2025, 01 11, 17:49:18

Szerző Téma: Android a HD2-re  (Megtekintve 728394 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető TaRsY

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
Re: Android a HD2-re
« Reply #2050 Dátum: 2011, 01 01, 20:35:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Megeri atterni 0.2-rol 0.3-ra? Mennyivel, mivel jobb? Ha van mar valami tapasztalatod ezugyben akkor erdekelne.

Csak a 0.3-at raktam fel, de lassú. a stock desire romnál sokkal lassabb.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2051 Dátum: 2011, 01 01, 23:13:25 »
Csak a 0.3-at raktam fel, de lassú. a stock desire romnál sokkal lassabb.

Igen ezt en is eszrevettem a Desire HD romok amugy is lassabbak voltak eddig is mint a tobbi. Viszont ebben van a legjobb billentyuzet, a weboldalak tordelese is automatikusan megy nem kell tappolgatni es a kijeloles sem maceras menubol tortenik hanem hosszu tappal ahogy mar hozzaszoktam raadasul konnyu kijelolni az adott szoveget a mgjeleno ket kis zold bigyoval meg a nagyitoban megjeleno szovegresz is segit az ujj felett lathato mit jelolok eppen ki. Utobbival nem talalkoztam a tobbi rom verziokban. Feltetelezem ezek a megoldasok nem google haza tajarol valok hanem a HTC muve, mert akkor minden FroYo-s androidon igy mukodne.

Nem elérhető barna73

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: SGS4 (I9505)
« Reply #2052 Dátum: 2011, 01 02, 09:46:49 »
SPB Backup-nak van droidos megfelelője?
vagy ezt, hogy szoktátok csinálni?
csak ismerkedek a rendszerrel de nem dobom el magam (egyelőre)
pl. : wm core player - driod ?
       wm audio notes - ?
       wm spb time - ?
cameranak van valamilyen állítási lehetősége?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.
Present: samsung galaxy s4

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2053 Dátum: 2011, 01 02, 12:06:57 »
Szaisztok, Hat van hatranya is ennek a nandos verzios androidoknak :) eddig mindig volt egy kulon kartyam amin rajta volt a kedvenc jol be lakot jol mukodo build-em egy masik kartya a tesztelesre :) de ennel a nandos verzioknal mindig gyalulas majd ujra beallitas :( hat ez nem tetszik

tovabbi szep napot
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető barna73

« Reply #2054 Dátum: 2011, 01 02, 12:17:39 »
Szaisztok, Hat van hatranya is ennek a nandos verzios androidoknak :) eddig mindig volt egy kulon kartyam amin rajta volt a kedvenc jol be lakot jol mukodo build-em egy masik kartya a tesztelesre :) de ennel a nandos verzioknal mindig gyalulas majd ujra beallitas :( hat ez nem tetszik

tovabbi szep napot

tehát azt mondod ha pl. a mostani romomnak jön ki egy frissebb verziója akkor mindent kezdhetek elölről?
Evolution: nokia 5110, sony j7, sharp gx10i, sharp gx20, sharp gx30, sharp 903sh, eten x500+, htc touch hd, htc hd2.

Nem elérhető karalyos

• Support-ER
  • Király :)
  • PDA: HTC ONE M8; HTC ONE; Samsung Note3
  • PDA ROM: HTC One: ROM:Viper; HTC ONE M8 Viper; Note3 original
« Reply #2055 Dátum: 2011, 01 02, 12:37:32 »

tehát azt mondod ha pl. a mostani romomnak jön ki egy frissebb verziója akkor mindent kezdhetek elölről?

sajnos igen, ez az egyetlen hatranya de teny, sokkal gyorsabb es jobb is csak ha ujra rakom akkor (alkalmazasokon kivul) mindent allithatok ujra, hatterkep, widgettek stb stb

