Hali!
Beta2 hiba vagy csak nálam?
Jelenség a következő:
Korra reggeliórák a O2 éjszaka pihent, csörög az ébresztő egy kis idő kell mire reagál a gombokra. Majd csend lassan felébredek és megnézem a O2 kéri PIN-t (újra indult a droid), és egy órával kevesebb van.
Lehet érzi hogy utálok korán felkelni ezért ad még egy órát, kedves gesztus ez amúgy. Plusz azért elég intelligens is, csak a főnökömnek nem tudom az mondani bocsi ez egy BUG:D
A kérdés az hogy másnak is van ez így vagy csak az enyém ilyen?
Most még class 4es kártyán van a droid, de holnap megjönn a class10 kingston, és megpróbálom feltolni úgy hogy O2-n van droid a swap meg a micro sd-n. Nekem mint Linux lámának nem lesz egyszerű:D
Próbáltam kézzel beállított órával, és hálózatról lekért módban is ugyan ez a helyzet.
Az újrainduló droid(nem winmo,csak droid) az előlapi kamera drivere miatt van.illetve a hiány miatt. Valami valamiért használni akarja, és nem tudja,ezért indul újra a droi(állítólag by Sándor...ő mondta,egyszercsak) Az egy órával kevesebbet nekem is csinálja, de most egy ideje nem. Gőzöm nincs arról sem, eddig miért csinálta, és arról sem, most miért hagyta abba . Én is kérdeztem,senki nem reagált. Azt hittem csak nálam van
Ja ami változott(a különböző telepítgetéseken kívűl,ami esetleg befolyásolhatta az óra elállását) az az,hogy eddig sd-n volt a rendszer is , a swap is, most áttettem a swap-ot a my storage-re. Elképesztő,mennyivel gyorsabb
De ezt is mondta Sándor egyszer....
Asszem átpakolom a rendszert a mystorage-re,és a swapot az sd-re
Hát kb ennyit tudok mondani a dologról
Az óra picit zavaró,főleg ha nem ébeszt fel időben...