Mivel az omniánál is nagy népszerűségnek örvendtek azok a romok amelyek magyar nyelvűek voltak gondoltam az androidra is meg kellene csinálni, de mivel itt nem léteznek nyelvi fájlok ezért minden egyes apk-t külön kell lefordítani de ez nem egy emberes munka annál is inkább, hogy mostanában nincsen sok időm a kütyümmel foglalkozni.
Ezért gondoltam azt, hogy össze kellene jönni egy párunknak és neki fogni a magyarításoknak.
Amennyiben valaki késztetést érez az ilyen fajta munkára az jelezze és megpróbálunk egy teamet összehozni ahol fel tudjuk osztani a feladatokat.
Aki jelentkezik az legyen szíves jelezze, hogy mi az amit betud vállalni (fordítás, programok szétbontása-összerakása)
Nincsen semmi különös feltétele ennek a projektnek de azért egy kis linux ismeret nem hátrány és jó ha van a gépeteken egy valamilyen Linux verzió akár virtuális gépen.
Itt van egy próba a DeskClok alkalmazásra.
Telepíteni adb -vel tudjátok:
adb push DeskClok.apk /system/app/DeskClock.apk
Csináltam egy mappát az FTP-n ezeknek a programoknak oda fogom feltölteni ami készen van illetve ami tesztelésre vár.
Értelem szerűen a telepítés annyiban módosul, hogy a fájlnevet be kell helyettesíteni.
adb push valami.apk /system/app/valami.apk
Saját fordítások:
You are not allowed to view links.
Register or
Login You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
Register or
Register or
Register or
Register or
LoginTovábbi magyarul tudó programok: