Sziasztok!
Sajnos ma volt egy nagyon kellemetlen tapasztalatom az egyik mobilszolgáltató üzletében, konkrétan a kedves eladó hölgyikével és a kiszolgálással.
Röviden:
Feleségem elment az "X" szolgáltatóhoz vásárolni előfizetéses konstrukcióban 2db X10 mini pro-t. Az üzletbe 16:30-kor érkezett, az üzlet pedig 17:00-ig van nyitva.
Az eladót láthatóan zavarta, hogy zárás előtt fél órával megérkezett a feleségem, ráadásul a két gyermekünk is vele volt. A tájékoztatás színvonala szerintem az elfogadható szintet nem ütötte meg (nem voltam ott, abból tudom, amit feleségem elmesélt szinte szó szerint). Folyamatosan félretájékoztatta a tarifákkal és a készülékek árával kapcsolatban és miután kiderült, hogy csak 1db mini pro van az üzletben, megpróbálta rábeszélni a mini-re, mivel abból volt több. Ha az kellett volna, azt kérte volna, nem véletlenül kérte a 2db mini pro-t.
Szóval úgy döntöttem, hogy nem veszem meg ott a készüléket, főleg mivel szombaton amikor érdeklődni és a készüléket saját kezünkben megnézni, megfogni voltunk bent, akkor sokkal készségesebb volt mindenki. Azért 100+ eFt-ot otthagyva elvárom, hogy nő ide vagy oda, gyerek ide vagy oda, azért megfelelő legyen a kiszolgálás akkor is, ha nem vagyok velük.
mindegy.
Ezt csak kiadtam magamból, bocs érte.
A lényeges kérdés, hogy nem akarunk macerázni az előfizetéssel, főleg ennél a szolgáltatónál nem. Ahhoz, hogy a számunkat meg tudjuk tartani, mindkét meglévő kártyás számunkról le kellene mondanom a feleségem javára, hogy meg tudjuk tartani. (Én nem tudok előfizetést venni, céges buli, hosszú). Macera.
Kártyás csomagban meg horror az ára. Lényegtelen.
Találtunk egy másik szolgáltatónál, ahol közel 10eFt-tal olcsóbb/db. És ezt fogjuk megvenni. Viszont nem akarunk az új szolgáltatónál maradni, mivel mindenkinek a mostani szolgáltatónál lévő számunk van meg, és költséges lenne mindenkit kiértesíteni megint, főleg mivel mindenki ott van most, ahol mi.
Lényeg a lényeg (az egész hozzászólás legfontosabb része): hogyan lehet úgy függetleníteni "legálisan" a mini pro-t, hogy vissza lehessen állítani függővé, amikor szükséges? Lehet, hogy nem lesz rá szükség (számhordozás, új szolgáltatónál letelepedés), csak információ szintjén érdekel, biztos ami biztos alapon! Ezen a válaszon múlik a vásárlásunk, tehát PM is jöhet, ha nem publikus a tartalma! Minden segítségre nyitott vagyok, csak ne turbosim legyen. Az már nem fér bele a keretbe!
Köszi szépen!