2025, 01 11, 23:44:39

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728414 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Keresztapper

• Navigáció / Navigation: iGo Primo
  • PDA: HTC HD2 - NANDroid
  • PDA ROM: CM7
Re: Android a HD2-re
« Reply #2175 Dátum: 2011, 01 06, 09:05:07 »
Bónusz kérdések:

1. Ha a data.img a kártyán van, ez nem öli meg hosszabb távon azt, vagy nem oda cacsh-sel?
2. Olyan ingyenes zenelejátszót nem ismer véletlenül valaki, ami támogatja az EQ-t, vagy van-e AudioBooster Androidra? Illetve az sem ártana, hogy ha lejátszásra ki lehetne jelölni mappát is, nem csak az mp3 tag-ek alapján lehetne a zenék között navigálni (WinMo alatt Nitrogen Player...)
3. A WinMo ROM-ból (Energy) megmaradt splash screen eltűntethető szerintetek valahogyan, mert ha már Android, akkor ne induljon a Leo egy másik ROM logójával
4. WinMo alatt pimbackup-pal mentett SMS-eimet vissza tudnám-e állítani Android alatt.

Előre is nagyon köszönök minden segítséget!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2176 Dátum: 2011, 01 06, 11:13:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Bónusz kérdések:

1. Ha a data.img a kártyán van, ez nem öli meg hosszabb távon azt, vagy nem oda cacsh-sel?
2. Olyan ingyenes zenelejátszót nem ismer véletlenül valaki, ami támogatja az EQ-t, vagy van-e AudioBooster Androidra? Illetve az sem ártana, hogy ha lejátszásra ki lehetne jelölni mappát is, nem csak az mp3 tag-ek alapján lehetne a zenék között navigálni (WinMo alatt Nitrogen Player...)
3. A WinMo ROM-ból (Energy) megmaradt splash screen eltűntethető szerintetek valahogyan, mert ha már Android, akkor ne induljon a Leo egy másik ROM logójával
4. WinMo alatt pimbackup-pal mentett SMS-eimet vissza tudnám-e állítani Android alatt.

Előre is nagyon köszönök minden segítséget!

1, Miert olne meg a kartyat? Azert van a pdaban, hogy hasznaljuk.
2, en android alatt rock playert hasznalok.
3, Toltsd be a tri color boot screent es task 29-et futtasd le az legyalul mindent a nandbol a radio rom kivetelevel. Erdemes is, mert tobb lesz a helyed rom frissites utan.
4, Ezt nem probaltam, de azt mondjak, hogy a titanium backup sokmindenre kepes.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2177 Dátum: 2011, 01 06, 11:21:17 »
Erről a HTC Sense fiókról írnál egy kicsit. Tegnap vettem néhány programot a market-en és nem akarnám elbukni őket, de a stock Desire NAND-nek mennie kell, mert az iGO felrakására már nem elég a hely.

Szóval romcsere lesz, de jó lenne valamilyen backupot csinálni és ha jól értem, pont az általad írt megoldás kell nekem.
Ha DHD romod van fent es regisztralsz a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon akkor ez a dolog es sok mas mukodik automatikusan. Itt egy video a htcsense.com-rol szokasosan Brandon Miniman tolmacsolasaval:

Nem elérhető arpiska

• Navigáció / Navigation: iGO Primo
  • PDA: HTC ONE M8
  • PDA ROM: Stock 4.4.2, Sense 6.0
« Reply #2178 Dátum: 2011, 01 06, 12:07:55 »
Hely problémára hátha tudok segíteni a köv. linkkel: You are not allowed to view links. Register or Login

"Im running Out of Storage Space for my Apps" bekezdés alatt le van írva hogyan kell superuserként beállítani, hogy a progarmok a memóriára települjenek, app2sd-vel vissza lehet mozgatni készülékre is ha szükséges...

« Reply #2179 Dátum: 2011, 01 06, 13:14:20 »
Hely problémára hátha tudok segíteni a köv. linkkel: You are not allowed to view links. Register or Login

"Im running Out of Storage Space for my Apps" bekezdés alatt le van írva hogyan kell superuserként beállítani, hogy a progarmok a memóriára települjenek, app2sd-vel vissza lehet mozgatni készülékre is ha szükséges...

