2025, 01 11, 20:58:07

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728409 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Keresztapper

• Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC HD2 - NANDroid
  • PDA ROM: CM7
Re: Android a HD2-re
« Reply #2125 Dátum: 2011, 01 04, 13:07:05 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt nem piszkáltam, default-on van

Csak az a baj, hogy én viszont igen és már nem tudom, hogy mi volt az értéke... Beírnád nekem?

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #2126 Dátum: 2011, 01 04, 13:09:42 »

Sziasztok!

Megtudtam hogy miért nem akar szinkronizálni az Exchange,  MDJ Froyo HD 4.6 alól.
Valamiért azt hiszi, hogy MAC gépről akarok csatlakozni, a MAC-et viszont a szerver nem támogatja.

Kérem hogy nézzétek meg a You are not allowed to view links. Register or Login oldalt. Érdekelne, hogy más ROM alól milyen sorokat ír a "User agent"-nál, mert olyan verziót szeretnék felrakni, amivel működik majd az exchange.

A csatolt képekből látszik, hogy az MDJ Froyo HD 4.6 alól MAC-nek érzékeli. :(

Rendes Android alól valami hasonlónak kellene lennie:
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.1-update1; en-hu; Desire_A8181 Build/ERE27) AppleWebKit/530.17 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/530.17

Lécci segítsetek!

Köszönöm!

Üdv:
HeldKaresz

MDJ revolution HD v. 1.0 Super Light NAND:
magyar
billentyűzeten vannak nyilak
müködik az exchange
t-mobil net + mms müködik (köszönet 'wmw')
Nálam eddig ez az első "magyar" rom ami már használható is. A predikativ szövegbevitel miatt ragaszkodom a magyarhoz egyszerüen imádom, hogy összevisza gépelek mint az .... ez a kis aranyos meg kitalálja mit is akartam igazából  :D
Jah ha telepitve van a flashplayer akkor a flash-es oldalak is mennek.
fogyasztás 5-10mA advanced task killer crasy mod
Még lehetne egy picit gyorsabb, de amugy jó.

Kérdés: csak a desireHD alapu rom-ok tudnak magyarul vagy van más is??? illetve ha a többi nem tud szeritetek van rá esély, hogy idővel belerakják???
duji

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #2127 Dátum: 2011, 01 04, 13:14:37 »
Nálam Internal Memory 114MB. 24MB szabad helyem van, még IGO sem megy fel.
Nálatok mennyi a belső memória STOCK ROM-mal? Lehet ezen segíteni?

Nálam most 91mb, de van egy pár progi fenn.
használd az app2sd progit marketből le lehet tölteni és át tudod mozgatni a telepitett programjaidat (ha vannak) az sd-re.
duji

Nem elérhető zavox

• PDA: HTC HD2
« Reply #2128 Dátum: 2011, 01 04, 13:39:31 »
Nálam Internal Memory 114MB. 24MB szabad helyem van, még IGO sem megy fel.
Nálatok mennyi a belső memória STOCK ROM-mal? Lehet ezen segíteni?

Ezt most találtam. You are not allowed to view links. Register or Login
A Desire Stock ROMból van átalakitva. Van benne pár javítás és az belső memória is 179 MB, app-ok nélkül.

Nem elérhető loyalhudy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: MIUI 2.3.4a
« Reply #2129 Dátum: 2011, 01 04, 14:19:37 »
Ajánlom minden próbálkozó kedvű embernek a következő Android NAND ROM-ot.

HD2Z NAND v0.1

A sense elforgatható és teljes.

Memória kártyára mehet a data.img így nem kell kínlódni hogy kevés a hely vagy állítgatni hogy sd-re telepítse a programokat.

Végre elértem az 1 mA -es Current widget értéket még ha kamu is lenne, az átlag eddig 3-8 között mozog ha nincs használva a készülék

Quadrantban alap órajelen 1637 első indítás után.

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #2130 Dátum: 2011, 01 04, 15:08:04 »
Most próbálgatom a RAFDROID HD 1.0-et. Véleményem szerint eddig ez a legjobb Desire HD alapú rom!
A data.img az sd-n van, így helyhiánnyal sem kell számolni. Miután befejezte a konfigurálást (és pár újraindítást követően) a sebessége is jónak mondható (megközelíti a sima desire-ös társait). Lag csak telepítés/frissítés közben tapasztalható.
Még nem találtam benne semmilyen bugot. Szóval ajánlom kipróbálásra mindenkinek!
Ha van valami kérdésetek, szívesen válaszolok!

