2024, 11 28, 14:33:53

Szerző Téma: SE Xperia X10 MINI általános beszélgetés  (Megtekintve 151229 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szemesi69

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy A3 5.0.2
  • PDA ROM: Galaxy A3 5.0.2
Re: SE Xperia X10 MINI általános beszélgetés
« Reply #400 Dátum: 2010, 11 09, 12:41:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
:taps: :taps: :taps: :taps:
Köszi majd ki lesz próbálva :)

Itt bővebben vannak leirások a többi ink is innen van.

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
  • Jedi Mester :D
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S4 I9505
  • PDA ROM: AP/CP: I9505XXUGNG8 ; CSC: I9505BTUGNG2
« Reply #401 Dátum: 2010, 11 09, 15:04:55 »
Sziasztok!

Megoldódott az unlock kérdés a mini pro-val kapcsolatban.

Független lesz mindkét kicsike, feleségemé fehér, enyém fekete. Holnap délelőtt hozza a futár, GSMLine.hu-tól vettem a vaterán keresztül (vaterán 63500 tőlük, a saját honlapjukon 66000). 2 év gari (ebből 1 év teljeskörű, 2 év szoftver), magyar menü, minden tartozék, ami alapból jár hozzá.
Lehet, hogy írok egy kis tesztet is, ha van rá igény, bár nagyon összehasonlítani semmivel sem tudnám, max az iPhone 2G-vel, a P1i-vel meg a Nokia E71-gyel.
Már nagyon várom, várjuk...

Majd jelentkezem...
"Remember... The Force will be with you... Always..."

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #402 Dátum: 2010, 11 09, 17:09:52 »
Na, máris megvan az első kérdés. Ostoba kérdés, de ilyen is kell ide! :D
Szóval, ugye holnap jönnek a készülékek. Szerintem az üzletben nem lesz időm vele érdemben foglalkozni, viszont ha hazamegyek, akkor nekiugrok egyből, az biztos. Van google fiókom, viszont egyelőre nincsen mobilnet előfizetésem és 1-2 hétig nem is lesz. Az lenne gyakorlatilag a kérdésem, hogy kell-e valamilyen alap szinkronizáció ahogyan a kártya bele kerül? Ha igen, akkor mehet-e wifin, és után meg lehet-e oldani, hogy ne akarjon netre mászni, csak akkor, ha otthon vagyok és van wifi? Később lesz egy 100MB-s, vagy minimum egy 50MB-s netem (ez az 50 mega mennyire elég, ha csak a mail része menne rajta érdemben, a youtube meg hasonlók azok meg csak otthon wifin).

Köszi szépen!

SE X10 mini pro Root/xRecovery/app2SD/JIT telepítési segédlet You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #403 Dátum: 2010, 11 09, 18:53:10 »
Na, máris megvan az első kérdés. Ostoba kérdés, de ilyen is kell ide! :D
Szóval, ugye holnap jönnek a készülékek. Szerintem az üzletben nem lesz időm vele érdemben foglalkozni, viszont ha hazamegyek, akkor nekiugrok egyből, az biztos. Van google fiókom, viszont egyelőre nincsen mobilnet előfizetésem és 1-2 hétig nem is lesz. Az lenne gyakorlatilag a kérdésem, hogy kell-e valamilyen alap szinkronizáció ahogyan a kártya bele kerül? Ha igen, akkor mehet-e wifin, és után meg lehet-e oldani, hogy ne akarjon netre mászni, csak akkor, ha otthon vagyok és van wifi? Később lesz egy 100MB-s, vagy minimum egy 50MB-s netem (ez az 50 mega mennyire elég, ha csak a mail része menne rajta érdemben, a youtube meg hasonlók azok meg csak otthon wifin).

