Hagytam estére a droidot bekapcsolva...
Reggelre se kép se hang Teljesen leszipkázta az aksit 0-ára.
Wifi ilyesmi nem volt bekapcsolva.. Nem tudom mi volt ez
Így jártam én is.
Sajna a droid is annyira összeesett, hogy nem tudtam újraindítani reinstall nélkül, így az akksi statisztika is elveszett, nem tudom mi lehet a hibás, de egy biztos, valami beindult ezerrel a háttérben, mert napközben, telefonálgatással megspékelve is vígan bírja szuflával.
Írogathatjuk, hogy melyik héjnak, hogy kellene működnie, vagy éppen melyik loader működését, hogyan képzelitek el, szerintetek mi mihez nyúl, de a tény akkor is tény, mégpedig tapasztalati, hogy droid visszaállás után, hosszú idő, míg talál műholdat, annak ellenére, hogy droid gyorsabban találta a koodrinátát mint winmo.
Mivel mi nem voltunk benne a fejlesztésben, csak haszonélvezői vagyunk, így a tapasztalat marad, nem arról kell írogatnunk, miként kellene működnie, mert akkor meg is tudnánk csinálni.
Itt a tapasztalat gyűjtés a fontos, hogy aki ténylegesen ért hozzá, visszajelzéshez jusson.
Egyébként, igazi gyorsulás tényleg csak akkor várható, ha a rendszer ROM (nand) lesz a település helye, mert elvileg, sokkal gyorsabb az elérése, írása, olvasása.
Azért hatalmas siker szerintem, hogy az egyszerű tucat telókat még az SD kártya okozta hatalmas sebesség hátrány ellenére is utoléri, a V858-t pl. le is körözi (valószínűleg az összes cooproci nélküli telót is amik "csak" 600 MHz-vel szaggatnak)