2024, 11 29, 01:48:07

Szerző Téma: SE Xperia X10 MINI általános beszélgetés  (Megtekintve 151247 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Gabinhoo

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
Re: SE Xperia X10 MINI általános beszélgetés
« Reply #650 Dátum: 2011, 02 20, 21:05:42 »
Sikerült! ezer köszönet  :taps:

Nem elérhető sada0604

• Navigáció / Navigation: IGO8 AMIGO
  • PDA: Samsung OMNIA
  • PDA ROM: 28227_clean_ office_HUN
« Reply #651 Dátum: 2011, 02 20, 21:47:05 »
Sziasztok!

HELP! Miért írja ki hogy kevés a memória. Meg az ikon is kirakja a bal felső sarokba.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #652 Dátum: 2011, 02 21, 07:52:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

HELP! Miért írja ki hogy kevés a memória. Meg az ikon is kirakja a bal felső sarokba.
Valószínűleg azért mert kevés a hely a PDA-n. Uninstalálj 1-2 programot
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
  • Jedi Mester :D
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: AP/CP: I9505XXUGNG8 ; CSC: I9505BTUGNG2
« Reply #653 Dátum: 2011, 02 21, 14:07:49 »
Valószínűleg azért mert kevés a hely a PDA-n. Uninstalálj 1-2 programot

...mert ha nem teszed, akkor sem mailt nem szinkronizál, sem sms-t nem fogad. Tapasztalat! :D

Egy kis OFF:

Ilyen készülékeket lenne lehetőségem a mp mellé/helyett venni! Ötleteket várok!  :taps:

X10 mini pro  :D ; Samsung Galaxy 3 ; HTC Wildfire

Más egyelőre nincsen. A mini pro is a sorban van, mert ha minden kötél szakad, akkor az lesz a másodtelefon is (kedvezményesítjük a piros előfizetést, és amellé kötelező (?) venni egy új készüléket is. Miért nem ott vettük alapból meg a mp-ket?  :D ).

A Wildfire külsőre jobban tetszik. Mennyire nagyon lassú? A pixeles kijelző nem érdekel, legalább a mp után tudom, hogy azon a felbontáson mi megy és mi nem!

Köszi a segítséget és a tippeket! (Már majdnem tudok újra ülni és normálisan járni!  :D)
"Remember... The Force will be with you... Always..."

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #654 Dátum: 2011, 02 21, 14:15:02 »
...mert ha nem teszed, akkor sem mailt nem szinkronizál, sem sms-t nem fogad. Tapasztalat! :D

Egy kis OFF:

Ilyen készülékeket lenne lehetőségem a mp mellé/helyett venni! Ötleteket várok!  :taps:

Más egyelőre nincsen. A mini pro is a sorban van, mert ha minden kötél szakad, akkor az lesz a másodtelefon is (kedvezményesítjük a piros előfizetést, és amellé kötelező (?) venni egy új készüléket is. Miért nem ott vettük alapból meg a mp-ket?  :D ).

A Wildfire külsőre jobban tetszik. Mennyire nagyon lassú? A pixeles kijelző nem érdekel, legalább a mp után tudom, hogy azon a felbontáson mi megy és mi nem!

Köszi a segítséget és a tippeket! (Már majdnem tudok újra ülni és normálisan járni!  :D)
Ezek közül ha nem a 2. MiniPro, akkor HTC Wildfire ... szerintem  O->-

Az alábbi két teljesen eltérő írást nézd meg róla fektedben ;) ha érdekel:

Szerintem.... a Samu túl műjjanyagnak tűnik, gyenge a kivitelezése...
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #655 Dátum: 2011, 02 21, 16:30:01 »

Egy kis OFF:

Faternak  Galaxy 3 van. Nagyon szereti de tényleg pixeles a kijelzője nagyon. Sajnos FAN szemszögből nem tudok róla sokat mondani mert ez az Ő PDA-ja és nem igazán telepít rá dolgokat én meg max nézhetetm hogy van Neki :) Ha esetleg kíváncsi vagy valami konkrétra azt megnézem ;)

De ha QWERTY-set akarsz had ne mondjam melyiket ajánlom...  :whistle:
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #656 Dátum: 2011, 02 21, 22:32:26 »
Ezek közül ha nem a 2. MiniPro, akkor HTC Wildfire ... szerintem  O->-

Az alábbi két teljesen eltérő írást nézd meg róla fektedben ;) ha érdekel:

Szerintem.... a Samu túl műjjanyagnak tűnik, gyenge a kivitelezése...