Köszi szépen!
Nya akkor szepen,  sorban.
Elmeletileg atlepheto es kesobb beallitasokban megadhato a szinkronizalni kivant google fiok, de nem javaslom. Raadasul az miniben csak a teljes rendszer ujrainditasaval lehet e-mail cimet valtani, tehat mindenkepp javasolnam az allando cimed beallitasat.
Ha nagyon aggaszt a net hasznalat, elso inditaskor ne tedd bele a sim-et.  A nelkul is mukodik, hiszen pda :) Amikor csatlakozni akar a gmail fiokhoz,  ra fog kerdezni a kapcsolodas modjara, es akkor megadod az otthoni wifi kapcsolatod. Persze most lehet agyonszidnak ezert a valaszert, de ez szerintem mukodik, en is igy kezdtem.
Ha mar a sim is benne van, van egy un. widget a miniben, ami egy erintesre letiltja vagy engedelyezi az adatforgalmat... ill. erre megfelelo programok is vannak, de mivel nem hasznalok ilyet, a nevere nem emlekszem. Az Android altalanos topic-ban a Programok kategorizalva - abban nezz korul...
Nagyjabol most ennyi, sok sikert,  jo szorakozast!  ;D
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #404 Dátum: 2010, 11 10, 07:22:07 »
Na, tényleg nem szeretném szétOFFolni a topicot, viszont lenne egy nagyon lényeges, utolsó kérdésem, mielőtt elindulok munkába és várom a futár befutását... :D

Nekünk a google account-ban nincsen a címjegyzékben elvileg senki. Nekem próbaképpen benne van a feleségem, képpel, mindennel. A többi kontakt most már nem az iPhone-on telefonykönyvén kívül sima, mezei papírra van "vetve".

Ha szinkronizálunk (feleségem kontaktját is kitörlöm a címjegyzékből), akkor utólag, amit a készülékbe beviszek kontaktot, képpel, stb.-vel együtt, azt fel is tölti a google account-os címjegyzékbe?

Azért nem akarjuk az iPhone-okon találhatót csak simán "átszinkronizálni" az új jövevényre, mert van, ahol fordítva van a vezeték- és keresztnév, nem nemzetközi a számformátum (itthoni számoknál nem gond, viszont angol számoknál már gond lehet), nem "friss" a kép, az iPhone a szinkronizált születésnapokhoz önkényesen hozzáadott 1 napot (hogy biztosan lemaradjak a köszöntésről)...

Köszönöm a válaszokat!

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #405 Dátum: 2010, 11 10, 08:29:42 »
Na, tényleg nem szeretném szétOFFolni a topicot, viszont lenne egy nagyon lényeges, utolsó kérdésem, mielőtt elindulok munkába és várom a futár befutását... :D

Nekünk a google account-ban nincsen a címjegyzékben elvileg senki. Nekem próbaképpen benne van a feleségem, képpel, mindennel. A többi kontakt most már nem az iPhone-on telefonykönyvén kívül sima, mezei papírra van "vetve".

Ha szinkronizálunk (feleségem kontaktját is kitörlöm a címjegyzékből), akkor utólag, amit a készülékbe beviszek kontaktot, képpel, stb.-vel együtt, azt fel is tölti a google account-os címjegyzékbe?

Azért nem akarjuk az iPhone-okon találhatót csak simán "átszinkronizálni" az új jövevényre, mert van, ahol fordítva van a vezeték- és keresztnév, nem nemzetközi a számformátum (itthoni számoknál nem gond, viszont angol számoknál már gond lehet), nem "friss" a kép, az iPhone a szinkronizált születésnapokhoz önkényesen hozzáadott 1 napot (hogy biztosan lemaradjak a köszöntésről)...

Köszönöm a válaszokat!

