2024, 11 26, 14:33:20

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526796 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Senkifia

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6125 Dátum: 2012, 02 20, 23:22:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Srácok, ajánlom figyelmetekbe ezt:

Szerintem nektek is menne. :)
hmmm... hol lehet beállítani  négy sarkában félkörös dokkolót?
Amúgy valóban gyors. Hiányolok némi szabad memória kimutató widgetet :) de majdcsak találok rá valamit. Alapjáraton nagyon egyszerű. De a megoldások kellemesek benne(pl az animált kuka :) )

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #6126 Dátum: 2012, 02 20, 23:27:26 »
hmmm... hol lehet beállítani  négy sarkában félkörös dokkolót?
Amúgy valóban gyors. Hiányolok némi szabad memória kimutató widgetet :) de majdcsak találok rá valamit. Alapjáraton nagyon egyszerű. De a megoldások kellemesek benne(pl az animált kuka :) )

Alapból ott kellene lennie. Próbáld meg az andguru-s linken lévőket. A Corners és a Fast Corners változatoknál lenni kell körcikkes dokkolóknak.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6127 Dátum: 2012, 02 21, 07:18:18 »
Alapból ott kellene lennie. Próbáld meg az andguru-s linken lévőket. A Corners és a Fast Corners változatoknál lenni kell körcikkes dokkolóknak.
feltettem a cornerst. tényleg van körcikk :) Most majd alakítgatom. Valóban egészen gyors.

Nem elérhető Rowland

• PFC Fan
  • PDA: Omnia2
  • PDA ROM: android
« Reply #6128 Dátum: 2012, 02 21, 12:37:41 »
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem,hogy felraktam az Omnia2-esemre az androidot amit innen töltöttem...azt írták benne,hogy a kamera funkció is működik benne, de én sajnos nem tudom használni??? Esetleg van rá valamilyen orvoslás?
Köszi előre is a választ/okat.

Nem elérhető HamiMaci

• PFC Fan
  • PDA: Samsung OmniaII
  • PDA ROM: I8000NXXIK5
« Reply #6129 Dátum: 2012, 02 21, 14:34:23 »
Hali!
Lehet volt már kérdés, de nem találtam a választ sehol. híváskor késik vagy 3-4 másodpercet a kijelző, így nem látom hogy ki hív vagy kit hívok...
Tudja esetleg valaki, hogy lehet ezt kezelni? Hol találok updatet és hogy kell felrakni?

Azt hiszem ennyi lenne az össz kérdés  :D

Köszi!

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #6130 Dátum: 2012, 02 21, 15:45:01 »
bár elvileg ugye ha egy gigát formázok meg ext4re a droidnak, akkor még mindig marad fél giga FAT32. Azt meg utólag ROM csere nélkül is vissza lehet csinálni egy ext4 törlés- fat32 növeléssel...  :D
Pontosan, ahogy mondod vissza lehet csinálni :)

Viszont, ha 1 gigára leformázod Ex4 nek. Marad 500mb körül ez elég az haretnak  apróbb dolgoknak.
Az SD-n meg csak 128 mb kell, swapra, többi meg Fat. Ezt ugyan úgy látja  a Windows 6.5.
Szóval helyed marad adatoknak, igo nak, zenének stb...

Azért írom mert nekem amikor storagen van a  rendszer. SD-n  a  swap, érezhetően gyorsabb a rendszer!
Próbáltam fordítva is. Akkor voltak ilyen kisebb akadások a  képernyő váltáskor,  "megtorpanások"...
Mostaninál nincs ilyen. Nagyon korrektül fut. Aztán lehet hogy ez SD függő is.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6131 Dátum: 2012, 02 21, 15:55:26 »
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem,hogy felraktam az Omnia2-esemre az androidot amit innen töltöttem...azt írták benne,hogy a kamera funkció is működik benne, de én sajnos nem tudom használni??? Esetleg van rá valamilyen orvoslás?
Köszi előre is a választ/okat.