Tudom hogy a quadrant sokat nem számit, de alapbeállításon elsőre 1700 pontot értem el. :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2131 Dátum: 2011, 01 04, 15:14:40 »
Latom javulgatnak azert szepen a NAND-os romok. MDJ fele gingerbread is szepen halad a teljes funkcionalitas fele: You are not allowed to view links. Register or Login mar csak a GPS ami nem megy meg az USB storage utobbira ajanl valami programot, hogy azzal mukodik amig meg nem oldja a hibat.

Most javitottam at a forum profilom kitoroltem a WinMo verziot kicsit furcsa, hogy mar nincs ott hiszen gyarilag egy WinMo-s PDA a HD2:)

Nem elérhető zavox

« Reply #2132 Dátum: 2011, 01 04, 15:45:49 »
Csak az a baj, hogy én viszont igen és már nem tudom, hogy mi volt az értéke... Beírnád nekem?
Minden <Not Set> -en van kivéve:
MMS protocol  WAP 2.0
MCC  216
MNC  70
remélem ez kellett mert ennél jobban nem értek hozzá

Nem elérhető Trusk

• PDA ROM: manila
« Reply #2133 Dátum: 2011, 01 04, 15:54:02 »
Most próbálgatom a RAFDROID HD 1.0-et. Véleményem szerint eddig ez a legjobb Desire HD alapú rom!
A data.img az sd-n van, így helyhiánnyal sem kell számolni. Miután befejezte a konfigurálást (és pár újraindítást követően) a sebessége is jónak mondható (megközelíti a sima desire-ös társait). Lag csak telepítés/frissítés közben tapasztalható.
Még nem találtam benne semmilyen bugot. Szóval ajánlom kipróbálásra mindenkinek!
Ha van valami kérdésetek, szívesen válaszolok!

Tudom hogy a quadrant sokat nem számit, de alapbeállításon elsőre 1700 pontot értem el. :)

Szia!

Megnéznéd, hogy mit ír a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon. Érdekelne, hogy milyen sorokat ír a "User agent"-nál, mert olyan verziót szeretnék felrakni, amivel működik majd az exchange.

Előre is köszi!

Üdv:
Trusk

Nem elérhető Norbi128

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Htc Hd2+16GB SDhc
  • PDA ROM: 1.66
« Reply #2134 Dátum: 2011, 01 04, 17:10:16 »
Szia!

Megnéznéd, hogy mit ír a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon. Érdekelne, hogy milyen sorokat ír a "User agent"-nál, mert olyan verziót szeretnék felrakni, amivel működik majd az exchange.

Előre is köszi!

Üdv:
Trusk
Kipróbáltam a rafdroid hd-t de kijön egy zöld android robot ami a végtelenségig is elmegy és nem inul el táncol, énekel, az lehet a baj hogy a kártyára muszáj rátenni a data.img-t?

Nem elérhető Th3viL

« Reply #2135 Dátum: 2011, 01 04, 17:11:27 »
Szia!

Előre is köszi!

Üdv:
Trusk
Parancsolj:
User agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/ 4.1.249.1045 Safari/532.5

Nem elérhető Th3viL

« Reply #2136 Dátum: 2011, 01 04, 17:26:27 »
Kipróbáltam a rafdroid hd-t de kijön egy zöld android robot ami a végtelenségig is elmegy és nem inul el táncol, énekel, az lehet a baj hogy a kártyára muszáj rátenni a data.img-t?
Mindenképpen kell a data.img az induláshoz! Ez ennek a romnak a lényege! Ebben tárolja a programokat, így több hely marad az alkalmazások felrakásához.
Kicsit eltér a telepítése a megszokottól:
1: első lépésként mindenképpen fel kell másolni az sd gyökerébe a .config filet és data2sd mappát (ebben van a data.img)
2: rom felírása magldr-ből a szokásos módon

ui: készenléti állapotban a fogyasztása 2-3 mA ha csak a gsm van bekapcsolva

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2137 Dátum: 2011, 01 04, 17:45:35 »
Ez a nand-os romnál a data.img a microsd-n van,valahogy fából vaskarikának tűnik.
Akkor mi értelme van a nand-nak?
Legszivesebben a falhoz vágnám a hd2-t mikor frissít és telepít programokat és van hogy több percre lemerevedik az egész cucc.Ha marad az image a kártyán,akkor szerintem teljesen felesleges a nand.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2138 Dátum: 2011, 01 04, 19:45:40 »
Ez a nand-os romnál a data.img a microsd-n van,valahogy fából vaskarikának tűnik.
Akkor mi értelme van a nand-nak?
Legszivesebben a falhoz vágnám a hd2-t mikor frissít és telepít programokat és van hogy több percre lemerevedik az egész cucc.Ha marad az image a kártyán,akkor szerintem teljesen felesleges a nand.

Program telepites kozben a Desire HD is lelassul, de szerintem ez "normalis" azert ezek a pda-k nem kozelitik meg a szamitogep sebesseget. Szerintem 2-3 het mulva mar letisztultabb lesznek a NAND ROM-ok mind performanciaban mind funkcionalitasban javulni fognak. Bar mar az eddigi eredmenyekert is kituntetes jarna az XDA-s fiuknak.

staca

• Vendég
« Reply #2139 Dátum: 2011, 01 04, 20:12:27 »
Sziasztok.

Hogyan lehet a MAGLDR111 menüt előcsalni a hd2-őn
Nekem a trikolór alapboot sikerül... :(

staca

• Vendég
« Reply #2140 Dátum: 2011, 01 04, 20:35:56 »
Sikerült....

Nem elérhető akisbandi

• Navigáció / Navigation: Navigon 40 Premium
  • PDA ROM: [02 JAN] prj Clean Desire v0.2 [Kernel: prj v0.3]
« Reply #2141 Dátum: 2011, 01 04, 20:37:37 »
Sziasztok.

Hogyan lehet a MAGLDR111 menüt előcsalni a hd2-őn
Nekem a trikolór alapboot sikerül... :(

Addig tartsd nyomva a bekapcsoló gombot, míg meg nem jelenik. Pár másodperc.

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #2142 Dátum: 2011, 01 04, 21:30:05 »
Érdekes lehet azoknak akik biztonságos NAND verziók után kutakodnak és user tapasztalatra kiváncsiak. Ahogy megjelent Cotulla LEO "Stock Desire" NAND romja feltettem, azt szerettem volna megtapasztalni, hogyan működik egy gyári rom a had2-n. Meg kell mondanom minden funkció használható, amit a szerző leírt.
A rom nem egy géppuska lábú Joe, tipikusan gyári Android 2.2, azaz nincs lefaragva a „+” és a kernel … az aksi fogyasztás általában „jó” de néha beragad kb. 50mAh környékére (nálam telefon hívást követően).
Projecton  „Clean Desire v0.2” ebben a romban már sokat javított és sok apróságot leegyszerűsített (talán túl sokat is) de más a fogyasztás, sebesség sokkal jobb mint a gyári romban. Nem okozott semmilyen problémát a használatban.
Jelenleg MDJ „FroYo Revolution v2.2” romot használom (javaslom teszteljétek). Eddig egészen jónak mondható, gyors tiszta rom, energia gazdálkodása standby-ban  2-4mAH, memória állapot (reszet után) Internal: 241MB; (91,8MB free) ;). Az oldalom jelzettek mellet a marketről még feltettem: Advanced Task Killer,Batery Indicator, CurrentWidget, EasyUninstaller, Es FileExplore, Gmail, iGO, Skype, TitaniumBackup, WiFi Analizer, YouTube, FlashPlayer, BeamReader.
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető Cubee69

• PDA ROM: 1.66
« Reply #2143 Dátum: 2011, 01 04, 22:04:58 »
HELP ME! Plíííz :S

A MAGLDR féle ROMUpdateUtility.exet futtatom, pillanatok alatt felpörgeti 100%-ra, aztán restartol a HD2 és csumi, viszlát, éppenhogy bejön a logó aztán ennyi. Széttbaxxx az ideg, valakinek van ötlete ?

Előre is köszi!

Nem elérhető Th3viL

« Reply #2144 Dátum: 2011, 01 04, 22:15:08 »
HELP ME! Plíííz :S

A MAGLDR féle ROMUpdateUtility.exet futtatom, pillanatok alatt felpörgeti 100%-ra, aztán restartol a HD2 és csumi, viszlát, éppenhogy bejön a logó aztán ennyi. Széttbaxxx az ideg, valakinek van ötlete ?

