2024, 11 27, 07:53:03

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526839 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5700 Dátum: 2012, 02 02, 15:58:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Bocs hogy ily soká válaszook, nem figyeltem a fórum ezen részét!
A tella csere úgy lett: O2 beszámol haver 30 er, én kihoz defyt 20at adtam rá. aztán jott 1 ismerős defit akart sgs volt, valami külföldi megölte jig kellet hozzá,megcsináltam, 10et fizettem rá. másik mobilos sráchoz vittek sgs2 tellát, amiér adtam az sgst, aztán rányomtam 30at.
ugyhogy o2-defy-sgs-sgs2 ez 2 hét alatt, és én nem vagyok boltos, csak vitt az ár magával.
Tehát a végeO2+60 ezer, meg egy jig 700ft, SGS2 szinte új volt, magyar garis! bár közben csináltam én is azóta jiget, ugyhogy nem is kelet volna rendelnem, de már mindegy! nagyon szerettem az omnia 2öt. de az SGS2 az valami csúcs!

Semmi baj! Fúú akkor ez jól összejött!  :ok: Köszi a választ!!! ;)

Nem elérhető ati711

• PDA: SM-N9005 / 4.4.2 / N9005XXUENB1 / KOT49H.N9005XXUENB4
« Reply #5701 Dátum: 2012, 02 02, 16:40:42 »
mindenki >2GB kártyára tette fel? vagy legalábbis 1949MB kártyára az CyanogenMod beta 1-et?!

Nem elérhető yolesz

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy S8, S6 edge, s5, s4
« Reply #5702 Dátum: 2012, 02 03, 15:04:20 »
mindenki >2GB kártyára tette fel? vagy legalábbis 1949MB kártyára az CyanogenMod beta 1-et?!

nekem 8 Gb-on van

Nem elérhető mio180

• PDA: O2Droid | CM6 β1
  • PDA ROM: RapidAIJH1
« Reply #5703 Dátum: 2012, 02 04, 14:53:46 »
Sziasztok,

Félretettem egy időre az O2Droid-omat és azóta volt egy komoly HR a fejemben.
Néztem erősen a faq-ot, de nem áll össze, hogy mit tegyek:

PDA:RapidAIJH1, CSC:I8000XEHJG5, Telefon:I8000XXJJ1, Droid:2011-11-07: Froyo beta3, update 1

MyStorage-ról minden droidos dolgot le kellene törölnöm (o2beta, ext4.tar.gz, stb)?
Van egy friss 8GB-os kártya, miként formázzam, particionáljam?
Apropó honnan kellene leszednem a cm_beta1.zip-et :'(
O2Droid CM6 β1 | RapidAIJH1 | JJ1 | XEHJG5
ZTE Blade | Mio180 | ZT-180

Nem elérhető yolesz

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy S8, S6 edge, s5, s4
« Reply #5704 Dátum: 2012, 02 04, 16:57:26 »
Sziasztok,

Félretettem egy időre az O2Droid-omat és azóta volt egy komoly HR a fejemben.
Néztem erősen a faq-ot, de nem áll össze, hogy mit tegyek:

PDA:RapidAIJH1, CSC:I8000XEHJG5, Telefon:I8000XXJJ1, Droid:2011-11-07: Froyo beta3, update 1

MyStorage-ról minden droidos dolgot le kellene törölnöm (o2beta, ext4.tar.gz, stb)?
Van egy friss 8GB-os kártya, miként formázzam, particionáljam?
Apropó honnan kellene leszednem a cm_beta1.zip-et :'(

formázd le fat32-re és jöhet a telepítő innen: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mio180

« Reply #5705 Dátum: 2012, 02 04, 17:00:37 »
Szóval a CyanogenMod-ot szeretném feldobni egy új kártyára.
A kérdések:
- honnan tudom letölteni?
- milyen particiók kellenek a szűz 8GB-os FAT32-es kártyára?
(nem kell swap, meg ext4, stb...?)
- el kell-e valamit tüntetnem a MyStorage-ról a Froyo beta3 miatt?
Köszönöm!

(Mondom, hogy HR volt idefent :D )

Most látom, hogy közben írtál, de:
Not FoundThe requested URL /cm_beta1.zip was not found on this server.

Nem elérhető vizslakutya

• Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: samsung omnia II + ZTE Skate
  • PDA ROM: I8000nxxjh1
« Reply #5706 Dátum: 2012, 02 04, 20:11:15 »
Lehet,hogy Megauploadon volt?
Én Rapid romját nem tudom hol találjam,mert ami meg van adva az megás (volt)
"vizslát mindenkinek"

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #5707 Dátum: 2012, 02 05, 08:27:58 »
Helló
Valaki ,aki otthon van az ubuntuban(lévén,hogy én 20 + éve windows-függő vagyok, sajnos  :'(  ),mondja meg nekem, hogy:
-miután elég sokat próbálgattam,és sikerült feltennem a gparted-et,meg is jelenik a Rendszer-Admnisztráció menüben, ha ráklikkelek, jelszót kér, megadom, de utána nem indul el, semmit nem csinál....ez mitől van? hogy lehet segíteni rajta? ja esetleg azt is,hogy pontosan hogy megy egy telepítés menete(lásd gparted),mert szinte véletlenül sikerült,és nem tudom,hogyan  :)  )
- O2Droid fut, csatlakoztatom az usb-re a telefont,el kezdi tölteni, de ezen kívűl semmit nem csinál,nem látja.Egyszer,számomra érthetetlen okból, felismerte,mint médialejátszót, de se előtte, se utána nem ismerte fel,nem látta.Mit tehetek,hogy lássa?
- elvileg gparteddel meg szeretném növelni az 1gigás particiót,amit az android csinált magának a kártyán,mert egyfolytában sír,ha 100 mega alá csökken a hely,hogy az neki kevés....8 gigás kártyáról adnék még neki helyet, de nem tudok....
előre is köszönöm a segítségeteket

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #5708 Dátum: 2012, 02 05, 09:03:26 »
Helló
Valaki ,aki otthon van az ubuntuban(lévén,hogy én 20 + éve windows-függő vagyok, sajnos  :'(  ),mondja meg nekem, hogy:
-miután elég sokat próbálgattam,és sikerült feltennem a gparted-et,meg is jelenik a Rendszer-Admnisztráció menüben, ha ráklikkelek, jelszót kér, megadom, de utána nem indul el, semmit nem csinál....ez mitől van? hogy lehet segíteni rajta? ja esetleg azt is,hogy pontosan hogy megy egy telepítés menete(lásd gparted),mert szinte véletlenül sikerült,és nem tudom,hogyan  :)  )
- O2Droid fut, csatlakoztatom az usb-re a telefont,el kezdi tölteni, de ezen kívűl semmit nem csinál,nem látja.Egyszer,számomra érthetetlen okból, felismerte,mint médialejátszót, de se előtte, se utána nem ismerte fel,nem látta.Mit tehetek,hogy lássa?
- elvileg gparteddel meg szeretném növelni az 1gigás particiót,amit az android csinált magának a kártyán,mert egyfolytában sír,ha 100 mega alá csökken a hely,hogy az neki kevés....8 gigás kártyáról adnék még neki helyet, de nem tudok....
előre is köszönöm a segítségeteket
Nem kell O2Droidban lenned, sőt! Winmo alól storage card módban állítsd be az SD-t (ne activesync legyen!). Ubuntu-ra felcsatolódik, ha rádugod a gépre USB-n, gparted-del megváltoztatod a méretet, ha szerencséd van nem is kell újra rakni a droidot.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5709 Dátum: 2012, 02 05, 09:25:28 »
Nem kell O2Droidban lenned, sőt! Winmo alól storage card módban állítsd be az SD-t (ne activesync legyen!). Ubuntu-ra felcsatolódik, ha rádugod a gépre USB-n, gparted-del megváltoztatod a méretet, ha szerencséd van nem is kell újra rakni a droidot.

kösz a gyors választ :)
valamiért az volt a fejemben,hogy a winmo nem látja a kártyát,ezét nem is tudom ubuntuhoz kötni :) és nem állítottam sd módba az usb-t . Most ár látja,hálistennek.
Viszont a Gparted nem indul el,pedig elvileg telepítve van... :(

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5710 Dátum: 2012, 02 05, 09:30:50 »

most már látja a gép az sd kártyát,viszont a rendszer-adminisztráció menüből elindítanám a gparted-et, erre a tálcán megjelenik egy elvileg-ablak,ami szerint "Gparted indítása"....mondja ő, de utána ez eltűnik, és nem történik semmi  :shock: >:(  Futó alkalmazásokat hol lehet megnézni ubuntuéknál?  :)

Nem elérhető lgeza

« Reply #5711 Dátum: 2012, 02 05, 09:37:59 »
most már látja a gép az sd kártyát,viszont a rendszer-adminisztráció menüből elindítanám a gparted-et, erre a tálcán megjelenik egy elvileg-ablak,ami szerint "Gparted indítása"....mondja ő, de utána ez eltűnik, és nem történik semmi  :shock: >:(  Futó alkalmazásokat hol lehet megnézni ubuntuéknál?  :)
Sajnos én sem értek ubuntuhoz. Nagyon jó leírás a FAQ-ban menj rajta lépésről-lépésre próbálj mögé gondolni, hogy mi vajon miért, ne csak gépiesen. Egyetlen op-rendszer sem szereti, ha működése alatt a rendszer dolgait módosítani próbálod, ezért van, hogy O2-n winmo alól lehet, androidos telefonokon meg clockwork recovery-ből, mivel ekkor még az op-rendszer nem fut, de az IO műveleteket kezelni tudja.
Én vmware alól használtam az ubuntut, mert mikor felraktam, és élesben próbáltam, nem valami tutin ment. Én sem találok meg benne semmit, keresgélek, google, stb... Eddig minden megoldódott, de hinni kell benne, hogy meg tudod csinálni.

Nem elérhető lgeza

« Reply #5712 Dátum: 2012, 02 05, 09:50:39 »
Parancssorból sudo gparted   ???

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5713 Dátum: 2012, 02 05, 09:53:52 »
Köszönöm szépen :)
elnézést, egy előző hsz-ban írtam: alig van gőzöm az ubunturól,lévén,hogy 20+ éve vindózfüggő vagyok,sajnos  :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5714 Dátum: 2012, 02 05, 10:10:52 »
hmmm... a Gparteddel nem megy a belső tárhely növelés(amit az o2droid hozott létre magának) . A kérdésem az lenne(elnézést,ha már írtálk,nem találtamm),hogy hogy vehetem rá az o2 droidot,hogy az általa "sdcard"-nak nevezett 2,43 gigás partícióra telepítse a letöltött programokat,és ne az 1 gigás "rendszer" partíciót tömje tovább?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5715 Dátum: 2012, 02 05, 10:12:01 »
a köszönet azért volt,mert természetesen elindult  parancssorból :) sudo gparteddel...

Nem elérhető lgeza

« Reply #5716 Dátum: 2012, 02 05, 11:00:01 »
hmmm... a Gparteddel nem megy a belső tárhely növelés(amit az o2droid hozott létre magának) . A kérdésem az lenne(elnézést,ha már írtálk,nem találtamm),hogy hogy vehetem rá az o2 droidot,hogy az általa "sdcard"-nak nevezett 2,43 gigás partícióra telepítse a letöltött programokat,és ne az 1 gigás "rendszer" partíciót tömje tovább?
A mögötte lévő partíciót mentsd le, töröld, aztán növeld az 1 gigásat és hozd létre a aradékra megint amilyet akarsz. Így mennie kellene, ha máshogyan nem megy.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5717 Dátum: 2012, 02 05, 13:35:02 »
A mögötte lévő partíciót mentsd le, töröld, aztán növeld az 1 gigásat és hozd létre a aradékra megint amilyet akarsz. Így mennie kellene, ha máshogyan nem megy.
na most csak benéztem, és épp win alatt vagyok :) de ha jól emlékszem, "mögötte" csak egy 128 megás swap partíció van. A 3,8 giga,az előtte van,ami gyakorlatilag szabad hely. Mármint a gparted kijelzése szerint úgy van,hogy első a szabad hely,utána a 2,8as "sdcard" partíció, utána az 1 gigás android rendszer partíció, utána meg egy 128 megás swap partíció. áthelyezni nem lehet?ja van olyan opció is,hogy "move,nem?és akkor az 1gigás rendszer partíciót átmozgathatom a 3,8 giga üres hely elé....
na majd megnézem.
kösz az infót.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5718 Dátum: 2012, 02 05, 14:10:02 »
na most csak benéztem, és épp win alatt vagyok :) de ha jól emlékszem, "mögötte" csak egy 128 megás swap partíció van. A 3,8 giga,az előtte van,ami gyakorlatilag szabad hely. Mármint a gparted kijelzése szerint úgy van,hogy első a szabad hely,utána a 2,8as "sdcard" partíció, utána az 1 gigás android rendszer partíció, utána meg egy 128 megás swap partíció. áthelyezni nem lehet?ja van olyan opció is,hogy "move,nem?és akkor az 1gigás rendszer partíciót átmozgathatom a 3,8 giga üres hely elé....
na majd megnézem.
kösz az infót.
mna nem engedi mozgatni...az átméretezés/mozgatás opciónál csak az átméretezés működik... de csak csökkenteni lehet,mert a növelendő partíció az utolsó,és nincs utána üres hely. Valami ötlet?
továbbra is él a kérdés: valaki tudja,hol állítható be o2droidban ,hogy az "sdcard " partícióra telepítse az új programokat? spica genmod beállításoknál már be állítottam a belső/külső tárhelyre telepítést,ide is oda is, semmi nem változott. Csak az 1gigás rendszerpartícióra hajlandó telepíteni...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5719 Dátum: 2012, 02 05, 15:09:59 »
mna nem engedi mozgatni...az átméretezés/mozgatás opciónál csak az átméretezés működik... de csak csökkenteni lehet,mert a növelendő partíció az utolsó,és nincs utána üres hely. Valami ötlet?
továbbra is él a kérdés: valaki tudja,hol állítható be o2droidban ,hogy az " sdcard " partícióra telepítse az új programokat? spica genmod beállításoknál már be állítottam a belső/külső tárhelyre telepítést,ide is oda is, semmi nem változott. Csak az 1gigás rendszerpartícióra hajlandó telepíteni...

megoldottam :)
ha valaki más is belefutna ebbe, leírom ,hogy csináltam: 8G-s sd kártya.partíciók,sorrendben,gparted szerint:majdnem 4 giga üres hely, utána 2,8G " sdcard" partíció, majd 980 megás droid rendszer partíció(csak erre hajlandó programot telepíteni,mozgatni sem lehet sdcard-ra). lgéza mondta,hogy növelhetem a rendszerpartíció méretét,a mellette lévő particionálatlan rész kárára.Nekem ez ugye az 2sdcard partíció,ill. egy 128 megás linux swap partíció. A swapot békénhagytam, az sdcard partíciót lecsökkentettem, a felszabadult hellyel megnöveltem a rendszer partíciót,úgyhogy most van egy rakás szabad helyen.... természetesen mindezt a gparted-de, a telefon winmo ódban, az usb meg sd card-mass storage módra állítva.
ennyi.

Nem elérhető mio180

« Reply #5720 Dátum: 2012, 02 05, 15:16:53 »
megoldottam :)
...és honnan szedted le a cm_beta1.zip-et
Esetleg nem tennéd közkinccsé?
Köszi!

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5721 Dátum: 2012, 02 05, 16:47:29 »
...és honnan szedted le a cm_beta1.zip-et
Esetleg nem tennéd közkinccsé?
Köszi!
:google2:              :D
na jó,csak kicsit szemétkedtem, . Itt a link,ott van minden,tokkal ,vonóval, update-tel

Nem elérhető mio180

« Reply #5722 Dátum: 2012, 02 05, 17:01:01 »
:google2:              :D
na jó,csak kicsit szemétkedtem, . Itt a link,ott van minden,tokkal ,vonóval, update-tel

:warez: bakker, ez már a harmadik postom, amiben jelzem, hogy siket a link  :google2:
Nem hule vagyok, olvasni is tudok,  ;)  csak valahogy mindenki valami fejlett állam polgárának tekint és kedvesen megkérdezi, hogy megpróbáltam-e már a bekapcsoló gombot... grrrr.

Nem elérhető Pittu

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: samsung gt-i8000 omnia2
  • PDA ROM: JJ121916/XEHJG5/XXJJ1
« Reply #5723 Dátum: 2012, 02 05, 17:06:53 »
:warez: bakker, ez már a harmadik postom, amiben jelzem, hogy siket a link  :google2:
Nem hule vagyok, olvasni is tudok,  ;)  csak valahogy mindenki valami fejlett állam polgárának tekint és kedvesen megkérdezi, hogy megpróbáltam-e már a bekapcsoló gombot... grrrr.
Hello! Nálam működik a link. Másik böngészővel próbáltad már?

Nem elérhető mio180

« Reply #5724 Dátum: 2012, 02 05, 17:11:31 »
EZ? (száfárival, óperával még nem... :shock: )