2024, 11 27, 10:59:08

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526845 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető remo68

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: omnia 2 i8000 8GB
  • PDA ROM: Rapid_Sense JJ1 (21916) + O2DROID CM6 ß2 SG Nexus GT i9250 A 4.2.1 SG S III
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5650 Dátum: 2012, 01 23, 14:26:01 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Terminál emulátorba a kütyün (ha nincs, akkor a Marketről le lehet szedni) beírod a "free" parancsot, természetesen idézőjelek nélkül. Ha a swap mellett 0-ák vannak, akkor nem megy.
Na ezzel van nekem is gondom mivel meg van csinálva megis 0 a swap tud erre valaki érdemleges választ adni mert már alig maradt hajam lassan ya meg azt irja az mp3 meg video fájl-okra hogy nem létezik.

Nem elérhető xyntron1978

• Navigáció / Navigation: omnia 2
  • PDA: omnia 2
  • PDA ROM: rapidnxxjj1 / android 2.2 / winmobile 6.5
« Reply #5651 Dátum: 2012, 01 23, 15:03:37 »
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy lehet megoldani azt, hogy az 8 gigás sd kártyából ne csak 2.5 Gb-t tudjak használni android/winmo alatt, hanem esetleg az egészet? Ma raktam fel a droidot, és nagyon teszik, megy is szépen, de ezt a problémát szeretném megoldani.

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #5652 Dátum: 2012, 01 23, 16:15:37 »
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy lehet megoldani azt, hogy az 8 gigás sd kártyából ne csak 2.5 Gb-t tudjak használni android/winmo alatt, hanem esetleg az egészet? Ma raktam fel a droidot, és nagyon teszik, megy is szépen, de ezt a problémát szeretném megoldani.

Lehet vele mit kezdeni!Szedj le egy partició kezelő programot és a fat particiót bővitsd ki amennyire tudod!

Nem elérhető xyntron1978

« Reply #5653 Dátum: 2012, 01 23, 16:42:13 »
Lehet vele mit kezdeni!Szedj le egy partició kezelő programot és a fat particiót bővitsd ki amennyire tudod!

Köszönöm a segítséget! Sikerült megoldani EASEUS Partition Masterrel!

Nem elérhető Serenity

« Reply #5654 Dátum: 2012, 01 23, 17:05:52 »
Köszönöm a segítséget! Sikerült megoldani EASEUS Partition Masterrel!
;) :ok:

Nem elérhető ThomasMiller

• Navigáció / Navigation: Nav N Go I Go
  • PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #5655 Dátum: 2012, 01 23, 17:21:58 »
Sziasztok! Légyszi segítsetek!!!!  Szeretném frissíteni a Omnia 2-met. Octans a progi amivel frissíteném, csak annyi a baj, hogy egy firmware-t vagy drivert sem találok hozzá. Ami rajta van (gyári) PDA:I8000NXXIL3
                                                                                                                              CSC:I8000TMHIL3
Igazából nem tudom melyiket kell nézni. Szóval van valami oldal ahonnét le lehetne tölteni a legujjabb firmwaret hozzá, ha netalán nincs ilyen oldal akkor valaki töltene fel nekem egy új firmwaret, mert megőrülök már annyira lassú a mostani. Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdvözlettel egy reménykedő

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5656 Dátum: 2012, 01 23, 17:30:53 »
Sziasztok! Légyszi segítsetek!!!!  Szeretném frissíteni a Omnia 2-met. Octans a progi amivel frissíteném, csak annyi a baj, hogy egy firmware-t vagy drivert sem találok hozzá. Ami rajta van (gyári) PDA:I8000NXXIL3
                                                                                                                              CSC:I8000TMHIL3
Igazából nem tudom melyiket kell nézni. Szóval van valami oldal ahonnét le lehetne tölteni a legujjabb firmwaret hozzá, ha netalán nincs ilyen oldal akkor valaki töltene fel nekem egy új firmwaret, mert megőrülök már annyira lassú a mostani. Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdvözlettel egy reménykedő

Ez eggyel mellé ment:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ThomasMiller

• Navigáció / Navigation: Nav N Go I Go
  • PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #5657 Dátum: 2012, 01 23, 18:09:34 »
Rapid!!! Nekem Android is jó, mert szeretném kipróbálni azt is, ha nincs vele nagy sok baj. Abban tudsz segíteni?