Voltam a pirosban és megkértem a srácot, hogy pöccentse be a wildfire-t, mellette egy G3-mal. Hát a G3 nagyon műanyagnak jött át mellette...

Ami fájdalmam van, az a proci. Mivel gyengébb, mint a mini pro-ban. És nem tudom, hogy hogyan, de elkeveredtem a MotoDefi tesztjéhez és megfogott... Mondtam is a feleségemnek, hogy ilyen készülék kellene neki is, mivel úgysem tud egyikre sem vigyázni! :D És legalább nem kellene a konvertálgatásokkal vergődni, ha éppen filmet akar nézni... Tetszett neki az ötlet. Bár ahogyan ismerem, tudna rajta ő is sérülést okozni. :D

Hát nem tudom mi lesz. Más alternatívát nem látok!

Faternak  Galaxy 3 van. Nagyon szereti de tényleg pixeles a kijelzője nagyon. Sajnos FAN szemszögből nem tudok róla sokat mondani mert ez az Ő PDA-ja és nem igazán telepít rá dolgokat én meg max nézhetetm hogy van Neki :) Ha esetleg kíváncsi vagy valami konkrétra azt megnézem ;)

De ha QWERTY-set akarsz had ne mondjam melyiket ajánlom...  :whistle:

Morphy: mennyit ír ki első indítás után az "SD kártya és telefontárhely" menüpont alatt a G3? Csak mert ráadásul a Wildfire is csak annyit állítólag, mint a mini pro. (~130MB) Az meg nekem kevés root meg root explorer beüzemelés nélkül.

Más:
A Defy tényleg ennyire kemény lehet? Ha piros odaadja részletre, akkor bevállalom, ha pedig nem, akkor szerintem marad a wild. Nem akarok megint közel 100 rugót elpattintani, elég volt a mini pro-k vásárlásakor elkölteni azt a rengeteg pénzt... Aztán meg fogalmam sincsen egyébként.  :whistle:

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Fej1973

• PDA: HTC Legend
  • PDA ROM: Android 2.1
« Reply #657 Dátum: 2011, 02 22, 19:42:56 »
Üdv

Érdeklődni szeretnék, hogy eme készüléket mily módon lehet függetleníteni ?

Köszönöm

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #658 Dátum: 2011, 02 23, 12:52:16 »
Üdv

Érdeklődni szeretnék, hogy eme készüléket mily módon lehet függetleníteni ?

Köszönöm

Keress rá a gugliban, hogy x10 mini / x10 mini pro unlock...

Fogsz találni pár oldalt, ahol "egy maréknyi dollár"-ért megcsinálják. Szoftveresen én úgy tudom, hogy nem lehet megcsinálni, csak ilyen oldalakon keresztül, ahol valamilyen kódot küldenek vissza, amivel "fel lehet törni". Más ötletem nincsen... :S

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #659 Dátum: 2011, 02 23, 17:07:22 »
Telepítési segédlet a SonyEricsson Xperia X10 mini pro készülékhez
1. Root (.24 ; .504 és .6 build-hez)
2. xRecovery
3. JIT engedélyezés (xRecovery-val)
4. app2SD (xRecovery-val)

1.   Rootolás lépései (You are not allowed to view links. Register or Login) - működik az új 2.1.1.A.0.6-os build-del is!
     a.   A módosított SuperOneClick letöltése You are not allowed to view links. Register or Login
     b.   „USB hibakeresés” (USB Debug) engedélyezése
      c.   PDA összekötése a PC-vel majd „Telefon töltése” (Charge Phone) kiválasztása
     d.   SuperOneClick futtatása, „Root” gombra kattintás
     e.   Türelmes várakozás :)
      f.   Ha készen van, akkor a PDA újraindítása (ezt követően megjelenik a Superuser a telepített programok között, célszerű elindítani egyszer).

