Próbáld meg teljesen újra telepíteni(sd-format fat32-re majd az auto installal újra) Amúgy az elalvás, újra indulás, a call lassu előbukkanása, belassulások, ez mind még orvosalatlan hiba.. NE FELEJTSÜK ELL HOGY EZ EGY BBETA VÁLTOZAT ÉS A FEJLESZTŐK A SZABAD IDEJÜKBEN KÉSZÍTETTÉK) Már ez is elismerésre való munka hogy ilyen szintre eljutottak!!!
my storagen a rendszer, swap sd-n. Ezek a problémák szinte megszűntek!
(nálam) Pár napja csak a droidot használom. Erre kelek reggel.
Én feltettem egy task killert, és este mielőtt elaltatom, és magamat...
Ránézek hogy nem fut e aminek nem kellene. Ha fut, bezárom. Repülőgép üzemmódra rakom, amúgy is ki szoktam kapcsolni windows alatt is. Illetve a wifinél tapasztaltam olyan 20 bol 1 szer. Hogy amikor kikapcsolod, eltűnik az ikon. Azt hiszed kikapcsolt. Aztán amikor bemész a beállítások, wifi, ott azt írja hogy "kikapcsolás"... Nem azt hogy "wifi bekapcsolása"... Na ilyenkorra szokott csontra lemerülni reggelre.
Van amikor így "beragad"...
Bekapcsolom és újra ki. Míg ki nem írja hogy Wifi bekapcsolása...
Telefonáltam ma, elég sokat. Rendben csörög, és ki írja hogy ki hív. Ellenőriztem, azonnal szól a csengés ahogy az első búgó hangot hallom a telefonban. (vezetékesről megcsörgettem magamat) max 2 !!! msdperc múlva kiírja ki hív...
A telefon könyv előhívásánál van egy kis gondolkodás, az is olyan-2-3 msdperc és ott van.
Nem akad amikor lapozok, vagy valamit meg nyitok,...Launcher pro megy effektekkel, 3 lap, meg 1db Beautiful Widgets.
Egy opera van telepítve, egy angribirds és pár progi.
Szerintem ez simán használható így. Sőt, nagyon is.
A kamerával vannak gondok, nem mindig indul. Ezt sajnálom. Mert szeretek képelni
Viszont egy nap kb. és lemerül... reggel, este, wifi pár percig...Napközben 5-6 hívás lájtos napon.
Meg nyomkodom amikor van rá időm melóban.