2024, 11 29, 03:51:07

Szerző Téma: SE Xperia X10 MINI általános beszélgetés  (Megtekintve 151249 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető inn3rcity

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
Re: SE Xperia X10 MINI általános beszélgetés
« Reply #675 Dátum: 2011, 04 14, 12:26:27 »
Tök jó ez a leírás! Sikerült rootolni és törölni gyári programokat. Igaz, hogy 3 órát szenvedtem vele, de megérte. :)
Nekem Galaxy S-em van, asszonynak van X10 minije, de nagyon tetszik, meglepően okos telefon. :)
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető etlan

• PDA: x10 mini pro
  • PDA ROM: 2.1
« Reply #676 Dátum: 2011, 04 15, 22:56:32 »
Sziasztok!

Vállalom a nyilvános megkövezést, de meg kell kérdeznem:

Tulajdonképpen mire is jó a JIT és az xRecovery? Ha megcsinálom elfLord leírása alapján a JIT-et, akkor nem lesz gond a későbbi frissítéseknél a hardveres z-y betűkkel? A gyári navigációt ill. places-t latitude-t, timescape-et hogyan lehet/érdemes-e törölni?

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
  • Jedi Mester :D
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: AP/CP: I9505XXUGNG8 ; CSC: I9505BTUGNG2
« Reply #677 Dátum: 2011, 04 15, 23:13:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Vállalom a nyilvános megkövezést, de meg kell kérdeznem:

Tulajdonképpen mire is jó a JIT és az xRecovery? Ha megcsinálom elfLord leírása alapján a JIT-et, akkor nem lesz gond a későbbi frissítéseknél a hardveres z-y betűkkel? A gyári navigációt ill. places-t latitude-t, timescape-et hogyan lehet/érdemes-e törölni?

Nincs kövezés... :D

Az xRecovery létrehoz egy - mint neve is mutatja - Recovery menüt, amit alapból a készülék nem tartalmaz. Ilyen van alapból pl. a Samsung Galaxy 3-asomban. Jó szolgálatot tesz akkor, amikor pl.: a leírásomban a JIT-et vagy éppen egyéb más cuccokat egyszerűen csak "update.zip"-ként vagy "custom.zip"-ként kell telepíteni. Nem tudod, hogy a csomag tartalmát hova másolja ez, viszont nem is kell, hogy fontos legyen. Teszi a dolgát, neked meg csak pár "kattintás". Erre jó.

A JIT, a Just-In-Time rövidítése. Hirtelen ami eszembe jut az az, hogy valamiféle turbó Dalvik fordító(compiler), ami a programkódot fordítja natív gépi kódba futásidőben (tehát azonnal, ahogy lefut a kód), így gyorsulhat a készülék és kevesebb akkut fogyaszt, mivel kevesebb a processzorigény.

A Latitude, Places, Google Navigációt csak akkor tudod törölni, ha a Maps-et törlöd, mivel ezek ahhoz tartoznak. A TimesScape-hez ha jól emlékszem, akkor 3 fájl tartozik. Ezeket a Root Explorer programmal lehet leszedni, a "/system/app" mappából. Célszerű nem törölni, hanem csak áthelyezni a memkártyára, mert ha mégis kell, akkor elég csak visszatenni, nem kell újrahúzni az egészet. Ez azért fontos, mert ha törölsz valami gyári programot, akkor egy factory reset után sem lesznek a készüléken.

Most hirtelen ennyi, ha valamit kihagytam, akkor bocs...

Ja:

A JIT-nek nincsen köze a hardveres billentyűkhöz. Csak a build.prop fájlnak. Én azt cseréltem le a sajátomon a feleségem készülékéről beszerzett verzióval, ezért cserélődött fel nálam az y-z páros. Alapból neki a kiosztás és amit megjelenít, rendben van. Nála qwerty, nálam viszont qwertz a gombkiosztás, így most z-re y-t és fordítva ír.

"Remember... The Force will be with you... Always..."