:(
HTC HD2 (Eladva)-HTC Sensation (Eladva)-HTC Desire HD(ELadva)-HTC Desire S(Tégla)-HTC Wildfire(Eladva)-HTC Chacha (Eladva).  Sony Ericsson NEO V (eladva)-Sony Ericsson RAY (eladva)-Toshiba Folio100(eladva)-HTC desire X-HTC ONE X (ongyilkos lett)-HTC ONE X második széria :) (eladásra vár)-Iphone 5-Samsung Galaxy note 8.0-Ipad Mini-Xperia Z tablet-HTC ONE (s-off)(eladva)-HTC ONE (eladva)--Samsung Galaxy Tab3--iphone5s--Galaxy Note3--Galaxys4--Nokia 520--stb stb--HTC ONE S-OFF-HTC ONE M8

Nem elérhető Trusk

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: manila
« Reply #2056 Dátum: 2011, 01 02, 13:16:21 »
sajnos igen, ez az egyetlen hatranya de teny, sokkal gyorsabb es jobb is csak ha ujra rakom akkor (alkalmazasokon kivul) mindent allithatok ujra, hatterkep, widgettek stb stb

:(

NAND-nál hogyan oldod meg, hogy az alkalmazásokat ne kelljen újra pakolni? az SD-s megoldásnál olyan jó volt, hogy az ember meghagyta az img fájlt, és minden úgy volt, ahogy hagyta, NAND-nál viszont mindent újra konfigurálni elég macerás... :(

Nem elérhető barna73

« Reply #2057 Dátum: 2011, 01 02, 13:20:20 »
ez most jó vagy közepes értéknek számít?

Nem elérhető k5.20

« Reply #2058 Dátum: 2011, 01 02, 14:04:17 »
ez most jó vagy közepes értéknek számít?

Néha ránézek én is a qwadrant-ra, de meggyőződésem szerint igencsak relatív, amit közöl.
Tapasztalat:
- Desire HD alapú rommal mindig jobb az eredményem, mint más romokkal, miközben a vas lassabban reagál, mint más alapú androidokkal...
- az eddigi leggördülékenyebb NAND szerintem még mindig a Cotulla féle, nagyon gyors és talán bug-mentes is. Érdekes, hogy a qwadrant-indexe egyáltalán nem magas...
Szóval igen relatív ez a szám. Egyébként jónak számít, ha összeveted az alatta levőkkel.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető k5.20

« Reply #2059 Dátum: 2011, 01 02, 14:07:20 »
NAND-nál hogyan oldod meg, hogy az alkalmazásokat ne kelljen újra pakolni? az SD-s megoldásnál olyan jó volt, hogy az ember meghagyta az img fájlt, és minden úgy volt, ahogy hagyta, NAND-nál viszont mindent újra konfigurálni elég macerás... :(

Az xda-n vannak erről beszélgetések, és ha nem tévedek, valahogyan meg is lehet oldani a data.img átvitelt, de annyira nem tudok angolul, hogy erről referáljak.

Nem elérhető timep

• PDA ROM: nem tudom
« Reply #2060 Dátum: 2011, 01 02, 14:14:05 »
Először is mindenkinek köszönet a segítségért!

Tegnap félnapi szenvedés, próbálgatás után sikerült feltelepítenem MDJ rEVOlution NAND-ját. (Anno ezzel kezdtem az SD-s verziókat is.) Ráadásul még este felé kiadott egy olyan verziót, amiben már igen sok tárhely marad a programoknak és a Market is működik.
Minden hasít rajta, és már nagyjából be is laktam és annyira jó, hogy most már türelmesen kivárom, míg lesz egy szuper-szuper bug mentes 2.2 (esetleg 2.3-as) DesireHD-s romja (ez a mostani ütemet tekintve max. 1 hónap).

Még egyszer köszönöm a segítségeket.

