2025, 01 13, 19:31:16

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728568 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Avicularia

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
Re: Android a HD2-re
« Reply #2750 Dátum: 2011, 01 27, 00:05:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen ebben mar megy rendesen a GPS. Cyanogen settingsben meg be lehet allitani, hogy legyen automatikus tordeles. Engem csak ez a parasztvakitos menu megjelenes zavar, hogy nem folyamatos hanem mikor gorgetem visszaugrik picit. Nem olyan sima a gorgetes mint pl mikor a settings-en belul gorditem le fel. De a rom maga szelvesz. Gyari browser gombnyomasra indul. Dolphin browser hd is 4 max 5mp alatt elindul.
Ami még zavar,hogy mdj romjában a menü mindig felülről indul,nem marad ott ahol legutoljára voltál.Ez kicsit zavaró számomra.Nem tudom ,ezt esetleg lehet valahol állítani?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2751 Dátum: 2011, 01 27, 00:39:48 »
Ami még zavar,hogy mdj romjában a menü mindig felülről indul,nem marad ott ahol legutoljára voltál.Ez kicsit zavaró számomra.Nem tudom ,ezt esetleg lehet valahol állítani?

Szerintem ez azert nem olyan nagy problema, mert ugysem mindig ugyanazt akarja elinditani az ember. Dehat izlesek es pofonok. Engem a nem folyamatos gorgetes jobban irrital. Joejt mindenkinek.

Nem elérhető Keresztapper

• Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC HD2 - NANDroid
  • PDA ROM: CM7
« Reply #2752 Dátum: 2011, 01 27, 07:38:40 »
Sziasztok!

Tudna valaki ajánlani egy jól működő Desire HD alapú ROM-ot?

Tegnap feltettem ezt:

De a z4root nem működik vele és amúgy is lassúcska, viszont a DHD alap meg tetszik.

Előre is köszi mindenkinek!

Nem elérhető Inakhosz

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: AF403 DesireHD
« Reply #2753 Dátum: 2011, 01 27, 08:56:01 »
Sziasztok!

Magyar nyelvű NAND ROM-ot tud valaki?
Eddig SD-n MDJ FroYo HD v4.6 használtam nekem nagyon bejött. Feltettem a MDJ_FroYo_Revolution_v._2.3_NAND_A2SD+ na ez már annyira nem.
Szóval ha valaki ajánlana valami gyors magyar nyelvű ROM-ot örülnék neki!

Előre is köszi!

Nem elérhető Keresztapper

• Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC HD2 - NANDroid
  • PDA ROM: CM7
« Reply #2754 Dátum: 2011, 01 27, 10:06:18 »
Sziasztok!

Eddig SD-n MDJ FroYo HD v4.6 használtam nekem nagyon bejött. Feltettem a MDJ_FroYo_Revolution_v._2.3_NAND_A2SD+ na ez már annyira nem.

Előre is köszi!

Amit fentebb linkeltem, abban van magyar nyelv is, viszont nekem vannak a ROM-mal gondjaim. Erősen akadozik.

Azt hiszem, ha lesz időm, este ezt rakom fel: You are not allowed to view links. Register or Login Azt hiszem, ebben is van magyar, bár nem hiányozna...

Nem elérhető renee7

• PDA ROM: Rafdroid 4.0.2
« Reply #2755 Dátum: 2011, 01 27, 11:39:54 »
Sziasztok, van olyan NAND-os rom HD2-re (512Mb), ahol minden hardver működik, jól, gyors, stabil, többek által kipróbált, nem kell két hét után egy kicsit köszörült milliomodik update-jét feltenni, (praktikusan: ahol a főző megcsinálta jól, aztán hadd szóljon, nem pedig valaki napi játszadozását kövesse az ember mindennap újraflesheléssel), tehát ami alkalmas napi használatra, arra hogy végérvényessen búcsút inthessen az ember a WinMo-nak?

Ha tudtok XDA-s linket is adni, külön köszönöm.

Nem elérhető renee7

« Reply #2756 Dátum: 2011, 01 27, 11:56:53 »
Ha fentebbi hozzászólásomban kicsit kiábrándultnak tűnnék, elnézést, de most hogy végre megvan álmaim hardvere, keresem hozzá álmaim oprendszerét! ;) Bosszant, hogy mindeddig a kettőt nem kaptam meg egyben...

