Kis tapasztalat megosztás :
Ma kipróbáltam a Mini PRO-t a MM-be. Szerintem nem olyan vészes a vastagsága. A billentyűzet igen kényelmes és nagyon kézre állt nekem. Simán ment a vakon gépelés úgy hogy életembe nem fogtam még Mini Pro-t. Szóval megéri az a plusz vastagság szerintem hogy cserébe kap az ember fizikai billentyűt
Igaz, nekem nem volt sima mini a kezemben, de a helyzet az, hogy amióta megvan a pro nekünk, és személy szerint nem sokat használtam a slideres billentyűzetet. Volt, amikor kihúztam, de az esetleg 85 %-ában a sima on-screen billentyűzet prediktíves verzióját tanítgattam az általam használt szavakra! Jó, hogy ott van a hardveres, amikor kell, de általában nem nagyon van rá szükség!
MÁS:
Nézegettem ma a két, egyébként csak a hátlapjuk színében különböző, de egyébként ugyanolyan X10 mini pro készülék dobozát és annak tartalmát... Nem kellett volna, mert pár perccel később egy nagyon nagy pofont kaptam az élettől!
Az én PDA-m német, tekintve, hogy a júzer gájd ami benne van német.
Feleségemé nem tudom, hogy milyen, de a júzer gájd vagy kvik start gájd német megfelelője helyett "Buku panduan" felirat szerepel. Ez eddig vicces.
Viszont az, hogy a timbuktus verzióhoz
MH810-es távirányítós headset jár a némethez kapott MH610-zel szemben, ez már nem fer.
Az MH810-es csatlakozója nem szimplán 3,5-es jack, hanem az a kis "dudor" is rajta van, aminek okán olyan érdekes a mini és mini pro audio-csatlakozója. Ergo az a kidudorodott rész kell ahhoz, hogy a távirányító működhessen és az MH810-en megvan és a feleségemnek ilyenje van, ráadásul fehér "hátlappal" (igen, a távirányító is), nekem meg csak egy mezei felvevőgombos jutott...
Hát kérem szépen, most gondolkodhatok, hogy ugyan már honnan szerezzek be egyet magamnak...