Nem elérhető Serenity

« Reply #5658 Dátum: 2012, 01 23, 19:43:54 »
Rapid!!! Nekem Android is jó, mert szeretném kipróbálni azt is, ha nincs vele nagy sok baj. Abban tudsz segíteni?

Mindenképpen frissítsd le először egy JJ1re vagy JI1re! Az androidot külső sd-re kell telepíteni! Kicsit böngész mielőtt kérdezel! :olvass: :olvass:

Nem elérhető xyntron1978

« Reply #5659 Dátum: 2012, 01 23, 20:35:33 »
Ismét belefutottam egy problémába: marketről szeretnék programot telepíteni, addig el is jut, hogy leszedi, de telepítéskor már a Couldn't install on USB storage or sd card. Próbáltam leválasztani sd kártyát úgy telepíteni, de úgyse rakta fel. Mit nem csinálok jól? ja és újra is indította már vagy 3x a telt. :-(

Nem elérhető xyntron1978

« Reply #5660 Dátum: 2012, 01 24, 09:18:07 »
Ismét belefutottam egy problémába: marketről szeretnék programot telepíteni, addig el is jut, hogy leszedi, de telepítéskor már a Couldn't install on USB storage or sd card. Próbáltam leválasztani sd kártyát úgy telepíteni, de úgyse rakta fel. Mit nem csinálok jól? ja és újra is indította már vagy 3x a telt. :-(

Megtaláltam a megoldást (ha más is belefutna, hátha tudok segíteni): a Beállításokban -> SpicagenMod Settings -> Alkalmazás -> Telepítési hely  -> Itt a Belső tárhely legyen bekapcsolva ahová telepít.

Nem elérhető raziel71

• PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXMS2 CyanogenMod KitKat
« Reply #5661 Dátum: 2012, 01 24, 20:07:31 »
Én a Mystorage-re tettem a droidot és nem tudok semmit a marketről leszedni -not enough space to install:-((( ha sd-re teszem a droidot akkor meg a frissitések nem települnek a Mystorage gyökeréből.
Mindent a leirások alapján csináltam! Valakinek valami ötlete?

Nem elérhető zeuszeus

• PDA: SAMSUNG Galaxy S II
  • PDA ROM: cm10.2
« Reply #5662 Dátum: 2012, 01 25, 18:07:21 »

Én mindig komoly igénybevételnek tettem ki a telefonjaimat. Mikor az O2-t vettem, akkor nem volt a piacon strapabíró PDA, azért lett az O2. :) Két éven keresztül féltem is, hogy egyszer beroppan a zsebemben a kijelzője vagy bármi egyéb baja lesz. Szerencsére megúszta, de nagyon oda kellett figyelnem rá, meg sokszor tapogattam a zsebemet és vettem elő a kütyüt, hogy megnézze, hogy egyben van-e még. :D Ezzel ilyen gondom nem lesz. Az O2 meg sógoromnál landol, szóval ha kell valami, akkor elérhető közelségben lesz. A Defy+-t meg azzal fogom kezdeni, hogy csinálok róla mentést, aztán neki lehet esni a babrálásnak, hogy ne csak hardveresen, hanem szoftveresen is azt nyújtsa, amire szükségem van. :D