Nem elérhető lumpi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA ROM: 3.14.479.2
« Reply #2757 Dátum: 2011, 01 27, 14:58:11 »
Üdv mindenkinek!Az ügyben szeretnék segítséget kérni hogy android telepítésnél miért van az hogy a bal fölső sarokban megjelenik egy pár sor és ezután semmi.A telepítő nem fut tovább.Már több oldalon is voltam ahonnan különböző android romokat lehet lehúzni de úgy tűnik más lesz a probléma.Esetleg kell még valamit csinálni a szerkezettel mielőtt az androidot telepíteném?

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #2758 Dátum: 2011, 01 27, 17:32:15 »
a sima froyo buildek között nézz szét és felejtsd el a desire hd/z és a ginger alapu főzeteket.

Nexus1 / sima Desire buildekhez már gyakorlatilag a fejlesztők sem nyulnak mert kiforrták magukat az elmult 3/4 évben

Ha fentebbi hozzászólásomban kicsit kiábrándultnak tűnnék, elnézést, de most hogy végre megvan álmaim hardvere, keresem hozzá álmaim oprendszerét! ;) Bosszant, hogy mindeddig a kettőt nem kaptam meg egyben...

Nem elérhető Mysrandir

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Dorimanx-Rom-DM-NUKE-2.3-ICS 4.0.4-HWA.zip
« Reply #2759 Dátum: 2011, 01 27, 20:37:04 »
Sziasztok!  Én is a MDJ FroYo HD v4.6-os ROM-ot használom.  Gyors, stabil, magyarul is tud, kis fogyasztású.  Van pár ROM, amit szívesen kipróbálnék, de asszem megvárom, amíg 1 igazán kiforrott portálás megtörténik.  Addig meg próbálgatom a programokat, amik a mindennapokhoz úgymond szükségesek.  az is jó szórakozás.   :D 
  Egyébként nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de pl. nekem a Froyo jobban tetszik, mint a Gingerbread.  Igazából azt sem tudom megmondani miért, de így van.  Még nem agyaltam rajta.

Nem elérhető szrp

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA ROM: Rom SENSATION XL ROM AIO V 3.0
« Reply #2760 Dátum: 2011, 01 27, 21:20:31 »
Sziasztok!

Előre is köszi!

Sziasztok, van olyan NAND-os rom HD2-re (512Mb), ahol minden hardver működik, jól, gyors, stabil, többek által kipróbált, nem kell két hét után egy kicsit köszörült milliomodik update-jét feltenni, (praktikusan: ahol a főző megcsinálta jól, aztán hadd szóljon, nem pedig valaki napi játszadozását kövesse az ember mindennap újraflesheléssel), tehát ami alkalmas napi használatra, arra hogy végérvényessen búcsút inthessen az ember a WinMo-nak?

Ha tudtok XDA-s linket is adni, külön köszönöm.

Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe a következő ROM-ot:
Én ezt illetve ennek az előző verzióját használom már azóta hogy megjelent. Eddig semmi hibát nem tapasztalta, számomra elég gyors, hely is van elegendő a progiknak az SD használat miatt, nem fogyaszt sokat.

Szóval én elégedett vagyok vele, ja és nem jön belőle naponta új verzió és magyar :).

Nem elérhető renee7

« Reply #2761 Dátum: 2011, 01 27, 22:06:23 »
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :) Kipróbálom a tanácsaitokat.

Nem elérhető arpiska

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: HTC ONE M8
  • PDA ROM: Stock 4.4.2, Sense 6.0
« Reply #2762 Dátum: 2011, 01 28, 08:54:27 »
MDJ's CyanogenMod 7 tesztelgető/használó kollégák, nálatok reagál a gép gyári headset gombjaira? Nálam nem! Se gyári zene lejátszóban se másban... létezik erre valami orvoslás?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2763 Dátum: 2011, 01 28, 16:46:27 »
2.6-os MDJ romban nekem a bluetooth nem tokeletes. Szamitogeprol nem tudok kuldeni telefonra filet es vissza sem geprol pda-ra sem. Masik telefonra, pda-ra viszont igen. Akiknel ez a problema fenn all azoknak jelzem a Bluetooth File Transfer 4.20 telepitesevel megoldodik.

