Üdv!
Pár napja lecserélődött a családban egy O2 egy SGS+-ra, ezért arra gondoltam, hogy az O2-re felteszem a jó kis Droidot. Sokszor romoltam már, és több mint egy éve Androidos telókat "buzerálok", ezzel a jártasságommal nagyon egyszerű feladatnak láttam. Neki is kezdtem, volt már fent a gépemen egy Ubuntu 10.10, mert a minap próbáltam ki. Gparted telepítve, látszólag minden klappol. Neki látok a partíciók kreálásának, majd befejezés -> pipa. Tölt, tölt... visszadobja olyan hibával, hogy a gparted nem tud kommunikálni a rendszer maggal. Na mondom jó neki, ez után semmi sem működött (formázás... semmi). Akkor O2-re új winmo romot felrak, kezdés előröl. Ezt a hat nap alatt legalább 6x átjártam, mígnem ma sikerült megcsinálni a partíciókat, azonban most nem látja rendes partíciónak, csak úgy csinál mintha a particíó mérete foglalt lenne a fat32es My Storegen, ezért nem is tudom mountolni a partíciókat.
Megvan képernyő mentésbe a gparted a sikeres particionálás utánról és egy .html-ben a gparted utolsó rendszerüzenete a particionálás utánról. Én már teljesen tanácstalan vagyok, remélem tudsz segíteni!
Előre is köszi!
Senk