Nem tudom, hogy hogyan fogom kibírni holnapig.  :shock: :D

Látom folyik itt az élet rendesen!
Had mesélek egy kis szösszenetet! Ugye nekem nem az első pdam volt az O2, de messze a legjobb windowsos mobilom volt, még a htck szintjét is elérte szerintem. O2-vel lettem amoled bu*i! :D Próbálgattam az androidot is. Egyszer csak ugy tudtam megszabadulni szegény O2-től hogy 60 at ráfizettem, és kaptam 1 garis galaxy s 2-őt. Közben használtam egy galaxy S-t is! Meg kell mondjam mikor a sima "s" t használtam úgy éreztem brutál gyors meg milyen jó. És amoled! Aztán jött a SGS2! Én itt a fórumon is sokszor írtam hogy ez bunkofon, meg nagy meg ezér nem jó meg azér! Hát ha kezedben van 1 ilyen gép és a tiéd, már nem is olyan nagy nekem megfelel, és brutál, pl én sosem gondoltam volna hogy full hd videókat tudok nézni rajta akadás mentesen internetről, gyári szoftal, pedíg gond nélkül viszi. És még sorolhatnám, SGS 2 bevallom őszintén meglepett. Nagyon drága tella (nekem olcso volt) de megéri komolyan, a mérete nem fog zavarni.! Az igazság az hogy tudnám fényezni meg hogy ezt is meg azt is tudja, de felesleges. Végszónak annyit SGS2 bármit akartam vele megoldani sikerült, kompromisszumok nélkül teszi a dolgát. 1 hibája van, ha használod, és nem csak a zsebedben van akkor max 1 napot bír az 1650mah aksi.

Sok örömem volt az O2-ben, és nagyon köszönöm Sándorék munkályát, hisz ő a mi boldogságunkért dolgozoztt, dolgozik, ha tehetném meghívnálak pár sörre! Köszönöm a kitartó munkát, és a sok segítséget mindenkinek aki jobbá tette az O2-met! Neveket nem írok,mert annyian vagytok!: KÖSZÖNÖM!

Nem elérhető Serenity

« Reply #5663 Dátum: 2012, 01 25, 18:44:44 »
Had mesélek egy kis szösszenetet! Ugye nekem nem az első pdam volt az O2, de messze a legjobb windowsos mobilom volt, még a htck szintjét is elérte szerintem. O2-vel lettem amoled bu*i! :D Próbálgattam az androidot is. Egyszer csak ugy tudtam megszabadulni szegény O2-től hogy 60 at ráfizettem, és kaptam 1 garis galaxy s 2-őt. Közben használtam egy galaxy S-t is! Meg kell mondjam mikor a sima "s" t használtam úgy éreztem brutál gyors meg milyen jó. És amoled! Aztán jött a SGS2! Én itt a fórumon is sokszor írtam hogy ez bunkofon, meg nagy meg ezér nem jó meg azér! Hát ha kezedben van 1 ilyen gép és a tiéd, már nem is olyan nagy nekem megfelel, és brutál, pl én sosem gondoltam volna hogy full hd videókat tudok nézni rajta akadás mentesen internetről, gyári szoftal, pedíg gond nélkül viszi. És még sorolhatnám, SGS 2 bevallom őszintén meglepett. Nagyon drága tella (nekem olcso volt) de megéri komolyan, a mérete nem fog zavarni.! Az igazság az hogy tudnám fényezni meg hogy ezt is meg azt is tudja, de felesleges. Végszónak annyit SGS2 bármit akartam vele megoldani sikerült, kompromisszumok nélkül teszi a dolgát. 1 hibája van, ha használod, és nem csak a zsebedben van akkor max 1 napot bír az 1650mah aksi.

Sok örömem volt az O2-ben, és nagyon köszönöm Sándorék munkályát, hisz ő a mi boldogságunkért dolgozoztt, dolgozik, ha tehetném meghívnálak pár sörre! Köszönöm a kitartó munkát, és a sok segítséget mindenkinek aki jobbá tette az O2-met! Neveket nem írok,mert annyian vagytok!: KÖSZÖNÖM!

Hűű! Gratula a készülékhez ez nagyon jó vétel volt! Szabad tudni hogy hol és milyen feltétek mellet lett ez így vásárolva!? :oops: :oops: írhatod privibe is! ;)

Nem elérhető raziel71

« Reply #5664 Dátum: 2012, 01 26, 20:05:35 »
Én a Mystorage-re tettem a droidot és nem tudok semmit a marketről leszedni -not enough space to install:-((( ha sd-re teszem a droidot akkor meg a frissitések nem települnek a Mystorage gyökeréből.
Mindent a leirások alapján csináltam! Valakinek valami ötlete?

A "not enough space..." megoldva:-) Nem szabad az ext4 partíciónak 2Gb-nál nagyobbnak lenni. Velem is elszaladt a ló és egyből 3Gb-ra formáztam ezt a részt:-) Amúgy a megoldást a modaco-ról lestem el! Így most minden szuper. Így már a frissítések is felmennek!