Nem elérhető k5.20

« Reply #2061 Dátum: 2011, 01 02, 14:36:39 »
Hirtelen felindulásból elkövettem az imént egy ma kiadott MDJ Revolution HD v2.2 Super Light-ot!
Sebessége a korábbi DHD-hoz képest (gauner1986) nagyon sokat javult, szerintem már teljesen normális.
Memoria: 134 MB az  első felállás után.
Hmmm...

Nem elérhető Caaabi

• PDA: HTC ONE
« Reply #2062 Dátum: 2011, 01 02, 15:47:04 »
MDJ Revolution HD v2.2 Super Light-s letöltéséhez pontos linket tudnál adni hogy kipróbálhassam ?

Nem elérhető kabocax

• PDA ROM: Feather Desire HD Kernel MDJ10.2
« Reply #2063 Dátum: 2011, 01 02, 15:54:03 »
MDJ Revolution HD v2.2 Super Light-s letöltéséhez pontos linket tudnál adni hogy kipróbálhassam ?

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2064 Dátum: 2011, 01 02, 15:56:18 »
köszönöm szépen

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2065 Dátum: 2011, 01 02, 16:00:48 »
amit linkeltél az "MDJ_Revolution_HD_Super_Light_v._1.0_NAND.7z "  ez régebbi nem ? 1.0-s

You are not allowed to view links. Register or Login  <-- még elötte keresgettem és ezt találtam vagy ez teljesen más ?:D

Nem elérhető nervy

• PDA: HTC One
« Reply #2066 Dátum: 2011, 01 02, 16:28:29 »
mdj superlight-ból még csak az 1.0-nál jár.

van nála revolution hd 2.2 és ennek a "butitott" változata a superlight 1.0

amit linkeltél az "MDJ_Revolution_HD_Super_Light_v._1.0_NAND.7z "  ez régebbi nem ? 1.0-s

You are not allowed to view links. Register or Login  <-- még elötte keresgettem és ezt találtam vagy ez teljesen más ?:D

Nem elérhető k5.20

« Reply #2067 Dátum: 2011, 01 02, 18:22:14 »

Igen, így van. Bocsánat nem figyeltem a kiírásnál.

Ami t egyelőre látok, túl a gyors működésen:
- nem tudja meghatározni a tartózkodási helyemet. Ezt az eddigiek gond nélkül vitték.
- az APN beállításoknál át kellet irnom az "internet"-et "wnw"-re, hogy működjön az adatkapcsolat. Így most kiváló.

Nem elérhető timep

• PDA ROM: nem tudom
« Reply #2068 Dátum: 2011, 01 02, 18:24:55 »
Az alábbi linken megtalálod az "összes" rom-ot. És látszik, hogy mi mikor lett frissítve + linkek a tudnivalókhoz (stb.)

Én pl. ezt minden nap megnézem.

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2069 Dátum: 2011, 01 02, 18:28:59 »
Köszi szépen, de ami most nagyobb probléma hogy valamit ugy eltoltam hogy semmit nem tudok kezdeni a készülékkel mert se windows se android se semmi :S
Felraktam ezt a "MAGLDR 1.11"-t és utána ahogy a videoba van : "
"
elinditottam a MDJ_Revolution_HD_Super_Light_v._1.0_NAND installt. ezután errorozott valamit, irták hogy rákell rakni a HSPL 2.08 at de most meg midnig ez a képernyö jön be ha bekapcsolom a telefont hogy : htc inditokép után aMAFLDR v1.11 és boot menü és semmit se tudok csinálni. próbáltam egy hard resetet de utána is ez a kép jön be,és innen nem tudok tovább lépni,usb vel csatlakoztatni a géphez mer nem tölt be semmi rendszer és usb n se tudok rá wm os romot rakni meg semmit, mert ez a boot menü jön be és oprendszerhez sehogy se jutok el :S szal itt teljesen elakadok valaki segítsen :S

