt van az ő főzeteiről gyakrabban szó.
de nekem pongster volt a kedvenc winmo szakácsom és itt is követem az általad emlitett hyperdroid build-jeit :D

Én is pongster SD-s Androidjait használtam, míg abba nem hagyta. Visszatérésének rettentő módon örülök. :)

Nem elérhető zsandras

« Reply #2689 Dátum: 2011, 01 23, 21:10:25 »
[quote a......
[/quote]
Megkérnélek hogy, nézd meg ha fent van a current widget, mennyit  eszik a Bt fűles standby állapotban.
 Köszi

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #2690 Dátum: 2011, 01 24, 00:26:32 »
na mondjuk most hogy leszedtem és fel akartam rakni nem igazán jöttem ré hogy hogy kell :S:D Van 6 mappa,és egyikbe se találtam hgoy hogy telepitsem,step 4 en belül van a rom azon belül meg 3 mappa és sehonnan se tudtam :S

ez clock recovery tipusu telepites, es ha meg vannak a mappak akkor a kovetkezok szerint csinald nagyon egyszeru.

[Guide]
Step 1 ~ Install Download MAGLDR 1.11 package from xda-developers and extract to an empty folder on your pc. Video:YouTube - How To Install Android NAND ROM On HTC HD2 (No SD Card Needed) With MAGLDR Original MAGLDR Thread by Cotulla is [DFT]MAGLDR 1.11 released! [GOGOGO stuck fixed] - xda-developers

Step 2 ~
2.1)CWR partition layout
Power on phone holding power button to access magldr menu.
2.2)Select the "USB Flasher" item.
Run DAF.exe in the 2 step folder and go through installer to set required partition layout.

Step 3 ~
3th step - sdcard prepare for Data2SD
3.1)After 2nd step will completed, holding power button to access magldr menu.
Select the "USB MassStg" item.
Save all needed for you data on sdcard to other storage.
Copy the Data2SD folder from the step 3 folder to root of sdcard.
After copying will be finished disconnect USB cable.
3.2)Go to "Services->BootSettings->AD SD Dir" in the magldr menu and select the Data2SD folder.
3.3)Next select the "Boot AD SD" item. ClockworkMod will be loaded and you will see ClockworkMod Recovery menu.
Select the "advanced->Partition SD Card" item, next select needed for you the size of partition for Data2SD (Recommended 1 GB), next select 0 as size of swap partition.
3.4)After the partitioning will be done select the "reboot system now" item.

Step 4 - install ROM
After 3th step will completed, holding power button to access magldr menu.
4.1)Select the "USB MassStg" item.
Copy the back the Data2SD folder from the step 3 folder to root of sdcard.
Copy the ROM (MCCM HD V5.0 NAND zip) from the step4 to root of sdcard.
Copy the (update zip) from last step folder to ur roof of sdcard.
After copying will be finished disconnect USB cable.
4.2)Next select the "Boot AD SD" item. ClockworkMod will be loaded and you will see ClockworkMod Recovery menu.
Select the "install zip from sdcard->choose zip from sdcard" item and select zip file from the ROM directory.
After flashing will be done select the "reboot system now" item.

Last Step After BOOTING and done all the setting Restart the phone press the 'End' button to 'magldr menu'
Next select the "Boot AD SD" item.
Volume key select 'update sd card' select 'update zip' press 'call' key running scrip after done select "reboot system now"

tenyleg az.

udv.
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #2691 Dátum: 2011, 01 24, 00:28:04 »
Hello!
Felkerült a MCCM HD v5.0 verzió a vasra minden szép és jó csak a bootolás igen lassú. Majd amikor eltűnik a fehér hátterű htc felirat bejön egy hibaüzi. A system feldolgozása nem válaszol.
Ez előtt egy MDJsCyanogenMod7v.2.5 volt fent.
Attól tartok maradt benne ilyen olyan szemét és ezért nem csinálja azt úgy ahogy kéne.

Hogyan tudom teljesen 0ra kipucolni a rendszert, hogy utána szép sorba minden felmenjen feleslegek nélkül?

ne pucold ki mert sajnos az benne marad nekem is ki irta az elso 5-6 inditasnal majd utana egyszercsak abba hagyta, de nem okoz problemat, es igen sajnos a boot egy kicsit lassu, de utana hasit mint alat :)

udv

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
« Reply #2692 Dátum: 2011, 01 24, 00:47:18 »

magyarul.
hat nagyon egyszeru, kartyat formazd fat32-be majd be a leoba utana

1, instal magldr 1.12

2, majd utana ossze dugod a leot a geppel majd bekapcs es nyomva tartod a bekapcsgombot mig be nem jutsz a magldr menube, ott kivalsztod a usb flasher nevu reszt (hangero gomb) majd zol (felfesz gomb)belepsz utana a kettes szamu mappaban elinditod rendszergazdai joggal a daf.exe ott vegig mesz

3, ujra inditas utan ujra magldr menu es a mount sd stor... valami ossze dugod a geppel es mint hattertarolo megjelenik es ra masolod a 3 mappaban levo konyvtarat (data2sd)

4, utana visszamesz (piros gomb) es belepsz a Services->BootSettings->AD SD Dir menube ott meg adod neki a kartyara felmasolt mappat.

5, vissza megint a fomenube es kivalasztod a boot AD sd es be jutsz a clock recovery-be ott bemesz a advenced->Partition SD Card menube (hangero gomb es zold)   es ujra patrticionalod a kartyat, ki valasztod az 1 gb reszt majd swap nak a 0 -at es ha megvan ujra inditas.

6, ujra hattertarolokent rakod a gepre majd felmasolod ujra a data2sd mappat es a 4 mappaban levo rom mappat es az utolso lepesben levu update.zip-fajlt ha ez meg van akkor ujra indit es kivalaszt a boot AD SD ujra bent vagy a recoveryben

7, itt kivalasztod a install zip from sdcard->choose zip from sdcard menut es meg keresed a rom mappat majd benne a fajlt ra nyomsz egy zold gombot majd megjelenik egy ablak ott ra mesz a yes-re es elkezdi a telepitest utana amikor kesz van egy olyanod hogy update sd card etrre is zold gomb es ujra yes es telepul majd kesz is vagy restart es 30-40 perc az elso inditas utana mar porog.

udv.

Nem elérhető loyalhudy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: MIUI 2.3.4a
« Reply #2693 Dátum: 2011, 01 24, 11:00:56 »
Nincs valakinek ötlete a következő problémára?

MAGLDR NAND ban egy MDJ's CyanogenMod 7v2.6
SD-n egy DL Desire Z v3.1 Beta

2 napja vannak fent a rendszerek.
Eddig semmi baj nem volt velük.

A következőt csinálja a telefon akár melyik rendszert is indítom.

Néha nem érzékeli a kijelzőt.
Gombok működnek rendesen, gyorsan közben.
Ilyenkor kb 3-4.-re Screenoff módból felkeltve magához tér a kijelző.

Ami sosem működik:
Ha ki akarnám kapcsolni vagy csak reset vagy a kikapcsoló menüből akár mit kiválasztani...
Azonnal meghal a kijelző, nem reagál semmire.

Ilyenkor jön a SceenOff-On ha nem reagál akkor még párszor és utána magához tér.

Próbáltam az utolsó appokat leszedni, repülő módba kapcsolni, SD-t kivenni de semmi változás.

Radio a legújjabb 50-es van.
MAGLDR-t már régen cseréltem 1.12-re.

Nem igazán értem

Nem elérhető zsandras

« Reply #2694 Dátum: 2011, 01 24, 11:45:37 »
Nincs valakinek ötlete a következő problémára?

MAGLDR NAND ban egy MDJ's CyanogenMod 7v2.6
SD-n egy DL Desire Z v3.1 Beta

2 napja vannak fent a rendszerek.
Eddig semmi baj nem volt velük.

A következőt csinálja a telefon akár melyik rendszert is indítom.

Néha nem érzékeli a kijelzőt.
Gombok működnek rendesen, gyorsan közben.
Ilyenkor kb 3-4.-re Screenoff módból felkeltve magához tér a kijelző.

Ami sosem működik:
Ha ki akarnám kapcsolni vagy csak reset vagy a kikapcsoló menüből akár mit kiválasztani...
Azonnal meghal a kijelző, nem reagál semmire.

Ilyenkor jön a SceenOff-On ha nem reagál akkor még párszor és utána magához tér.

Próbáltam az utolsó appokat leszedni, repülő módba kapcsolni, SD-t kivenni de semmi változás.

