612 oldalnyi visszaolvasás után asszem a kernel update óta lett lassabb a boot
(randa nagyot veszekedtetek decemberben... nem lehetne törölni azt a 300 postot?)
Hümm, most látom, hogy nekem is hiába van a kártyára írva a "8GB".
3,91GB unallocated, 2,48GB Fat32, 975MB EXT3(hogyhogy nem EXT4?) 122MB Linux swap, 12MB unallocated.
Linux nélkül (monnyuk Minitool Partition Wizard-dal) tudok valamit kezdeni vele?
Mi végett lett ez így?
Én végigpróbálgattam mini partition wizardot is,meg Ext2Volume manager-t,meg Easeus partition managert, de egyiket se tudtam rávenni,hogy lássa az sd cardot androiddal. De lehet,én voltam buta,és akkor még rosszul csináltam
Próbálgasd végig őket, telefon win mo módban, usb mass storage:sd card-ra állítva. ha nem megy, akkor wubi.exe, szinte magától telepít egy linuxot neked,windows alól. vagy vmware, asszem ami még win alatt linuxos buherát enged. Gparteddel meg gond nélkül alakítgatod az sd cardot. a 3,9esből átpakolsz a 2,48ra,amennyit akarsz(a 2,48 az, amit sdcard partícióként lát a droid) Utána a megnövelt 2,48ast lecsökkented annyival,amennyit hozzá szeretnél csapni a 975öshöz. A csökkentéssel létrehoztál egy unallocated-et a 975ös "rendszer" partíció mellett, és így már megnövelheted a 975-öst az unallocated méretével. Én ezt csináltam. Ja és ezt azért,mert az sdcard partícióra nem volt hajlandó telepíteni a droid,csak a 975ös rendszer partícióra. Az meg picit kevés lett egy idő után
De ez ubuntu alatt(ismétlem:nagyon barátságos wubi.exe segítségével tettem fela linuxot). Gondolom a többi partíció szerkesztő is hasonlóan működik.
Hát én ezt csináltam.