Előre is köszi!
1: töltsd le újra a romot, lehet hogy megsérült (ellenőrizd hogy megfelelő -e a tömörítő progid, az is okozhat galibát)
2: tölts le egy másik romot és nézd meg hogy azzal mit csinál. Ajánlom a MDJ Froyo Revolution 2.2-t.

staca

• Vendég
« Reply #2145 Dátum: 2011, 01 04, 22:17:59 »
Ajánlom minden próbálkozó kedvű embernek a következő Android NAND ROM-ot.

HD2Z NAND v0.1

A sense elforgatható és teljes.

Memória kártyára mehet a data.img így nem kell kínlódni hogy kevés a hely vagy állítgatni hogy sd-re telepítse a programokat.

Végre elértem az 1 mA -es Current widget értéket még ha kamu is lenne, az átlag eddig 3-8 között mozog ha nincs használva a készülék

Quadrantban alap órajelen 1637 első indítás után.

Végigcsináltam, de sajna nem idult el :(

Nem elérhető Th3viL

« Reply #2146 Dátum: 2011, 01 04, 22:25:28 »
Érdekes lehet azoknak akik biztonságos NAND verziók után kutakodnak és user tapasztalatra kiváncsiak. Ahogy megjelent Cotulla LEO "Stock Desire" NAND romja feltettem, azt szerettem volna megtapasztalni, hogyan működik egy gyári rom a had2-n. Meg kell mondanom minden funkció használható, amit a szerző leírt.
A rom nem egy géppuska lábú Joe, tipikusan gyári Android 2.2, azaz nincs lefaragva a „+” és a kernel … az aksi fogyasztás általában „jó” de néha beragad kb. 50mAh környékére (nálam telefon hívást követően).
Projecton  „Clean Desire v0.2” ebben a romban már sokat javított és sok apróságot leegyszerűsített (talán túl sokat is) de más a fogyasztás, sebesség sokkal jobb mint a gyári romban. Nem okozott semmilyen problémát a használatban.
Jelenleg MDJ „FroYo Revolution v2.2” romot használom (javaslom teszteljétek). Eddig egészen jónak mondható, gyors tiszta rom, energia gazdálkodása standby-ban  2-4mAH, memória állapot (reszet után) Internal: 241MB; (91,8MB free) ;). Az oldalom jelzettek mellet a marketről még feltettem: Advanced Task Killer,Batery Indicator, CurrentWidget, EasyUninstaller, Es FileExplore, Gmail, iGO, Skype, TitaniumBackup, WiFi Analizer, YouTube, FlashPlayer, BeamReader.
Csak egyetérteni tudok! Az MDJ Froyo Revolution 2.2 az általam tesztelt romok közül az egyik legkiforrottabb és a leggyorsabb. (lehet hogy vissza is térek rá...) Kár hogy nem HD alapú...:(

Látom te is használod az Advanced Task Killert. Én azt tapasztaltam, hogy nő miatta a fogyasztás, viszont semmilyen pozitív hatást nem véltem felfedezni használatakor. Kiváncsi lennék a véleményedre ezzel kapcsolatban.

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #2147 Dátum: 2011, 01 04, 23:01:25 »
...Látom te is használod az Advanced Task Killert. Én azt tapasztaltam, hogy nő miatta a fogyasztás, viszont semmilyen pozitív hatást nem véltem felfedezni használatakor. Kiváncsi lennék a véleményedre ezzel kapcsolatban.
Voltaképpen én is itt olvastam erről és szerintem az eggyáltalán nem baj, ha kilövi a háttérből a működő aplikációkat. Próbáld használni a Settings/Auto Kill Level/ "Crazy és az AutoKillFrequency beállításban When Sreen Off
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető zavox

« Reply #2148 Dátum: 2011, 01 04, 23:34:26 »
Tudna valaki segíteni abban, hogy Gameloft-os játékot hogy lehet Android-ra venni, ha azt szeretném, hogy a telefonszámlámról vonja le a pénzt? Csak bankkártyás opciót látok, de úgy tudom lehet telefonszámláról is valahogy.

Nem elérhető Avicularia

• PDA: HTC One M8, Oneplus One 64GB Mahdi+Franco
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2149 Dátum: 2011, 01 05, 02:51:33 »
Tudna valaki segíteni abban, hogy Gameloft-os játékot hogy lehet Android-ra venni, ha azt szeretném, hogy a telefonszámlámról vonja le a pénzt? Csak bankkártyás opciót látok, de úgy tudom lehet telefonszámláról is valahogy.
Úgy tudom Magyarországon még nincs fizetős market,szóval kötve hiszem ,hogy létezne ilyen opció