2025, 01 11, 21:00:16

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728410 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető timep

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: nem tudom
Re: Android a HD2-re
« Reply #2100 Dátum: 2011, 01 03, 10:24:28 »
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem azért nem megy fel a gépedre, mert TMOUS-os, azaz ONLY "T-MOBILE U.S."?

You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, nem tudja valaki, hogy hogyan tudom kicserelni a boot animaciot? tetszik a mdj tmous-os boot animacioja, de az nem megy fel a vasamra :( nincs valakinek otlete?

koszonom

Nem elérhető k5.20

« Reply #2101 Dátum: 2011, 01 03, 11:01:59 »
Közben megfejtettem az egész dolgot...

Először is azt a problémádat oldanám meg amire régebb óta tudom a megoldást.

Az hogy nem android könyvtárban van az android azt meg lehet csinálni minden build-el.
Annyi az egész hogy...
A startup.txt ben "rel_path=Android" ezt az elérési utat kell módosítani arra amilyen mappában akarod hogy legyen az androidod.
Lehet nem szereti az extrém karaktereket.

Nekem így most 3 android van az sd-n.
egy mdj-s 2.2.1 sense
egy gyorsabb sense nélküli
és egy 2.3

Ha kijön valamelyikhez valami frissítés akkor a data fájlt meghagyom és így nem kell telepítgetni a programokat.
Gyorsabban tudom tesztelni a rendszert.

A NAND-os android melletti sd-ről való futtatást is megoldottam.
Pontosabban találtam egy leírást hogy is megy.
Nem kell hozzá semmi mert a "MAGLDR" alapból tudja.
Sőt azt is be tudod állítani hogy a NAND-ról induljon, az SD-ről induljon vagy a MAGLDR menü induljon és tudsz választani.

Megoldása:

Magldr menü 8-as pont "services"
HÍvás gombot megnyomjuk hogy bele lépjünk a menübe(többet ezt nem írom de értelemszerűen így kell a menükbe belépni).
1-es pont "bootsettings"
3-as pont "ad sd dir"

Ezek után ki kell választani azt az android könyvtárat amelyiket indítani szeretnénk és kész.

Ezzel ugyebár megy a NAND, tesztelésre.
Nekem legalábbis arra lesz mert kevés a helyem, sd-re meg nem szeretek telepítgetni.
A RAM-os SD-s rendszerek pedig tökéletesek a mindennapos használatra.

Ez azt jelenti, hogy bármelyik korábbi sd-s verzió elindul és működik a MAGLDR-ből indítva?

Kipróbáltam, de csak odáig jutok, hogy fut a boot, megjelenik a nyitóképernyő, de ezzel le is fagy, nincs hálózat, nem működik egyetlen gomb sem... reset, illetve akku-ki segít csak.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető loyalhudy

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA ROM: MIUI 2.3.4a
« Reply #2102 Dátum: 2011, 01 03, 11:14:14 »
Igen...lehet kicsit elsiettem a dolgot.
Nekem sem indul rendesen mind1ik.
Most próbálok rájönni hogy mitől függ hogy megy vagy sem.

Nem elérhető Trusk

• PDA ROM: manila
« Reply #2103 Dátum: 2011, 01 03, 11:20:24 »
Sziasztok!

Megtudtam hogy miért nem akar szinkronizálni az Exchange,  MDJ Froyo HD 4.6 alól.
Valamiért azt hiszi, hogy MAC gépről akarok csatlakozni, a MAC-et viszont a szerver nem támogatja.

Kérem hogy nézzétek meg a You are not allowed to view links. Register or Login oldalt. Érdekelne, hogy más ROM alól milyen sorokat ír a "User agent"-nál, mert olyan verziót szeretnék felrakni, amivel működik majd az exchange.

A csatolt képekből látszik, hogy az MDJ Froyo HD 4.6 alól MAC-nek érzékeli. :(

Rendes Android alól valami hasonlónak kellene lennie:
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.1-update1; en-hu; Desire_A8181 Build/ERE27) AppleWebKit/530.17 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/530.17

Lécci segítsetek!

Köszönöm!

Üdv:
HeldKaresz

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #2104 Dátum: 2011, 01 03, 11:31:11 »
Sziasztok!

Megtudtam hogy miért nem akar szinkronizálni az Exchange,  MDJ Froyo HD 4.6 alól.
Valamiért azt hiszi, hogy MAC gépről akarok csatlakozni, a MAC-et viszont a szerver nem támogatja.

Kérem hogy nézzétek meg a You are not allowed to view links. Register or Login oldalt. Érdekelne, hogy más ROM alól milyen sorokat ír a "User agent"-nál, mert olyan verziót szeretnék felrakni, amivel működik majd az exchange.

Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.1-update1; en-hu; Desire_A8181 Build/ERE27) AppleWebKit/530.17 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/530.17

Lécci segítsetek!

Köszönöm!

Üdv:
HeldKaresz

TMOUS CMYLXGO's Desire HD
(Jan 03)
Ezen pl jó: android 2.2.1 hu-hu ....stb

duji

Nem elérhető Trusk

« Reply #2105 Dátum: 2011, 01 03, 11:34:15 »

szia!

Akkor az a TMOUS CMYLXGO's Desire HD (Jan 03) verzió mégsem "THIS IS FOR T-MOBILE US PHONES ONLY"? :)
Mert akkor lehet hogy kipróbálom én is :)

Nem elérhető sandroo

• PDA: Samsung Note 8 SM-N950F
« Reply #2106 Dátum: 2011, 01 03, 12:06:58 »
Mások is tapasztalják hogy a menüben ha többet kell görgetni a parancsikonok között, akkor be-beszaggat a kép? Hihetetlenül idegesítő tud lenni. Eddig ezt még minden kártyás és nand android is produkálta... Vmilyen programmal lehet ezen segíteni?

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2107 Dátum: 2011, 01 03, 12:15:45 »
Elméletileg a /data/local ban van egy "bootanimation.zip" azt kell átmásolni.
Csinálj mindenről mentést mielőtt cseréled a biztonság kedvéért :)

nekem olyanom nincsen :( mas otlet?
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető duji

« Reply #2108 Dátum: 2011, 01 03, 12:21:41 »
szia!

Akkor az a TMOUS CMYLXGO's Desire HD (Jan 03) verzió mégsem "THIS IS FOR T-MOBILE US PHONES ONLY"? :)
Mert akkor lehet hogy kipróbálom én is :)

Csak teszt képpen kiprobáltam, amugy nagyon lassú. Az a bajom, hogy folyamatosan szenvedek a mobil internet ill. mms problémával. nekem pl. a "MDJ Revolution HD v2.2 (Jan 2)"-ön az istennek sem tudtam beállitani, hogy legyen net. Ezen a mostani-n (tmous) van, de nincs mms. Amugy trémobil. A legnagyobb gond az, hogy nem tudom melyiknél bug és melyiknél csak vm helytelen beállitás.
Most éppen 4db APN jün létre alapból t-mobil hu, t-mobil net, t-mobil hu mms, t-mobile t-mobile mms.
Ha jól emlékszem akkor volt egy olyan build amikor egyetlen APN-em volt csak és minden ment rendesen. Szerintetek??
duji

Nem elérhető Trusk

« Reply #2109 Dátum: 2011, 01 03, 12:30:58 »
Csak teszt képpen kiprobáltam, amugy nagyon lassú. Az a bajom, hogy folyamatosan szenvedek a mobil internet ill. mms problémával. nekem pl. a "MDJ Revolution HD v2.2 (Jan 2)"-ön az istennek sem tudtam beállitani, hogy legyen net. Ezen a mostani-n (tmous) van, de nincs mms. Amugy trémobil. A legnagyobb gond az, hogy nem tudom melyiknél bug és melyiknél csak vm helytelen beállitás.
Most éppen 4db APN jün létre alapból t-mobil hu, t-mobil net, t-mobil hu mms, t-mobile t-mobile mms.
Ha jól emlékszem akkor volt egy olyan build amikor egyetlen APN-em volt csak és minden ment rendesen. Szerintetek??

nekem a legtöbb buildben a "wnw" APN volt ami működött, főleg az MDJ félék esetében, próbáld meg!

