Emberek, feltettem az o2droidot, délelőtt óta megy. egyszer(mintha)újraindult, de ha igen,nem tudom,miért,épp le volt téve telefon pihenni
Először is : elképesztőek vagytok,akik csináltátok,LE AZ ÖSSZES KALAPOKKAL
!!!
Eddig amiket próbálgattam,szinte minden megy. Ami nem, az pár játék(eddig)amiket nem akar telepíteni(mondja ő),vagy (még) nem bírja az o2droid...mondom én
Igaz,olyan játék,mint pl a glow hockey,ami eléggé kapacitív képernyő-függőnek tűnik,asszony wildfire-jén... És ami nem ment fel O2re, az mind ilyennek tűnik,hogy a rezisztív kijelző nem tudja kezelni,valószínűleg ... de nem vagyok nagy fehér varázsló,mint a fejlesztők,csak mezítlábas júze,aki picivel többet tud a kelleténél ,úgyhogy ez csak gyatra találgatás:)
A lényeg: eddig semmi hibát nem találtam. Megy a wifi,telefon,fényképezőgép,ha letöltök navigációt,majd írok a GPS-ről is.
Az androiddal amúgy most ismerkedem. Mióta az asszony 4 napja megkapta a cégtől a HTC-t. Hát egyet kell értsek Patival....ha nem is annyira,hogy "sohatöbbé WinMO-t" de azért a kető ég és föld, a winmo vizet nem hozhat az androidnak.
Visszatérve az o2droidra: köszönömköszönömköszönöm....hova küldöm a sör árát? tényleg, elképesztően profin meg van csinálva. Ahhoz képest,hogy a kezdetekkor még Rapid(?vagy Reiben?) is tamáskodott,hogy ááá messze van még,amíg ez használható....egyelőre úgy néz ki: abszolút használható,napi szinten.
Ami így hirtelen eszembe jut, mint lehetséges"hiba": mintha nagyon enné az aksit. De persze ha egyfolytában nyomom, és megy a wifi is ezerrel, az más rendszer alatt és más telefonon is fogyaszt.... Azért akkumulátor-idő javító eljárásoknak utána nézek kissé
Ja és az "asztalra"mikor widgetet akarok kirakni, valami miatt az egyik felugró menü-ablk nagyon darabosan jön be. Amúgy folyik az egész,mint az olaj, alig észlelhető néha rángás.
Szóval egyelőre úgy nézem, jobb ebben az állapotában az O2Droid,(ami a működést illeti,mert az Android felépítése,logikája,felhozatala,mint mondtam: csak szuperlatívuszokban említhető, főleg winmoval szemben)mint néhány gyengébb WinMo szolgáltatói ROM.
Gratulálok uraim a nagyszerű munkához.
Csak így tovább.