Erről szól ez a történet  :taps:
Hogy amit az Androidon teszel, szinte azonnal szinkronizálásra kerül. De ehhez élő kapcsolat kell!!! Ezt ne feledd! Amíg nincs neted, addig csak akkor fog szinkronizálni, amikor csatlakozol. De természetesen akkor minden bevitt adatot. Nekem 2 droidom van és ezt imádtam benne pont, mikor az egyik halálán volt. Áttettem az sd-m, a sim-em és minden működött tovább, nem kellett másolgatni, pakolgatni semmit, beállítottam az e-mail címet és naptárbejegyzések, account-ok, minden... rajta volt a szinkronizálás után rögtön  :ok:

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #406 Dátum: 2010, 11 10, 09:24:06 »
MEGJÖTTEK!  :shock: ITT VANNAK!  ;D   :-*  Majd jelentkezem a későbbiekben még, ahogy lesz időm velük foglalkozni a vevők mellett! Lehet, hogy bezárok mára! :D

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #407 Dátum: 2010, 11 10, 09:28:49 »
MEGJÖTTEK!  :shock: ITT VANNAK!  ;D   :-*  Majd jelentkezem a későbbiekben még, ahogy lesz időm velük foglalkozni a vevők mellett! Lehet, hogy bezárok mára! :D
Az a MINImum volna, hogy bezársz ;)  :whistle:
Szerinted én nem munkaidőben rosszalkodok két ügyfél közt ? ;D

Segítünk szívesen, ha tudunk, de azért illik  :olvass: gatni is a fórumokat. Az Android-os fő-topikon belül leginkább az általánost szerintem - sok hasznos infó van ! ;)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #408 Dátum: 2010, 11 10, 09:47:35 »
Az a MINImum volna, hogy bezársz ;)  :whistle:
Szerinted én nem munkaidőben rosszalkodok két ügyfél közt ? ;D

Segítünk szívesen, ha tudunk, de azért illik  :olvass: gatni is a fórumokat. Az Android-os fő-topikon belül leginkább az általánost szerintem - sok hasznos infó van ! ;)

Persze, olvasgatni fogok. Mindenképpen. A címtáras részt meg a bekapcsolás utáni szinkronizációt is csak azért kérdeztem meg, hogy egyáltalán be tudom-e majd kapcsolni addig, amíg nem érek haza a wifi közelébe. Tudtam, hogy kártya nélkül is menni fog, csak azt nem, hogy okoz-e gondot ha valami ki van hagyva. De ezek szerint nem.

Ha valamiben el fogok akadni, akkor írni fogok, egyébként meg gugli a barátom, meg a fórum is...

És nem az kellene, hogy legyen a szlogen, hogy az "iPhone gyilkos Nokia 5800 XM megérkezett", hanem az, hogy az "iPhone 2G 8GB gyilkos SE X10 mini pro megérkezett"!!! ;D

Itt nagyon rosszalkodni nem tudok mobilnet meg wifi hiányában, csak vergődök inkább... Viszont este ami kifér a csövön! :D

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #409 Dátum: 2010, 11 10, 09:56:06 »
Persze, olvasgatni fogok. Mindenképpen. A címtáras részt meg a bekapcsolás utáni szinkronizációt is csak azért kérdeztem meg, hogy egyáltalán be tudom-e majd kapcsolni addig, amíg nem érek haza a wifi közelébe. Tudtam, hogy kártya nélkül is menni fog, csak azt nem, hogy okoz-e gondot ha valami ki van hagyva. De ezek szerint nem.

Ha valamiben el fogok akadni, akkor írni fogok, egyébként meg gugli a barátom, meg a fórum is...

És nem az kellene, hogy legyen a szlogen, hogy az "iPhone gyilkos Nokia 5800 XM megérkezett", hanem az, hogy az "iPhone 2G 8GB gyilkos SE X10 mini pro megérkezett"!!! ;D

Itt nagyon rosszalkodni nem tudok mobilnet meg wifi hiányában, csak vergődök inkább... Viszont este ami kifér a csövön! :D

Oké, vettem/vettük ;)

Hát igen, a 2G-nél bizonyosabban jobb, csak meg kell szokjátok a kb. fele vagy harmad-akkora méretet :)
A rendszert meg ha megtanuljátok a Pároddal , nagyon fogjátok szeretni!! Én voltam anno az egyik legszkeptikusabb szerintem a fórumon és ehhez képest most mást nem is használnék, csak androidot  :taps:

