2024, 11 27, 09:34:01

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526842 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Senkifia

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5675 Dátum: 2012, 01 30, 22:37:07 »
Alkalmazások áthelyezése SD kártyára? azt írja ki,hogy nem sikerült. És elvileg nem is telepít Marketről SDre.... Nem egészen értettem,hogy mit ért "Külső" és mit "belső" helyen,ahova telepít...mna mindegy,átállítottam a másikra, és telepítek egyet...hátha-hátha sd lesz belőle :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5676 Dátum: 2012, 01 30, 23:14:11 »
Miért nem telepít az sd kártyára letöltött programot? és át sem lehet helyezni a már telepítettet. Azt mondja:áthelyezés sikertelen... ez természetes,vagy én csinálok rosszul valamit?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5677 Dátum: 2012, 01 30, 23:47:02 »
8gigás sd kártyán csak egy 2 gigás partíció látszik.... linuxszal már jártam így :) de aztán fene tudja,hogy win7 alatt az "eltűnt"részt megformáztam fat32re,és meglett... na de sd kártyával :)
valakinek ötlet? ja keresek ezerrel,itt is, google is, de sehol semmi :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5678 Dátum: 2012, 01 31, 00:44:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
8gigás sd kártyán csak egy 2 gigás partíció látszik.... linuxszal már jártam így :) de aztán fene tudja,hogy win7 alatt az "eltűnt"részt megformáztam fat32re,és meglett... na de sd kártyával :)
valakinek ötlet? ja keresek ezerrel,itt is, google is, de sehol semmi :)
na meglett az ötlet:) win mo alatt active sync-ből átvált usb módot mass storage-sd card-ra. egyből látja lemezkezelő is,meg partition master is,inkluzív az elveszett részt is,onnan meg már gyerekjáték, csak épp ext4-re nem tud formázni, azo kívűl bármi :)

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #5679 Dátum: 2012, 01 31, 10:17:06 »
na meglett az ötlet:) win mo alatt active sync-ből átvált usb módot mass storage-sd card-ra. egyből látja lemezkezelő is,meg partition master is,inkluzív az elveszett részt is,onnan meg már gyerekjáték, csak épp ext4-re nem tud formázni, azo kívűl bármi :)

Én az ilyen formázgatást mind linux alat szoktam csinálni, gyorsabb és szerintem egyszerűbb is! Levan írva az faq-ban! :)
Nagyon kiváncsi vagyok h mi a helyzet a fejlesztéssel!?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5680 Dátum: 2012, 01 31, 13:42:47 »
Én az ilyen formázgatást mind linux alat szoktam csinálni, gyorsabb és szerintem egyszerűbb is! Levan írva az faq-ban! :)
Nagyon kiváncsi vagyok h mi a helyzet a fejlesztéssel!?
Arra én is :) Drukkolok,hogy még jobb legyen:)
Linuxom viszont nincs, sajnos mióta a pc-s eszemet tudom, csak windowsom volt... :( Próbáltam linuxot is, szép is jó is, de tizenév win után nem volt türelmem áttanulni