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető etlan

« Reply #678 Dátum: 2011, 04 16, 08:49:06 »
Nincs kövezés... :D

Köszönöm a gyors választ és a nem kövezést!  :D xRecoveryt és app2sd-t mindenképpen megcsinálom, de JIT-től félek mint a tűztől, ha téglázni lehet vele a pda-t. Majd meglátjuk. A törléseket azért kérdeztem, mert mikor először volt rootjogom, úgy megörültem neki, hogy töröltem valamit, amit nem kellett volna, onnantól kezdve pedig nem volt hajlandó letölteni a marketről, csak kiírta, hogy hamarosan elkezdi. De akkor ezek nem azok a programok.  :)

Még egy kérdés: Várható főzött Rom? Vagy sehogy sem lehet majd ráerőszakolni a Froyot?

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #679 Dátum: 2011, 04 16, 10:31:06 »
Köszönöm a gyors választ és a nem kövezést!  :D xRecoveryt és app2sd-t mindenképpen megcsinálom, de JIT-től félek mint a tűztől, ha téglázni lehet vele a pda-t. Majd meglátjuk. A törléseket azért kérdeztem, mert mikor először volt rootjogom, úgy megörültem neki, hogy töröltem valamit, amit nem kellett volna, onnantól kezdve pedig nem volt hajlandó letölteni a marketről, csak kiírta, hogy hamarosan elkezdi. De akkor ezek nem azok a programok.  :)

Még egy kérdés: Várható főzött Rom? Vagy sehogy sem lehet majd ráerőszakolni a Froyot?

A JIT akkor jó, ha a megfelelő build-számhoz tartozó verziót használod. Tehát a .24-hez a .24-est, .504-eshez a .504-est és így tovább.
Én a .6-oshoz a .024-es verziót tettem fel, de nem nagyon vettem észre javulást, ezért nem láttam értelmét tovább használni. Azóta nem követtem nyomon az XDA-s topikot, így nem tudom, hogy az új build-hez is csináltak-e. Ha igen, akkor érdemes használni, hiszen akár 3x gyorsabb lehet a műveleti sebessége a készüléknek. Téglásítani nem tudja, hiszen SEUS-sal bármikor újra lehet húzni, de azért csak okosan! :D

A törölhető programok, amik a leírás végén vannak, nyugodtan leszedhetőek, nem okozott gondok egyik hiánya sem. De ezt a részt különösen nagy figyelemmel kell végrehajtani, mert ha olyan cuccot törölsz, amit esetleg más app is használ, akkor okozhat problémákat.

Főzött ROM nem tudom, hogy lesz-e, én eddig úgy tudom, hogy nincsen, mivel a bootloader-t fel kell előtte törni, az után lenne lehetőség, viszont jelenleg ez még nem megoldott. Hivatalos 2.2-ről meg csak álmodozni lehet...

Öröm az ürömben, hogy SE bácsi úgy döntött, hogy az idén megjelenlő SE készülékeknek a független változatainál már legálisan lehet "törni" a bootloader-t, így főzött ROM-ot is lehet majd rájuk telepíteni... A kérdés csak az, hogy mi lesz a nem 2011-ben megjelent és 2.1-en stagnáló készülékekkel...

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető etlan

« Reply #680 Dátum: 2011, 04 16, 17:26:18 »

3.   JIT engedélyezése xRecovery-vel (You are not allowed to view links. Register or Login)
     a.   A Build számnak megfelelő csomag letöltése (EZ NAGYON FONTOS!!! Az új 2.1.1.A.0.6 build esetén a 0.24-es működött, de nem volt olyan stabil nálam, mint amikor tényleg a .24-es build volt fent!)
               i.   U20i X10 mini pro 2.0.A.0.24 You are not allowed to view links. Register or Login
              ii.   U20i X10 mini pro 2.0.A.0.504 You are not allowed to view links. Register or Login
     b.   A csomagban található fájlok közül a megfelelőt (annak megfelelően, hogy engedélyezni {Enable} vagy kikapcsolni {Disable} szeretnéd) át kell nevezni „update.zip”-nek (idézőjelek nélkül), majd rá kell másolni az SD kártyára (ne tedd semmilyen mappába).
      c.   PDA újraindítása és xRecovery elindítása--> lásd a 2. pont c) részét.
      d.   Backup elindítása xRecovery-ből (ha kéri, akkor Reboot, ha nem, akkor visszalépés a menüben, viszont ekkor újra el kell indítani az xRecovery módot a további lépésekhez)
     e.   „Install update.zip” kiválasztása a menüből
     f.     Ha mindent jól csináltál, akkor a készülék adatoknál a Szoftver verzió sorban ezt kell látnod: „2.1-update1 – JIT Enabled”