"Minden alkalmazás"-ból elindítod a Camera-t,és nem indul el egyáltalán? vagy a kamera gombbal nem indul? vagy elindul, de nem fényképez? A kamera elvileg megy.nálam legalábbis. Ha az alkalmazásokból indítom. A fizikai kamera gomb nem működik,csak a képernyőn lévő.

Nem elérhető kifli

« Reply #6132 Dátum: 2012, 02 21, 16:29:07 »
Feltettem az arc launched apk-t az megy.
A samsung sgs widgeteket nem tudtam, illetve a corners cuccokat sem...

Nem elérhető kifli

« Reply #6133 Dátum: 2012, 02 21, 16:33:47 »
"Minden alkalmazás"-ból elindítod a Camera-t,és nem indul el egyáltalán? vagy a kamera gombbal nem indul? vagy elindul, de nem fényképez? A kamera elvileg megy.nálam legalábbis. Ha az alkalmazásokból indítom. A fizikai kamera gomb nem működik,csak a képernyőn lévő.
Nálam ritkán indul el a  kamera , jön a  hibaüzenet helyett...
És ha egyszer bejött, akkor már csak restartnál van esélyem hogy újra működjön. :D

Nem elérhető DonKifli

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Omnia 2
  • PDA: Samsung Omnia 2
  • PDA ROM: 512
« Reply #6134 Dátum: 2012, 02 21, 17:51:57 »
Sziasztok!

Érdekelne az Android telepítése az Omnia 2-re. Tudna valaki adni egy érthető leírást?

Előre is köszönöm.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6135 Dátum: 2012, 02 21, 18:15:40 »
Sziasztok!

Érdekelne az Android telepítése az Omnia 2-re. Tudna valaki adni egy érthető leírást?

Előre is köszönöm.

FAQ? :)

Nem elérhető Rowland

• PFC Fan
  • PDA: Omnia2
  • PDA ROM: android
« Reply #6136 Dátum: 2012, 02 21, 18:23:11 »

Nekem ezt írja: The application Camera (process com.android.camera) has stopped unexpectedly. Please try again.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6137 Dátum: 2012, 02 21, 18:25:09 »
Nálam ritkán indul el a  kamera , jön a  hibaüzenet helyett...
És ha egyszer bejött, akkor már csak restartnál van esélyem hogy újra működjön. :D

Nekem mindig működik a kamera. A film felbontással vannak problémáim, ezért a winmo alól filmezek,fényképezek. De menni mindig megy. Sőt,néha kéretlenül elindul,ha valamit mellényomok. még nem jöttem rá,mit :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6138 Dátum: 2012, 02 21, 18:26:12 »
Nekem ezt írja: The application Camera (process com.android.camera) has stopped unexpectedly. Please try again.
pech... ez a beta . ha fotózni,filmezni akarsz,marad a winmo :)

Nem elérhető Tomasman1985

• PDA: Samsung I8000
  • PDA ROM: I8000NXXJHI/ I8000XEHJG5 /I8000XXJF1
« Reply #6139 Dátum: 2012, 02 21, 19:10:05 »
Hali!

Beta2 hiba vagy csak nálam?

Jelenség a következő:

Korra reggeliórák a O2 éjszaka pihent, csörög az ébresztő egy kis idő kell mire reagál a gombokra. Majd csend lassan felébredek és megnézem a O2 kéri  PIN-t (újra indult a droid), és egy órával kevesebb van.
Lehet érzi hogy utálok korán felkelni ezért ad még egy órát, kedves gesztus ez amúgy. Plusz azért elég intelligens is, csak a főnökömnek nem tudom az mondani bocsi ez egy BUG:D
A kérdés az hogy másnak is van ez így vagy csak az enyém ilyen?
Most még class 4es kártyán van a droid, de holnap megjönn a class10 kingston, és megpróbálom feltolni úgy hogy O2-n van droid a swap meg a micro sd-n. Nekem mint Linux lámának nem lesz egyszerű:D

Próbáltam kézzel beállított órával, és hálózatról lekért módban is ugyan ez a helyzet.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6140 Dátum: 2012, 02 21, 20:28:32 »
Hali!

Jelenség a következő:

Korra reggeliórák a O2 éjszaka pihent, csörög az ébresztő egy kis idő kell mire reagál a gombokra. Majd csend lassan felébredek és megnézem a O2 kéri  PIN-t (újra indult a droid), és egy órával kevesebb van.
Lehet érzi hogy utálok korán felkelni ezért ad még egy órát, kedves gesztus ez amúgy. Plusz azért elég intelligens is, csak a főnökömnek nem tudom az mondani bocsi ez egy BUG:D
Most még class 4es kártyán van a droid, de holnap megjönn a class10 kingston, és megpróbálom feltolni úgy hogy O2-n van droid a swap meg a micro sd-n. Nekem mint Linux lámának nem lesz egyszerű:D

Próbáltam kézzel beállított órával, és hálózatról lekért módban is ugyan ez a helyzet.
Az újrainduló droid(nem winmo,csak droid) az előlapi kamera drivere miatt van.illetve a hiány miatt. Valami valamiért használni akarja, és nem tudja,ezért indul újra a droi(állítólag by Sándor...ő mondta,egyszercsak) Az egy órával kevesebbet nekem is csinálja, de most egy ideje nem. Gőzöm nincs arról sem, eddig miért csinálta, és arról sem, most miért hagyta abba . Én is kérdeztem,senki nem reagált. Azt hittem csak nálam van :)
Ja ami változott(a különböző telepítgetéseken kívűl,ami esetleg befolyásolhatta az óra elállását) az az,hogy eddig sd-n volt a rendszer is , a swap is, most áttettem a swap-ot a my storage-re. Elképesztő,mennyivel gyorsabb :) De ezt is mondta Sándor egyszer....
Asszem átpakolom a rendszert a mystorage-re,és a swapot az sd-re :)
Hát kb ennyit tudok mondani a dologról :)
Az óra picit zavaró,főleg ha nem ébeszt fel időben...  :hmm:

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6141 Dátum: 2012, 02 21, 20:42:12 »
Hali!

Jelenség a következő:

Amúgy az órával végigjátszottam mindent, minden CET+1 órás időzónát kipróbáltam,automatát,kézit... semmi nem segített.
A droid újraindulást most egy flashlight app elindításától produkálta. A flashlight elindult, de nem működött rendesen,majd nem lehetett kilépni,majd miután valahogy mégis kiléptem,fél percen belül újraindult a droid. És ezt5ször egymás után :) ezután leszedtem a flashlight-ot :)

Nem elérhető maci270000

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: JI1 Rom 6.5.3
« Reply #6142 Dátum: 2012, 02 21, 22:32:36 »
Hát ha abból indulsz ki hogy windows mobilból már csak a winmo 7.5 re vannak új dolgok, akkor igen. Ha azt a szempontot nézed hogy androidra van foursqure-től kezdve minden, és folyamatosan jelenek meg dolgok (elég felkapott lett), megint csak arra jutsz igen. Biztosan a jövőben is erősebb hardvert igénylő dolgok lesznek androidra is, de O2droiddal biztos hogy ki tudod húzni az időt telefon csere ügyében. Legalább is én ezt próbálkozok velem, eddig összességében nagyon pozitív amúgy, de én még csak 3 napja használom!

Akkor tudnál nekem segíteni, hogy felrakjam az Omnia 2-mre az androidot?
Próbálkoztam már úgy, hogy felraktam a telefonra a telepítőt leírás szerint és valamit kiírt a vége az volt hogy 128mb
End?
És nem sikerült akárhogy próbáltam!
Elég régóta próbálkozom vele és a leírás szerint nem ment! Nagyon szeretném már kipróbálni az androidot, de ezt a telefont szeretem! Előre is köszönöm!

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6143 Dátum: 2012, 02 21, 23:12:00 »
Próbálkoztam már úgy, hogy felraktam a telefonra a telepítőt leírás szerint és valamit kiírt a vége az volt hogy 128mb
End?
Elég régóta próbálkozom vele és a leírás szerint nem ment! Nagyon szeretném már kipróbálni az androidot, de ezt a telefont szeretem! Előre is köszönöm!

my storage-re raktad? előbb praktikus lenne az automata telepítéssel próbálkozni sd-re,ha nem tudod,mit kell csinálni pontosan. ha tudod,akkor meg olvasd el még a FAQ-ot, elég szájbarágós :)
automata install az sd-re: praktikus előtte leformázni ext4-re a kártyát, linux alatt pl, vagy minitool partition wizarddal win alól. utána próbálkozni. lehetőleg ne 2 gigás sd,min. 4, class6-os. Eddigi tapasztalatok szerint prüszköl a 4gigánál kisebb és class6 nál lassabb sd kártyáktól a droid,vagy mi :)
Nekem egy 8gigás class6-ra az automata elsőre felment...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6144 Dátum: 2012, 02 21, 23:23:51 »
End?

szóval ha van min4 gigás, class6os sd kártya, USB módot beállítod mass storage-re , és sd card-ra,a winmo beállításoknál. feltelepíted PC-re a minitool partition wizard-ot,  csatlakoztatod pda-t,megkeresed minitools-ban az sd kártyát, és partcionálod ext4-re. Visszaállítod az usb módot my storage-ra.Felmásolod a telepítő fájlokat (o2beta könyvtár,haret exe, stb...) a my storage gyökerébe. Utána az o2beta könyvtárból elindítod az install android(vagy androidinstall:)) fájlt, hátradőlsz,és vársz vagy negyed órát. Elvileg fel kell menjen. Aztán ha ez megy, utána lehet művészkedni kézi telepítés, my storage-ra,,swap költöztetése, miegymás :)

Nem elérhető mio180

• PDA: O2Droid | CM6 β1
  • PDA ROM: RapidAIJH1
« Reply #6145 Dátum: 2012, 02 22, 00:20:44 »
Hmmm. Mindenre azt nyögi, hogy "installtion unsuccesful" (market).
Volt unmount/remount SD. Mi a trükk? Lemaradtam volna valamiről :'( ?
O2Droid CM6 β1 | RapidAIJH1 | JJ1 | XEHJG5
ZTE Blade | Mio180 | ZT-180

Nem elérhető Senkifia

« Reply #6146 Dátum: 2012, 02 22, 08:02:08 »

a beta2? nekem csak az egyes csinálta. épp most telepítettem újra szűzen a droidot, és gond nélkül,elsőre megy a market,meg a telepítés...  :hmm:

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #6147 Dátum: 2012, 02 22, 08:31:09 »

SD unmount, telepít, SD remount.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető maci270000

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: JI1 Rom 6.5.3
« Reply #6148 Dátum: 2012, 02 22, 09:54:07 »
szóval ha van min4 gigás, class6os sd kártya, USB módot beállítod mass storage-re , és sd card-ra,a winmo beállításoknál. feltelepíted PC-re a minitool partition wizard-ot,  csatlakoztatod pda-t,megkeresed minitools-ban az sd kártyát, és partcionálod ext4-re. Visszaállítod az usb módot my storage-ra.Felmásolod a telepítő fájlokat (o2beta könyvtár,haret exe, stb...) a my storage gyökerébe. Utána az o2beta könyvtárból elindítod az install android(vagy androidinstall:)) fájlt, hátradőlsz,és vársz vagy negyed órát. Elvileg fel kell menjen. Aztán ha ez megy, utána lehet művészkedni kézi telepítés, my storage-ra,,swap költöztetése, miegymás :)
Hát most ott tartok hogy a telemítés elindult de megakadt a windows megdöglött az android meg nem indul el!
Bekapcsolásnál felvillan a windows jele és aztán fehér lesz a kijelző! :I
Hogy lehet helyre vágni?

Nem elérhető HSanyi63

• Navigáció / Navigation: Carrera 430 Bt AV
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #6149 Dátum: 2012, 02 22, 10:26:54 »
Hali!

Nekem 8Gb CL6-nvan a droid, de többször elhal, lezárás után nem ébred, csak akksi csere után.

Valami ötlet, hogy mit sikerült elqrnom?  :'(

Így most használhatatlan a droid.

Már mint nálam......