Látom, hogy nagyon sokan ugyanazokkal a problémákkal küzdenek, mint én a tegnapi nap. Ezért ha a guruk nem haragszanak folyamatában leírnám, hogy hogyan lehet egy olyan kevéssé gyakorlott felhasználónak telepíteni NAND-os romot, mint én. Kérem, ha valami majd nem tetszik azt javítsátok.
1. SD kártyát szabadítsuk meg a korábbi Androidos verziótól (szerintem hasznos)
2. Szerintem érdemes a legújabb WinMo romot telepíteni a telefonra (ez tartalmazza a legújabb radio-t is, ami mindenképp kell - főzött, nem gyári rom esetén elég lehet ezt telepíteni)
Gyári rom frissítés: You are not allowed to view links.
Register or
Login (myilván a HD2-es kell, és könnyű telepíteni, mert .exe)
3. Telepíteni kell a HSPL 2.08-at ( You are not allowed to view links.
Register or
Login )
4. Most már lehet telepíteni a Magldr-t (ha hiányzik a HSPL 2.08 és úgy lett telepítve a a Magldr, akkor bott-nál lefagy a gép, és a HTC feliratnál nem megy tovább) - You are not allowed to view links.
Register or
Login !!! Fagyás esetén "reset gomb", és a boot-nál nyomva kell tartani a "hangerő le" gombot. Ekkor megjelenik a "színes" képernyő, ahol lehet flash-selni az eredeti WinMo romot - vagyis vissza a 2. lépéshez !!!
5. Ezután érdemes kiválasztani a telepíteni kívánt NAND-ot (You are not allowed to view links.
Register or
Login) és az "XDA thread"-ban leírt instrukciók alapján elég könnyen meg lehet tenni.
6. !!! Ha valakinek csak XP-je van az asztali gépén, akkor számítson rá, hogy nem fog rögtön a Magldr USB-n csatlakozni a géphez (Vista, W7 működik). Ebben az esetben érdemes a korábbi hozzászólásokat végigolvasni, ott vannak javaslatok XP-re (ezeket nem próbáltam, mert szereztem W7-es "segítséget").
Mindenkinek javaslom, hogy amúgy is olvasson vissza 2010.12.30-ig a hozzászólásokban, mert sok mindent tanulhat belőle. Nekem sem sikerült volna, ha nincs itt ez a szuper csapat, és a hozzászólásaik.