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5681 Dátum: 2012, 01 31, 22:49:48 »
na,második napja nyűvöm, ma sikerült lefagyasztanom először igazán.  böngészővel klikkelgettem összevissza, egyszercsak beállt a kép,és semmi reakció.Se vissza gomb, se képernyőzár, se kikapcs.... De lehet,még várnom kellett volna,viszont siettem. Úgyhogy aksi kivétel lett belőle.
2nap egyfolytában telepítés-nyomorgatás alatt egy lefagyás....mondtam:jobb,mint egy közepes szolgáltatói winmo  :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5682 Dátum: 2012, 02 01, 08:12:35 »
Alkalmazások áthelyezése SD kártyára? azt írja ki,hogy nem sikerült. És elvileg nem is telepít Marketről SDre.... Nem egészen értettem,hogy mit ért "Külső" és mit "belső" helyen,ahova telepít...mna mindegy,átállítottam a másikra, és telepítek egyet...hátha-hátha sd lesz belőle :)
azt hiszem,rájöttem:) ha hülyeséget írok, legyen szíves valaki hozzáértő kijavítani.
O2Droid sd kártyára van telepítve. létrehozott partíciókat(amint az az o2droid projekt oldalán is írva vagyon. Ezek közül az egyik ,amit SD card-nak hívnak.... Szóval mindenképp sd kártyára telepít,egyrészt,másrész igaz,hogy az app2sd nem "működik" mint a rendes droidnál, de attól még az sdkártyára telepít, sőt, az "sd card" partícióra.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5683 Dátum: 2012, 02 01, 08:17:01 »
Új jelenség, eddig nem is olvastam róla: képernyőzár ki-bekapcsolásnál 1-2 mp-re felvllan a LED villanó. Nem borzalom, csak kicsit meglepődtem, és nem tudom,mihez kötni. Feltételezem vagy a képernyőzár lehetőségeinek állítgatása miatt állt elő,bár ilyet biztos nem kértem tőle  :) vagy valamelyik letöltött app miatt csinálja... Na majd ha rájövök, szólok. ha valaki másnál is van ilyen, egyeztessünk,hogy mi a közös vonásunk  :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5684 Dátum: 2012, 02 01, 09:50:09 »
Új jelenség, eddig nem is olvastam róla: képernyőzár ki-bekapcsolásnál 1-2 mp-re felvllan a LED villanó. Nem borzalom, csak kicsit meglepődtem, és nem tudom,mihez kötni. Feltételezem vagy a képernyőzár lehetőségeinek állítgatása miatt állt elő,bár ilyet biztos nem kértem tőle  :) vagy valamelyik letöltött app miatt csinálja... Na majd ha rájövök, szólok. ha valaki másnál is van ilyen, egyeztessünk,hogy mi a közös vonásunk  :D
Megvan a "bűnös"...feltettem egy GO LauncherEX című applikációt  Launcher PRO mellé(helyett?) na mikor azt kilőttem, elmúlt a random képernyőzáras villogása a LED-nek :)

Nem elérhető raziel71

• PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXMS2 CyanogenMod KitKat
« Reply #5685 Dátum: 2012, 02 01, 10:26:15 »
Megvan a "bűnös"...feltettem egy GO LauncherEX című applikációt  Launcher PRO mellé(helyett?) na mikor azt kilőttem, elmúlt a random képernyőzáras villogása a LED-nek :)

A go launcher ex-nél a beállításaiban ezt ki tudod kapcsolni. Ez egy szolgáltatása ennek a lancsernak:-) Én így tudom.

Nem elérhető raziel71

• PDA: Samsung Galaxy SII
  • PDA ROM: I9100XXMS2 CyanogenMod KitKat
« Reply #5686 Dátum: 2012, 02 01, 10:30:51 »
A modaco-n olvasom hogy nagy valószínűséggel leállt a fejlesztés, ember hiány miatt :'( :'( :'( :'( :'(
NEMÁÁÁ!

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5687 Dátum: 2012, 02 01, 10:43:12 »
A modaco-n olvasom hogy nagy valószínűséggel leállt a fejlesztés, ember hiány miatt :'( :'( :'( :'( :'(
NEMÁÁÁ!
kár lenne. de mindenképp egy naaaagy  :taps: jár nekik azért,mit eddig csináltak.... de azért  :ima:hogy mégis folytassák  :)

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5688 Dátum: 2012, 02 01, 16:19:06 »
Csak annyit írtak, hogy lassabb lesz a haladás... Bár szerintem is ez a végét jelenti sajnos. Mindenesetre kaptunk lehetőséget arra, hogy megismerjük az android OS-t és szerintem ez már magában megérte.
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5689 Dátum: 2012, 02 01, 17:54:26 »
Csak annyit írtak, hogy lassabb lesz a haladás... Bár szerintem is ez a végét jelenti sajnos. Mindenesetre kaptunk lehetőséget arra, hogy megismerjük az android OS-t és szerintem ez már magában megérte.
hát nem tudom,mi lesz a jövőben,de amit eddig tud az o2droid,az egyelőre elég is nekem :) legalább nem kell jó sok pénzt kiadja egy másik androidos telefonért :) még egy darabig...  :D

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5690 Dátum: 2012, 02 01, 18:06:09 »

A fejlesztést eddig is egyedül Sándor csinálta. Passzolok egyébként, hogy mi lett vele. Eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Remélem, hogy azért jól van.  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ati711

• PDA: SM-N9005 / 4.4.2 / N9005XXUENB1 / KOT49H.N9005XXUENB4
« Reply #5691 Dátum: 2012, 02 01, 22:22:03 »
Sziasztok!