Bárhogy próbálom nem hajlandó megtalálni az "update.zip" fájlt az sd kártyán. A hiba az én készülékemben van, de hol?

Nem elérhető etlan

« Reply #681 Dátum: 2011, 04 16, 18:49:15 »
Én vagyok a hülye!  :) Megoldódott.

Nem elérhető etlan

« Reply #682 Dátum: 2011, 04 16, 19:09:25 »
Teleszemetelem itt a fórumot, de megint útelágazáshoz értem. Telepítettem az app2sd-t, de bekapcsolás után törölte a marketet és az összes telepített alkalmazásom ikonját. Ha bemegyek a beállítások/alkalmazások menübe, ott látom, hogy fent vannak még a mobilon. Mit rontok el?

Pont ugyanaz a probléma fentállt, ha az aais skripet használom. A telefon partícionálva van.

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #683 Dátum: 2011, 04 16, 19:16:55 »
Teleszemetelem itt a fórumot, de megint útelágazáshoz értem. Telepítettem az app2sd-t, de bekapcsolás után törölte a marketet és az összes telepített alkalmazásom ikonját. Ha bemegyek a beállítások/alkalmazások menübe, ott látom, hogy fent vannak még a mobilon. Mit rontok el?

Pont ugyanaz a probléma fentállt, ha az aais skripet használom. A telefon partícionálva van.

Nem gond, hogy írsz, azért van a fórum. Lehet, hogy hibásan írtam a leírást.

Amikor az app2sd-t megcsinálod, akkor minden programot áttesz a memóriakártyán létrehozott partícióra. Ha egy natúr/factory reset utáni készülékkel csinálod meg, akkor elvileg nem bukik semmi sem. Ha viszont már használtad a marketet és frissítette magát, akkor az app2sd után ha elindítod, akkor FC-vel fog bezáródni. A Markethez elég, ha a Beállítások/Alkalmazások menüpont alatt megkeresed az alkalmazáslistát és törlöd a frissítést (nem az egész programot, csak a frissítést). Ugyanez igaz a Maps-re is.

Ha viszont volt még fent program, akkor azt csak az újratelepítés után tudod használni megint. Az adatokat nem írja felül, csak "megmondja" az oprendszernek, hogy a program igenis fent van.

Kicsit macerás, ha sok cucc van fent, ezért célszerű "tiszta" készüléken megcsinálni mindent, és utána telepítgetni. Akkor nincs macera...

Bocs, ha valamit félreírtam a leírásban, bár eddig nem nagyon volt gondja senkinek sem...

Ha gond van még, írj nyugodtan, igyekszem gyorsan válaszolni, viszont már Galaxy 3-at használok, szóval kipróbálni nem tudom a dolgokat. Leírom amire még emlékszem. A leírás szerint csináltam meg anno a sajátomat, azt tettem közzé.

Nem elérhető etlan

« Reply #684 Dátum: 2011, 04 16, 19:51:45 »
Mit jelent, hogy FC-vel záródik? Sikerült! De csak az A2SD+DC2SD kombóval! Olyan hálás vagyok, hogy el sem tudom mondani! Köszönöm!

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #685 Dátum: 2011, 04 16, 22:30:02 »
Mit jelent, hogy FC-vel záródik? Sikerült! De csak az A2SD+DC2SD kombóval! Olyan hálás vagyok, hogy el sem tudom mondani! Köszönöm!