Nem elérhető raziel71

« Reply #5665 Dátum: 2012, 01 26, 20:24:03 »

A "not enough space..." megoldva:-) Nem szabad az ext4 partíciónak 2Gb-nál nagyobbnak lenni. Velem is elszaladt a ló és egyből 3Gb-ra formáztam ezt a részt:-) Amúgy a megoldást a modaco-ról lestem el! Így most minden szuper. Így már a frissítések is felmennek!

A Gb az GB akar lenni természetesem ;)

Nem elérhető Árnyék71

• Navigáció / Navigation: Primo, Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S II, Galaxy S4 Active, Galaxy S5, LG G3
  • PDA ROM: CM 11,CM 10.2, G900FXXU1ANG9, V20h
« Reply #5666 Dátum: 2012, 01 28, 02:26:17 »

csatlakozom :)
de az o2, az o2, nem válok meg tőle, szerintem, 1 sgs2 vason a winmo is teljesen másképp muzsikálna,-ha valaki portol winmo-t sgs2-re szoljon:)- mindnesetre várom a további fejlesztést, mert hát, a szívemhez nőtt na:)

Nem elérhető klevi

• Navigáció / Navigation: Mio P550
  • PDA: GT-I9500
  • PDA ROM: XXUFNC1 4.4.2 KitKat
« Reply #5667 Dátum: 2012, 01 29, 20:08:09 »
Köszönöm a sok segítséget a fejlesztőknek. :taps: :taps: :taps: Múlt héten beszámították Veszprémben 25ezerért az omniámat, ráfizettem hetvenet, így lett egy galaxy s2-m 1,5 év hátralévő garanciával. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele :ok:, ha nem játszadozom, négy napig bírta energiával. Ha 2-3 órát kísérletezek rajta, nap végén rádugom a töltőre, ami elég gyorsan feltölti. A múlt nap másfél órát skájpoztam wifin rajta, alig merítette le, kamera mellett. Tehát nagyon jó lapos készülék, jól bírja a strapát. GPS fél perc után rákapcsol, fényképezőgépe nagyon jó. stb stb jó tulajdonságok. DE JÓ VOLT AZ OMNIA 2-m is! :'(
További szép napot!  O->-

Nem elérhető BenTam

• PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: PhoeniX ROM V16.7
« Reply #5668 Dátum: 2012, 01 30, 12:25:15 »
Belső SD kártyára telepíteném az androidot de nem találok leírást arról, hogyan lehet létrehozni a partíciókat.
Tudna ebben valaki segíteni?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #5669 Dátum: 2012, 01 30, 12:33:44 »
Belső SD kártyára telepíteném az androidot de nem találok leírást arról, hogyan lehet létrehozni a partíciókat.
Tudna ebben valaki segíteni?
Ebben mintha lenne erről szó: You are not allowed to view links. Register or Login

Win alatt talán ezzel is meg tudod csinálni: You are not allowed to view links. Register or Login de ez nem biztos. Én a nexusnál ezzel csináltam.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető BenTam

• PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: PhoeniX ROM V16.7
« Reply #5670 Dátum: 2012, 01 30, 12:48:55 »
Ebben mintha lenne erről szó: You are not allowed to view links. Register or Login

Win alatt talán ezzel is meg tudod csinálni: You are not allowed to view links. Register or Login de ez nem biztos. Én a nexusnál ezzel csináltam.

Köszi a segítséget de az első link az "csak" a FAQ, ahol nem írják le a hogyant csak azt, hogy csináld meg! :hmm:
A második link az lehet, hogy működne de ahhoz meg nem értek!
Nincs valami egyszerű módszer, ahogy itt mindenki megcsinálta?

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5671 Dátum: 2012, 01 30, 16:31:57 »

Köszi a segítséget de az első link az "csak" a FAQ, ahol nem írják le a hogyant csak azt, hogy csináld meg! :hmm:
A második link az lehet, hogy működne de ahhoz meg nem értek!
Nincs valami egyszerű módszer, ahogy itt mindenki megcsinálta?