Egy segítséget szeretnék kérni mert elakadtam, régen használom már a froyo_beta2-t és most rávettem magam hogy frissítsek, mivel látom sok újdonság született azóta :)

A kérdésem a froyo_beta3_from_beta2_update feltételénél adódott, leírom az indításkor kapott üzit, hátha könnyebb lesz és valaki már találkozott hasonlóval...

Idézet
Warning: You requested a partition from 788MB to 1812 MB. The closest location we can manage is 1949 MB to 1949 MB.  Is this still acceptable to you?
Yes/No?

Hogy adok utasítást Y/N? semmire nem reagál, ott megáll....

2 gb-s SD kártyám van, előtte próbáltam már úgy is hogy egyből beta3 akkor is hasonlóan kudarcba futottam, ezért tértem vissza beta2-ig, mivel az ment korábban, és arra frissíthetnék...

sima 2 gb-s kártya nem is tud 1949 MB lenni, akkor az bukta? nagyobb kártya kell neki?

Továbbá a CyanogenMod beta milyen? érdemesebb lenne azzal inkább?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5692 Dátum: 2012, 02 01, 23:37:08 »
Sziasztok!

Egy segítséget szeretnék kérni mert elakadtam, régen használom már a froyo_beta2-t és most rávettem magam hogy frissítsek, mivel látom sok újdonság született azóta :)

A kérdésem a froyo_beta3_from_beta2_update feltételénél adódott, leírom az indításkor kapott üzit, hátha könnyebb lesz és valaki már találkozott hasonlóval...

2 gb-s SD kártyám van, előtte próbáltam már úgy is hogy egyből beta3 akkor is hasonlóan kudarcba futottam, ezért tértem vissza beta2-ig, mivel az ment korábban, és arra frissíthetnék...

sima 2 gb-s kártya nem is tud 1949 MB lenni, akkor az bukta? nagyobb kártya kell neki?

én a cyanogenmod-ot tettem fel...először is:abszolút egyszerű,ha sd-re telepíted,gondolom az előzőek is így voltak. Már 3. napja ütöm-rúgom ahol érem, telepítek rá ezerrel, wifi,gps pörög.... eddig 2szer sikerült lefagyasztanom,ami abban nyilvánult meg,hogy mivel egyszerre akartam mindent,összevissza klikkelgettem a böngészőben,és egyszercsak megállt az élet. Lehet,ha hagyom gondolkodni,magához tért volna. nem vártam meg.
Amúgy már a tegnap írtam: sokkal többet tud és jobban mint egy közepesen szar szolgáltatói winmo, és van olyan stabil is,mint egy átlagos(vagy épp picit alatti)winmo  ROM, csak éppen android,és ezért nem lehet egy napon emlegetni a winmot vele. Pl a memóriahasználat olyan,hogy átlagban 40-60 mega közt van a szabad RAM. nahát a szolgáltatói ROMommal se volt több,amíg nem buheráltam rá reiben féle titanium skint,meg startmenüt,meg nem töröltem, vagy töröltettem az sktools-szal a memmap.tmp-t naponta, meg még mittudoménmit nem csináltam.
Szóval nekem eddig a cyanogenmod beta1-el(+update1) teljesen pozitívak az élményeim.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #5693 Dátum: 2012, 02 01, 23:48:29 »
Sziasztok!

ja a sebességét nem is mondtam. mikor kezd fogyni a memória mert egyre több mindent indítok el, na akkor kezd akadozni a lapozásnál az animáció.amúgy meg simán megy,akadozás nékül. Egyedül amikor új widgetet akarok kitenni az asztalra, a felugró ablak csak szekvenciákban ugrik fel,darabosan. Ez már a legelejétől így van. Nem tudom miért. De ez az egy ilyen.

Nem elérhető zeuszeus

• PDA: SAMSUNG Galaxy S II
  • PDA ROM: cm10.2
« Reply #5694 Dátum: 2012, 02 02, 00:32:17 »
Hűű! Gratula a készülékhez ez nagyon jó vétel volt! Szabad tudni hogy hol és milyen feltétek mellet lett ez így vásárolva!? :oops: :oops: írhatod privibe is! ;)

Bocs hogy ily soká válaszook, nem figyeltem a fórum ezen részét!
A tella csere úgy lett: O2 beszámol haver 30 er, én kihoz defyt 20at adtam rá. aztán jott 1 ismerős defit akart sgs volt, valami külföldi megölte jig kellet hozzá,megcsináltam, 10et fizettem rá. másik mobilos sráchoz vittek sgs2 tellát, amiér adtam az sgst, aztán rányomtam 30at.
ugyhogy o2-defy-sgs-sgs2 ez 2 hét alatt, és én nem vagyok boltos, csak vitt az ár magával.
Tehát a végeO2+60 ezer, meg egy jig 700ft, SGS2 szinte új volt, magyar garis! bár közben csináltam én is azóta jiget, ugyhogy nem is kelet volna rendelnem, de már mindegy! nagyon szerettem az omnia 2öt. de az SGS2 az valami csúcs!

Nem elérhető sniper112

• PDA: samsung omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxil3
« Reply #5695 Dátum: 2012, 02 02, 11:40:02 »
hello. hát én is remélem hogy folytatják  már nem sok van hátra h ogy teljes legyen az o2 re a droid. sok embert mentene meg ez a projekt :) és sokáig tenné még használhatóvá az o2t és ki tudnánk teljesen használni mert hardverileg megvan a készülékünk.hát reménykedek én is még :)

Nem elérhető ati711

« Reply #5696 Dátum: 2012, 02 02, 12:11:50 »
én a cyanogenmod-ot tettem fel...először is:abszolút egyszerű,ha sd-re telepíted,gondolom az előzőek is így voltak. Már 3. napja ütöm-rúgom ahol érem, telepítek rá ezerrel, wifi,gps pörög.... eddig 2szer sikerült lefagyasztanom,ami abban nyilvánult meg,hogy mivel egyszerre akartam mindent,összevissza klikkelgettem a böngészőben,és egyszercsak megállt az élet. Lehet,ha hagyom gondolkodni,magához tért volna. nem vártam meg.
Amúgy már a tegnap írtam: sokkal többet tud és jobban mint egy közepesen szar szolgáltatói winmo, és van olyan stabil is,mint egy átlagos(vagy épp picit alatti)winmo  ROM, csak éppen android,és ezért nem lehet egy napon emlegetni a winmot vele. Pl a memóriahasználat olyan,hogy átlagban 40-60 mega közt van a szabad RAM. nahát a szolgáltatói ROMommal se volt több,amíg nem buheráltam rá reiben féle titanium skint,meg startmenüt,meg nem töröltem, vagy töröltettem az sktools-szal a memmap.tmp-t naponta, meg még mittudoménmit nem csináltam.
Szóval nekem eddig a cyanogenmod beta1-el(+update1) teljesen pozitívak az élményeim.

Okés, köszi. Jó lesz ez tényleg nagyon sok meló van e mögött, de megéri még a régi droid láttán is ezt mondom, hát akkor majd az újon :)

Egy probléma nem tudom letölteni ezt itt: 2011-11-28: CyanogenMod beta 1. You are not allowed to view links. Register or Login

:(

Nem elérhető ati711

« Reply #5697 Dátum: 2012, 02 02, 12:38:43 »
CyanogenMod beta 1
közben megtaláltam, már üzemelem/ném ha újra nem kapnám ezt az install során... :(

Idézet
Error: Can't have the end before the start!
Creating ext4 and swap partitions.
Ext4 partition size: 1024 MB.

Warning: You requested a partition from 788MB to 1812 MB. The closest location we can manage is 1949 MB to 1949 MB.  Is this still acceptable to you?
Yes/No?

:olvass: :zzz: :ima:

Nem elérhető banofeca

• PDA: Blacberry Passport, Lenovo A6000
  • PDA ROM: Android 6.0.1 OctOS
« Reply #5698 Dátum: 2012, 02 02, 14:32:26 »
CyanogenMod beta 1
közben megtaláltam, már üzemelem/ném ha újra nem kapnám ezt az install során... :(

:olvass: :zzz: :ima:
Azt hiszem nekem is volt ilyenem , mert kicsi volt a kártya.
Nem minden 2 Gb-os kártya 2 Gb.
Próbáld ki egy másik kártyával.

Nem elérhető ati711

« Reply #5699 Dátum: 2012, 02 02, 15:10:20 »
Azt hiszem nekem is volt ilyenem , mert kicsi volt a kártya.
Nem minden 2 Gb-os kártya 2 Gb.
Próbáld ki egy másik kártyával.

áááhhh, letöröltem, formatáltam, kiszedtem EASEUS Partition Masterrel max-ra húztam és format ugyan ez, továbbra is 1856,25 MB  :zzz: :ima: :oops: :'(

...másik kártyám nincs jelenleg, csak egy 1 gb, azzal nem is próbálkozom :(