FC = Force Close, azaz kényszerített bezárás.

Örülök, hogy sikerült!

Nem elérhető topy

• PDA: Omni i900 / XPERIA X8
  • PDA ROM: BUHH5/MIHI1
« Reply #686 Dátum: 2011, 04 21, 18:20:12 »
Hello

Első Androidos Root-olásom így kicsit bizonytalan vagyok :) ha hülyeséget kérdezek akkor bocsi.

Azt irtad, az xRecovery tekepítésénél, hogy a kicsomagolt 3 file-t másoljuk a /system/bin mappába
de a ez a mappa már tartalmaz egy 'chargemon' file ezt felül kell írni azzal ami tgz-ben van vagy
teljessen rossz helyen járok.
Előre is köszi a segítséget

Üdv
  Topy

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #687 Dátum: 2011, 04 21, 18:55:15 »
Hello

Első Androidos Root-olásom így kicsit bizonytalan vagyok :) ha hülyeséget kérdezek akkor bocsi.

Azt irtad, az xRecovery tekepítésénél, hogy a kicsomagolt 3 file-t másoljuk a /system/bin mappába
de a ez a mappa már tartalmaz egy 'chargemon' file ezt felül kell írni azzal ami tgz-ben van vagy
teljessen rossz helyen járok.
Előre is köszi a segítséget

Üdv

Topy

Szia!

Őszinte leszek: már nem emlékeszem, hogy kellett-e felülíratni valamit vagy sem. A lényeg, hogy ha készen van a Root, akkor tudod a Root Explorerrel a szükséges fájlokat a helyére tenni. Ha valami már van benne, akkor írd felül. Bocs, de tényleg nem emlékszem, régen is volt már, meg ugye csak egyszer kell megcsinálni és jónapot! :D

Ha bemásoltad, akkor úgy tudod ellenőrizni, hogy újraindítod, majd a szükséges bill-kombóval megnézed, hogy képest-e behozni a Recovery menüt vagy sem.

Nem elérhető topy

« Reply #688 Dátum: 2011, 04 27, 10:38:57 »
Sziasztok

Volt időm letesztelni a root-olást és igen, felül kellett írni a  'chargemon' file-t, sőt a file-t
módositani is kellet mert rosszül szerepel az elején az input/event0 ezt le kell cserélni input/event1
és ezütán már minden szuperul müködik :) köszi a bátoritást lett egy root-olt X8-am.

Topy

Szia!

Őszinte leszek: már nem emlékeszem, hogy kellett-e felülíratni valamit vagy sem. A lényeg, hogy ha készen van a Root, akkor tudod a Root Explorerrel a szükséges fájlokat a helyére tenni. Ha valami már van benne, akkor írd felül. Bocs, de tényleg nem emlékszem, régen is volt már, meg ugye csak egyszer kell megcsinálni és jónapot! :D

Ha bemásoltad, akkor úgy tudod ellenőrizni, hogy újraindítod, majd a szükséges bill-kombóval megnézed, hogy képest-e behozni a Recovery menüt vagy sem.

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #689 Dátum: 2011, 04 27, 16:30:35 »
Sziasztok

Volt időm letesztelni a root-olást és igen, felül kellett írni a  'chargemon' file-t, sőt a file-t
módositani is kellet mert rosszül szerepel az elején az input/event0 ezt le kell cserélni input/event1
és ezütán már minden szuperul müködik :) köszi a bátoritást lett egy root-olt X8-am.

Topy

Lehet, hogy valamit én nem értek, de a root-hoz nem kellett semmit sem másolni sehova. Az xRecovery-hez kell csak másolgatni... A root meg az xRecovery az két külön dolog...  :oops:

Egyébként mit is kellett módosítani?