Erről Sándor írt egy egész kézikönyvet, csak keresni kellene! You are not allowed to view links. Register or Login

Ebben megtalálsz mindent amit tudni kell hozzá. Amúgy ha a My Storage-re (Belső memória) akarod rakni, az Linux alól a legegyszerűbb, viszont ha nem értesz a linux-hoz akkor inkább neki se fogj inkább szerezz egy class10-es microSD-t és arra rakd fel az autoinstallal!
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #5672 Dátum: 2012, 01 30, 21:43:48 »
Emberek, feltettem az o2droidot, délelőtt óta megy. egyszer(mintha)újraindult, de ha igen,nem tudom,miért,épp le volt téve  telefon pihenni :)
Először is : elképesztőek vagytok,akik csináltátok,LE AZ ÖSSZES KALAPOKKAL  :ima: :taps: :taps: !!!
 Eddig amiket próbálgattam,szinte minden megy. Ami nem, az pár játék(eddig)amiket nem akar telepíteni(mondja ő),vagy (még) nem bírja az o2droid...mondom én :) Igaz,olyan játék,mint pl a glow hockey,ami eléggé kapacitív képernyő-függőnek tűnik,asszony wildfire-jén... És ami nem ment fel O2re, az mind ilyennek tűnik,hogy a rezisztív kijelző nem tudja kezelni,valószínűleg ... de nem vagyok nagy fehér varázsló,mint a fejlesztők,csak mezítlábas júze,aki picivel többet tud a kelleténél ,úgyhogy ez csak gyatra találgatás:)
A lényeg: eddig semmi hibát nem találtam. Megy a wifi,telefon,fényképezőgép,ha letöltök navigációt,majd írok a GPS-ről is.
Az androiddal amúgy most ismerkedem. Mióta az asszony 4 napja megkapta a cégtől a HTC-t. Hát egyet kell értsek Patival....ha nem is annyira,hogy "sohatöbbé WinMO-t" de azért a kető ég és föld, a winmo vizet nem hozhat az androidnak. 
Visszatérve az o2droidra: köszönömköszönömköszönöm....hova küldöm a sör árát? tényleg, elképesztően profin meg van csinálva. Ahhoz képest,hogy a kezdetekkor még Rapid(?vagy Reiben?) is tamáskodott,hogy ááá messze van még,amíg ez használható....egyelőre úgy néz ki: abszolút használható,napi szinten.
Ami így hirtelen eszembe jut, mint lehetséges"hiba": mintha nagyon enné az aksit. De persze ha egyfolytában nyomom, és megy a wifi is ezerrel, az más rendszer alatt és más telefonon is fogyaszt.... Azért akkumulátor-idő javító eljárásoknak utána nézek kissé :) Ja és az "asztalra"mikor widgetet akarok kirakni, valami miatt az egyik felugró menü-ablk nagyon darabosan jön be. Amúgy folyik az egész,mint az olaj, alig észlelhető néha rángás.
Szóval egyelőre úgy nézem, jobb ebben az állapotában az O2Droid,(ami a működést illeti,mert az Android felépítése,logikája,felhozatala,mint mondtam: csak szuperlatívuszokban említhető, főleg winmoval szemben)mint néhány gyengébb WinMo szolgáltatói ROM.
Gratulálok uraim a nagyszerű munkához.  :ok: :ok: :ima: :) Csak így tovább. :taps:

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #5673 Dátum: 2012, 01 30, 22:09:08 »
Valahol olvastam, vagy itt vagy a modacón, hogy csak egy alvás után kezdi el látni a droidot a pc. Szóval altasd el, keltsd fel és utána dugd gépre. ;)

Én is elaltatam-felkeltettem-rádugtam-nem ismei... win7 ...lehet linux kéne? na mindegy.hálistennek Market eléggé fel van telve :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #5674 Dátum: 2012, 01 30, 22:12:34 »
Én is elaltatam-felkeltettem-rádugtam-nem ismei... win7 ...lehet linux kéne? na mindegy.hálistennek Market eléggé fel van telve :)
Minek kell a pc? Használd a wifit kábel helyett :)
Dropbox
Box.com
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet