Sziasztok!
Egy segítséget szeretnék kérni mert elakadtam, régen használom már a froyo_beta2-t és most rávettem magam hogy frissítsek, mivel látom sok újdonság született azóta
A kérdésem a froyo_beta3_from_beta2_update feltételénél adódott, leírom az indításkor kapott üzit, hátha könnyebb lesz és valaki már találkozott hasonlóval...
Hogy adok utasítást Y/N? semmire nem reagál, ott megáll....
2 gb-s SD kártyám van, előtte próbáltam már úgy is hogy egyből beta3 akkor is hasonlóan kudarcba futottam, ezért tértem vissza beta2-ig, mivel az ment korábban, és arra frissíthetnék...
sima 2 gb-s kártya nem is tud 1949 MB lenni, akkor az bukta? nagyobb kártya kell neki?
Továbbá a CyanogenMod beta milyen? érdemesebb lenne azzal inkább?
én a cyanogenmod-ot tettem fel...először is:abszolút egyszerű,ha sd-re telepíted,gondolom az előzőek is így voltak. Már 3. napja ütöm-rúgom ahol érem, telepítek rá ezerrel, wifi,gps pörög.... eddig 2szer sikerült lefagyasztanom,ami abban nyilvánult meg,hogy mivel egyszerre akartam mindent,összevissza klikkelgettem a böngészőben,és egyszercsak megállt az élet. Lehet,ha hagyom gondolkodni,magához tért volna. nem vártam meg.
Amúgy már a tegnap írtam: sokkal többet tud és jobban mint egy közepesen szar szolgáltatói winmo, és van olyan stabil is,mint egy átlagos(vagy épp picit alatti)winmo ROM, csak éppen android,és ezért nem lehet egy napon emlegetni a winmot vele. Pl a memóriahasználat olyan,hogy átlagban 40-60 mega közt van a szabad RAM. nahát a szolgáltatói ROMommal se volt több,amíg nem buheráltam rá reiben féle titanium skint,meg startmenüt,meg nem töröltem, vagy töröltettem az sktools-szal a memmap.tmp-t naponta, meg még mittudoménmit nem csináltam.
Szóval nekem eddig a cyanogenmod beta1-el(+update1) teljesen pozitívak az élményeim.