2024, 11 26, 16:33:06

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526799 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető HSanyi63

• Navigáció / Navigation: Carrera 430 Bt AV
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6075 Dátum: 2012, 02 18, 12:32:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
mit jelent az "olcsó"? az o2-re lett volna alternatíva,de2szer annyiba került  :oops:

:olvass: Bocs, de nem értini picit mit írtál?   :olvass:

Nem elérhető HSanyi63

Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6076 Dátum: 2012, 02 18, 12:35:55 »
Az olcsóbb alatt ezt értem:

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #6077 Dátum: 2012, 02 18, 12:38:17 »

Gondolom valami alkalmazás nem bír "bezáródni" , dugulás...és a  proci meg pörög ezerrel...Ez szívja le az aksit. Persze lehet az egy bearagadtt Wifi, gps, stb...Mondjuk nálam ez kizárva, mert néztem este.
Fel fogok tenni egy advanced task killert, hogy lássam mi fut még a háttérben, aminek nem kellene azt kilövöm kézzel este...

Van valami bevált?

Próbáltam párat a Voda858-n, de nem mindegyik tetszett.
Most az adv task killer van fent, elfogadható a működése, de hátha van jobb.

Nem elérhető kifli

• Nem: Férfi
  • PDA: THL W200S
« Reply #6078 Dátum: 2012, 02 18, 12:40:52 »
mit jelent az "olcsó"? az o2-re lett volna alternatíva,de2szer annyiba került  :oops:

használt:
Alapból nem küldi felénk...
Én anno az én o2-met is ebayről vettem Teljesen új volt. A srác kinyitotta, nem tetszett neki a "régi" romal, eladta. 35 ezerből itthon volt. Teljesen új volt!!! :D
Szóval én nem adok 60 ezreket egy új pda-ért az biztos!

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #6079 Dátum: 2012, 02 18, 12:42:44 »

Egyébként hiába csipázom nagyon az O2-t  :ok: , több éve fájt rá a fogam, de sajna a túlpörgött fejlődés elmosta.
Most is kiváló telefon, csak a winmo 6.5 már elavult, a droid meg most van felfutóban.

:(  Ilyen az élet, de attól még szeretem az O2-t!

:taps: És Gratulálok minden droid fejlesztőnek, mert amit eddig is tettek, hatalmas siker  :taps:

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #6080 Dátum: 2012, 02 18, 12:44:18 »

Szerintem mostanában én sem.....   :oops:
De hátha valaki megunja majd a kiszemelteket és akkor  ;) ......

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
Re: Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6081 Dátum: 2012, 02 18, 12:45:30 »
Csak megerősíteni tudom!  :ok:

A lányomnak az van, nyúzza éjjel- nappal és bírja. (gyári ROMmal)
Igazából a Galaxy S, SII, mint márka hű embert vonz, de ár/érték aránya miatt a Defy+-al szemezek.
Nem sokkal drágább, mint a Defy, de erősebb.

De sajna a legfőbb érv a pénztárca vékonysága. :oops:
Amennyire én tudom ugyanaz a processzor van a két defyban, csak a simában lejjebb van húzva az órajel. Így a két kütyü kb. Ugyanaz.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető kifli

« Reply #6082 Dátum: 2012, 02 18, 12:58:48 »
Szerintem mostanában én sem.....   :oops:
De hátha valaki megunja majd a kiszemelteket és akkor  ;) ......
Nálam még szempont a  kijelző mérete is. Az O2 nél már nem kellene nagyobb...
Galaxy sII már jó nagy dög lehet :D Mondjuk nekem az o2 is nagy volt elsőre.. Aztán megszoktam.

A Motorola defy + az kijelzőben ugyan az mint  az o2 méretre?

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6083 Dátum: 2012, 02 18, 13:07:20 »
Nálam még szempont a  kijelző mérete is. Az O2 nél már nem kellene nagyobb...
Galaxy sII már jó nagy dög lehet :D Mondjuk nekem az o2 is nagy volt elsőre.. Aztán megszoktam.