2.   xRecovery telepítése és az előfeltételek (You are not allowed to view links. Register or Login)
     a.   Előfeltételek:
               i.   Rootolt PDA
              ii.   Busybox letöltése és telepítése a Marketből (AppBrain You are not allowed to view links. Register or Login), vagy Titanuim Backup telepítése és ezen keresztül a Busybox frissítése

b.   Telepítés menete
               i.   A Recovery csomag letöltése You are not allowed to view links. Register or Login és kicsomagolása
              ii.   Root Explorerrel R/W módban újra-„mountolni” a /system mappát
             iii.   A kicsomagolt Recovery csomag tartalmát (3 fájl) bemásolni a /system/bin mappába
             iv.   Reboot

c.   Használata
               i.   A PDA újraindítása/bekapcsolása után a BACK gombot párszor meg kell nyomni, amíg a SonyEricsson felirat van a kijelzőn (nem a logó)
              ii.   Le és fel a hangerőszabályzó gombokkal lehet mozogni
             iii.   Visszalépéshez a BACK gombot kell megnyomni
             iv.   Kiválasztáshoz a HOME gombot kell használni

3.   JIT engedélyezése xRecovery-vel (You are not allowed to view links. Register or Login)
     a.   A Build számnak megfelelő csomag letöltése (EZ NAGYON FONTOS!!! Az új 2.1.1.A.0.6 build esetén a 0.24-es működött, de nem volt olyan stabil nálam, mint amikor tényleg a .24-es build volt fent!)
               i.   U20i X10 mini pro 2.0.A.0.24 You are not allowed to view links. Register or Login
              ii.   U20i X10 mini pro 2.0.A.0.504 You are not allowed to view links. Register or Login
     b.   A csomagban található fájlok közül a megfelelőt (annak megfelelően, hogy engedélyezni {Enable} vagy kikapcsolni {Disable} szeretnéd) át kell nevezni „update.zip”-nek (idézőjelek nélkül), majd rá kell másolni az SD kártyára (ne tedd semmilyen mappába).
      c.   PDA újraindítása és xRecovery elindítása--> lásd a 2. pont c) részét.
      d.   Backup elindítása xRecovery-ből (ha kéri, akkor Reboot, ha nem, akkor visszalépés a menüben, viszont ekkor újra el kell indítani az xRecovery módot a további lépésekhez)
     e.   „Install update.zip” kiválasztása a menüből
     f.     Ha mindent jól csináltál, akkor a készülék adatoknál a Szoftver verzió sorban ezt kell látnod: „2.1-update1 – JIT Enabled”

FIGYELEM! Mielőtt ezt felteszed, az xRecovery-val csinálj egy system backup-ot, mert ha téglázod a PDA-t, akkor az xRecovery-ból a Restore menüponttal vissza lehet állítani az egészet!
4.   app2SD „bekapcsolása” xRecovery-val (You are not allowed to view links. Register or Login)
     a.   app2SD csomag letöltése
               i.   sima app2SD csomag You are not allowed to view links. Register or Login
              ii.   app2SD + Dalvik cache to SD (DC2SD) csomag You are not allowed to view links. Register or Login
     b.   Meglévő SD kártyánk partícionálása (pl.: You are not allowed to view links. Register or Login)
               i.   1. partíció fat32 legyen (primary)
              ii.   2. partíció ext3 legyen (512MB bőven elég neki és ez is primary legyen)
      c.   A fat32-es partícióra a letöltött app2SD csomag felmásolása
     d.   PDA újraindítása és xRecovery elindítása
     e.   Backup elindítása xRecovery-ből (ha kéri, akkor Reboot, ha nem, akkor visszalépés a menüben, viszont ekkor újra el kell indítani az xRecovery módot a további lépésekhez)
      f.   „Install custom zip” kiválasztása a menüből
     g.   Reboot

A 2 backup-ra azért van szükség, mert egyszer ugye a JIT miatt kell, másodszor pedig az A2SD vagy A2SD+DC2SD miatt. Így ha probléma van, akkor lehet választani, hogy melyik backup-ot állítsa vissza az ember.

FIGYELEM! Az A2SD vagy A2SD+DC2SD kombó telepítését követően az első indítás hosszadalmas folyamat lesz, melynek ideje függ a telepített programok számától. Azokat ugyanis át kell mozgatni a mem.kártyára, stb... Nem kell kiakadni, ha 10-30 perc közötti időintervallumban nem mutat semmit a PDA, csak az SE logót. Türelmesen ki kell várni, mire elindul.
Hibás, vagy hibásan induló programok: Ha elindul a PDA és valamilyen program nem megy, akkor újra kell telepíteni a Marketből, vagy onnan, ahonnan korábban beszerezted! :D
MARKET hiba: Ha fent volt a Market frissítése az A2SD előtt, akkor az A2SD után a Market FC-vel bezárogatja magát szép csendesen. Orvosolni úgy lehet, hogy a Beállítások/Alkalmazások menüponton belül eltávolítod a Market frissítést, majd elindítod újra a Market-et (ekkor el kell indulnia hiba nélkül), és ő majd szép csendesen leszedi újra a frissítést, de akkor már a mem.kártyára telepíti gond nélkül.
Beautiful Widget: Nekem sajnos semmilyen formában sem volt hajlandó A2SD+DC2SD után működni. Maradt tehát a Fancy Widget.

SEUS-on és PCC-n keresztül nem javítható PDA szoftveres javítása:

Ha a JIT-et felteszed, akkor hiába van fent az új .6-os build, a menüben továbbra is a .24-es fog látszani. Ez annak az oka, hogy én személy szerint a .24-es build-del próbáltam először a JIT-et, és a .6-os build-hez is ezt használtam, mert az xda-n többen írták, hogy gond nélkül ment.
A gond csak az, hogy valamilyen formában módosul rendszerszinten a build számozás, így ha rádugod a PDA-t a gépre, akkor a PCC szerint a legfrissebb szoftvert fogja látni csak (ez persze csak akkor igaz, ha korábban felfrissítetted a .6-os-ra), viszont ennek ellenére sem fogja engedni javítani!

Ehhez egy apróbb trükk van (SoftLock-nak hívják, csak mi fordítva sütjük el :D ) (You are not allowed to view links. Register or Login):

Root Explorer-rel menj a /system/etc mappába.
 Keresd meg ezt a fájlt:  "default-capability.xml".
 Nyisd meg úgy, hogy nyomvatartod az ujjad rajta, majd a lista alján az  "Open in Text Editor" menüt választod (Fontos, hogy előtte R/W "üzemmódba" kapcsold a Root Explorert ebben a mappában)

A "default-capability.xml' fájl alján valami ilyesmit kell találnod:

<app>
<productnumber>$SW_NUM</productnumber>
<productrevision>$SW_REV</productrevision>
</app>
<filesystem>
<productnumber>$FS_NUM</productnumber>
<productrevision>$FS_REV</productrevision>
</filesystem>

Át kell írni a "$SW_REV" és "$FS_REV" értékeket az alábbiak szerint: (2.1.1.A.0.6, ha korábbi verziód van és nem akarsz erre frissíteni(SoftLock), 2.0.2.A.0.24 ha már az új buildre frissítettél és javítani akarod a készüléket)

<app>
<productnumber>$SW_NUM</productnumber>
<productrevision>IDE ÍRD A BUILDSZÁMOT</productrevision>
</app>
<filesystem>
<productnumber>$FS_NUM</productnumber>
<productrevision>IDE ÍRD A BUILDSZÁMOT</productrevision>
</filesystem>

A SoftLock addig lesz érvényes, amíg nem jön ennél újabb verziójú build, viszont amíg ez nem történik meg, a PCC nem fog zaklatni a frissítés miatt.
A javításhoz meg azért kell ez a sok "buher" után, hogy elhitesd a PCC-vel vagy SEUS-sal, hogy neked igenis régebbi build van fent, ugyanis enélkül nem ajánlja fel a javítás lehetőségét! Tudom, próbáltam! :D

Ennyi tehát egyelőre. :D

A saját tapasztalatok:

A .24-es JIT jobban működött nálam a 0.24-es build-del. Működött ugyan a .6-ossal is, de annyira nem volt jó, mint előtte.
Én személy szerint az A2SD+DC2SD verziót csináltam meg. Kicsit "lassabban" dolgozott a masina a JIT mellett, viszont töménytelen mennyiségű helyem volt. A Titanium Backup szerint 190 "app" volt fent, és még így is 166MB telefontárhelyem volt. (előtte azért takarítottam a gyáriak közül is és alapból 200MB tárhelyről indultam).

Nagyon sok program volt fent, olyan mennyiség, amit korábban el sem képzeltem volna, hogy ráfér.

NEM FANATIKUSOKNAK :D  :
Ha valakinek nem kell annyi "szemét", viszont több helyre van szüksége, akkor az alábbi gyári programokat minden szívfájdalom nélkül lehet törölni: (/system/app mappából)

- roadsync.apk
 - facebook.apk (töltsd le újra a Marketből, ne csak az update legyen fent)
 - maps.apk
 - street.apk
 - wisepilot.apk
 - 3 db playnow*.apk
 - neoreader.apk (töltsd le a legfrissebbet a Marketből, vagy használd helyette a Barcode Scanner-t)
 - rollercoaster.apk (trial játék)
 - goldrush.apk (vagy hasonló, ez is egy trial játék)
 - emanual.apk
 - volt még a felhasználói élmény program programja, valami "user...*.apk"
 - két "office*.apk", ami az új build-nél triálként előre van telepítve
 - /data mappából a "dop.iso", ezt követően csak a "telefon csatlakoztatása" és a "telefon töltése" menüpont jelenik meg a felugró ablakban, ha gépre dugod a PDA-t).
 - /data/app-private  és /data/app mappából meg az előre telepített programokat :D, persze csak ha van ilyen.

Ha minden megtörtént, akkor Reboot, majd a Titanium Backup nevű programban a "Clear Dalvik-cache" menüpont segítségével kb 10-12 MB felszabadítható, mivel az ezekhez tartozó programok törlésre kerültek. "Semmi" buher, viszont van elég "sok hely".
Én most ezt a verziót használom, na nem azért, mert a bonyolultabbal annyival több gondom lenne, csak már egyszerűen nem látom értelmét újra vergődni az egésszel. Főleg, ha 2 hét múlva meglesz végre a Defy. :D

Ha bármilyen kérdés van, akkor írjatok. Rápillantásképpen mellékeltem a forrásokat is, hogyha valamit benéztem, akkor tudjatok segíteni a javításban. Ha valaki angolos, akkor nézzen rá mielőtt nekiáll bárminek is, nehogy miattam legyen tégla a készülékéből!

MINDENKI TEHÁT CSAK A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE CSINÁLJA MEG!

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #660 Dátum: 2011, 02 24, 11:33:48 »
Fontos kiegészítés az app2SD-hez:
Az A2SD telepítése után a készüléket csak nagyon indokolt esetben szabad elindítani készülékbe helyezett memóriakártya nélkül!
A PDA-PC összeköttetést háttértár üzemmódban semmilyen formában sem befolyásolja az eljárás, viszont adatok mozgatása közben nem célszerű olyan program elindítása, mely még nincs betöltve a RAM-ba, mivel ugye nem tudja elérni a készülék a leválasztott memóriakártya miatt.

Az ext3 partíciót, amire az A2SD-nek szüksége van, Total Commander-ben egy kiegészítővel lehet nézegetni, melyet letölthettek You are not allowed to view links. Register or Login.
Telepíteni úgy kell, hogy kétszer ráklikkelsz a Total Commanderen belül, majd hozzáadod kiegészítőként. Ez követően a Total Commanderen belül a Hálózat/Linux Drivers pont alatt tudod betallózni a memóriakártya ext3 partícióját.

Más hirtelen nem jut eszembe, ha mégis, akkor jelentkezem!

Nem elérhető Kotika19

• PDA: Samsung i9000 Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJPF
« Reply #661 Dátum: 2011, 03 28, 17:33:22 »
sziasztok!
az megvalósítható valahogy, hogy ha rádugom a telót PC-re akkor azon keresztül kapjon netet? és tudjam frissíteni pl a progikat a market-ból? Ha igen, akkor mit kell beállítani, vagy mit kell csinálnom, hogy lehetséges legyen?
Előre is köszi!

Nem elérhető noa13

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: I9000 XWJS8
  • PDA ROM: Phone:XXJQ1 CSC:XXJS1 Crysis_Revolution_V1.5_r99
« Reply #662 Dátum: 2011, 03 29, 13:00:44 »
Hay!
Olyat szertné tölletek kérdezni,hogy Sony Ericsson Xperia X8 hoz ki adtak-e 2.2 Froyot és hogyan lehet lefrissíteni?
Köszönöm elöre is!!!

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #663 Dátum: 2011, 03 29, 13:09:46 »
Hay!
Olyat szertné tölletek kérdezni,hogy Sony Ericsson Xperia X8 hoz ki adtak-e 2.2 Froyot és hogyan lehet lefrissíteni?
Köszönöm elöre is!!!
Nem adtak ki és elvileg nem is fognak.
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #664 Dátum: 2011, 03 30, 10:41:47 »
Telepítési segédlet a SonyEricsson Xperia X10 mini pro készülékhez
...

Ez csudálatos! Gratulálok!  :taps:
Végre volt időm idenézni és ha lesz még belőle, meg is csinálom!
Hálás köszönet a bőséges info-ért !!!   O->- O->- O->- O->- O->- O->- O->-
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #665 Dátum: 2011, 03 31, 22:54:06 »
Ez csudálatos! Gratulálok!  :taps:
Végre volt időm idenézni és ha lesz még belőle, meg is csinálom!
Hálás köszönet a bőséges info-ért !!!   O->- O->- O->- O->- O->- O->- O->-

Nagyon szivesen...

Megválunk a kicsikéktől, vettünk Vodánál SG3-at... Most azok maradnak egyelőre... Majd még ránézek a kicsikékre, mielőtt elkelnek, aztán meglátom, hogy jött-e még valami frissítés vagy hasonló... Nem lepődnék meg...

Amíg van rá kereslet, addig a DB-s cuccokat is fenntartom... :D Onnan gyorsabb leszedni őket...

Jó "szórakozást" ! ;D

Nem elérhető szeregely

• PDA: HTC legend
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #666 Dátum: 2011, 04 07, 20:37:36 »
Sziasztok!
olyan gondom lenne hogy van egy vodás X10 mini-m!
frisitettem a szoftot 2.2.1-re majd vissza (a SE progijával) 2.1-re.!
viszont valamiért nemtudok hivni,rányomom hogy hívás,és egyből kiirja hogy hívás vége!
ez mitől lehet?

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #667 Dátum: 2011, 04 07, 20:43:02 »
Sziasztok!
olyan gondom lenne hogy van egy vodás X10 mini-m!
frisitettem a szoftot 2.2.1-re majd vissza (a SE progijával) 2.1-re.!
viszont valamiért nemtudok hivni,rányomom hogy hívás,és egyből kiirja hogy hívás vége!
ez mitől lehet?
Szerintem csinálj neki egy Factory Resetet

Nem elérhető szeregely

• PDA: HTC legend
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #668 Dátum: 2011, 04 07, 21:15:59 »
próbáltam de úgy sem jó!
amióta visszatettem a gyári szoftot. azóta nem látja az itthoni hálózatomat(wifi) de messzebit igen,de az is eltünik!
 >:(

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #669 Dátum: 2011, 04 07, 21:33:44 »
próbáltam de úgy sem jó!
amióta visszatettem a gyári szoftot. azóta nem látja az itthoni hálózatomat(wifi) de messzebit igen,de az is eltünik!
Nincs több ötletem mert nem flasheltem még Androidos PDA-t. Esetleg kérdezd meg általános topikba hátha ott van valami hasonlóság

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #670 Dátum: 2011, 04 08, 17:27:48 »
próbáltam de úgy sem jó!

IMEI számod és MAC címed ugyanaz? Csak mert vol pl. SamGalaxy 3-nál, hogy a flash miatt ugrott az IMEI szám... Jobb ötletem nekem sem nagyon van!

Nem elérhető makii1992

• Navigáció / Navigation: típus
  • PDA: GT-I5700
  • PDA ROM: JH7 + CyanogenMod 8.3 + AlltoExt2 + Intercept 3D + YONIP Kernel CFS V.10A 24Bpp
« Reply #671 Dátum: 2011, 04 08, 20:29:40 »
Azt szeretném kérdezni h melyik ROM-ot érdemes rá rakni X10 mini pro-ra? Esetleg linket is elfogadok és persze magyar nyelvű legyen:) Köszi!

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #672 Dátum: 2011, 04 08, 21:18:32 »
Azt szeretném kérdezni h melyik ROM-ot érdemes rá rakni X10 mini pro-ra? Esetleg linket is elfogadok és persze magyar nyelvű legyen:) Köszi!

Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem úgy volt, hogy mini pro-ra nincsen főzött rom? Nehogy a végén még megtartsam... (ááá, nem hiszem, SG3-at már nagyon belaktam... ;D )

Nem elérhető makii1992

• Navigáció / Navigation: típus
  • PDA: GT-I5700
  • PDA ROM: JH7 + CyanogenMod 8.3 + AlltoExt2 + Intercept 3D + YONIP Kernel CFS V.10A 24Bpp
« Reply #673 Dátum: 2011, 04 08, 21:25:27 »
Hát én youtube-on láttam videókat h rajta volt a .2 froyo a X10 mini-n:O ;) De lehet h kamu volt.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #674 Dátum: 2011, 04 12, 16:56:59 »
Otthon vagytok a Sony Ericssonnal kapcsolatos témákban? Próbáljátok ki magatokat!
Aláírás