Azt azért vedd figyelembe, hogy a leírásomban lévő cuccok x10 mini pro-hoz vannak... :D De örülök, hogyha az x8 is megette! ;D

Nem elérhető topy

« Reply #690 Dátum: 2011, 04 27, 21:38:39 »
Bocsi picit pontatlan voltam a nagy lelkesedés végett:)
Maga a root-olás az nem volt nagydolog mivel a SuperOneClick mindent megcsinált és 1 perc alatt kész volt,
mivel az esélye megvolt, hogy innentől kezdve tönkre is tudom tenni a telefon programját, ezét a következő
lépés az xrecovery volt. Ahogy írtad is ennél kellet a 3 filet átmásolni a /system/bin -be.
De ekkor nekem nem működött még az xRecovery nem tudtam belelépni a menüjébe némi netezgetés után
találtam rá, hogy azért nem megy az xRecovery mert nem jó gombot figyel. Lehet ezt csak nekem kellet módosítanom az X8 miatt, az xRecovery egyik file-át az ominózus chargemon-ba kellet módosítanom a
kb. 3. sorában input/event0-t input/event1-re és innentől kezdve hibátlanul ment az
xRecovery is.

A következő lépes a JIT lesz és az App2SD remélem azt is sikerűl rávarázsolni a leírásod alapján az X8-ra is.
Ha megvagyok megírom hátha másnak is kell :)

Üdv
   Topy

Lehet, hogy valamit én nem értek, de a root-hoz nem kellett semmit sem másolni sehova. Az xRecovery-hez kell csak másolgatni... A root meg az xRecovery az két külön dolog...  :oops:

Egyébként mit is kellett módosítani?

Azt azért vedd figyelembe, hogy a leírásomban lévő cuccok x10 mini pro-hoz vannak... :D De örülök, hogyha az x8 is megette! ;D

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #691 Dátum: 2011, 04 27, 23:02:37 »
Bocsi picit pontatlan voltam a nagy lelkesedés végett:)
Maga a root-olás az nem volt nagydolog mivel a SuperOneClick mindent megcsinált és 1 perc alatt kész volt,
mivel az esélye megvolt, hogy innentől kezdve tönkre is tudom tenni a telefon programját, ezét a következő
lépés az xrecovery volt. Ahogy írtad is ennél kellet a 3 filet átmásolni a /system/bin -be.
De ekkor nekem nem működött még az xRecovery nem tudtam belelépni a menüjébe némi netezgetés után
találtam rá, hogy azért nem megy az xRecovery mert nem jó gombot figyel. Lehet ezt csak nekem kellet módosítanom az X8 miatt, az xRecovery egyik file-át az ominózus chargemon-ba kellet módosítanom a
kb. 3. sorában input/event0-t input/event1-re és innentől kezdve hibátlanul ment az
xRecovery is.

A következő lépes a JIT lesz és az App2SD remélem azt is sikerűl rávarázsolni a leírásod alapján az X8-ra is.
Ha megvagyok megírom hátha másnak is kell :)

Üdv
   Topy

Gondolom ez az input téma azért lehet másabb, mert ugye a két készülék hardveres felépítése több szinten nem ugyanaz. Szoftveresen közelítenek, de nem egyformák szerintem még így sem.

Mivel én személy szerint mini pro-n használtam a JIT-et és az App2SD-t, így nem javaslom X8-ra. A JIT nem tudom, hogy mit okozhat, ha "rossz helyre kerül". Szóval tényleg csak saját felelősségre csináld meg. Az App2SD-t szintén.

XDA-n lehet, hogy van módosított JIT és App2SD is, javaslom keress rá inkább ott készülék-specifikusan, mintsem, hogy legyen egy drága levélnehezéked!

üdv:
J.

Nem elérhető user92

• Navigáció / Navigation: Navitel, GeoBeagle
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: 2.3.3|HiApk SenseFun|Sense2.1/3.0|Radio: 5.17.05.23
« Reply #692 Dátum: 2011, 04 30, 21:56:47 »
Telepítési segédlet a SonyEricsson Xperia X10 mini pro készülékhez

Root Confirmed mini pro-n. Hálám üldözni fog!!  :D
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel

Nem elérhető Bensewik

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: gyári Froyo
« Reply #693 Dátum: 2011, 05 07, 00:14:45 »
Sziasztok!

Sima X10 mini rootolásához is jó a leírás? Próbálta már valaki?

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #694 Dátum: 2011, 05 07, 09:09:27 »
Sziasztok!

Sima X10 mini rootolásához is jó a leírás? Próbálta már valaki?
Ahoz van egy program is csak most nem jut eszembe a neve. Csak rányomsz hogy root és kész
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #695 Dátum: 2011, 05 07, 21:32:55 »
Ahoz van egy program is csak most nem jut eszembe a neve. Csak rányomsz hogy root és kész

A leírás jó, az egy-klikk-root programban nem vagyok biztos. Szerintem csinálj egy biztonsági mentést, aztán csináld meg azzal, ami a leírásban van.
A neve: SuperOneClick. Szerintem menni fog vele, mivel volt itt egy kolléga, aki X8-at rootolt a leírás és a mellékelt SOC segítségével. Az X8 meg nincs annyira közel a mini pro-hoz, mint a mini, szóval szerintem megcsinálhatod, de csak saját felelősségre. :D

Nem elérhető nszabolcs

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: SAMSUNG OMNIA
  • PDA ROM: I900BSHI1/BSHI1
« Reply #696 Dátum: 2011, 05 10, 06:18:15 »
Sziasztok!
egy kis ügyeskedés után a mini pro-m recoveryben történő bootból nem tér vissza, illetve állandóan újraindítja magát. Csak a sony ericson feliratig jut, majd kis gondolkodás után újraindul. Semmilyen gombra eddig nem reagált. Valakinek valamilyen ötlete? Köszi

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #697 Dátum: 2011, 05 11, 18:45:16 »
Sziasztok!
egy kis ügyeskedés után a mini pro-m recoveryben történő bootból nem tér vissza, illetve állandóan újraindítja magát. Csak a sony ericson feliratig jut, majd kis gondolkodás után újraindul. Semmilyen gombra eddig nem reagált. Valakinek valamilyen ötlete? Köszi

Mi történt? Remélem nem a leírásban volt valami baki... Ha van xRecovery, akkor esetleg nem tudsz egy wipe-ot csinálni? (Nem emlékszem már pontosan, hogy volt-e Wipe menüpont a mini pro Recovery-jében).

Ha esetleg nincs ilyen, akkor azt tudom javasolni, hogy húzd újra a FW-t a SEUS-szal. Más ötletem nincsen.

Egyébként tényleg érdekel, hogy mi történt.

Nem elérhető hozso

• PDA: HTC Desire; SE X10 mini pro
  • PDA ROM: Ginger-Sense-DTP V1.7b-A2SD+;
« Reply #698 Dátum: 2011, 05 12, 16:32:03 »
Sziasztok!

Nagyon jó a leírás, és sikerült  a mini pro root stb...
Nekem a .6-os build van fent és a XDA-n van hozzá JIT You are not allowed to view links. Register or Login, de ez csak X10 mini pro-hoz jó!

Nem elérhető Coporno

• PDA: Motorola Milestone
  • PDA ROM: CM6.3.5
« Reply #699 Dátum: 2011, 05 16, 16:51:56 »
Sziasztok!

A napokban lehet, hogy nálam fog vendégeskedni egy X10 Mini Pro. Olvasgattam itt is, ott is, lehet, hogy figyelmetlen voltam, de én úgy láttam, elég hasonló a ROM-csere menete az You are not allowed to view links. Register or Login (nagy vonalakban: root, BusyBox, xRecovery, ROM az SD gyökerébe, újraindít, nyomkod, és kész is).
Jól értelmeztem a dolgokat, vagy elkerülte valami a figyelmemet? Ha eltér valamiben a két készüléken a ROM-csere menete, akkor miben?
Ja és You are not allowed to view links. Register or Login néztem ki magamnak, ha valakinek bármi negatív tapasztalata van, az megosztaná velem? Esetleg ajánlhattok más ROM-ot is.

Előre is köszönöm a segítséget.