Nem elérhető k5.20

« Reply #2110 Dátum: 2011, 01 03, 12:38:04 »

Nálam (t-mobile) van net, csak az APN-t kellet átírnom. "internet" volt, ezt átírod "wnw"-re és már megy is az adatkapcsolat. (amúgy teljesen mindegy mi az APN neve (T-Mobile NET..stb), az azon belüli APN beállítás a lényeg.)
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető maxmaky

• PDA: HTC U11, Blue, 6/128
« Reply #2111 Dátum: 2011, 01 03, 12:46:23 »
Sziasztok!

Felraktam gauner Desire HD-s nandrom androidját. Viszont azt vettem észre, h az internetes oldalak (pl:index, nemzetisport,...) videói a cikkekben nem játszódnak le. El kezdi tölteni, majd teljes képernyőre vált (tiszta fekete) és pár másodperc múlva kilép? Másnál is hasonló probléma? Vmi megoldás?

Köszi!

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #2112 Dátum: 2011, 01 03, 13:28:20 »
Sziasztok!

Felraktam gauner Desire HD-s nandrom androidját. Viszont azt vettem észre, h az internetes oldalak (pl:index, nemzetisport,...) videói a cikkekben nem játszódnak le. El kezdi tölteni, majd teljes képernyőre vált (tiszta fekete) és pár másodperc múlva kilép? Másnál is hasonló probléma? Vmi megoldás?

Köszi!
Töltsd le a marketről a flash playert! Nekem így működött.

Nem elérhető maxmaky

• PDA: HTC U11, Blue, 6/128
« Reply #2113 Dátum: 2011, 01 03, 14:29:51 »
Letöltöttem már korábban...

Töltsd le a marketről a flash playert! Nekem így működött.

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #2114 Dátum: 2011, 01 03, 14:40:40 »
Letöltöttem már korábban...
Pedig használtam azt a buildet és néztem indexes videókat is rajta, igaz Dolphin Browser HD-val.
Akkor passz, nem tudom mi lehet. 

Nem elérhető akisbandi

• Navigáció / Navigation: Navigon 40 Premium
  • PDA ROM: [02 JAN] prj Clean Desire v0.2 [Kernel: prj v0.3]
« Reply #2115 Dátum: 2011, 01 03, 17:36:03 »
Sziasztok!

Lécci segítsetek!

Köszönöm!

Üdv:
HeldKaresz

Megnéztem és ezt találtam:

User agent: Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.2; en-hu; Desire_A8181 Build/FRF91) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1

Az exchange tökéletesen működik, a billentyűzetről hiányoznak a nyilak, a htc levelezés nem jeleníti meg egyszerre az összes fiókot. Talán ennyi a hiányossága. Viszont gyors, végre jó a hangminőség, nem kérdeznek vissza, hogy nem értik. Talán a bt headset hangja gyengébb egy kicsit.
A ROM: DFT LEO Stock Desire
Én maradok ennél, nem kísérletezek tovább.

Nem elérhető tghorn

• PDA: GALAXY NOTE3,GALAXY GEAR, HTC DHD, SAMSUNG GALAXY TAB
  • PDA ROM: NOTE3:Stock MJ7,GEAR:Null19, DHD: MikRunny 1.01, TAB: Overcome v4.1.0
« Reply #2116 Dátum: 2011, 01 03, 19:28:59 »
Kedves Fórumtársak!

Kicsit OFF, de hátha: lehetséges, hogy bármilyen szoftveres módosítás (hspl,android,magldr,nandroid,Romcsere) hazavágja az érintőképernyőt? Általában nem tudom feloldani a képernyőzárat, és ha sikerül, utána is hamar érzéketlenné válik. (Kb egy hónapja volt cserélve az érintőképernyő,nagyjából egy hete sza...xik)

Nem elérhető Smash

• PDA: G2
  • PDA ROM: 20d + root
« Reply #2117 Dátum: 2011, 01 04, 08:30:03 »
Nem tudom, hogy HD2 specifikus probléma e, de itt kérdezek rá.
Elég idegesítő, hogy akár vezetékes headsettel, akár bluetoothossal használva a telefont hívás fogadáskor feloldódik a képernyő. Van valami program ez ellen? Marketen nézelődtem már de nem igazán találtam megoldást.

