Helló!
Elég amatőr hiba történt! A My Storage-ba létrehoztam egy o2beta mappát és oda raktam amit letöltöttem! Nem pedig a My Storage-ba egyből! Kiégés!
A kamera full nem megy a rendszer elég lassú! Néha kifagy! Megköszönném ha elmagyaráznád hogy tehetem használhatóvá! Magya verzió nincs? Előre is köszi!
...amint azt az előttem szólók is mondták: törölj le minden o2droid fájlt+mappát a mystorage-ről(legjobb a formázás,ha már úgyis volt ilyen) az sd kártyát szintén leformázni ugyanúgy,ahogy előzőleg tetted,magyarul:minden régi droid fájl pusztuljon
Utána másold a telepítő fájlokat(o2beta könyvtár,plusz a 6 fájlt(haret.exe, és társai) a mystorage GYÖKERÉÉÉBEEE
Utána o2droid mappából ugye elindítod az androidinstall-t,és hátradőlsz. a nyelv nekem alapból magyar volt az beta2-nél,nem emlékszem,hogy külön kellett nyelvet állítani, de az is lehet,hogy kell. valószínűleg magától értetődő,azért nem emlékszem külön.
Ha megvan az install, akkor winmo alatt, USB mód átállítva mass storage/my storage-ra. letöltöd a Mini Tool Partition Wizard című progit PC-re,telepíted.Telefon usb-n feldugva pcre(winmo alatt), mini tools elindít. Megkeresed a telefon my storage-ét a mini toolsban, jobb klikk rá,ha jól emlékszem,és kérsz egy csökkentést, (megközelítőleg)128 megával. Picit több is lehet. Utána lesz egy "Unallocated" partíció a mystorage-en. Erre jobb klikkel ráklikkelsz,és kérsz egy "Új"-at. A fájlrendszer formátumnál kiválasztod a "linux swap"-ot, és megcsinálod a 128(!) megás swap partíciót.
Utána usb módot átteszed mass storage/ sd card-ra. Na itt jön az érdekes rész: ezt én linux alatt csináltam. Ha nincs linuxod, a faqban lépésről lépésre le van írva,windows alá hogy telepíthetsz vmware virtual machine-t,és erre hogy telepíthetsz win alatt futó linuxot. Ha megvan a linux,ubuntunál bal felső sarkán az ablaknak vannak gombok"rendszer" "alkalmazások",ilyesmik.előbb nyisd meg a "Helyek"-nél(ha jól emlékszem) a "Számítógép"et. ott keresd meg a mystorage linux swap-ját (usb meghajtón 128 megás partíció)és jegyezd le a nevét. valami "DEV/SDD1-2-3....valami szám...lesz. ez a szám a fontos.
az Alkalmazások-nál keresel egy olyat,hogy Kellékek/Terminál...Olyan,mint a win alatt a parancssor.
Na oda beírod,hogy "sudo Nautilus",idézőjel nélkül. A rendes linux alatt itt kéri a telepítéskor megadott felhasználói jelszavadat. Ezt megadod, akkor megnyit egy fájlkezelőt. A fájlkezelőben megkeresed a telefonod sd kártyáját,mint meghajtó. Lesz egy 1 gigás (usb) partíció,meg egy másik, mérete a kártyád méretétől függ meg egy 128 megás linux swap...Az egy gigáson van a droid. a gyökérben lesz egy system mappa, benne egy etc mappa. ebben egy fstab nevű fájl..ezt megnyitod,keresel egy olyan sort,hogy "/dev/block/mmcblk0p3 swap......" az mmcblk0p3-ban a 0 sd kártyát jelent, a 3 az sd-n a swap partíció azonosítójának a számát. a 0-t átírod 1-re(ez a mystorage)a 3 helyére beírod a swap partíció számát,amit a mystorage-on lévő swap linux azonosítójában ír. Utána mented a változtatásokat, lehúzod a telefont a pc-ről,és újraindítod. A telefont
...winmo-haret.exe...droid.
A droidban van egy terminal emulator(asszem alapból, a "minden program"nál.de ha nincs,a marketen van)azt megnyitod,beírod,hogy "free", és ha a "Swap" sorában nem nullák vannak,hanem számok, akkor sikerült az akció
Nekem látványosat gyorsult ettől.
Ja ha nem sikerült valami,swap nélkül is működik, aztán meg visszaállítod az fstab-ban a eredeti számokat(jó lesz megegyezni őket
)
Kamera nekem alapból ment... Azt nem tudom,hogy lehet javítani.
u.i.
ha nem sikerül,ne anyázz nagyon,én is csak egyszer csináltam
ha átírtad az fstab-ot,és sikerült, de nem megy a swap,visszacsinálni könnyű ...az fstab fájlba visszaállítod az eredeti számokat,mented,és kész.
u.i.2
ha valami hülyeséget írtam,és okosabb emberke észreveszi,kérem javítson ki... kösz