Azért zajlik itt is az élet.
Én ezt nem is olvastam........
Akkor vége a projektnek, a rádióval? Vagyis ezzel a mostani verzióval?
Nem hiszem el...
Komolyan mondom még fizetnék is érte, és szerintem más is , ha egy teljes droid lenne belőle
Egy paypalos accunton keresztűl simán meg lehetne oldani.
Tudom hogy rengeteg munka lehet ez még, de sokaknak nagyon jó lenne ha nem kellene lecserélni a O2.
És én támogatom ha kell pénzel!
Anno még a kezdetek kezdetén akartam sört küldeni Sándornak, de határozottan elutasította...
Hát ez a durva... Te is régi harcos vagy
De én már félek a választól...
Nem mint ha bajom lenne a windowsosal, mert tényleg használhatóvá lehet tenni, de a droid más világ.
Mondjuk most így is nagyon jól fut a droid... storag/sd swap
Nyomkodom néha, várom mikor fagy ki, de nem akar
Amit a droidban pozitívumként fel tudok hozni, az az appok bődületes áradata, valamint az, hogy (majdnem) mindegyik fut minden kütyün. Nem kell 1 hónapot ráölni, hogy például a Teteer elinduljon egy másik kütyün, ne csak HTC-n. Viszont Sense-t még nem láttam HTC-n kívül.
Pedig felraknám.
nekem sajnos nem fér be a költségvetésbe egy o2 szintű androidos telefon.úgyhogy még maradok. és reménykedem
Vegyél Defy+-t.
Csak 1 tipp, de ha olcsó droidos kütyüt akarok sztem a defy jó választás lehet. Sok jó rom van rá, a sebességére nem nagyon lehet panasz
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk
Csak megerősíteni tudom az előttem szóló szavait.
Az olcsóbb alatt ezt értem:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Én 51ért vettem készülékcserével a Trénél.
Amennyire én tudom ugyanaz a processzor van a két defyban, csak a simában lejjebb van húzva az órajel. Így a két kütyü kb. Ugyanaz.
Azért ez így nem egészen igaz. Más a Chipset (TI OMAP 3610 -> TI OMAP 3620), más a "VGA", az akku nagyobb (1540mAh -> 1700mAh), stb. Az viszont igaz, hogy mindkettőben Cortex-A8 proci van, csak a Defy-ban 800on jár, a Defy+-ban 1GHz-en.
Annyi biztos, hogy nem bántam meg a cserét, viszont hiányzik a WinMo, a kezelőfelületek sokasága miatt. A droidon minden launcher 90%ban ua. Az lesz a vége, hogy át kell portolnom a Sense-t, hogy fusson más kütyükön is, ne csak HTC-ken.
Méretre ugyan az, 3.7". Felbontásban van egy kis különbség.
Így van. Az O2 480x800, míg a Defy+ 480x854 felbontású.