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #410 Dátum: 2010, 11 10, 13:10:08 »
Angry Birds valakinek megy ?  :'( :'( :'(
Letölteném az új verziót a Marketből, elvileg már kompatibilis is lenne végre, de "download unsuccesfull" :(
Próbáljátok kiiii "lécci, lécci, léccci"  :ima: :ima: :ima:

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #411 Dátum: 2010, 11 10, 13:26:15 »
Angry Birds valakinek megy ?  :'( :'( :'(
Letölteném az új verziót a Marketből, elvileg már kompatibilis is lenne végre, de "download unsuccesfull" :(
Próbáljátok kiiii "lécci, lécci, léccci"  :ima: :ima: :ima:

Légyszi, mondd hogy minin is megy... iPhone-on a kedvenc játékunk volt...

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #412 Dátum: 2010, 11 10, 13:31:32 »
Légyszi, mondd hogy minin is megy... iPhone-on a kedvenc játékunk volt...
Mondanám, ha mondhatnám....
Elvileg most a frisített 1.4-es leírásában a mini felbontása is benne van, de egyelőre nem tudom letölteni. Igaz Nekem már volt market bajom, mert valamit elpickáltam, úgyhogy még most nem adtam fel :D
Mondom ha sikerülök ...
Szerintem az év játéka !!!!!  :-*

...
Különben is, Te dolgozzál, ne a Minit maceráld .. meg fórumozz   ::P ;D

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #413 Dátum: 2010, 11 10, 13:55:25 »

Különben is, Te dolgozzál, ne a Minit maceráld .. meg fórumozz   ::P ;D

Ha látnád, hogy milyen fejek jönnek be néha, akkor Te is inkább a minidet macerálnád... ;D

Egyébként meg szerintem is a legjobb játék. Nem tudom, hogy a pályák ugyanazok-e, de iPhone-ra volt walkthrough... ;D Sebaj, majd ha megy akkor összebeszélünk, hogy melyik pályát hogyan...

Apropó: ha szinkronizálom a készüléket mikor hazaérek, regisztrálok a marketre, akkor itt is levonnak a bankkártyámról 700 valahány Ft-ot, mint az ájtúnszéknál? ;D

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #414 Dátum: 2010, 11 10, 13:58:20 »
Ha látnád, hogy milyen fejek jönnek be néha, akkor Te is inkább a minidet macerálnád... ;D

Egyébként meg szerintem is a legjobb játék. Nem tudom, hogy a pályák ugyanazok-e, de iPhone-ra volt walkthrough... ;D Sebaj, majd ha megy akkor összebeszélünk, hogy melyik pályát hogyan...

Apropó: ha szinkronizálom a készüléket mikor hazaérek, regisztrálok a marketre, akkor itt is levonnak a bankkártyámról 700 valahány Ft-ot, mint az ájtúnszéknál? ;D
De nem ám!!!!!!!!!  :p

És igen , fut! Megerőszakoltam!!!!  :taps:

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #415 Dátum: 2010, 11 10, 14:16:15 »
De nem ám!!!!!!!!!  :p

És igen , fut! Megerőszakoltam!!!!  :taps:
Apropó, mi köze a bankkártyádhoz a telefonodnak? Ejjejjj... Ez a Google  :ok: kérem szépen, ráadásul itthon még nem elérhetőek a market-ben a fizetős tartalmak. De nem is nagyon szükséges, a free-vel is jól lehet élni ;)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #416 Dátum: 2010, 11 10, 14:50:55 »
Apropó, mi köze a bankkártyádhoz a telefonodnak? Ejjejjj... Ez a Google  :ok: kérem szépen, ráadásul itthon még nem elérhetőek a market-ben a fizetős tartalmak. De nem is nagyon szükséges, a free-vel is jól lehet élni ;)