Nem elérhető lumpi

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA ROM: 3.14.479.2
« Reply #2764 Dátum: 2011, 01 28, 18:26:30 »
Sziasztok!Már második napja kinlódom ezzel az androidos dologgal de annyit sikerült elérnem hogy a telepítő mostmár nem az elején hanem a közepén áll meg és szépen lassan elhalványul a kijelző.Ötletek? :'(

Nem elérhető nervy

« Reply #2765 Dátum: 2011, 01 28, 18:30:39 »
nálam a bluetooth fülessel vannak gondok. látják egymást, gombokra is reagál csak a hang nem akar átmenni (sem zenelejátszón sem hiváskor) :D

2.6-os MDJ romban nekem a bluetooth nem tokeletes. Szamitogeprol nem tudok kuldeni telefonra filet es vissza sem geprol pda-ra sem. Masik telefonra, pda-ra viszont igen. Akiknel ez a problema fenn all azoknak jelzem a Bluetooth File Transfer 4.20 telepitesevel megoldodik.

Nem elérhető cooling

« Reply #2766 Dátum: 2011, 01 28, 19:44:21 »
Sziasztok! Zenebarátoknak egy valóban zseniális alkotás:

MOD:
Lszi a fórum alapelveit alaposabban tanulmányozni.

Nem elérhető nervy

« Reply #2767 Dátum: 2011, 01 28, 19:55:04 »
legközelebb csak a nevét ird le aztán majd mindenki megkeresi ahol tudja, mert ez igy kicsit warez(a linken a feltört verzió van...)

Sziasztok! Zenebarátoknak egy valóban zseniális alkotás:
 :warez: Törölve

Nem elérhető cooling

« Reply #2768 Dátum: 2011, 01 28, 20:10:02 »
legközelebb csak a nevét ird le aztán majd mindenki megkeresi ahol tudja, mert ez igy kicsit warez(a linken a feltört verzió van...)
OK

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2769 Dátum: 2011, 01 28, 20:20:59 »

Eppen annyira warez mint ahogy Androidot hasznalunk egy Windows Mobile oprendszerel kiadott PDA-n. Segitunk egymasnak, hogyan torjuk fel a HD2-t, hogy fozott romot tehessunk ra mar maga a feltores nem legalis ha az lenne nem jarna garancia vesztessel. Szoval ez az a hely ahol nincs ertelme ezt a szot hasznalni, hogy warez. Bar ez csak az en allaspontom. Nem kivanok senkit sem kiokitani. Sokak ugy gondoljak, hogy mivel megvasaroltuk a keszuleket ezert azt csinalunk vele amit akarunk. Ez nem igy van, mert ugyanugy licenszek hadaval talalkozunk mind a keszulek gyarto mind azon futo operacios rendszer oldalarol. Amiket mi mar mind megsertettunk bosegesen.

Nem elérhető nervy

« Reply #2770 Dátum: 2011, 01 28, 20:33:01 »
off:

ismerem a véleményed Rizsi és sokmindenben egyetértünk, sőt a programjaim 90%-a ...
de az android egy nyilt forráskódú valami amit a garancia elvesztésének kockázata mellett teszünk fel a pda-ra Az előbb linkelt program egy fizetős alkalmazás amit feltörtek. ha valaki le akarja tölteni az ugyis megtalálja viszont itt a fejesektől dádá jár a linkelésért. többek között azért mert a gugli nem parádézik az android miatt de  pl a gameloft és az EA simán jelzi a szerverszolgáltatónak az illegális tartalmat és záratja le a szervert.
a hasonló programok linkjeit meg lehet tárgyalni pm-ben és akkor mi is tudjuk mivan meg még szólni se szól ránk senki  O->-

Eppen annyira warez mint ahogy Androidot hasznalunk egy Windows Mobile oprendszerel kiadott PDA-n. Segitunk egymasnak, hogyan torjuk fel a HD2-t, hogy fozott romot tehessunk ra mar maga a feltores nem legalis ha az lenne nem jarna garancia vesztessel. Szoval ez az a hely ahol nincs ertelme ezt a szot hasznalni, hogy warez. Bar ez csak az en allaspontom. Nem kivanok senkit sem kiokitani. Sokak ugy gondoljak, hogy mivel megvasaroltuk a keszuleket ezert azt csinalunk vele amit akarunk. Ez nem igy van, mert ugyanugy licenszek hadaval talalkozunk mind a keszulek gyarto mind azon futo operacios rendszer oldalarol. Amiket mi mar mind megsertettunk bosegesen.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #2771 Dátum: 2011, 01 28, 20:33:48 »

Lszi hagyd meg ennek megítélését azok kompetenciájának, akik a fórumon élő feltételrendszert kialakították.
Feltört fizetős programot linkelni teljesen más jogi kategória, mint Androidot tenni a HD2-re. Előbbi kvázi lopás, utóbbi a garanciád kockáztatása. Talán nem kell magyaráznom, hogy nem mindegy, magadnak okozol kárt, vagy másnak.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2772 Dátum: 2011, 01 28, 20:48:28 »
Lszi hagyd meg ennek megítélését azok kompetenciájának, akik a fórumon élő feltételrendszert kialakították.
Feltört fizetős programot linkelni teljesen más jogi kategória, mint Androidot tenni a HD2-re. Előbbi kvázi lopás, utóbbi a garanciád kockáztatása. Talán nem kell magyaráznom, hogy nem mindegy, magadnak okozol kárt, vagy másnak.

Persze meghagyom. Nem is azert irtam, csak nekem ez a velemenyem. Szerintem itt nem a karokozasrol van szo, mert egy eula tobb ponton valo megsertese eppen olyan buncselekmeny mint a "lopott" szoftver hasznalata. Azzal, hogy hekkelt windows mobilet hasznalok az ugyanolyan bun mintha ugyanezt az otthoni szamitogepemen teszem. Az elsonel mentsegunkre legyen, hogy a gyari rendszert azert megvasaroljuk a keszulekel, Ertem amugy amit irtal, mert ebben az esetben sajat magunknak okozunk kart azzal amit csinalok. Ha ezt komolyan vennek lehetne olyan penzbirsagokat kiszabni, hogy csak leshetnenk. A "lopott" szoftvernel meg ugye ott a fejleszto ceg akiket megkarositunk elvileg. Gyakorlatilag meg dunaba vizet vinni nem sok ertelme amugy is nagy a belviz problema. Reszemrol a temat lezartam. Tovabbi androidozast es hetveget mindenkinek.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2773 Dátum: 2011, 01 28, 22:26:27 »
Miert van az minden android romnal (vagyis azoknal amiket eddig probaltam) a wifi elmegy aludni ha a pda standbyba megy. A wifinel be van kapcsolva, hogy ne aludjon el soha keszenlet eseten, de megis elalszik. Mikor felelesztem csipkerozsikat es gyorsan elinditok egy netes alkalmazast mondjuk feszbuk az nem tud kapcsolodni, mert wifi feher szinu a taskbaron es par masodperc kell neki mire ujra zold lesz. WinMo ide vagy oda, de ha feltelepitettem a wifinostandby.cab-ot miri romjara csinalhattam barmit a wifi nem aludt el.

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #2774 Dátum: 2011, 01 28, 23:25:52 »
Miert van az minden android romnal (vagyis azoknal amiket eddig probaltam) a wifi elmegy aludni ha a pda standbyba megy. A wifinel be van kapcsolva, hogy ne aludjon el soha keszenlet eseten, de megis elalszik. Mikor felelesztem csipkerozsikat es gyorsan elinditok egy netes alkalmazast mondjuk feszbuk az nem tud kapcsolodni, mert wifi feher szinu a taskbaron es par masodperc kell neki mire ujra zold lesz. WinMo ide vagy oda, de ha feltelepitettem a wifinostandby.cab-ot miri romjara csinalhattam barmit a wifi nem aludt el.

Esetleg ha felrakod a SuperPower-t (market)? Csak győzz bekonfigolni mindent :D Lehet az tud ilyet is.