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #2070 Dátum: 2011, 01 02, 18:39:39 »
Vedd ki az aksit majd vissza, hangerő gomb le+power gomb el kell induljon MAGLRD> ...majd a hangerő állító gombbal válaszd a 4 pontot usb... Ha ez nem lehetséges boot és vissza a winmo 1.66
Köszi szépen, de ami most nagyobb probléma hogy valamit ugy eltoltam hogy semmit nem tudok kezdeni a készülékkel mert se windows se android se semmi :S
Felraktam ezt a "MAGLDR 1.11"-t és utána ahogy a videoba van : "
"
elinditottam a MDJ_Revolution_HD_Super_Light_v._1.0_NAND installt. ezután errorozott valamit, irták hogy rákell rakni a HSPL 2.08 at de most meg midnig ez a képernyö jön be ha bekapcsolom a telefont hogy : htc inditokép után aMAFLDR v1.11 és boot menü és semmit se tudok csinálni. próbáltam egy hard resetet de utána is ez a kép jön be,és innen nem tudok tovább lépni,usb vel csatlakoztatni a géphez mer nem tölt be semmi rendszer és usb n se tudok rá wm os romot rakni meg semmit, mert ez a boot menü jön be és oprendszerhez sehogy se jutok el :S szal itt teljesen elakadok valaki segítsen :S
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2071 Dátum: 2011, 01 02, 18:50:40 »
Kivettem,visszaraktam,lefelé gomb és bekapcs gomb bejött a aMAFLDR v.1.11 a by Cotulla 2010 boot menüje. 4. pont a USB Flasher mode rámegyek a hivásgombal kiirja hogy android Flasher mode Wait usb...USB utána elinditanám a windows mobile telepitöjét ami nekem van gépen az a shady313 és egyszerüen nem lehet semmit csinálni mert telepitést ha elinditom hibát ir a kapcsoaltra és azt irja dugjam az usb kábelt és próbáljam ujra..

Nem elérhető Caaabi

« Reply #2072 Dátum: 2011, 01 02, 18:58:32 »
na bocsi a szerencsétlenkedésrét már értem mit akartál mondani :) sokáig lefelé tartva a szines képernyőnél dugtam rá az usb re és igy ujra tudtam rakni rá a windwost :) na de akkor most miket pakoljak rá és hogyan hogy menjen rajta az androdid rendesen és ne memóriakártyárol ?

Nem elérhető zsandras

• PDA: Samsung Galaxy NOTE 2
« Reply #2073 Dátum: 2011, 01 02, 18:59:10 »
Nem sérült a ROM, nem ismerem a shady313 at. Mivel volt csomagolva, nem 7z? Korábban olvastam nem ajánlott mással programmal kicsomagolni.
Kivettem,visszaraktam,lefelé gomb és bekapcs gomb bejött a aMAFLDR v.1.11 a by Cotulla 2010 boot menüje. 4. pont a USB Flasher mode rámegyek a hivásgombal kiirja hogy android Flasher mode Wait usb...USB utána elinditanám a windows mobile telepitöjét ami nekem van gépen az a shady313 és egyszerüen nem lehet semmit csinálni mert telepitést ha elinditom hibát ir a kapcsoaltra és azt irja dugjam az usb kábelt és próbáljam ujra..
Model number: GT-N7100
Android version: 4.4.2
ROM: DN3v5 ROM XXUFND3 v5+
Baseband version: N7100XXUFND3
Kernel: Stock
Builld number: DN3v5+

Nem elérhető k5.20

« Reply #2074 Dátum: 2011, 01 02, 19:09:26 »
Nem sérült a ROM, nem ismerem a shady313 at. Mivel volt csomagolva, nem 7z? Korábban olvastam nem ajánlott mással programmal kicsomagolni.

A shady313 winmo rom, ha jól értem.
A winmo rom telepítéshez bootloader mód kell, amit meg is találtál a végén.
A MAGLDR-ből androidot lehet telepíteni az USB-n keresztül.