A Motorola defy + az kijelzőben ugyan az mint  az o2 méretre?
Méretre ugyan az, 3.7". Felbontásban van egy kis különbség.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #6084 Dátum: 2012, 02 18, 14:06:16 »
használt:
Alapból nem küldi felénk...
Én anno az én o2-met is ebayről vettem Teljesen új volt. A srác kinyitotta, nem tetszett neki a "régi" romal, eladta. 35 ezerből itthon volt. Teljesen új volt!!! :D

Bátor vagy! Én nem nagyon mernék úgy venni hogy nem láttam nem fogtam a kezembe meg ilyesmi.. mivan ha kivan tömve papírral?  :D

Nem elérhető kifli

« Reply #6085 Dátum: 2012, 02 18, 14:24:36 »
Bátor vagy! Én nem nagyon mernék úgy venni hogy nem láttam nem fogtam a kezembe meg ilyesmi.. mivan ha kivan tömve papírral?  :D
Előre fizetsz. Le vagy védve. paypal oldalról is meg ebay oldalról is elvileg...X összegig...
Aztán behajtják rajta ha gond van...
Ez nem Vatera!

50 feletti vásárlásom volt, kisebb nagyobb összegekért. 1 szer volt probléma, egy házi mozi erősítőnél, ahol nem túl okosan volt becsomagolva a  cucc, és közel 20 kg volt.
Az eleje szét "pattant"... Elküldtem a srácnak a  képeket róla. Nem kellett javítani, 10 perc alatt "vissza pattintottam" a  dolgokat :D
Után a 2 héten belül kártalanított minket a  posta.
25 ezer forintomba került egy amúgy 50 ezer forintért vett cucc. 20 ezer körül kártalanítottak.
Nálunk az új ára anno 450.000(!!!)  ezer ft körül ment...Ez egy Pioneer 7.1 THX cucc...
Szóval én ha tehetem kintről szerzem be  a dolgaimat.

Sőt Japánból is szoktam vásárolni, az nem ebay... Ott simán előre utaltam már 100 ezer ft-ot.
5 nap alatt itthon volt, probléma mentesen. Mondjuk a vámon szokott vagy 1 hetet pihenni mert iszonyat lassan mennek a  dolgok...De még így is megérte

Nem elérhető HSanyi63

« Reply #6086 Dátum: 2012, 02 18, 14:26:13 »

Az Ebay-n is találkoztam már "rafkós" eladóval.
Később kiderült, magyar.......

Az Ebay elég jó védelmet nyújt, de persze az  >:( nem alszik......

Nem elérhető kifli

« Reply #6087 Dátum: 2012, 02 18, 15:15:35 »
Az Ebay-n is találkoztam már "rafkós" eladóval.
Később kiderült, magyar.......

Az Ebay elég jó védelmet nyújt, de persze az  >:( nem alszik......
Mindjárt gondoltam :D
Vannak érdekes termékek, figyelni kell mit veszel meg milyen szállítási költséggel...

Melyik most az a pda ami ár/értékben a motorola defy után jön?
Mondjuk ami kicsit erőseb vas? Bocs az offért...

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #6088 Dátum: 2012, 02 18, 15:50:10 »
Mindjárt gondoltam :D
Vannak érdekes termékek, figyelni kell mit veszel meg milyen szállítási költséggel...

Melyik most az a pda ami ár/értékben a motorola defy után jön?
Mondjuk ami kicsit erőseb vas? Bocs az offért...
Hát nem tudom, 1 ghz-es processzorral elég sok pda van, talán ott már inkább a ram vagy a kijelző méret lehet döntő valamelyik irányba. Desire HD, Galaxy S (esetleg az újabb variánsai?!), Xperia Ray, ilyesmi.
Egyébként Japánból honnan szoktál rendelni? Én is megrögzött Ebay-es vagyok, érdekelnek az ilyen megoldások  ;)

Nem elérhető kifli

« Reply #6089 Dátum: 2012, 02 18, 16:00:02 »
Hát nem tudom, 1 ghz-es processzorral elég sok pda van, talán ott már inkább a ram vagy a kijelző méret lehet döntő valamelyik irányba. Desire HD, Galaxy S (esetleg az újabb variánsai?!), Xperia Ray, ilyesmi.
Egyébként Japánból honnan szoktál rendelni? Én is megrögzött Ebay-es vagyok, érdekelnek az ilyen megoldások  ;)
Köszi szépen!!!
Galaxy S II néztem a teszt videóját... hát elsőre szerelem :D de még körbe nézek...
Japánoknál, yahoo...
De most eléggé bedrágult az is sajna...Most pihi van :D

Nem elérhető kifli

« Reply #6090 Dátum: 2012, 02 18, 16:10:33 »
Küldtem egy privátot...

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
« Reply #6091 Dátum: 2012, 02 18, 16:12:08 »
Küldtem egy privátot...
Köszönet! :)

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #6092 Dátum: 2012, 02 18, 21:39:15 »
:olvass: Bocs, de nem értini picit mit írtál?   :olvass:

micsodát a kicsoda nem értini?  :D
hogy ajánlanak egy defy-t,én meg azt mondom rá: az o2-re(omnia II samsung I8000,stb:) ) lett volna alternatíva
( You are not allowed to view links. Register or Login , "ragozva": alternatíva-másik választható lehetőség  :taps:) csak 2x (kétszer, dupla annyi, stb) annyiba került....
na én sem értini mit nem értini....  :taps:

Nem elérhető Tomasman1985

• PDA: Samsung I8000
  • PDA ROM: I8000NXXJHI/ I8000XEHJG5 /I8000XXJF1
« Reply #6093 Dátum: 2012, 02 19, 11:43:47 »
Hello!

Egy kérdésem lenne:
Leszedtem a Beautiful widgets-et, vannak hozzá skinek is. Azt írják hogy "Bemásolod a data/ beautifulwidgets/ skins könyvtárba a skins mappa tartalmát! "
Ezt sehol nem találom. Hol lehet ez?  (sd kártyára volt autoinstall)
Hova telepít az android?

Láma vagyok droidba belátom:(

Le is írom a láma tapasztalatimat: 3nap használat után 1xer volt hogy nem elvesztette a térerőt, és restartig nem is jött vissza. Többször van úgy hogy térerő ikon 0 csíkot mutat, de még hívható az O2.
A phone rész kicsit lassan jön be és a fülek közötti váltás is 3-5 mp késéssel megy a phone résznél.

Chain 3D telepítése után ment pl a SpeedX, de akadt. Ekkor viszont nem ment az Angry Birds.

Kb ennyi amit észleltem, nem kötekedni akarok csak a tapasztalatimat osztottam meg.
Amúgy autoinstall volt class4es 4gb-os kártyára (lehet ez a baj, mármint a class4)

A készítőknek gratu, nagyon jó hogy már eddig is eljutottak. Így használható marad még a mai körülmények között is az O2+ szerintem összességében gyorsabb a droiddal az O2 mint a win 6.5-el és ez király.

Köszönöm

Nem elérhető maci270000

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: JI1 Rom 6.5.3
« Reply #6094 Dátum: 2012, 02 19, 13:10:23 »
Megéri androidot rakni omnia 2-re?

Nem elérhető kifli

« Reply #6095 Dátum: 2012, 02 19, 13:38:09 »
Hello!

Egy kérdésem lenne:
Leszedtem a Beautiful widgets-et, vannak hozzá skinek is. Azt írják hogy "Bemásolod a data/ beautifulwidgets/ skins könyvtárba a skins mappa tartalmát! "
Ezt sehol nem találom. Hol lehet ez?  (sd kártyára volt autoinstall)
Hova telepít az android?

Láma vagyok droidba belátom:(

Le is írom a láma tapasztalatimat: 3nap használat után 1xer volt hogy nem elvesztette a térerőt, és restartig nem is jött vissza. Többször van úgy hogy térerő ikon 0 csíkot mutat, de még hívható az O2.
A phone rész kicsit lassan jön be és a fülek közötti váltás is 3-5 mp késéssel megy a phone résznél.

Chain 3D telepítése után ment pl a SpeedX, de akadt. Ekkor viszont nem ment az Angry Birds.

Kb ennyi amit észleltem, nem kötekedni akarok csak a tapasztalatimat osztottam meg.
Amúgy autoinstall volt class4es 4gb-os kártyára (lehet ez a baj, mármint a class4)

A készítőknek gratu, nagyon jó hogy már eddig is eljutottak. Így használható marad még a mai körülmények között is az O2+ szerintem összességében gyorsabb a droiddal az O2 mint a win 6.5-el és ez király.

Köszönöm

"Azt írják hogy "Bemásolod a data/ beautifulwidgets/ skins könyvtárba a skins mappa tartalmát! " "
Ilyesmiket nem kellene itt írogatni, mert kivágnak!  :D

Felmész az android marketra, kifizeted azt a kemény 699 ft ot, és feltelepül magától.
Amúgy ext4 partícióra települ, és ott is vannak ezek a  mappák.  Amit windowsos szgépről nem fogsz látni... Ha csak nem teszel fel valami segédprogramot. Vagy Linux. Mivel ez egy Linuxos fájlrendszer, linuxos lemez területen (ext4)

"Amúgy autoinstall volt class4es 4gb-os kártyára (lehet ez a baj, mármint a class4)"

Class 6 alatt ne telepítsd a droidot szerintem mert lassú nagyon. A ha már SD akkor class 10 kártya. De a legjobb, leggyorsabb:
My stroragen van a  rendszer, class10 en a swap. Gyors!!! Visszább tettem be mérés adatokat, melyikkel milyen pontszámot kapott.

« Reply #6096 Dátum: 2012, 02 19, 13:38:42 »
Megéri androidot rakni omnia 2-re?

Hát ha abból indulsz ki hogy windows mobilból már csak a winmo 7.5 re vannak új dolgok, akkor igen. Ha azt a szempontot nézed hogy androidra van foursqure-től kezdve minden, és folyamatosan jelenek meg dolgok (elég felkapott lett), megint csak arra jutsz igen. Biztosan a jövőben is erősebb hardvert igénylő dolgok lesznek androidra is, de O2droiddal biztos hogy ki tudod húzni az időt telefon csere ügyében. Legalább is én ezt próbálkozok velem, eddig összességében nagyon pozitív amúgy, de én még csak 3 napja használom!

« Reply #6097 Dátum: 2012, 02 19, 13:42:18 »

Amúgy ext4 partícióra települ, és ott is vannak ezek a  mappák.  Amit windowsos szgépről nem fogsz látni... Ha csak nem teszel fel valami segédprogramot. Vagy Linux. Mivel ez egy Linuxos fájlrendszer, linuxos lemez területen (ext4)

Milyen segéd programot tudnál ajánlani? amivel lehet látni Win7 32bit alúl az ext4 partíciót?

Köszi a választ

Nem elérhető kifli

« Reply #6098 Dátum: 2012, 02 19, 14:06:23 »
Milyen segéd programot tudnál ajánlani? amivel lehet látni Win7 32bit alúl az ext4 partíciót?

Köszi a választ

Ext2explore

legalábbis a  googli ezt dobta...
Nekem alapból Ubuntu linuxom, van az a windowsos cuccokat is látja ezért nem tudom pontosan.
Próbáld ki.

« Reply #6099 Dátum: 2012, 02 19, 15:28:53 »
Ext2explore

legalábbis a  googli ezt dobta...
Nekem alapból Ubuntu linuxom, van az a windowsos cuccokat is látja ezért nem tudom pontosan.
Próbáld ki.

Nem látta sajnos a meghajtóját:( Megpróbálom Linuxba VMware-n keresztül, de abba még lámább vagyok:D