Szét forgják rúgni a "s***em", mert szétOFFolom a témát. A zájfónnál ahhoz, hogy eppsztórozni tudjak, kellett regisztrálni. Ha csak free cuccokat akartam, akkor nem kellett a bankkártya. Viszont ha már fizetőseket is, akkor regisztrálnom kellett az iTunes fiókomhoz tartozóan egy bankkártyát, melyről a regisztráció elfogadását követően (a klikkelés után kb 1 percen belül) 700 valahány forintot szép csendesen levettek a számlámról. Gyakorlatilag az Angry Birds árát kapták le, csak éppen nem tudom, hogy milyen szolgáltatásért fizettem. A regisztrációért? (a félreértések elkerülése végett: nem vettem Angry Birds-et, csak regisztráltam a kártyát a fiókomhoz.). A pénzt pedig semmilyen formában sem láttam. Amikor lejárt a bankkártyám, akkor megint kellett regisztrálnom az új kártyaszámmal. Ekkor pedig megint leterheltek 700 valahány forinttal. Durván számolva 1500 Ft-ot fizettem Stív Dzsobsznak a semmiért... Ezért kérdeztem, hogy a Market esetében hogy van ez. Azt pedig tudtam (itt meg máshol olvastam), hogy a fizetős rész itthon még csak egy program telepítése után működik. Egyelőre szerintem megleszek a free cuccokkal is...

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #417 Dátum: 2010, 11 10, 15:40:38 »
Szét forgják rúgni a "s***em", mert szétOFFolom a témát....
Nem kizárt  :D
Deee nem, igazából azt szokták/szoktuk mondani, kicsit lusták vagyunk ;) Mert így hirtelen sokkal könnyebb megbeszélni felmerülő dolgokat, minthogy egy 60-100 oldalas fórumtémát átnyálazzunk. :angyal:
Igaza van a Fiúknak/Lányoknak - a Rendszernek - ;) mikor megszidnak minket, de rendesek, megértőek ;)

Szóval fut az Angry Birds a Minin  :taps: ... ugyan kilépni még nem sikerült belőle back gombbal, de task killer megoldotta :)

A szifon témára nem nagyon szabad reagálni/reagálnom, arra van külön topik :) De én örülök, hogy aki androidra tért, megszereti a szifonnal szemben, főleg ha van összehasonlítási alapja... Nekem is tetszett elsőre, de ne menjünk bele, mert mondom, arra külön téma van :D És főleg szubjektív.

A lényeg, hogy alapból a Market tsak az e-mailedet "kéri", illetve amivel leszinkronizálod a telefont, azt "használja"...

Viszont mivel újonnan, függetlenül vásárolt Mini-tek lett, figyeld kérlek a frissítést, lehet ill. valószínű, hogy az Android 2.1-es friss hozzád jóval hamarább befut, mint nekünk T-seknek... Ezt úgy fogod látni, hogy a felső "tálcán", értesítési területen lesz kis ikon, lehúzod és tadaaam, üzi lesz - jó esetben - ;)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #418 Dátum: 2010, 11 10, 19:02:19 »
Sziasztok!

A készüléken a beállítások/stb... szoftverfrissítés ellenőrzése után azt írta ki, hogy az Ön készülékére rendelkezésre áll frissítés... Na most akkor mi is van? ;D

Megcsinálom, aztán Angry Birds ezerrel... :D

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #419 Dátum: 2010, 11 10, 19:20:12 »
Na, nekiálltam a frissítéseknek. Érdekes helyzet van. A feleségemé fehér hátlapos, a szoftver amit letöltött 127 MB. Az enyém fekete, ahhoz meg csak 109 MB. Az is vicces volt, hogy neki van valami kínai kézírásfelismerő meg hasonló cucc a beállításokban, nekem meg nincs, illetve az övén 1 vagy 2 plusz app volt telepítve, ami az enyémre nem. És nem használt a készülék... Lehet, hogy máshonnan van, mint az enyém, azért történhetett... Viszont akkor is furcsa... Képeket később mellékelek!

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #420 Dátum: 2010, 11 11, 08:03:19 »
Na, nekiálltam a frissítéseknek. Érdekes helyzet van. A feleségemé fehér hátlapos, a szoftver amit letöltött 127 MB. Az enyém fekete, ahhoz meg csak 109 MB. Az is vicces volt, hogy neki van valami kínai kézírásfelismerő meg hasonló cucc a beállításokban, nekem meg nincs, illetve az övén 1 vagy 2 plusz app volt telepítve, ami az enyémre nem. És nem használt a készülék... Lehet, hogy máshonnan van, mint az enyém, azért történhetett... Viszont akkor is furcsa... Képeket később mellékelek!
És mit ír ki milyen az Android verzioszáma ? :)
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #421 Dátum: 2010, 11 11, 08:28:43 »
És mit ír ki milyen az Android verzioszáma ? :)
Tartok tőle, hogy ez tsak a nyári frissítés, de hátha, ... majd kiderül :)

Nem elérhető elfLord

• DOUBLE CLUB
« Reply #422 Dátum: 2010, 11 11, 08:46:59 »
Sziasztok!

A "Telefon adatai" menüpont alatt ez található (csak az érdemi infókat írom le):

Belső vezérlőprogram ver...
2.1-update1

Kernelverzió
2.6.29

Buildszám
2.0.A.0.504

A frissítéskor a letöltés után kb 5 perccel készen volt a frissítés.

Sajnos sok időt nem töltöttem az 1.6-tal meg magával a készülékkel sem, de ezek a változások még így is szembetűntek:

- A képernyőnyitáshoz lehet a "slide to unlock"-hoz hasonló fícsört használni. A slider maga kétállású, a bal csúszkával (balról jobbra húzva) képernyőzáart nyitni, a jobb csúszkával (jobbról balra húzva) némítani lehet a készüléket.

- Néhány ikon képe megváltozott

- Az én készülékemen a google search widget-be beépült a hangutasításos keresés, mely a telepített alkalmazások között is megtalálható "Voice Search"-ként.
Ez vicces, mert nekem van, a feleségemnek meg nincsen, mint ahogyan neki van "Application Installer", nekem meg nincs. (Ezeket utólag honnan tudom beszerezni? Marketben nem találtam őket, bár lehet, hogy csak én voltam a béna).

- A kijelző automatikusan elfordul, ha oldalra fordítom (mintha kihúznám a slider billentyűzetet), viszont működik billenytűzet kihúzás nélkül is, szinte mindenhol.

- Eddigi negatívumként azt tudom mondani, hogy sajnos a szolgáltató beállításokat az 1.6 alatt le tudtam kérni hiba nélkül, a frissítés után meg nem. Per pillanat SMS-t kaptam már, szóval talán nincs gond, bár küldeni még nem küldtem. A mobilnet egyelőre pedig még tárgytalan. (próbáltam engedélyezett adatkapcsolattal és anélkül is.). A másik, amit nem értek, hogy ha van 3G, akkor miért csak a "pálcikás" térerő jelző jelenik meg? Úgy gondoltam, hogy használattól függetlenül kiírja a 3G elérést... Régebbi SE-m tudta. Sebaj, annyira nem izgat...

Egyelőre ennyi, ha van még kérdés, akkor a nap folyamán akadozva ugyan, de tudok írni....

Nem elérhető TiaDalma

« Reply #423 Dátum: 2010, 11 11, 10:20:16 »
Sziasztok!

A "Telefon adatai" menüpont alatt ez található (csak az érdemi infókat írom le):

Belső vezérlőprogram ver...
2.1-update1

...

MÁZLIStaaaa   :taps: :D :D :D

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #424 Dátum: 2010, 11 11, 11:08:14 »
MÁZLIStaaaa   :taps: :D :D :D
Az  :(
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi