2024, 11 27, 05:36:30

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526837 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető ati711

• PDA: SM-N9005 / 4.4.2 / N9005XXUENB1 / KOT49H.N9005XXUENB4
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5750 Dátum: 2012, 02 07, 00:33:48 »
Megoldva, köszönöm a válaszokat közben, előbb kérdeztem mint egyáltalán szétnéztem a settingsben!

FIÚK EZ TÉNYLEG BARÓ LETT!  :ok: ezzel már lehet design droid deskeket is csinálni :)

van máris egy progim wifi adatkommunikációra adatkábelezés helyett, holnap (ma) megosztom a részleteket a másik topikban, (egy számítógép böngészőjébe beírva az átjáró és wifi bekapcsolva mehet az adat ide-oda)

Nem elérhető Senkifia

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #5751 Dátum: 2012, 02 07, 13:23:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Senkifia, Serenity, ati711!
Köszönöm srácok, jól esett!  :ok:
Jó hideg van, meg is volt az első fagyásom ébredésből.
bekapcs gomb hosszan nyom = droid only boot. wow.

Az óra színét nem lehet állítani valahogy? De.:
Settings>SpicagenMod>Felület>Állapotsor>Óra színe...
És ez még szinte magától értetődő  ;) 
A betűméret nekem sem megy kisebbre.
..gondolom a lila ballábas zokniait meg: anyu nyári képei>májkrémek>kifogyott filctollak kupakjai között tartja.
Látatlanban is bocs az eredeti CM fejlesztőktől, de nem a megszokás miatt kerül a CM menük labirintusába az ember.

Droid only boot-na azt hogy csináltad?én kipróbáltam a bekapcs-hosszant,de ugyanúgy winmo bootolt,majd Rapid dual boot... mit jelent a"hosszan"? 1-2 mp? 12-20?

Nem elérhető mio180

• PDA: O2Droid | CM6 β1
  • PDA ROM: RapidAIJH1
« Reply #5752 Dátum: 2012, 02 07, 15:57:41 »
Droid only boot-na azt hogy csináltad?én kipróbáltam a bekapcs-hosszant,de ugyanúgy winmo bootolt,majd Rapid dual boot... mit jelent a"hosszan"? 1-2 mp? 12-20?
Nem szívok semmit ;) de 1-2-nek tünt!
Most viszont nem bírom produkálni, pedig tegnap 2X is megvolt.
Lehet, hogy csak elszállt véletlenül pont akkor... megnyomtam és pár mp múlva jött a o2droid-os boot-anim.
Érdekes.

ß3-al stabilan 1,5%/óra volt a fogyasztás, ez most 2,2-2,5%-nek tűnik (no widget, no3g, no wifi, 2 fogadott hívás)

O2Droid CM6 β1 | RapidAIJH1 | JJ1 | XEHJG5
ZTE Blade | Mio180 | ZT-180

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5753 Dátum: 2012, 02 07, 16:24:22 »
Lehet, hogy csak elszállt véletlenül pont akkor... megnyomtam és pár mp múlva jött a o2droid-os boot-anim.
Érdekes.

ß3-al stabilan 1,5%/óra volt a fogyasztás, ez most 2,2-2,5%-nek tűnik (no widget, no3g, no wifi, 2 fogadott hívás)

ja ilyen nekem is volt, de csak magától csinálta,segítség nélkül. Alap beállításon ugye az van,hogy telefon bekapcs, winmo beboot, dual boot megjelenik, android indul dual bootból ... És volt 1-2szer(azt sem tudom,mitől)hogy telefon le van téve, megyek,kézbe veszem, és az o2droid feliraton futkorászik a csíkocska,mint indulásnál :) szóval újraindul a droid,telefon újraindulás nélkül... Nem tudom mitől van. Annyira nem zavar.
Ami viccesebb,hogy az időt visszaállítja egy órával.,szabálytalan időközökben(pár óránként). Próbáltam már z"automata" időállítás kikapcsolva, időzona választás,középeurópai idő, szerbiától amszterdamig minden. Sőt legutóbb nigériai időt kértem, ami szintén GMT+1
N ha erre tud mgoldást valaki,szeretettel várom az ötletet :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5754 Dátum: 2012, 02 07, 16:34:50 »
Érdekes.

nekem beta három nem volt meg,csak ez az utolsó.  Nekem is van olyan érzésem,hogy nagyon eszi az akkumuláort. De csak ha nyomogatom. Ha le van téve, nem fogyott olyan vészesen a manna... Nálam azért mennek widgetek, meg wifi is, ha kéznél van,3G nem megy. De ez csak ha használom. Ha nem, akkor ki van kapcsolva wifi+gps+minden ilyesmi.  Na majd ma éjjel nem teszem töltőre,és megnézem, mennyit eszik 8óra alatt(vagy 5-6:) )ha le van téve...

Nem elérhető Senk

• Programozó
    • MovieShark Team
  • PDA: i900; i9000; i8000; MZ601; Galaxy Mini; Galaxy Spica
  • PDA ROM: Android XWJVT
« Reply #5755 Dátum: 2012, 02 07, 20:34:53 »
Üdv!
 Pár napja lecserélődött a családban egy O2 egy SGS+-ra, ezért arra gondoltam, hogy az O2-re felteszem a jó kis Droidot. Sokszor romoltam már, és több mint egy éve Androidos telókat "buzerálok", ezzel a jártasságommal nagyon egyszerű feladatnak láttam. Neki is kezdtem, volt már fent a gépemen egy Ubuntu 10.10, mert a minap próbáltam ki. Gparted telepítve, látszólag minden klappol. Neki látok a partíciók kreálásának, majd befejezés -> pipa. Tölt, tölt... visszadobja olyan hibával, hogy a gparted nem tud kommunikálni a rendszer maggal. Na mondom jó neki, ez után semmi sem működött (formázás... semmi). Akkor O2-re új winmo romot felrak, kezdés előröl. Ezt a hat nap alatt legalább 6x átjártam, mígnem ma sikerült megcsinálni a partíciókat, azonban most nem látja rendes partíciónak, csak úgy csinál mintha a particíó mérete foglalt lenne a fat32es My Storegen, ezért nem is tudom mountolni a partíciókat.
Megvan képernyő mentésbe a gparted a sikeres particionálás utánról és egy .html-ben a gparted utolsó rendszerüzenete a particionálás utánról. Én már teljesen tanácstalan vagyok, remélem tudsz segíteni!

Előre is köszi!
Senk
Régebbi Sony Ericssonok és bármilyen Androidos telefon függetlenítését vállalom!
Androidok Rootolását, Rom cseréjét vállalom!
Dobj egy emailt, hogy megbeszéljük! ;)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5756 Dátum: 2012, 02 07, 23:31:25 »
Üdv!
 Pár napja lecserélődött a családban egy O2 egy SGS+-ra, ezért arra gondoltam, hogy az O2-re felteszem a jó kis Droidot. Sokszor romoltam már, és több mint egy éve Androidos telókat "buzerálok", ezzel a jártasságommal nagyon egyszerű feladatnak láttam. Neki is kezdtem, volt már fent a gépemen egy Ubuntu 10.10, mert a minap próbáltam ki. Gparted telepítve, látszólag minden klappol. Neki látok a partíciók kreálásának, majd befejezés -> pipa. Tölt, tölt... visszadobja olyan hibával, hogy a gparted nem tud kommunikálni a rendszer maggal. Na mondom jó neki, ez után semmi sem működött (formázás... semmi). Akkor O2-re új winmo romot felrak, kezdés előröl. Ezt a hat nap alatt legalább 6x átjártam, mígnem ma sikerült megcsinálni a partíciókat, azonban most nem látja rendes partíciónak, csak úgy csinál mintha a particíó mérete foglalt lenne a fat32es My Storegen, ezért nem is tudom mountolni a partíciókat.
Megvan képernyő mentésbe a gparted a sikeres particionálás utánról és egy .html-ben a gparted utolsó rendszerüzenete a particionálás utánról. Én már teljesen tanácstalan vagyok, remélem tudsz segíteni!

Előre is köszi!
Senk

én sd kártyára telepítettem, az automata installal. Na azzal semmi gond nincs, elindítod az install android-ot, és kész,felrakja magát. Aztán az update--eket is felmásolgatod a my storage-re,aztán hadd szóljon.... ja persze kell hozzá egy sd kártya. minél nagyobb annál jobb. És lehetőleg class 10es :) az enyém class6,és egészen gyorsan megy. Olyan mint egy buhera nélküli szolgáltatói winmo....

Nem elérhető Senk

• Programozó
    • MovieShark Team
  • PDA: i900; i9000; i8000; MZ601; Galaxy Mini; Galaxy Spica
  • PDA ROM: Android XWJVT
« Reply #5757 Dátum: 2012, 02 08, 07:18:20 »
SDre nekem is feltette, de nincs nagy kártyám kéznél, ezért akartam benntre tenni. Na meg az sem egy hátrány ha SD kártya nélkül működik. :/
Régebbi Sony Ericssonok és bármilyen Androidos telefon függetlenítését vállalom!
Androidok Rootolását, Rom cseréjét vállalom!
Dobj egy emailt, hogy megbeszéljük! ;)

Nem elérhető Yoretto

• Nem: Nő
« Reply #5758 Dátum: 2012, 02 08, 10:41:50 »
Fennvan a Cm beta 2 phj-n :))) hm hm... jó lett :)

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #5759 Dátum: 2012, 02 08, 10:51:20 »

Jó bizony! hm hm.. az új profil képed is jó lett! ;) :D :oops:

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5760 Dátum: 2012, 02 08, 10:53:18 »

Ohh, köszönöm :$

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5761 Dátum: 2012, 02 08, 12:29:26 »

Az tuti ;)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető Serenity

« Reply #5762 Dátum: 2012, 02 08, 13:32:25 »
Köszönjük Sándor a CM beta2-őt! ;) :ok: :taps: Egyre egyre jobb és jobb! :) Sokan sajnálnánk ha befejeződne a fejlesztés! :'( :(

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5763 Dátum: 2012, 02 08, 13:40:21 »
Köszönjük Sándor a CM beta2-őt! ;) :ok: :taps: Egyre egyre jobb és jobb! :) Sokan sajnálnánk ha befejeződne a fejlesztés! :'( :(

Szép munka az biztos, nem hiszem hogy a cél előtt abba maradna a fejlesztés :)

Nem elérhető Serenity

« Reply #5764 Dátum: 2012, 02 08, 13:45:05 »
Szép munka az biztos, nem hiszem hogy a cél előtt abba maradna a fejlesztés :)

Igen.. csak az a baj hogy egy ilyet egyedül csinálni nagyon nehéz, idő igényes és kimerítő!  :( De én is nagyon bízok benne hogy nem a cél előtt fog befejeződni :(

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5765 Dátum: 2012, 02 08, 14:00:37 »
Igen.. csak az a baj hogy egy ilyet egyedül csinálni nagyon nehéz, idő igényes és kimerítő!  :( De én is nagyon bízok benne hogy nem a cél előtt fog befejeződni :(

reméljük :)) főleg hogy az o2 mellett már csak 1 telóm van meg... SG2 meghalt :((( O2 meg addig marad amíg darabokra nem hullik, nagyon megszerettem ezt a kis dögöt :)))

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5766 Dátum: 2012, 02 08, 14:05:13 »
reméljük :)) főleg hogy az o2 mellett már csak 1 telóm van meg... SG2 meghalt :((( O2 meg addig marad amíg darabokra nem hullik, nagyon megszerettem ezt a kis dögöt :)))

Ezzel nem vagy egyedül :D
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető HSanyi63

• Navigáció / Navigation: Carrera 430 Bt AV
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #5767 Dátum: 2012, 02 08, 14:40:39 »
Boldog születésnapot mio180!

Nem elérhető HSanyi63

• Navigáció / Navigation: Carrera 430 Bt AV
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #5768 Dátum: 2012, 02 08, 14:46:16 »
Nagyon szimpatikus az O2 és az Android is.
Nagy örömmel tölt el, hogy a "magyar fiuk" sikeresen vették a műszaki akadályokat és mi egyszerű "juzerek" is élvezhetjük munkájuk gyümölcsét.

Biztos nem olvastam eléggé vissza, vagy valamit átugrottam, de egy buta kérdésem lehet?

Ha SDre telepítem a droidot kipróbálni, akkor ha kiveszem az SD-t a winmo indul el, vagy trükközni kell valamit.

Előre is köszi a választ.

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5769 Dátum: 2012, 02 08, 14:53:24 »
Nagyon szimpatikus az O2 és az Android is.
Nagy örömmel tölt el, hogy a "magyar fiuk" sikeresen vették a műszaki akadályokat és mi egyszerű "juzerek" is élvezhetjük munkájuk gyümölcsét.

Biztos nem olvastam eléggé vissza, vagy valamit átugrottam, de egy buta kérdésem lehet?

Ha SDre telepítem a droidot kipróbálni, akkor ha kiveszem az SD-t a winmo indul el, vagy trükközni kell valamit.

Előre is köszi a választ.

nem kell semmit trükközni ha külső sd-re teszed fel :)

Nem elérhető Serenity

« Reply #5770 Dátum: 2012, 02 08, 15:14:07 »
Eddig nem valami húúú de sokat használtam de nagyon szimpatikus ez a beta2!!!! Működik minden.. majd a phone részt jó alaposan áttesztelem..!

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5771 Dátum: 2012, 02 08, 15:15:10 »

De jó hír köszönjük!!!!!! :D
Meg neked is Sándor!!!!!  :) Néha írhatnál egy két szót, merre fele megy a  fejlesztés...???

Rendeltem is egy 4Gigiás class10 SD kártyát ... :D
Már nincs kedvem particionálni, a my storaget...
 :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:

Srácok tapasztalatokat osszátok meg legyetek szívesek hogy miben jobb ez az új. FM rádiót, látom...
De jó lenne egy NAND -os verzió már...

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5772 Dátum: 2012, 02 08, 15:24:24 »
De jó hír köszönjük!!!!!! :D
Meg neked is Sándor!!!!!  :) Néha írhatnál egy két szót, merre fele megy a  fejlesztés...???

Rendeltem is egy 4Gigiás class10 SD kártyát ... :D
Már nincs kedvem particionálni, a my storaget...
 :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:

Srácok tapasztalatokat osszátok meg legyetek szívesek hogy miben jobb ez az új. FM rádiót, látom...
De jó lenne egy NAND -os verzió már...

eddig nálam minden működik tökéletesen, elméletileg már csak a kamera driver ami megkell oldania Sárndornak ha jól olvastam :) gondolom NAND majd akkor lesz ha az is kész ;)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5773 Dátum: 2012, 02 08, 15:26:56 »
CM beta-1et le kell szedni a mystorageről? vagy úgyis ugyanazok afájlok,és felülírja? Rádión kívűl valami új?gyorsabb?stabilabb? :) tapasztalatok...? :)

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5774 Dátum: 2012, 02 08, 15:28:09 »
eddig nálam minden működik tökéletesen, elméletileg már csak a kamera driver ami megkell oldania Sárndornak ha jól olvastam :) gondolom NAND majd akkor lesz ha az is kész ;)

Jaja valami ilyesmiről tudok én is... :D
Mindenesetre nagyon örülök, mert már itt mondogatták hogy leállt a  fejlesztés...
Ezek után meg béta2 :D

SD-re tetted?