Mekkora vagy!!!

Elegánsan átugrottam a topic-ot, mondván, azt tudom, hogyan kell flash-elni.

Örülök, iGo a vason, megy szépen!

« Reply #2180 Dátum: 2011, 01 06, 13:15:10 »
Még egy kérdés: kétirányú hívásrögzítés megoldásáról tud valaki valamit? Az sem lenne baj, ha automatikus lenne...

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #2181 Dátum: 2011, 01 06, 14:11:29 »
a z4root.apk. t ha elinditom akkor normális esetben meddig kell annak a feliratnak lenni hogy " Please wait while root completes and your device is rebooted... " ?már vagy 5 perce semmit nem csinál csak ez van kiirva, vagy ez normális ? következő lépésnél ha végre ujraindult akkor ModInstallLocation-t instalálom és superusert megnyitva engedélyezem azt ? restartolok aztán ModInstallLocation on belül kiválasztom a location 2 sd card és restart megint aztán jólesz ? ( nincs valami nagy angol tudásom azért kérdem :D )

Nem elérhető arpiska

« Reply #2182 Dátum: 2011, 01 06, 14:45:58 »
restartolok aztán ModInstallLocation on belül kiválasztom a location 2 sd card és restart megint aztán jólesz ? ( nincs valami nagy angol tudásom azért kérdem :D )

z4root.apk-t elindítod, az eltart egy ideig, nekem sem sikerült elsőre, kilövöm task-ok közül és újra indítom. Újra kell indulni a rendszernek, akkor teszed fel a ModInstallLocation-t. Majd superuserként kiválasztod 2-es opciót és újraindítod készüléket...
Utána már tudod app2sd programmal ide-oda rakosgatni összes programot...

Viszont nekem iGO nem csak kártyára telepedett, belső memóriából is foglalt el...
Már szinte minden programot SD-re mozgattam, de akkor is csak 10MB szabad helyem van :-(
Nektek mennyi a belső memória (melyik NAND verzióval)?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2183 Dátum: 2011, 01 06, 14:59:14 »
Aki nem DHD romot hasznal, de szeretne egy nagyon nagy tudasu billentyuzetet annak ajanlom a Smart Keyboard Pro-t. Rengeteg beallitasi lehetosegekkel bir.

Nem elérhető Th3viL

• Navigáció / Navigation: Waze, (Sygic)
  • PDA: Oneplus 2
« Reply #2184 Dátum: 2011, 01 06, 15:00:52 »
a z4root.apk. t ha elinditom akkor normális esetben meddig kell annak a feliratnak lenni hogy " Please wait while root completes and your device is rebooted... " ?már vagy 5 perce semmit nem csinál csak ez van kiirva, vagy ez normális ? következő lépésnél ha végre ujraindult akkor ModInstallLocation-t instalálom és superusert megnyitva engedélyezem azt ? restartolok aztán ModInstallLocation on belül kiválasztom a location 2 sd card és restart megint aztán jólesz ? ( nincs valami nagy angol tudásom azért kérdem :D )
Nekem a z4root-nak sohasem sikerült újraindítani a rendszeremet. (pedig első pár alkalommal vártam én eleget...) Kis várakozás után manuálisan szoktam újraindítani. Általában működik a dolog. :D

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #2185 Dátum: 2011, 01 06, 15:17:21 »
vártam 20 percet másodszora is ,manuálisan ujrainditottam, akkor most rakhatom fel a ModInstallLocation-t aztán restart superuserbe engedélyezem a ModInstallLocation-t és 2 es potnot választom ki mentés és megint restart ?:D

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #2186 Dátum: 2011, 01 06, 17:08:41 »
nekem a gingerbread-el alapból 200 mega feletti a szabad memoria, most hogy feltettem kb 100 programot (köztük az összes gameloft játékot) maradt 150 mega üres. zroot, modinstallloc, természetesen fennvan viszont én meg szoktam nézni application-ben hogy ténylegesen hol találhatók a programok és ha vmelyik telefonmemóriába települt ott is meglehet neki mondani, hogy huzzon át sd-re.

z4root.apk-t elindítod, az eltart egy ideig, nekem sem sikerült elsőre, kilövöm task-ok közül és újra indítom. Újra kell indulni a rendszernek, akkor teszed fel a ModInstallLocation-t. Majd superuserként kiválasztod 2-es opciót és újraindítod készüléket...
Utána már tudod app2sd programmal ide-oda rakosgatni összes programot...

Viszont nekem iGO nem csak kártyára telepedett, belső memóriából is foglalt el...
Már szinte minden programot SD-re mozgattam, de akkor is csak 10MB szabad helyem van :-(
Nektek mennyi a belső memória (melyik NAND verzióval)?

Nem elérhető mikkamakka-old

• PDA: Note
  • PDA ROM: 4.3 bougmk3
« Reply #2187 Dátum: 2011, 01 06, 17:13:33 »
Reggelt mágusok!

Pár oldalt visszaolvastam, de sok minden nem tiszta:)
Ha az SD-re másolok fel mindent és onnan telepitem amit kell ezek szerint, akkor már kezd langyosodni a dolog?

1. download MAGLDR 1.10
2. download NAND Android ROM
3. Install MAGLDR to your LEO (ROMUpdateUtility.exe)
4. Boot LEO and select in the menu "4. USB Flasher"
5. Run DAF.exe on your computer. Do all steps.
6. Wait while it's flashing.
7. After flashing device will make auto-reset.
8. It should boot directly to Android.

Illetve a végére még a JMZ dual boot menü .

Nem elérhető k5.20

« Reply #2188 Dátum: 2011, 01 06, 17:26:18 »
Reggelt mágusok!

Pár oldalt visszaolvastam, de sok minden nem tiszta:)
Ha az SD-re másolok fel mindent és onnan telepitem amit kell ezek szerint, akkor már kezd langyosodni a dolog?

1. download MAGLDR 1.10
2. download NAND Android ROM
3. Install MAGLDR to your LEO (ROMUpdateUtility.exe)
4. Boot LEO and select in the menu "4. USB Flasher"
5. Run DAF.exe on your computer. Do all steps.
6. Wait while it's flashing.
7. After flashing device will make auto-reset.
8. It should boot directly to Android.

Illetve a végére még a JMZ dual boot menü .

Nem...ez így jéghideg...olvass még!
8Épp rohanok el, nincs időm megírni...
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető nervy

« Reply #2189 Dátum: 2011, 01 06, 18:04:31 »
clockworkMod-os telepitéssel próbálkozott már valaki? én most nekiálltam frankón update-elte is a nand-os romot majd induláskor ugy döntött hogy innen netovább. bárki tapasztalat? bár sztem még csak a ginger-hez  van ilyen opció de ha valaki régi androidos az esetleg hátha...

Nem elérhető zavox

• PDA: HTC HD2
« Reply #2190 Dátum: 2011, 01 06, 19:10:54 »
nekem a gingerbread-el alapból 200 mega feletti a szabad memoria, most hogy feltettem kb 100 programot (köztük az összes gameloft játékot) maradt 150 mega üres. ...
a gameloftos játékokat bankkártyával vetted vagy telefonszámláról? nemsikerül rájönnöm, hogy hogy lehet telefonszámláról :S

Nem elérhető arpiska

« Reply #2191 Dátum: 2011, 01 06, 20:25:55 »
nekem a gingerbread-el alapból 200 mega feletti a szabad memoria, viszont én meg szoktam nézni application-ben hogy ténylegesen hol találhatók a programok és ha vmelyik telefonmemóriába települt ott is meglehet neki mondani, hogy huzzon át sd-re.

1. Sima Gingerbread-es telepítés, semmi buhera?
Én is szívsen feltenném még ha Sense nélkül van is, de várom jó-jó kijavítsák a hibákat...

2. hogyan is csinálod ezt az application dolgot?

Nem elérhető nervy

« Reply #2192 Dátum: 2011, 01 06, 21:45:22 »
1. sima alap ginderbread. ma jön ki a végleges v1.6 amiben már minden funkció működik (gps, storage...)
2. settings/applications/manage applications/all
itt mutatja az összes app-ot. kiválasztva valamelyiket kiirja hogy épp hova van telepitve és lehet mozgatni sd->phone vagy phone->sd

1. Sima Gingerbread-es telepítés, semmi buhera?
Én is szívsen feltenném még ha Sense nélkül van is, de várom jó-jó kijavítsák a hibákat...

2. hogyan is csinálod ezt az application dolgot?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2193 Dátum: 2011, 01 06, 22:07:59 »
Jonnek az oroszok:)))) MDJ elkeszult es itt is van mar lehet is tolteni:) You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Wincent

• PDA: HTC HD2 (Leo)
  • PDA ROM: 1.48.479.1 (71294) WWE
« Reply #2194 Dátum: 2011, 01 06, 22:36:03 »
Halihó!
Pár kérdés, mert időközben lemaradtam az én kis HD2-el.....pedig már kezdtem megszokni a hibáit, de azt kell látnom, hogy sokan tértek át androidra.
Szóval a kérdéseim:
1. Működik már rendesen androiddal minden funkciója a HD2-nek? Régen volt vele kamera meg még nem tudom minek problémája.
2. Ha nem tetszik, vissza tudom valahogy állítani a kiindulási helyzetet a HD2-re?

Biztos megtalálnám a válaszokat a fórumban, de annyi tartalom van már itt is, hogy két napot böngésznem kéne. :)
Előre is köszönöm a választ.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2195 Dátum: 2011, 01 06, 22:59:02 »
Halihó!
Pár kérdés, mert időközben lemaradtam az én kis HD2-el.....pedig már kezdtem megszokni a hibáit, de azt kell látnom, hogy sokan tértek át androidra.
Szóval a kérdéseim:
1. Működik már rendesen androiddal minden funkciója a HD2-nek? Régen volt vele kamera meg még nem tudom minek problémája.
2. Ha nem tetszik, vissza tudom valahogy állítani a kiindulási helyzetet a HD2-re?

Biztos megtalálnám a válaszokat a fórumban, de annyi tartalom van már itt is, hogy két napot böngésznem kéne. :)
1, Igen
2, Igen

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #2196 Dátum: 2011, 01 06, 23:01:06 »
Halihó!
Szóval a kérdéseim:

Még csak 1 hete vannak nand-os verziók szóval még tökéletesítik, gyorsítják DE: már jelenleg is teljesen használható ROM-ok vannak. A HD2 minden funkciója működik. Talán még fogyasztásban nem veri a winmo-t, de szeretintem minden másban már igen, pedig még hol van a vége.......  :D
Természetesen vissza tudod állítani az eredeti állapotot. Ha tényleg csak ki akarod probálni akkor talán egy SD kártyás verzióval probálkozhatsz. Ott nem is kell flash-elned csak felmásolod az esdére és futtatod, sőt ez még jelenleg talán gyorsabb is a nand-os társainál (persze nem sokáig). Az sd kártyás verziók frissitésével amúgy leálltak..

Látom már válaszoltak rá, de mivel kicsit részletesebb ezért hagyom  :p
duji

Nem elérhető k5.20

« Reply #2197 Dátum: 2011, 01 06, 23:03:17 »
Jonnek az oroszok:)))) MDJ elkeszult es itt is van mar lehet is tolteni:) You are not allowed to view links. Register or Login

Első indításnál memória: 290MB-ból 253 MB szabad!
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető duji

• PDA: LG G3 32GB
« Reply #2198 Dátum: 2011, 01 06, 23:05:27 »
help pls

napok óta szenvedek, hogy a névjegyeknél a nickname-et írja ki és arra is lehessen keresni, de nem tudom beállítani!! 5let??

Illetve már volt kérdés de nem láttam rá választ kétirányú felvétele a beszélgetésnek müködik valahogy vm progival???

köszi
duji

Nem elérhető Wincent

• PDA: HTC HD2 (Leo)
  • PDA ROM: 1.48.479.1 (71294) WWE
« Reply #2199 Dátum: 2011, 01 07, 00:20:00 »
1, Igen
2, Igen
Köszönöm a választ. 2 igennel megnyerted a további kérdéseimet! :D