Radio a legújjabb 50-es van.
MAGLDR-t már régen cseréltem 1.12-re.

Nem igazán értem
Nézd erre valóban csak tippelni tudnék, de pár dolgot saját bőtömön tapasztaltam és megpróbálol konzekvens lenni. KlockWork módot nem használok szerintem fölösleges, de minden NAND rom instal előt formázom az SD particiót továbbá mindig lehetőleg a legújabb 7z tömörítővel csomagolom ki a romot. Véleményem szerint itt kell valahol keresni hibát.
 Az MDJ's CyanogenMod 7v2.6, már napi alkalmazásban szerintem használható, én csak a Bt standby fogyasztássan nem vagyok megelégedve. Semmi hasonlót amit leírsz nem tapasztalok, gondolom korábbi rommal nem volt ilyen tapasztalat, hehát hard hiba kizárva.

Nem elérhető loyalhudy

« Reply #2695 Dátum: 2011, 01 24, 12:03:43 »
Nézd erre valóban csak tippelni tudnék, de pár dolgot saját bőtömön tapasztaltam és megpróbálol konzekvens lenni. KlockWork módot nem használok szerintem fölösleges, de minden NAND rom instal előt formázom az SD particiót továbbá mindig lehetőleg a legújabb 7z tömörítővel csomagolom ki a romot. Véleményem szerint itt kell valahol keresni hibát.
 Az MDJ's CyanogenMod 7v2.6, már napi alkalmazásban szerintem használható, én csak a Bt standby fogyasztássan nem vagyok megelégedve. Semmi hasonlót amit leírsz nem tapasztalok, gondolom korábbi rommal nem volt ilyen tapasztalat, hehát hard hiba kizárva.

Sima NAND telepítést szoktam csinálni.
SD format nem igazán megoldható de most ötödjére teszem újra a rendszert, most SD kártya nélkül, hátha...
Egyre rosszabb amúgy mert most már egyáltalán nem működik a kijelző ha egy hardver gombot megnyomok.
Ha ez sem jó akkor kipróbálok egy 2.2-es NAND-ot.
Ha az sem lenne jó akkor egy wm6.5-öt.

Nem elérhető zsandras

« Reply #2696 Dátum: 2011, 01 24, 12:16:37 »
Sima NAND telepítést szoktam csinálni.
SD format nem igazán megoldható de most ötödjére teszem újra a rendszert, most SD kártya nélkül, hátha...
Egyre rosszabb amúgy mert most már egyáltalán nem működik a kijelző ha egy hardver gombot megnyomok.
Ha ez sem jó akkor kipróbálok egy 2.2-es NAND-ot.
Ha az sem lenne jó akkor egy wm6.5-öt.
Passz, ...
hát meglehetősen kellemetlen gubbanc. Minden esetre  az nem lenne rossz, ha legaláb az bebizonyosodna, hogy a hard jó, ehhez meg jó a winmo.

Nem elérhető loyalhudy

« Reply #2697 Dátum: 2011, 01 24, 12:27:14 »
Passz, ...
hát meglehetősen kellemetlen gubbanc. Minden esetre  az nem lenne rossz, ha legaláb az bebizonyosodna, hogy a hard jó, ehhez meg jó a winmo.

Tényleg kellemetlen:)

Most felment egy 2.2
Előtte raktam egy MAGLDR 1.11-et.
Most indul.
Ha ez sem lesz jó akkor attól tartok hogy hardveres gond lesz.
Mert eddig még tudtam magyarázni hogy ugyan azzal az Androidddal próbálkoztam bár az SD-n 2.2 van szval...

Ha ez sem jó akkor marad a wm teszt.

Nem elérhető loyalhudy

« Reply #2698 Dátum: 2011, 01 24, 12:41:02 »
Passz, ...

Ajjaj...
Feltettem egy wm-et de...
A Connection Setupnál amikor Next-et kellene nyomnom már nem érzékeli a képernyőt :(

Még a Task29-et akarom kipróbálni.
Csak még azt sem kellett eddig használnom.
Az ledarálja a telót teljesen mindent ugye?

Nem elérhető loyalhudy

« Reply #2699 Dátum: 2011, 01 24, 13:04:31 »
Na annyi a gond hogy mind1 hol nyomom meg a kijelződ úgy érzi mint ha csak középen tapicskolnám.