Nem elérhető Keresztapper

• Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC HD2 - NANDroid
  • PDA ROM: CM7
« Reply #2118 Dátum: 2011, 01 04, 10:54:34 »
Sziasztok!

Előre is elnézést kérek, hogy ha tárgyaltátok már a problémámat, de munkahelyen nincs időm túl sokat keresgélni, viszont megoldás meg gyorsan kellene, ha van egyáltalán.

Tegnap felraktam a DFT féle "stock" NAND ROM-ot. Minden tökéletes a töltés bug-ot leszámítva, de csak ma vettem észre, hogy a mobilnet nem megy (tegnap wifin lógott).

Vodás vagyok. Valaki tapasztalt ilyet?

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Nem elérhető zavox

« Reply #2119 Dátum: 2011, 01 04, 11:28:27 »
Sziasztok!

Előre is elnézést kérek, hogy ha tárgyaltátok már a problémámat, de munkahelyen nincs időm túl sokat keresgélni, viszont megoldás meg gyorsan kellene, ha van egyáltalán.

Tegnap felraktam a DFT féle "stock" NAND ROM-ot. Minden tökéletes a töltés bug-ot leszámítva, de csak ma vettem észre, hogy a mobilnet nem megy (tegnap wifin lógott).

Vodás vagyok. Valaki tapasztalt ilyet?

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Szia! Énis Vodás vagyok. Nekem eddig minden androidnál át kellet irnom az APN-t  "internet.vodafone.net" -röl "vitamax.internet.vodafone.net" -re hogy működjön a mobilnet. Ezzel a módszerrel nekem működött az általad emlitett buildben is.

Nem elérhető arpiska

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: HTC ONE M8
  • PDA ROM: Stock 4.4.2, Sense 6.0
« Reply #2120 Dátum: 2011, 01 04, 12:19:18 »
Én is NAND-os STOCK verziót használom, meg is vagyok elégedve vele!
Fogyasztás:
StandBy: 4-7mA
Kioldva: 180-200mA
Wifi-vel: 240-260mA
Logokban látom, hogy van mikor kicsit 800 fölé is felugrik... Nektek hogyan változna kezek az értékek?

Amit észrevettem, hogy miközben "asztalok" között lapozgatok GSM térerő leesik egy rövid időre.

Nem elérhető Keresztapper

• Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC HD2 - NANDroid
  • PDA ROM: CM7
« Reply #2121 Dátum: 2011, 01 04, 12:23:23 »
Szia! Énis Vodás vagyok. Nekem eddig minden androidnál át kellet irnom az APN-t  "internet.vodafone.net" -röl "vitamax.internet.vodafone.net" -re hogy működjön a mobilnet. Ezzel a módszerrel nekem működött az általad emlitett buildben is.

Köszönöm!

Esetleg azt még megmondanád, hogy az APN Type nálad micsoda?

Nem elérhető zavox

« Reply #2122 Dátum: 2011, 01 04, 12:44:09 »
Köszönöm!

Esetleg azt még megmondanád, hogy az APN Type nálad micsoda?
Azt nem piszkáltam, default-on van

Nem elérhető duji

« Reply #2123 Dátum: 2011, 01 04, 12:52:06 »
Köszönöm k5.20-nak és Trusk-nak az APN-el kapcsolatos megjegyzését. Jó pár órát megsporoltam volna, ha egyből kérdezek, de szeretek magam rájönni a dolgokra  :olvass:  :taps:
duji

Nem elérhető arpiska

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: HTC ONE M8
  • PDA ROM: Stock 4.4.2, Sense 6.0
« Reply #2124 Dátum: 2011, 01 04, 13:06:20 »
Én is NAND-os STOCK verziót használom, meg is vagyok elégedve vele!
Fogyasztás:
StandBy: 4-7mA
Kioldva: 180-200mA
Wifi-vel: 240-260mA
Logokban látom, hogy van mikor kicsit 800 fölé is felugrik... Nektek hogyan változna kezek az értékek?

Amit észrevettem, hogy miközben "asztalok" között lapozgatok GSM térerő leesik egy rövid időre.

Nálam Internal Memory 114MB. 24MB szabad helyem van, még IGO sem megy fel.
Nálatok mennyi a belső memória STOCK ROM-mal? Lehet ezen segíteni?